forum.gif
Mežabrāļu bildes
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Mežabrāļu bildes
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 08.03.11 11:09 labots
 citēt
ekoists: Tu taču esi valsts darbā strādājošs ierēdnis,vai ne?

:face-grin: :face-grin: :face-grin:

Nu vi bļin dajoķe..... No maniem textiem secinājumus esi izsecinājis visu pareizi, tik nokļūdijies ar polaritāti. Mīnus vietā plus bija jāliek. ja interesē mana specialitāte - tā ir kongresu, konferenču, pasākumu, sinfronās tulkošanas, apskaņošanas, video projekcijas, balsošanas, utt. sistēmu setupu projektēšana, uzstādīšana, apkalpošana. Nē, es neesmu valsts ierēdnis vai amatpersona. Jā es esmu algots darbinieks privātā kompānijā, neesmu tik kruts uzņēmējs kā Tu, tūkstošus katru mēnesi budžetā nemaksāju, bet braukājot pa pasauli gan uz rietumiem, gan austrumiem esmu gana daudz redzējis, vērojis un salīdzinājis, kā arī no redzētā un piedzīvotā izdarījis secinājumus.

Varbūt ir laiks uzdot sev jautājumu, ka tā vietā lai orgasmētu par savu devumu budžeta pildīšanā kā pilsonim nenāktu par sliktu pādomāt, kā varētu kontrolēt, kur tā nauda paliek?

Latvijā nekad pie varas nav bijušas partijas ar nacionālām vērtībām. Tādu partiju Latvijā vispār nav. Latvijā ir partijas, kas savus darījumus piesedz ar nacionālisma izkārtni. Ja Tu neatšķir formu no satura, par ko mēs varam runāt? Tu ēdot "krējuma izstrādājumi" apgalvo, ka ar krejumu esi kunģi sabeidzis. Runā, ka līdzībās runājot, cilvēkim pielec vislabāk. HVZ.....
Publicēts: 08.03.11 11:12
 citēt
Sapper:
ARTURVODNEV:Manu vectēvu piecdesmitajos nosūtīja uz Vorkutu. Sešus gadus viņš strādāja ogļu šahtās.
Viņš ka arī daudzi šeit uzskata, ka visā ir vainīga psrs ar staļinu, tagad krievija ar putinu un viss tas, ar ko it kā ir saistītas viņa dzīves bēdas. Tas ir unikāli: viņam ir jau pāri 90, atmiņa sen pametusi, kājas neklausās. Bet galvā tomēr kaut kas vēl ir palicis - ienaidnieki!
Nekas tāds ar mani nebija noticis un paldies par to, ka esmu spējīgs daudz maz adekvāti uztvert realitāti.
Savukārt tie, kas dzīvo pagātnē ar ienaidniekiem, tur arī paliks. Esiet uzmanīgi, ja nu maskavas roka parādīsies jūsu logā!
Visi ienaidnieki vienmēr ir mūsu galvās. Tāpēc arī katram ir sava patiesība.

kāpēc Tu sarunu par vērtībām hipertrofē uz ienaidnieka meklēšanu? Varbūdz dzīve gāzmaskā vienkārši nenodrošina vajadzīgo skābekļa daudzumu smadzenēm??? :face-wink:

Tur ir noņemts filtrs, neuztraucies. Bet tev gan pagrūti elpot un vēl sveces skābekli dedzina.
Atkarībā no ienaidnieka veidojas vērtības. Nepatīk austrumi - dodiet mums rietumus! Kad satiksi rīgas dinamo treneri - paprasi telefona nummuru - samaksāšu viņam $100 par mozambikas himnas izpildīšanu.
Un savādāk nevar būt. Šobrīd tikai Ķīna vēl mēģina tēlot valsti, kurai nekas nav vajadzīgs no ārpuses, bet tas ir smieklīgi. Par Latviju pat nav ko runāt. Latvija nekad nav bijusi un nav nekāda lielvalsts arī tagad. Ņēmot vērā globalizācijas procesa ātrumu - nekad arī nebūs.
Atmet malā savas ambīcijas un nomierinies, tev nav par ko cīnīties. Cilvēks neko nevar mainīt :face-wink:
Bet nu attēlā redzams objekts nav cilvēks, tad nu iespējams viss ir tavās rokās.
Publicēts: 08.03.11 11:22
 citēt
ARTURVODNEV:
Sapper:
kāpēc Tu sarunu par vērtībām hipertrofē uz ienaidnieka meklēšanu? Varbūdz dzīve gāzmaskā vienkārši nenodrošina vajadzīgo skābekļa daudzumu smadzenēm??? :face-wink:

Tur ir noņemts filtrs, neuztraucies. Bet tev gan pagrūti elpot un vēl sveces skābekli dedzina.
Atkarībā no ienaidnieka veidojas vērtības. Nepatīk austrumi - dodiet mums rietumus! Kad satiksi rīgas dinamo treneri - paprasi telefona nummuru - samaksāšu viņam $100 par mozambikas himnas izpildīšanu.
Un savādāk nevar būt. Šobrīd tikai Ķīna vēl mēģina tēlot valsti, kurai nekas nav vajadzīgs no ārpuses, bet tas ir smieklīgi. Par Latviju pat nav ko runāt. Latvija nekad nav bijusi un nav nekāda lielvalsts arī tagad. Ņēmot vērā globalizācijas procesa ātrumu - nekad arī nebūs.
Atmet malā savas ambīcijas un nomierinies, tev nav par ko cīnīties. Cilvēks neko nevar mainīt :face-wink:
Bet nu attēlā redzams objekts nav cilvēks, tad nu iespējams viss ir tavās rokās.

Fail. Tu jauc cēloņus ar sekām. Pateicoties vērtībām rodas, vai nerodas ienaidnieki, nevis otrādi, kā Tu apgalvo.

Ne jau naudas dēļ Šuplers himnu līdz mūsu puišiem dzied. Tā viekārši ir elementāra cieņa pret valsti, kurā Tu dzīvo un strādā. Ar kuras cilvēkiem esi kopā. Mankurtiem to nekad nesaprast... Viņi visu mēra tik dolāros, jo uzskata to par vienīgo vērtību...
Publicēts: 08.03.11 11:28
 citēt
Fail? - vai tad latviešu valoda ir tik nabadzīga, lai izmantotu rietumvalodas vārdus?
Tāda ir realitāte. Diemžēl!
Publicēts: 08.03.11 11:40
 citēt
Sapper:
Oliss:

Aizmirsi vēl ciparu pielikt, cik naudas Igauņi tērē valsts pārvaldei salīdzinot ar mums. Kāds ir Igaunijas valsts aparāta izmērs salīdzinot ar mums. Moš nokļūdīšos, bet lasīju reiz ciparus - Igauņiem 10% no darbspējīgajiem, mums gandrīz 20% no VISIEM iedzīvotājiem.

Tam nu gan es nevisai ticu, Latvijā ir ap 2.2 milj cilvēku tad sanāk ka valsts pārvaldē strādā 440 000????? nav tik daudz....
Publicēts: 08.03.11 11:45
 citēt
O forša diskusija:)

Par žukovu - caurkritušakais psrs komandieris, pats nav plānojis nevienu kauju - lasīt Suvorova grāmatiņu:)

Par vācu 700. gadu jūgu - pilnīgas muļķības un socialdemokrātu/rusofilu/ulmaņlaika propoganda. Nebūtu šajā teritorijā nodibināts Livonijas ordenis( kas, starp citu, bija ļoti internacionāls pasākums un kurā bija ari tie paši kurši, mūsu lauku apvidus izskatītos savādāk - lauku apbūve būtu sādžveidīga un tantuškas uz soliņiem grauztu siemuškas:)

Ja lietas visu laiku atkārto ilgstoši vairums to pieņem par patiesību...tas par to jūgu un par žukovu:)
Publicēts: 08.03.11 12:16 labots
 citēt
Oliss:
Sapper:

Aizmirsi vēl ciparu pielikt, cik naudas Igauņi tērē valsts pārvaldei salīdzinot ar mums. Kāds ir Igaunijas valsts aparāta izmērs salīdzinot ar mums. Moš nokļūdīšos, bet lasīju reiz ciparus - Igauņiem 10% no darbspējīgajiem, mums gandrīz 20% no VISIEM iedzīvotājiem.

Tam nu gan es nevisai ticu, Latvijā ir ap 2.2 milj cilvēku tad sanāk ka valsts pārvaldē strādā 440 000????? nav tik daudz....

nu gluži 20% nav, sarēķini pats piedaliesreforma.blogspot.com...

ops, vēl atradu

www.tvnet.lv....

varētu būt ~ 20% no darbaspējīgajiem. Bet nu ja var tā uzreiz gandrīz 30k samazināt, tad kaut kas nav kārtībā ar šīs valsts pārvaldi.
Publicēts: 08.03.11 12:19 labots
 citēt
ARTURVODNEV:Fail? - vai tad latviešu valoda ir tik nabadzīga, lai izmantotu rietumvalodas vārdus?
Tāda ir realitāte. Diemžēl!

realitāti ir tāda, ka ir tāda neiznīdējama suga - burta kalpi. Redz tikai rakstītā burtu, savā neprātā rakstītā jēgu palaižot gar ausīm.... :face-sad:
Publicēts: 08.03.11 12:25 labots
 citēt
Jūs vēl te ?:) Palieku pie sava , Priekš manis Kurzemnieka "Latvietis" ir jebkurš Latviski labi runājošs personāžs kurš par tādu sevi sauc un sakās esam no Latvijas . Kaut vai viņa vārds ir Cumurbeks Zade un ādas krāsa līlā. Jā viņš nerunā latviski var saukties kaut Jānis Bērziņš vai Baiba Latviete priekš manis viņš nav nekāds Latvietis bet tas kādā valodā viņš vervelē. Priekš manis ir vienkārši LATVIEŠI ir Kurzemnieki + Zemgaļi + Latgaļi + VIDZEMES SALAŠŅAS kas var būt JEBKURI Latviski runājoši subjekti neatkarīgi kas viņš pēc pases vai rases vai vēl nez kā Latviski runā = LATVIETIS :):)

Cilvēks kurš bauro ka viņš ir TĪRS LATVIETIS pilnīgi droši ir tāds pats āmurs kurš saka ka viņš "Russkojazičnijs" Pēc tautības:) Latvieši ir ļoti izturīga "Jaukta" nācija , tieši tāpēc arī stipra un ļoti dzīvelīga. Vājie posmi vienmēr ir laidušies kaut kur lapās un nobiruši dabīgas atlases ceļa , to vietā nāk citi STIPRĀKI un Latviešu nācija no tā kļūst tik stiprāka. Pilnīgi velti baurot un gausties par kādu Emigrāciju utt. Tāda Latvijas teritoriju piemeklē ik pa ~50 gadiem tas ir ik pa 3 paaudzēm , tāpēc te kāds ir izmiris vai palicis mazāk NĒ tik nākuši klāt un klūvuši stiprāki :)! Ja jums kas nav skaidrs par Patreizējiem vai bišķi senākiem laikiem varat palasīt Annas Brigaderes Dzelzs Dūre: [piezīmes, 1917-1918] vai Pāvila Rozīša "Ceplis" kopš tā laika NEKAS nav mainījies 1:1 kā mūsdienās. Grāmatas brīvi pieejamas www.e-biblioteka.lv
Publicēts: 08.03.11 13:39
 citēt
Lunis:VIDZEMES SALAŠŅAS kas var būt JEBKURI Latviski runājoši subjekti neatkarīgi kas viņš pēc pases vai rases vai vēl nez kā Latviski runā = LATVIETIS :):)

Luni kad tu beigsi runāt-rakstīt muļķības????? tas ir blefs :grimace: lai gan ko var darīt mucā audzis pa spundu barots :(

Lunis:Cilvēks kurš bauro ka viņš ir TĪRS LATVIETIS

Neviens nav tīrs latvietis, jo tāda tauta ir mākslīgi radīta apvienojot daudzas mazās tautas..... to tev vismaz bija jāzin.

Lunis:Annas Brigaderes Dzelzs Dūre

Lasot tevi tu laikam no šīs grāmatas esi lasijis neorģinālo versiju :D :D :D
Publicēts: 08.03.11 14:11
 citēt
veči, jums neliekas ka jebkura tauta ir veidojusies no citām tautām ???
pirms 1000 gadiem nebija ne vācieši, ne krievi, ne angļi.
un tas ka kāda tauta ir izveidojusies "nedaudz" agrāk vai vēlāk, nav nekāds kvalitatīvais rādītājs.

bet vispār turpiniet ! vismaz kaut kas jautrs notiek :)
Publicēts: 08.03.11 14:19
 citēt
Lachux: un tas ka kāda tauta ir izveidojusies "nedaudz" agrāk vai vēlāk, nav nekāds kvalitatīvais rādītājs.

nedomā, ka tomēr ir vērts kaut vispārājam priekšstatam kaut ko mācīties no to tautu garīgajām vērtībām, kurām bija attīstīta valsts, māksla un kultūra, ūdensvads un kanalizācija tad, kad Latviajs teritorijas pasažieri sēdēja kokos un slapinājās savās zvērādās?
Publicēts: 08.03.11 14:27
 citēt
Oliss:
Lasot tevi tu laikam no šīs grāmatas esi lasijis neorģinālo versiju :D :D :D

Man kā reiz ir Orģinālā 1968 gadā TILTS izdotā , nevis Presses nama :)
Publicēts: 08.03.11 14:46
 citēt
Sapper:
Lachux: un tas ka kāda tauta ir izveidojusies "nedaudz" agrāk vai vēlāk, nav nekāds kvalitatīvais rādītājs.

nedomā, ka tomēr ir vērts kaut vispārājam priekšstatam kaut ko mācīties no to tautu garīgajām vērtībām, kurām bija attīstīta valsts, māksla un kultūra, ūdensvads un kanalizācija tad, kad Latviajs teritorijas pasažieri sēdēja kokos un slapinājās savās zvērādās?

kāds tam sakars ar to ko es pateicu ???
vispirms apjēdz kas tas ir (feniķieši, babilonieši utt.) un tikai pēc tam mācies vai nemācies. nevis pretēji.
vārdu sakot, 90% cilvēku nespēj atšķirt cēloņus no sekām, bet d*rš kā zariņa govs.

bet, protams, šis raidījums ir par to, kurš kuru ar demagoģijas palīdzību apliks :)
Publicēts: 08.03.11 15:15 labots
 citēt
Čaks Noriss var izrubīt jebkuru, bet no fotobloga viņš raustās.... :D
Publicēts: 08.03.11 15:36
 citēt
talavietis:Čaks Noriss var izrubīt jebkuru, bet no fotobloga viņš raustās.... :D

Pareizi. Ozolu var nocirst; lauzni saliekt... BET ko darīt ar ķīseli? īpaši dažu pasažieru galvās?:face-grin:
Publicēts: 08.03.11 16:18 labots
 citēt
Oliss:
Daži dati: No visiem 100% paredzētiem nodokļu ieņēmumiem Igaunija ieņem ap 78%, Lietuva ap 65%, Latvija ap 38%..... Pēdējo 2 gadu laikā no sēņotāju un muļķu-buratino zemes īriras-anglijas Igaunijā atgriezušies 30 000 cilvēku, Lietuvā 18 000, Latvijā 3 000......
No visas tās ķezas izeja ir viena vajaga godīgi strādāt un domāt ne tikai par savu, bet arī par valsts labklājību!

Latvijā visu uz leju velk "Zaglīgie pērkamie vidzemnieki" , Igauņi ir VIENA tauta viena nācija , Lietuvieši ir 2 tautas 1 nācija , Latvieši ir 101 tauta un "Ķīselis galvā" ne nacionālas idejas ne vienotas nācijas :):) Es par Kurzemes / Zemgales Hercogisti ! , jā kas Vidzeme ir jāatstāj. , Robeža pa Daugavu un Kurzemē / Zemgalē viss notiks!:) Zemgaļi ar Kurzemniekiem būs vienota nācija kā Lietuvā , Vidzeme ar savām 99 nebūs vienota NEKAD :):) Skolas kojās mēs visi vēdām paiku , uz mūsu ledusskapja bija uzraksts "Tikai Kurzemniekiem" pilnīgi reāli , jau tad mūsu kompāniju Krievu učenes saukāja par "Kurzemes separātistiem" :face-wink::face-grin::face-grin:
Publicēts: 08.03.11 16:30
 citēt
"uz mūsu ledusskapja bija uzraksts "Tikai Kurzemniekiem" "

------
ak re,kur tiem "zagļīgiem vidzemniekiem" kājas aug! Būs kāds vidzemnieks zaptes burciņu izēdis :D
Publicēts: 08.03.11 16:44 labots
 citēt
talavietis:"uz mūsu ledusskapja bija uzraksts "Tikai Kurzemniekiem" "

------
ak re,kur tiem "zagļīgiem vidzemniekiem" kājas aug! Būs kāds vidzemnieks zaptes burciņu izēdis :D

Viņi mums speķi fenderēja kurš parasti savēja uz galda arī ar šilti "Tikai Kurzemniekiem" :face-grin::face-grin::face-wink:
Publicēts: 08.03.11 16:55 labots
 citēt
Eltons:"фашизм не пройдёт! фашизм не пройдёт! фашизм не пройдёт! фашизм не пройдёт!..."

vai tas nozīmē "fašisms [nekad] nebeigsies!"?:grimace:
Publicēts: 08.03.11 17:06
 citēt
Sapper,man tavas līdzības auto detaļām ar pelmeņiem nešķiet pieņemamas.
Vislabāk savu naudu es kontrolēju savā kabatā.
Labi,piedod,ka nepamatoti Tevi pie ierēdņiem pieskaitīju,bet diez vai privātie daudz konferences rīko.
Redz,pamazām jau nonākam pie kaut kādas kopīgas valodas.Es arī saku,ka nacionālas valdības Latvijā nav bijušas,bet pie varas tikušas ar nacionāliem saukļiem.
Publicēts: 08.03.11 17:10 labots
 citēt
ekoists:saku, ka nacionālas valdības Latvijā nav bijušas ...
atkal mazliet paliek vieta jautājumam / precizējumam - kas nacionāla valdība. nedomā takš nacionālpsihopātus?:grimace:
Publicēts: 08.03.11 17:38 labots
 citēt
haralds:
ekoists:saku, ka nacionālas valdības Latvijā nav bijušas ...
atkal mazliet paliek vieta jautājumam / precizējumam - kas nacionāla valdība. nedomā takš nacionālpsihopātus?:grimace:

NĒ es domāju viņš domā kā Zviedrijā piemēram vai tai pašā Francijā "Nacionālās intereses" , šo lēmumu diktē mūsu NĀCIONĀLĀS intreses un "Ieskrienieties" apmēram kā kautkādi Īri kas samazina visu izņemot UZ NĀKOTNI orentētas kategorijas. Algas nost , visādus citādas dumjības no Benu , Izglītības , Zinātnes neviens i nedomā griezt , tas ir tas ko mūsu NACIONĀ-IDIOTI griež pirmo jo viņiem nav NACIONĀLU intrešu ir tikai "Saimnieka @ Savējās" kāda perspektīva pilnīgi neizprotams lielums. Mums jebkurš ierēdnis nesaprot jēdzienu ILGTERMIŅA PLĀNOŠANA jo tāda lieta nav par viņu ILGI viņš neprot nedomā ko darīt tik "Sakampa un notinās" :):) Nevienu MONO NACIONĀLU valsti praktiski nav iespējams pārkāpt "Nacionālās intereses" nekādā veidā. Viņam VALSTS nozīme to pašu ko NĀCIJA un kāpēc lai viņš jebkā piekāptos ar savām INTERESĒM kaut kādu tur citu INTEREŠU labā ?:)
Publicēts: 08.03.11 17:47
 citēt
Luni par ministru prezidentu un valstī krahs iestāsies ātrāk tagad :D
Publicēts: 08.03.11 17:50 labots
 citēt
Oliss:Luni par ministru prezidentu un valstī krahs iestāsies ātrāk tagad :D

Mani nevar , es Vidzemi uzreiz atdošu tam kas būs ar mieru to savākt , pirmais mans lēmums būs pārcelt Galvaspilsētu uz Jelgavu :face-wink::face-grin: Liepāja būs kultūras galvaspilsēta Ventspils izglītības , Jelgava administratīvā ):) ? Otreis lēmums anektēšu Roņu salu un slēgšu Irbes šaurumu :face-grin::face-grin:
Publicēts: 08.03.11 18:51 labots
 citēt
Lunis, Tu esi tomēr velna pulveris! ;)
Publicēts: 08.03.11 18:59
 citēt
Lunis:
haralds:tkal mazliet paliek vieta jautājumam / precizējumam - kas nacionāla valdība. nedomā takš nacionālpsihopātus?:grimace:

NĒ es domāju viņš domā kā Zviedrijā piemēram vai tai pašā Francijā "Nacionālās intereses" , šo lēmumu diktē mūsu NĀCIONĀLĀS intreses un "Ieskrienieties" apmēram kā kautkādi Īri kas samazina visu izņemot UZ NĀKOTNI orentētas kategorijas. Algas nost , visādus citādas dumjības no Benu , Izglītības , Zinātnes neviens i nedomā griezt , tas ir tas ko mūsu NACIONĀ-IDIOTI griež pirmo jo viņiem nav NACIONĀLU intrešu ir tikai "Saimnieka @ Savējās" kāda perspektīva pilnīgi neizprotams lielums. Mums jebkurš ierēdnis nesaprot jēdzienu ILGTERMIŅA PLĀNOŠANA jo tāda lieta nav par viņu ILGI viņš neprot nedomā ko darīt tik "Sakampa un notinās" :):) Nevienu MONO NACIONĀLU valsti praktiski nav iespējams pārkāpt "Nacionālās intereses" nekādā veidā. Viņam VALSTS nozīme to pašu ko NĀCIJA un kāpēc lai viņš jebkā piekāptos ar savām INTERESĒM kaut kādu tur citu INTEREŠU labā ?:)

Mani fascinē šā pasažiera spēja brīžos starp pīļu šaušanu caur skursteni un lidojumiem uz mēnesi pateikt ļoti sakarīgas lietas.
Publicēts: 08.03.11 19:05
 citēt
Sapper:
Lunis:

Mani fascinē šā pasažiera spēja brīžos starp pīļu šaušanu caur skursteni un lidojumiem uz mēnesi pateikt ļoti sakarīgas lietas.

------------

pat bēgot var nejauši uzskriet un kādam punu uzsist :D
Publicēts: 08.03.11 19:10
 citēt
ekoists:Sapper,man tavas līdzības auto detaļām ar pelmeņiem nešķiet pieņemamas.
Vislabāk savu naudu es kontrolēju savā kabatā.
Labi,piedod,ka nepamatoti Tevi pie ierēdņiem pieskaitīju,bet diez vai privātie daudz konferences rīko.
Redz,pamazām jau nonākam pie kaut kādas kopīgas valodas.Es arī saku,ka nacionālas valdības Latvijā nav bijušas,bet pie varas tikušas ar nacionāliem saukļiem.

Labi, līdzībās ar Tevi apsolos nerunāt ( sākot no nākamā posta), To naudu, ko esi atdevis nodokļos valstij administrēt un izlietot celsmīgiem valsts mērķiem, par to Tev tiešām ir galīgi pofig? Par kļūdīšanos neķer kreņķi :face-wink: , nekļūdās, tik tie, kas blogā nespamo. Ja man būtu jāpārtiek tik no tā ko valsts tērē pasākumiem, kam nepieciešmi tie pakalpojumi, ko varu piedavāt, tad būtu jānomirst badā. valsts uzskata, ka tas ir normāli, ja izmaksas uz tehnisko nodrošinājumu ir uz vienu pasažieri mazākas par vienas kafijas pauzes izdevumiem. Pie kopīgas valodas daudz vieglāk nonākt, ja nesāk strīdēties par terminoloģiju. Sanāk kā tiem 2 večiem, kas sprieda, uz ko labāk vēžot. Viens saka, ka uz naģēm, otrs, ka uz kobiņiem, un tā līdz kautiņam. Izkaāvušies aiziet katrs uz savu pusi - viens pēc naģēm, otrs pēc kobiņiem. Abi atnāk atpakaļ ar VARDĒM. Tā ir ar to sapratni. :D
Publicēts: 08.03.11 19:30
 citēt
Par to arī cepiens,ka visu krievu nāciju pieskaita pie boļševikiem,visus,ar kuriem saprotamies krieviski-ukraiņus,gruzīnus,lietuviešus,par ruskojazičnajiem.Pa lielam,masas jau neiedziļinās būtībā.
Kad sieviete saka-visi vīrieši ir cūkas,paprasi,vai to pašu viņa domā par savu dēlu un tēvu.
Pārbaudam uztveri;
Puisis izvaroja meiteni
Krievu puisis izvaroja meiteni
krievu puisis izvaroja latviešu meiteni.
Var arī otrādi,tam nav nozīmes,bet kādu traci var sacelt.
Publicēts: 08.03.11 20:15 labots
 citēt
Hmm... interesanti gan, kurš tad VISUS kur pieskaita?
Tikai Ekoista karojošajos secinājumos to redzam, bet kur šīs pīles saknes meklējamas?
Bet t.s. "russkojazičnoju" teoriju kultivē un cenšas izraisīt etniskos konfliktus pļinneri ar ždanokām.
Normālās valstīs šādi darboņi būtu jau sen aiz restēm, bet mīksčaulīgie bālēliņi tā raustās šos neaizkaramos aiztikt, tā raustās... tpfū!
Publicēts: 08.03.11 20:44
 citēt
Uz taviem jautājumiem vairs neatbildēšu,tāpat kā tu uz maniem.
Publicēts: 08.03.11 20:52 labots
 citēt
ekoists:Uz taviem jautājumiem vairs neatbildēšu,tāpat kā tu uz maniem.

Nu nezinu vai tās man piešūtās muļķības var uzskatīt par jautājumu... tas Tev vairāk bija kā pašapliecinājums (nāk prāta leijtennats Dubs no Šveika: re, kā es viņam iegriezu, re! Tieši PROPOGANDU, jā, re kā es viņam iegriezu...)
Publicēts: 08.03.11 20:57
 citēt
Pietiek kašķēties!!!!! Miers :big_smile:
Publicēts: 08.03.11 21:02
 citēt
Tieši tāpat kā tavas....
Publicēts: 08.03.11 21:03
 citēt
Oliss:Pietiek kašķēties!!!!! Miers :big_smile:

Kā teiksi.
Miers...
Es jau vispār mierīgs kā simts ķīniešu (kopā sasietu), paskaties manās neaizmirstuļu zilajās acīs... vai tad ne?
Publicēts: 08.03.11 21:23
 citēt
ekoists:Par to arī cepiens,ka visu krievu nāciju pieskaita pie boļševikiem,visus,ar kuriem saprotamies krieviski-ukraiņus,gruzīnus,lietuviešus,par ruskojazičnajiem.Pa lielam,masas jau neiedziļinās būtībā.

absolūti neko no tā ko Tu apgalvo, es nekad neesmu teicis, ja netici, pārlasi. :)

P.S. A mani leiši un igauņi (kolēģi) svoloči fašistiskie, negrib runāt krieviski, nākas angliski, vot, rusofobi, mļa, nah! Rītā Rīgā būs Armēnijas prezidents. Pilī būs presene, protams, ka pro armēņu <-> latv. sinhrono tulku naff. Offic presenē katrs runās savā valodā. Tulkos relejā viens armēņu <-> angļu, otrs angļu<-> latviešu. Varēja taču nečakarēties un runāt visi krieviski, vai ne? :)
Publicēts: 08.03.11 22:13
 citēt
tā,tā Lunis robežu pa Daugavu velk,jūtu nākamā saruna būs latgaliski. :) kā aņukā-ar kaidu nūlūku?Es śam ar mītu īzveiļu. :face-kiss:
Publicēts: 09.03.11 19:40 labots
 citēt
Kaut kā spams apstājies. :) Ekoist, ja es pareiz saprotu, tad Tava pozīcija ir politikā nejaukties, nekādai ideoloģijai nepieslieties, visu to ignorēt un vērot no malas. Jo visi cilvēki pēc būtības ir labi, Pie visa vainīgi ir daži politiķi, kas ambīciju, vai citu iemeslu dēļ realizē naida kurināšanas ideoloģiju. Un lai būtu politkorekts, ar tiem, kas atzīmē 18. novembri Tu to svini kopā, un ar tiem, kas svin 9. maiju, kopā svini arī to. Es pareizi sapratu?
Publicēts: 09.03.11 20:34
 citēt
Nu gluži no malas vien viņš nevēro.
Re, pat pozicionēja sevi kā karotāju pret "nacionālisma mēri" piedēvējot man, kā piemēram, visus pasaules grēkus, jo es netkāpjos no savām antiboļševisma pozīcijām (tāpēc es arī nospriedu, ka šis tomēr ieņem 9.maija pozīciju, jo kašķis jau sākās pēc manas replikas par Latvijai naidīgās armijas svētku svinēšanu).
I mēģināja nacionalitāšu apvainošanu piešūt (šeit gan arī cien. Oliss pieslēdzās ar savu pārprasto nacionālisma formulu) i nez kādu latvietības slavināšanu un citu nāciju noliegšanu (tiesa gan, nesaņēmu atbildi, no kura pirksta tas izzīsts) bet nu šķiet, ka aizvainots savās cēlākajās jūtās vairs nerunā...
Varētu ņemt polšu un parunāt, kas šim visnotaļ erudītajam puisim kremt... bet viš jau nedzer...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: