forum.gif
Mežabrāļu bildes
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Mežabrāļu bildes
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.03.11 11:58
 citēt
Publicēts: 05.03.11 12:14
 citēt
Visu cieņu!
Gan fotogrāfam, gan varonīgajiem cīnītājiem pret sarkano mēri.

P.S. Pēdējā bildē redzmais partizāns dikti līdzīgs mūsu Ekoistam... varbūt rados kāds bijis... lai arī cik augšminētais iztēlo no sevis "internacionālistu"...
Publicēts: 05.03.11 13:08
 citēt
Jā,tā mana iepriekšējā iemiesošanās,karoju pret mēri sarkano,tagad karoju pret nacionālistu mēri.
Interesants fakts,ka krievijā trešajā paaudzē ļoti daudz neofašistu.Un tā visu laiku pa riņķi,līdz nesaprot,ka cilvēki ir cilvēki un ideoloģijai nav nekāda sakara.
Publicēts: 05.03.11 14:11
 citēt
benzotriazolu jādagrūž pie zupes. bet inķeresno!
Publicēts: 05.03.11 17:01 labots
 citēt
ekoists:Jā,tā mana iepriekšējā iemiesošanās,karoju pret mēri sarkano,tagad karoju pret nacionālistu mēri.
Interesants fakts,ka krievijā trešajā paaudzē ļoti daudz neofašistu.Un tā visu laiku pa riņķi,līdz nesaprot,ka cilvēki ir cilvēki un ideoloģijai nav nekāda sakara.

Interesats arī ir fakts, ka komentāra autors atzīmē tik sekas, bet nerunā par cēloņiem. Atļaušos palabot, ka Krievijā atdzimst neonacisms. Neofašisms Krievijā tiek realizēts valts līmenī. Ja kāds netic, var wikipēdijā izlasīt fašisma definīciju. Cēloņi visam šim ir gauži vienkārši - bijušās lielvalsts pilsoņu mazvērtības kompleksi pēc impērijas sabrukšanas un atjēgšanās pie sasistas siles. Tāds pats iemesls bija nacisma dzimšanai Vācijā pēc 1. pas. kara zaudēšanas radītajām paģirām. Un tas notika tikai izglītības un veselīgas ideoloģijas trūkuma dēļ. Ja nācijas ideoloģija ir Kanta ētika, Dzenbudisma filosofija, 10 baušļi, utt. tad varbūtība, ka šajā nācijā attīstīsies kāda no cilvēknīšanas ideoloģijām ir stipri apšaubāma. Nacionālisms (nejaukt ar nacismu) ir ļoti apsveicams. Tikai mankurtiem tas nepiemīt. Paskaties jebkuru Eiropas valsti - katra (izņemot Latviju) aizstāv savas nacionālās intereses ES pirmām kārtām. A bāliņi vienkārši kā kalpi gaida, kad komosu kā sunim atmetīs. Un tas ir tikai no veselīga nacionālisma trūkuma.
Publicēts: 05.03.11 17:17
 citēt
Sapper:
ekoists:Jā,tā mana iepriekšējā iemiesošanās,karoju pret mēri sarkano,tagad karoju pret nacionālistu mēri.

Interesats arī ir fakts, ka komentāra autors atzīmē tik sekas, bet nerunā par cēloņiem. Atļaušos palabot, ka Krievijā atdzimst neonacisms. Neofašisms Krievijā tiek realizēts valts līmenī. Ja kāds netic, var wikipēdijā izlasīt fašisma definīciju. Cēloņi visam šim ir gauži vienkārši - bijušās lielvalsts pilsoņu mazvērtības kompleksi pēc impērijas sabrukšanas un atjēgšanās pie sasistas siles. Tāds pats iemesls bija nacisma dzimšanai Vācijā pēc 1. pas. kara zaudēšanas radītajām paģirām. Un tas notika tikai izglītības un veselīgas ideoloģijas trūkuma dēļ. Ja nācijas ideoloģija ir Kanta ētika, Dzenbudisma filosofija, 10 baušļi, utt. tad varbūtība, ka šajā nācijā attīstīsies kāda no cilvēknīšanas ideoloģijām ir stipri apšaubāma. Nacionālisms (nejaukt ar nacismu) ir ļoti apsveicams. Tikai mankurtiem tas nepiemīt. Paskaties jebkuru Eiropas valsti - katra (izņemot Latviju) aizstāv savas nacionālās intereses ES pirmām kārtām. A bāliņi vienkārši kā kalpi gaida, kad komosu kā sunim atmetīs. Un tas ir tikai no veselīga nacionālisma trūkuma.

-------------

un interesanti, kā Krievija sponsorē Vācijas skūtgalvjus, kuru vidū arvien lielāks skaits pēc policijas atzinuma ir tieši jaunie krievi?
Publicēts: 05.03.11 17:36 labots
 citēt
talavietis: un interesanti, kā Krievija sponsorē Vācijas skūtgalvjus, kuru vidū arvien lielāks skaits pēc policijas atzinuma ir tieši jaunie krievi?

Krievi atriebjas vāciešim par ļeņina apvērsuma apmaksāšanu. :) Bet, ja nopietni, ko var gribēt no valsts, kas jau 94 gadus dzīvo un pārtiek tik no meliem, laupīšanas un dabas resursu iztirgošanas. Kurā cilvēki nevis cenšas dzīvot harmonijā, radīt un vairot vērtības nākamajām paaudzēm, bet murgainu ideju vārdā upurē savu cilvēku dzīvības un veselību, lai tikai pārējai pasaulei pierādītu savu šķietamo pārākumu pār citiem.
Publicēts: 05.03.11 17:44
 citēt
"...ko var gribēt no valsts, kas jau 94 gadus dzīvo un pārtiek..." - Sapper, tas kamols jātin krietni tālāk un jārok ilgi, vismaz līdz Vlaģimiram Sarkansaulei. Notikumi pirms 94 tukšā vietā neradās, tā bij tikai fasādes pārtaisīšana ar daļēju noplēšanu un fiksu atjaunošanu
Publicēts: 05.03.11 19:48 labots
 citēt
Kad lassu un skatos šādus materiālus zin kaukt gribās reizēm. Tieši tāpat kā atnākot pie rakumiem kur apkārt izmētāti kauli lupatas un viss kas nav "Metāls" . Cik stulbiem jābūt cilvēkiem lai ar unikālu foto materiālu apieties ta kā tais bildēs redzams un zinot visas sekas un vēl tālākos cepienus. Pirmkārt saku ka cilvēki izčakarēja unikālu iespēju uztasit KĀRTĪGU skaļu un starptautisku rezonansi. AGFA par šo materiālu būtu ļoti labi samaksājusi bez tā ka maksimāli iespējami labi apstrādājusi un no restaurējusi.
Publicēts: 05.03.11 20:03
 citēt
+ Lunis.
Tomēr saprotu arī darītājus - diez vai kāds nojauta, ka filmā kas būs redzams un cik drošs var būt, ka Agfa pirmajā brīdī nepasūta kārtējos austrumu tumsoņus vai kādi nu viņiem mēs rādāmies uz... Un tad vēl vācu problēmas ar visādiem ...ismiem.
Publicēts: 05.03.11 20:08 labots
 citēt
"... tagad karoju pret nacionālistu mēri.
Interesants fakts,ka krievijā trešajā paaudzē ļoti daudz neofašistu.Un tā visu laiku pa riņķi,līdz nesaprot,ka cilvēki ir cilvēki un ideoloģijai nav nekāda sakara."

Oho!
No šīs vietas lūdzu smalkāku skaidrojumu par savu karu pret patriotismu:
- vai jau izdota grāmatas "Mana cīņa"?
- Vai karš aprobežojas tikai ar rakstiem blogos?
- cik lielus ziedojumus esi veicis lindermanam, giļmanam un rubikam ar židanoku (īstenajiem "antifašistiem")
- par konsultāciju tikko Lavrova runai es jau nojaušu, kurš to uzrakstīja, vari neatbildēt.
Publicēts: 05.03.11 20:12
 citēt
orks:+ Lunis.
Tomēr saprotu arī darītājus - diez vai kāds nojauta, ka filmā kas būs redzams un cik drošs var būt, ka Agfa pirmajā brīdī nepasūta kārtējos austrumu tumsoņus vai kādi nu viņiem mēs rādāmies uz... Un tad vēl vācu problēmas ar visādiem ...ismiem.

AGFA no domas viena ka filma "Nesadalītā" stāvoklī nogulējusi zemē pāri par 60 gadiem ir APSTRĀDĀJAMĀ stāvoklī jau vien izraisītu gana lielu interesi. Es varu mēģināt pazondēt šo jautājumu friču kolēģiem , tik šobrīd tas vairs nekādu pārāko rezonansi neizraisis. NEAPSTRĀDĀTA kur var fiksēt visas darbības un novērtēt rezultātu būtu BUMBA , patreiz tikai "Interesants fakts"
Publicēts: 05.03.11 20:24
 citēt
Luni - atkal jāpiekrīt.
Ne man filma, ne darīšana, tomēr bik pafilozofējot - Agfai var iznākt arī apmēram tāds brēciena variants - " no mūsu filmas, kas nogulējusi mežā, zemē u.t.t, pat pēc 60 gadiem amatiera rokās (mājas laboratorijā, krievu tankā... variantu bez gala) vari iegūt skatāmu attēlu!!! Kurš vēl to var uzrādīt???" Tas, protams, daudz mazāk, kā tad, ja no sākuma darītu, tomēr ne gluži nulle.
Publicēts: 05.03.11 21:09
 citēt
Lunis:
orks:+ Lunis.

AGFA no domas viena ka filma "Nesadalītā" stāvoklī nogulējusi zemē pāri par 60 gadiem ir APSTRĀDĀJAMĀ stāvoklī jau vien izraisītu gana lielu interesi. Es varu mēģināt pazondēt šo jautājumu friču kolēģiem , tik šobrīd tas vairs nekādu pārāko rezonansi neizraisis. NEAPSTRĀDĀTA kur var fiksēt visas darbības un novērtēt rezultātu būtu BUMBA , patreiz tikai "Interesants fakts"

Pazondē gan un iepublicē,ko šie saka,baigi interesanti.Vispār jau baigā veiksme,ka tā pienakanna hermētiska saglabājusies un būtībā konstantā temperatūrā visu laiku glabājusies,man daža laba dzīvokļa apstākļos glabāta 70to gadu filma pēc attīstīšanas bijusi švakāka,ja tā filma kādā pažobelē būtu atrasta,tad tur nekas vairs nebūtu virsū.
Bet vispār šajā stāstā arī ir jautājums par Šlosberga ētiku,izkladzināts jau ir pa puspasauli,bet filma un attēli nepieder viņam,līdz ar to jautājums par visa tā publicēšanu,un klienta vārda un uzvārda publiskošana arī ir visnotaļ nesmuka.
Publicēts: 05.03.11 21:43 labots
 citēt
60uz5komats6:Pazondē gan un iepublicē,ko šie saka,baigi interesanti.Vispār jau baigā veiksme,ka tā pienakanna hermētiska saglabājusies un būtībā konstantā temperatūrā visu laiku glabājusies,man daža laba dzīvokļa apstākļos glabāta 70to gadu filma pēc attīstīšanas bijusi švakāka,ja tā filma kādā pažobelē būtu atrasta,tad tur nekas vairs nebūtu virsū.
Bet vispār šajā stāstā arī ir jautājums par Šlosberga ētiku,izkladzināts jau ir pa puspasauli,bet filma un attēli nepieder viņam,līdz ar to jautājums par visa tā publicēšanu,un klienta vārda un uzvārda publiskošana arī ir visnotaļ nesmuka.

Nuu Šlosbergam ne vainas viņš bija saņēmis atļauju par šo atradumu pavēstīt muzej niekiem. Domāju ka tie arī tālāk DARĪJA KO VARĒJA jo kā jau esmu teicis daudzas rezes mana roka ir tvērusi mietu kad saskatos ar KONKRĒTIEM NEJĒGĀM konkrēto atradēju "Darbība" lika domāt pat PILNĪGIEM AUNIEM cilvēkiem kas nav spējīgi uz SAPRĀTĪGĀM darbībām , tas viena ka filma nonāca pie Gunta un KĀ nonāca jau liecina par PILNĪGIEM saulesbrāļiem. Domāju ka muzejnieki ātri ierubija ka MOMENTĀ jāceļ troksnis kamēr filma nav kaut kur izmesta vai novazāta vai aizstiepta uz kādu uteni. Infu jau nemaz nepublicēja Šlosis bet gan pilnīgi cits cilvēks. ES par šo gadījumu zināju jau divus mēnešus vismaz bet neko neteicu jo nezināju isti apstaklūs , tikai tad kad šī infas parādījās DZELTENAJĀ presē un vēl šur tur es par to uzrakstīju savā Blogā reku www.ogresbalss.lv... , priekam es neminēju atšķirībā no pārējiem konkrētu cilvēku:):)
Publicēts: 05.03.11 21:52
 citēt
Ar Agfu nekas neiznāktu. Jūs ko, "filmai garantijas laiks beidzies pirms...", Es zinu, ka dažiem ir pieredze, ka parādīta piga. Man tā nauda pie kājas. Labu naudu, ko man samaksāja? Netiekšu, jo tad smiesies pat blondīnes. Lai Jums visiem tikpat veiksmīgi!
Publicēts: 05.03.11 22:15
 citēt
hunderttausend:Ar Agfu nekas neiznāktu. Jūs ko, "filmai garantijas laiks beidzies pirms...", Es zinu, ka dažiem ir pieredze, ka parādīta piga. Man tā nauda pie kājas. Labu naudu, ko man samaksāja? Netiekšu, jo tad smiesies pat blondīnes. Lai Jums visiem tikpat veiksmīgi!

Nū melnbaltā tīstīšana-lati 2,varbūt kāds klāt par čakari,i tad uzrodas personāži ar 30 netīstītām 60-70to filmām,jim lūk ģimenes vēsture,vai var attīstīt,baigi,baigi vajagot!Kad pasaki,ka Ls2x30gab un protams nav nekādu garantiju(jāsaka gan,ka man aplauziens ir bijis tikai ar vecām krāsainajām orwām,mb tīstās bez problēmām) tad šis pavēsta,ka par tādu ahujenno naudu šis labāk visu izmet misenē un lepni paceltu galvu aiziet.Tā,ka ļoti labi varu iedomāties kāds mega navars tīstītājam tika :)
Publicēts: 05.03.11 22:24
 citēt
kaut kā baigi neticās ka var attīstīt tik vecu filmu......
Publicēts: 05.03.11 22:30
 citēt
Eltons, nomaini niku uz kadu latviskaku, pienemsim Maigonis Strutuspainis, un turpini liet savus pretkomunizma stastus talak:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 05.03.11 22:39
 citēt
holly-roller:Eltons, nomaini niku uz kadu latviskaku, pienemsim Maigonis Strutuspainis, un turpini liet savus pretkomunizma stastus talak:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:

tu savukārt vari doties uz nacbolu sanāksmi
Publicēts: 05.03.11 23:02
 citēt
Oliss:kaut kā baigi neticās ka var attīstīt tik vecu filmu......

Protams,ka tās ir muļķības.Tā ir jaunā TELE2 reklāmas akcija "Mežabrālis" (jeb "Meteorīts2-Pirmās asinis")-atnes uz mums nožmiegta komisāra galvu un runā mūsu tīklā 1000 minūtes bez maksas :)
Publicēts: 05.03.11 23:09
 citēt
Oliss:kaut kā baigi neticās ka var attīstīt tik vecu filmu......

Un kāpēc gan ne, ja ņem vērā apstākļus (hermētiska alumīnija kanna un ~70cm zem zemes) kādos tā glabājās????
Publicēts: 05.03.11 23:11
 citēt
holly-roller:Eltons, nomaini niku uz kadu latviskaku, pienemsim Maigonis Strutuspainis, un turpini liet savus pretkomunizma stastus talak:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:

Ēzelis iespēra. Viņš uzskatīja, ka tajā dienā ir kaut ko padarījis.

Servantess
Publicēts: 06.03.11 03:09
 citēt
negribu runāt vienā līmenī ne ar lindermanu,ne ždanoku,ne eltonu,Ja paskatītos lietas nedaudz plašāk,tad saprastu arī sappers.Tas ko visi dara,ir tikai naida kurināšana.
Pie pakaļas pasaulei jūsu latvietiskums,ja pat bilžu nosaukumus rakstat angliski,tādi paši kārklu vācieši,kā mērnieku laikos.
Publicēts: 06.03.11 03:13
 citēt
ekoists:pat bilžu nosaukumus rakstat angliski,tādi paši kārklu vācieši,kā mērnieku laikos.

Jaaaaaaaaa! Precīzi! :) Tur nu es tev pilnīgi piekrītu , Kalningi , Berzingi utt ir visaktīvākie TIRĪBAS fani :):)
Publicēts: 06.03.11 03:29
 citēt
Iedotu viņiem varu,darītu to pašu,pret ko protestē...
Publicēts: 06.03.11 06:42
 citēt
ekoistam par angliskajiem bilžu nosaukumiem ++++++++...u.t.t.
Publicēts: 06.03.11 08:42 labots
 citēt
nebiju pievērsis uzmanību nosaukumiem.Tiešām,Eltons izbrīnija!!!!!
Publicēts: 06.03.11 10:41 labots
 citēt
Ekoist, ja ir grūti sasaistīt textu ar bildi, tad man nav problēmu pacelties līdz Tavam līnemim un pastāstīt, kāpēc dažām manām bildēm nosaukumi ir tādā valodā kādi tie ir. Tur var bez angļu valodas atrast vēl arī vēl itāļu un latīņu. :) Tu, labais cilvēk, esi divās priedēs apmaldijies. Vīena ir nacionālo interešu aizstāvēšana - nacionālisms, bet otra nacionālā naida kurināšana - nacisms. Bez tam vēl pirmo priedi mēģini par apsi nosaukt. Bet apse šajā gadījumā ir tā sauktā "tūdaliņu mafija". Uz simboliem un to lietošnu nojūgusies pilsoņu kopa, kas par vissvarīgāko nācijas idzīvošanā uzskata pareizu prievītes sasiešanu un saktas piespraušanu tauitas tērpam, kā arī idiotisku, "latvisku" jaunvārdu radīšanu. Sorry, bet tam ar nacionālismu nav nekāda sakara. Grūti ir ja opertē ar terminiem, pārvaldot tik PBK TV kanāla piešķirto nozīmi, ne faktisko. Tāpēc arī sanāk, ka runājot par nacionālismu, mēs runājam katrs par kaut ko pilnīgi atšķirīgu. Nevar jau Tevi vainot, jo esi lietu kārtību pasaulē apguvis zampoļitu nodarbībās. Tāpēc nez vai kāds cilvēks - austrietis, itālis vai francūzis Tevi pārleicinās, ka tieši veselīgs ncionālisms ir viņu valsts labklājības pamats.
Publicēts: 06.03.11 10:54
 citēt
ekoists:negribu runāt vienā līmenī ne ar lindermanu,ne ždanoku,ne eltonu,Ja paskatītos lietas nedaudz plašāk,tad saprastu arī sappers.Tas ko visi dara,ir tikai naida kurināšana.
Pie pakaļas pasaulei jūsu latvietiskums,ja pat bilžu nosaukumus rakstat angliski,tādi paši kārklu vācieši,kā mērnieku laikos.

Kur nu man saprast Tavas domas lidojuma plašumu, citēju: "Tas ko VISI dara ir tikai naida kurināšana"

Nekomentēšu, kurai skolai ir raksturīga nolekšana no textiem un diskusijas novešana līdz absurdam tad, kad parādās neērti jautājumi. :D
Publicēts: 06.03.11 11:00
 citēt
tikai cilvēki,kuriem galvā nekā nav,var lepoties ar cepuri....Normālā sabiedrībā,neviens nešķiro pēc nacionālās piederības,ādas krāsas vai valodas,kādā cilvēki runā.
Franči jau nu ir īstais piemērs savam nacionālismam,visus tur aizdomās par savu nacionālo drošību.
Veselīgs nacionālisms ir tad,kad cilvēks apzinās savu nacionālo piederību.
Sapper,Tev ir jānolaižas līdz manam līmenim,nevis jāpaceļas.
Publicēts: 06.03.11 11:02
 citēt
Sapper:
ekoists:negribu runāt vienā līmenī ne ar lindermanu,ne ždanoku,ne eltonu,Ja paskatītos lietas nedaudz plašāk,tad saprastu arī sappers.Tas ko visi dara,ir tikai naida kurināšana.

Kur nu man saprast Tavas domas lidojuma plašumu, citēju: "Tas ko VISI dara ir tikai naida kurināšana"

Nekomentēšu, kurai skolai ir raksturīga nolekšana no textiem un diskusijas novešana līdz absurdam tad, kad parādās neērti jautājumi. :D

pakomentē...konkrētus piemērus.Varbūt izpratīšu Tavu pasaules izpratni.
Publicēts: 06.03.11 11:03
 citēt

Pats interesantākais ir tas ka Lindermans, Ždanoka, Osipovs un visi pārējie no šās kompānijas, kaut visu laiku brēc par LV un krievijas apvienošanu vai ko līdzīgu, nepadomā ka viņi pēc krievijas likumiem par savu darbību sēdētu cietumā...
Publicēts: 06.03.11 11:05
 citēt
chukmasoff:

Pats interesantākais ir tas ka Lindermans, Ždanoka, Osipovs un visi pārējie no šās kompānijas, kaut visu laiku brēc par LV un krievijas apvienošanu vai ko līdzīgu, nepadomā ka viņi pēc krievijas likumiem par savu darbību sēdētu cietumā...

kur Tu zāli pērc??? :D :D :D
Publicēts: 06.03.11 11:10
 citēt
ekoists:
Sapper:

pakomentē...konkrētus piemērus.Varbūt izpratīšu Tavu pasaules izpratni.

Vispirms "opreģeļis" kas ir nacisms, fašisms, nacionālisms, nacionālā naida kurināšana. Tad var runāt tālāk. Citādi nav jēgas.

P.S. Tu pārmet Eltonam (varbūt arī man) angliskus bilžu nosaukumus, bet Tu nekad neesi ne zilbi komentā izdabūjis no sevis tad, kad atsevišķi pasažieri te svešvalodā palagus publicē un mātes vārdiem lamājas. Vai tas neliecina par aizspriedumiem un nekonsekvenci tajā ko saki?
Publicēts: 06.03.11 11:16
 citēt
Sapper:
chukmasoff:

Ta nu gribēji ka es tās labās vietas tagad pateikšu. Bet ja par to vietējo extremistu brēcieniem un krievijas likumdošanu, ta iesaku palasītioes netā krievijas likumus.
Publicēts: 06.03.11 11:18
 citēt
ekoists:tikai cilvēki,kuriem galvā nekā nav,var lepoties ar cepuri....Normālā sabiedrībā,neviens nešķiro pēc nacionālās piederības,ādas krāsas vai valodas,kādā cilvēki runā.
Franči jau nu ir īstais piemērs savam nacionālismam,visus tur aizdomās par savu nacionālo drošību.
Veselīgs nacionālisms ir tad,kad cilvēks apzinās savu nacionālo piederību.
Sapper,Tev ir jānolaižas līdz manam līmenim,nevis jāpaceļas.

Kur es kādu šķiroju pēc Tevis minētajiem parametriem???

Kaut gan savā ziņā, jā, šķiroju. Tev taisnība. Saki ko gribi, bet manā uztverē Šuplers, kas LV ir tikai gaisu apostijis, bet dzied līdz LV himnu ir daudz lielāks Cilvēks, par Znaroku, kad šeit visu mūžu dzīvojot un strādājot var himnas laikā gremot gumiju un'spēles laikā blaustīties mātes vārdiem.

Ja šī ir naida kurināšana Tavā sapratnē, tad sorry... mēs laikan nekad viens otru nesapratīsim. :(
Publicēts: 06.03.11 11:20
 citēt
chukmasoff:
Sapper:

Ta nu gribēji ka es tās labās vietas tagad pateikšu. Bet ja par to vietējo extremistu brēcieniem un krievijas likumdošanu, ta iesaku palasītioes netā krievijas likumus.

nesmīdini, kad Krievijā kāds likums ir darbojies, bērnudārzs, goda vārds. Gribi Krievijā ( LV arī) patiesību - aizej uz maukumāju. Gribi, lai Tevi izdrāž - ej uz tiesu. :D
Publicēts: 06.03.11 11:27
 citēt
Nuu rekā, no mežabrāļiem pie maukām tikuši...
Bet, ja par to filmu, tad neko pārdabisku no ķīmijas viedokļa neredzu, lai cik paradoksāli, neizturīgākais mb fotofilmās ir želatīns, kas visādiem mikroorganismiem garšo.
Par krāsainajām filmām, kas sen eksponētas, tak vēl tālajos 70tajos bij veselīgs padoms. Attīsti to veco filmu līdz melnbaltā procesa finālam, izskalo visus anilīna draņķus un esi laimīgs par relatīvi normālu melnbalto bildi.:face-smile:
Jauku svētdienu visiem, arī nacionālajiem. Rūpējieties par sevi.:face-grin:
Publicēts: 06.03.11 11:30
 citēt
Nu kāda Tev daļa,ko dara Znaroks,vai Šuplers?Skaties,ko dari pats.
Ja es cilvēku pieņemu darbā,tad man ir vienalga,vai viņš dzied dziesmu par dieviņu,kas visu iedos,vai nedzied.Man vajag cilvēku,nevis stereotipus.
Sapratu Tavu pasaules redzējumu,paldies.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: