Sapper, tu laikam biji tas, kuru meita koncerta laikaa izvilka laukaa no zaales ... ;-) es tiehsi taa air nodomajau - ka aliakam par skaklju .. taapat kaa vienam vecam pariitim , kas izgaaja ;-)
dansiga:Sapper, tu laikam biji tas, kuru meita koncerta laikaa izvilka laukaa no zaales ... ;-) es tiehsi taa air nodomajau - ka aliakam par skaklju .. taapat kaa vienam vecam pariitim , kas izgaaja ;-)
Toties vienai citai solīdai kundzītei ļoti patika, gribēja uz savu 60. jubileju uzaicināt šos mūziķus. Meita izvilka mammu, ne mani, bet ne dēļ skaļuma, izteica vēlēšanos apmeklēt dāmu istabu.
P.S. Meitai turpmāk Eltona bildes rādīšu šīs mūzikas pavadījumā. www.youtube.com...
njifiga - dansiga prasiija, vai kads nebrauc pie eltona un vai nevar pakjert liidzi ... taa ka abija klusums ... nu ij tad lepni brauca pati ar savu auto ;-ppp
dansiga:njifiga - dansiga prasiija, vai kads nebrauc pie eltona un vai nevar pakjert liidzi ... taa ka abija klusums ... nu ij tad lepni brauca pati ar savu auto ;-ppp
negativs, man arvien vairaak saak likties, ka tev taada a graako laiku trauma ;-pppp Tu tikai nedzer, bet parejiem taada vien domaa, kur un ko iedzert;-ppp
kurpes glaunas iznāktu - Camus Cognac, "Jubilée" — 1 000.00€ bet vispār, ejot uz pasākumiem, žmiegties nevajag, "na haļavu" sistēmu, ne visur, un visi atbalsta
dansiga:njifiga - dansiga prasiija, vai kads nebrauc pie eltona un vai nevar pakjert liidzi ... taa ka abija klusums ... nu ij tad lepni brauca pati ar savu auto ;-ppp
jautājums, kur tad prasīja, vismaz šajā topikā toč neviens neko neprasīja. Tā kā nff ko vainas apziņu izraisīt. :P
Shodien tada pastulba situacija izveidojaas. Neliela barinjaa nolemam aizbraukt apskatiit Eltona darbus, pirms izstade beigusies, bet izraadiijaas Tautas nams 6dienaas nestraadaa.... Kaa tad, lai normali stradajoshi cilveeki apmeklee izstaades, ja taas ir tikai darba dienaas?
Oi, tiešām... Vajadzēja vai nu man piezvanīt vai tieši vadītājai Ingai - 29478251 (gūglei pajautāt) pirms braukšanas. Bet pagājušo sestdienu, kad es vienu mākslinieku kompāniju vedu izstādi atrādīt, arī bija ciet, piezvanījām un meitene no blakus mājas ātri vien atnāca un atslēdza.
Eltons:Oi, tiešām... Vajadzēja vai nu man piezvanīt vai tieši vadītājai Ingai - 29478251 (gūglei pajautāt) pirms braukšanas. Bet pagājušo sestdienu, kad es vienu mākslinieku kompāniju vedu izstādi atrādīt, arī bija ciet, piezvanījām un meitene no blakus mājas ātri vien atnāca un atslēdza.
Nu neko darīt... Nāksies vien priecāties par darbiem fotoblog lapās. Jā, ja būtu zināts, ka kādam var zvanīt. Bet tos telefonus jau nezināju. Rīt tā izstāde vēl skaitas vai jau tiks vākta nost? Ja uznāk luste rīt vēlreiz mēģināt, tad saprotu, ka arī ir jāzvana?