Confina:Man lūdzu visu istādi mazā formātā un uz manu kompi ,jo netik drīz uz Latviju mans ceļs vedīs
Ja laiks man kādreiz, kā ceru, atradīsies mājas lapas pabeigšanai, tad, protams, visu likšu tur iekšā. Varbūt pat normālā lādējamā lielumā, savādāk daudz sanāk vienkārši failus Wallpaperiem sūtīt.
H_Zemitis:Elton, prieks par Tevi! Tik, cik esi ieguldījis darba Tu... rezultātam jābūt!
Paldies par uzticību! Bet šad tad secinu, ka darbs tiek nelietderīgi ieguldīts meklējumos... piem. sestdien nosēdēju praktiski visu dienu pie vienas bildes un nesanāk kā gribētos rezultāts... Man vēl šai tūrē uzkrita cita problēma: visas gatavās bildes bija jāpārtaisa CMYKā... tikai dažām slāņos nebija Hue/Saturation kopīgais izmantots... pārējās visas praktiski krāsas bija jākonstruē no jauna...
H_Zemitis:Elton, prieks par Tevi! Tik, cik esi ieguldījis darba Tu... rezultātam jābūt!
Paldies par uzticību! Bet šad tad secinu, ka darbs tiek nelietderīgi ieguldīts meklējumos... piem. sestdien nosēdēju praktiski visu dienu pie vienas bildes un nesanāk kā gribētos rezultāts... Man vēl šai tūrē uzkrita cita problēma: visas gatavās bildes bija jāpārtaisa CMYKā... tikai dažām slāņos nebija Hue/Saturation kopīgais izmantots... pārējās visas praktiski krāsas bija jākonstruē no jauna...
O bože, grūta dzīve māksliniekiem..., pēc šāda moku apraksta noteikti būs jāiebrauc aplūkot.
sansete:Sveicu! Lai prieks skatītājiem un gandarījums autoram!
Paldies! Kaut arī tas būs mans pirmais mēģinājums apvienot bildes ar dzīvo mūziku kopīgā tēmā. Gribās no malas paskatīties, vai būšu trāpījis... vai arī pirmie slīcēni būs jākucina...
sansete:Sveicu! Lai prieks skatītājiem un gandarījums autoram!
Paldies! Kaut arī tas būs mans pirmais mēģinājums apvienot bildes ar dzīvo mūziku kopīgā tēmā. Gribās no malas paskatīties, vai būšu trāpījis... vai arī pirmie slīcēni būs jākucina...
ja pareizi sapratu būs tāds multimediāls pasākums ar projekcijām, vai kā?
Kaut ko šausmīgi atgādina. Bet nu man jau ārtroks patīk defaultā. Un kā taustiņnieks to ērģeli spīdzina.
Līdz cikiem plānots pasākums?
Plānots tikai sākums, mūziķi saka, nospēlēs savu programmu un tad, ja palūgs, spēlēs vēl... nevaru īsti prognozēt kā tas beigās izvērtīsies... tas man kārtējais eksperiments šā kā tā... Taustiņnieks, jā... nesen ar Kenu Hensleju (ja zini) čupojās...
Eltons:
ja pareizi sapratu būs tāds multimediāls pasākums ar projekcijām, vai kā?
Projekcijas laikam arī būs. Savu projektoru nevedīšu, laikam tāds ir uz vietas, ja jau KN vadītāja izteicās, lai bildes flešā arī iedod ko rādīt.
Paklausījos to Medieval Child utūbē.Baigi normālie džeki!To ļi vietējie purpļi to ļi tā kā Yes.Taisni brīnums,ka tādi jauni čaļi spēlē tik "nemodernu" mūziku.Mans skuķis uzreiz saviebtos un teiktu oldskūls.Un tā jau ir pazīme,ka labs!
viecha:Paklausījos to Medieval Child utūbē.Baigi normālie džeki!To ļi vietējie purpļi to ļi tā kā Yes.Taisni brīnums,ka tādi jauni čaļi spēlē tik "nemodernu" mūziku.Mans skuķis uzreiz saviebtos un teiktu oldskūls.Un tā jau ir pazīme,ka labs!
Jā, jā, klasiskais roks (divaini, vai ne, mūsdienās, kad pārsvarā tirliņi falcetos kaut ko ņerkšķ swh nenopietnajā ēterā un tiek bīdīti visādos mēdijos... nenobrīnīties vien par bālēliņu gaumi...) Tas ir arī ir mans stils (ar gadiem gan vairāk epohālais metāls pievelk) kas varētu harmonēt ar eltonismu bildēs. Tā kā sestdien redzēsim cik tas viss papildinās viens otru.
Jā, labs. Rada izbrīnu vāciešu un sevišķi skandināvu pārbagātība ar šāda stila mūziķiem. Hmm... Tu man domu piespēlēji... varētu nedaudz brīvāk atraisīt eltonismu bildēs pie Epic Heavy/Doom Metal... Šī izstāde tomēr būs tāda maigāka.
Mēs ar famīliju ar tik nupat mājās. Lielisks pasākums. Paldies autoram, paldies par sabiedrību jauniepazītajiem blogistiem. Eltona bildes un Medieval child veidoja lielisku simbiozi. Grafiķes darbi vienreizēji - Dieva dots talants. Pasākuma vadītāja vienkārši "dedzināja"!
P.S. Mājupceļā vaicājām meitai (2g. 4m.), kas visvairāk patika? "Zidziņi patika, mūzika patika, bet baidijos, dikti skaļa bija."