Eltons:Nu gluži no malas vien viņš nevēro. Re, pat pozicionēja sevi kā karotāju pret "nacionālisma mēri" piedēvējot man, kā piemēram, visus pasaules grēkus, jo es netkāpjos no savām antiboļševisma pozīcijām (tāpēc es arī nospriedu, ka šis tomēr ieņem 9.maija pozīciju, jo kašķis jau sākās pēc manas replikas par Latvijai naidīgās armijas svētku svinēšanu). I mēģināja nacionalitāšu apvainošanu piešūt (šeit gan arī cien. Oliss pieslēdzās ar savu pārprasto nacionālisma formulu) i nez kādu latvietības slavināšanu un citu nāciju noliegšanu (tiesa gan, nesaņēmu atbildi, no kura pirksta tas izzīsts) bet nu šķiet, ka aizvainots savās cēlākajās jūtās vairs nerunā... Varētu ņemt polšu un parunāt, kas šim visnotaļ erudītajam puisim kremt... bet viš jau nedzer...
Sorry, bet man vērojot no malas jūsu "perepiku Engeļsa s Kautskim" tomēr rodas sajūta, ka Jūs abi divi sacenšaties, kurš otru sakacinās vairāk un iekodīs spēcīgāk.
Eltons:Nu gluži no malas vien viņš nevēro. Re, pat pozicionēja sevi kā karotāju pret "nacionālisma mēri" piedēvējot man, kā piemēram, visus pasaules grēkus, jo es netkāpjos no savām antiboļševisma pozīcijām (tāpēc es arī nospriedu, ka šis tomēr ieņem 9.maija pozīciju, jo kašķis jau sākās pēc manas replikas par Latvijai naidīgās armijas svētku svinēšanu). I mēģināja nacionalitāšu apvainošanu piešūt (šeit gan arī cien. Oliss pieslēdzās ar savu pārprasto nacionālisma formulu) i nez kādu latvietības slavināšanu un citu nāciju noliegšanu (tiesa gan, nesaņēmu atbildi, no kura pirksta tas izzīsts) bet nu šķiet, ka aizvainots savās cēlākajās jūtās vairs nerunā... Varētu ņemt polšu un parunāt, kas šim visnotaļ erudītajam puisim kremt... bet viš jau nedzer...
Sorry, bet man vērojot no malas jūsu "perepiku Engeļsa s Kautskim" tomēr rodas sajūta, ka Jūs abi divi sacenšaties, kurš otru sakacinās vairāk un iekodīs spēcīgāk.
Tikai ažiotāžas uzturēšana, nekas personisks taču... es tā padomāju... ja jau spēlē "na poddavki" tad nevilšus rodas vēlme izmantot... pie kam man personiski politkorektums izbeidzās jau 1970-tajā gadā...
Elton, tas nekas, ka nedzer. Man nav problēmu aiziet pie tā, kas dzer un kopā ieraut pa glāzītei, man nav problēmu aiziet pie tā, kas nedzer un visu vakaru sēdēt pie labas zaļās tējas. :P Tiešām, kāpēc lai nesarīkotu papļāpāsanu pie krūzes iemīļotā dzēriena un lai pasākums būtu māxlinieciski daiļāks un viedokļiem bagātāks , varētu sarīkot valsts un Lattelekom aizliegtās, bet joprojām aktuālas filmas "Pēdējais Lāčplēcis" noskatīšanos. (piemēram)
Ja patika "Pilsētnieks (Kowach)" un "Ceļojums uz Tukumu", un piemīt veselīga humora izjūta, tad patiks, nu ne jau tā kā Pasolini vai Tarkovskis, bet patiks. Indra Burkovska vienkārši dedzina!!!!
Dabūt godīgi un lētāk par daudz maz pieklājīgu smēķu paciņu var šeit: www.onlinefilm.org...
ja vēl sadabūtu Kowachu un Ceļojumu uz Tukumu skatāmā kvalitātē, varētu sarīkot latviešu īsmetrāžas komēdiju retrospektīvu.
Nu re, a es ar Tevi personiski laikam sestdien iepazīšos,ja būšu skaidrā, bet Ekoistu dzīvē esmu 1x redzējis. Biju kāzās, kuras viņš bildēja. Nobildēja forši.
un ko tu darīji tais kāzās????? un viņš arī tavu profilu bildēja
Sapper:
Nu re, a es ar Tevi personiski laikam sestdien iepazīšos,ja būšu skaidrā, bet Ekoistu dzīvē esmu 1x redzējis. Biju kāzās, kuras viņš bildēja. Nobildēja forši.
un ko tu darīji tais kāzās????? un viņš arī tavu profilu bildēja
tikai viena lieta gan ir neapshaubaami beediiga, izskataas, ka lielaakajai daljai viss vienaa putraa - nacisms (neonacisms, nacionaalsociaalisms), fashisms, nacionaalisms, lab, ka veel kaads kko nesaaka liet pa etnisko nacionaalismu, taapat kaa kaartiigam latviskam nacionaalistam kreisa politiskaa nostaadne ir tas pats kas krievs