forum.gif
IELŪGUMS!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / IELŪGUMS!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.03.11 22:17
 citēt
Sapper, tu laikam biji tas, kuru meita koncerta laikaa izvilka laukaa no zaales ... ;-) es tiehsi taa air nodomajau - ka aliakam par skaklju .. taapat kaa vienam vecam pariitim , kas izgaaja ;-)
Publicēts: 12.03.11 22:24 labots
 citēt
dansiga:Sapper, tu laikam biji tas, kuru meita koncerta laikaa izvilka laukaa no zaales ... ;-) es tiehsi taa air nodomajau - ka aliakam par skaklju .. taapat kaa vienam vecam pariitim , kas izgaaja ;-)

Toties vienai citai solīdai kundzītei ļoti patika, gribēja uz savu 60. jubileju uzaicināt šos mūziķus. Meita izvilka mammu, ne mani, bet ne dēļ skaļuma, izteica vēlēšanos apmeklēt dāmu istabu. :)

P.S. Meitai turpmāk Eltona bildes rādīšu šīs mūzikas pavadījumā.
www.youtube.com...
Publicēts: 12.03.11 22:28
 citēt
to es dzirdeeju ;-) nu normaali .. kundziite atcereejaas savu jauniibu ;-))))
Publicēts: 12.03.11 22:54
 citēt
dansiga:Friidis, ai - eltons noskopojaas - novicinaaja tik konjaku ar tekstu "tu jau pie stuures";-)))))

Ķiho, ķiho!
Konis stāv neatpogāts, gaidīs tuvāko kopisko pasākumu...
Publicēts: 12.03.11 22:55
 citēt
Eltons, ATKAL tu bljau uz mani!!!!! nu cik var?!?!?!;-pppp
Publicēts: 12.03.11 22:59
 citēt
dansiga:Eltons, ATKAL tu bljau uz mani!!!!! nu cik var?!?!?!;-pppp

Es bļau?!
Ne ko nebļau!
Publicēts: 12.03.11 23:01
 citēt
Paldies vēlreiz tiem, kuri pagodināja ar savu klātbūtni!
Tieši pēc gada atkārtojam.
Bet jau daudz augstākā kvalitātē.
Publicēts: 13.03.11 12:50
 citēt
dansiga: es tiehsi taa air nodomajau - ka aliakam par skaklju .. taapat kaa vienam vecam pariitim , kas izgaaja ;-)

tas pārītis biju es ar savu jauno favorīti??? :bad_egg:
Publicēts: 13.03.11 13:31
 citēt
Maris, ej ej - tu tik ljoti izmainiijies!??!?!?!;-pp;-)
Publicēts: 13.03.11 13:38
 citēt
a ko Rainis? tā arī teica...:D
Publicēts: 13.03.11 13:46
 citēt
talavietis:a ko Rainis? tā arī teica...:D

pastāvēs kas pārvērtīsies... :bad_smile: dansiga jau no tautsaimniekiem - vadās pēc K. Ulmaņa - Jūs palieciet savās vietās, es braukšu pie Eltona :bad_smile:
Publicēts: 13.03.11 18:23
 citēt
njifiga - dansiga prasiija, vai kads nebrauc pie eltona un vai nevar pakjert liidzi ... taa ka abija klusums ... nu ij tad lepni brauca pati ar savu auto ;-ppp
Publicēts: 13.03.11 18:24
 citēt
dansiga:njifiga - dansiga prasiija, vai kads nebrauc pie eltona un vai nevar pakjert liidzi ... taa ka abija klusums ... nu ij tad lepni brauca pati ar savu auto ;-ppp
šis apstāklis, gan jau nedaudz ierāmēja ...... :bad_smile:
Publicēts: 13.03.11 18:30
 citēt
neko neieraameeja, ieraamee parast, ja ar citu brauca - ar to tad jaareekjinaas ;pppp
Publicēts: 13.03.11 18:32
 citēt
dansiga:neko neieraameeja, ieraamee parast, ja ar citu brauca - ar to tad jaareekjinaas ;pppp
vai tad pālī brauci?
Publicēts: 13.03.11 18:37
 citēt
nagtivs!??!?! kaapec paalii!??!?! ty choa!??!?!
Publicēts: 13.03.11 18:39
 citēt
dansiga:nagtivs!??!?! kaapec paalii!??!?! ty choa!??!?!
nu tad, kā jau minēju, tusiņš rāmī .....
Publicēts: 13.03.11 18:42
 citēt
negativs, man arvien vairaak saak likties, ka tev taada a graako laiku trauma ;-pppp Tu tikai nedzer, bet parejiem taada vien domaa, kur un ko iedzert;-ppp
Publicēts: 13.03.11 18:45
 citēt
kādas tad vēl domas var būt?
Publicēts: 13.03.11 18:46
 citēt
paskatiit bildes, satikt cilveekus, parunaat ar vinjiem ;-))) da nu Tevi!!!!!!!!!!1
Publicēts: 13.03.11 18:48
 citēt
:bad_smile:
Publicēts: 13.03.11 19:10
 citēt
nu ja - ja nav par paaljoshanas, tad vairs nav ko teikt ;-pppp
Publicēts: 13.03.11 19:16
 citēt
dansiga:nu ja - ja nav par paaljoshanas, tad vairs nav ko teikt ;-pppp
nebija plānos, izplūst garos disputos......., vienkārši apspēlēts transporta meklēšanas/pašas braukšanas variants ..... :bad_smile:
Publicēts: 13.03.11 19:22
 citēt
heh - auto jau es mekleeju ne jau nu taapec, lai vareetu iedzert. Pie tam parasti tados pasaakumos nu ne jau tie labaakie dzeerieni ir ;-ppp;-))))
Publicēts: 13.03.11 19:24
 citēt
jābrauc ar savu bateriju ....
Publicēts: 13.03.11 19:26
 citēt
a nafig tad braukt? labaak tad savaa nodabaa maajas;-))))
Publicēts: 13.03.11 19:30
 citēt
ar šitādu

nebūtu kauns cilvēkos iziet ....
Publicēts: 13.03.11 19:32
 citēt
labaak jaunas kurpes nopirkt ar ko tautas iziet ;-ppp;-)
Publicēts: 13.03.11 19:42
 citēt
kurpes glaunas iznāktu - Camus Cognac, "Jubilée" — 1 000.00€
bet vispār, ejot uz pasākumiem, žmiegties nevajag, "na haļavu" sistēmu, ne visur, un visi atbalsta
Publicēts: 13.03.11 19:50
 citēt
dansiga:njifiga - dansiga prasiija, vai kads nebrauc pie eltona un vai nevar pakjert liidzi ... taa ka abija klusums ... nu ij tad lepni brauca pati ar savu auto ;-ppp

jautājums, kur tad prasīja, vismaz šajā topikā toč neviens neko neprasīja. :) Tā kā nff ko vainas apziņu izraisīt. :P
Publicēts: 13.03.11 19:59
 citēt
negatīvs, nu kas tā par sovjetisko tradīciju prezentācijās operēt ar štengro alkoholu, Daudz maz sevi cienoši cilvēki pasākumos malko ko šādu.

Publicēts: 13.03.11 19:59
 citēt
Sapper, ai - laikam otraa, kur eltonu sveica ;-p;-)))

negativs, aga - pa 1000 eirikiem!??! uz pasaakumu!??!?!?! daudz gan tu pelni ;-pppp;-)
Publicēts: 13.03.11 20:00
 citēt
Sapper, negativs viinus nepaziist - laikaa, kad shams dzera, bija tikai Agdam ;-)))
Publicēts: 13.03.11 20:05
 citēt
taupības režīmā der

...... :bad_smile:
Publicēts: 13.03.11 20:08
 citēt
dansiga:Sapper, negativs viinus nepaziist - laikaa, kad shams dzera, bija tikai Agdam ;-)))

nav kā tagad glaunā vīna kultūra :)

Publicēts: 13.03.11 20:12
 citēt
vispār, lakts ir Wiskas, bet ar vīniem nekad īpaši neesmu aizrāvies. pēdējā dzira, ko lietoju, bija apmērām šitāda, kaut kāda Edvarda dzira
Publicēts: 13.03.11 20:13
 citēt
uhhh.... dzīts pa taisno... *Single Highland Malt Whisky* nekāds maigais padzēriens šķiet nebij viss? :big_smile:
Publicēts: 09.04.11 18:40
 citēt
Shodien tada pastulba situacija izveidojaas. Neliela barinjaa nolemam aizbraukt apskatiit Eltona darbus, pirms izstade beigusies, bet izraadiijaas Tautas nams 6dienaas nestraadaa.... :cry:
Kaa tad, lai normali stradajoshi cilveeki apmeklee izstaades, ja taas ir tikai darba dienaas? :face-sad:
Publicēts: 09.04.11 18:50
 citēt
Oi, tiešām...
Vajadzēja vai nu man piezvanīt vai tieši vadītājai Ingai - 29478251 (gūglei pajautāt) pirms braukšanas.
Bet pagājušo sestdienu, kad es vienu mākslinieku kompāniju vedu izstādi atrādīt, arī bija ciet, piezvanījām un meitene no blakus mājas ātri vien atnāca un atslēdza.
Publicēts: 09.04.11 21:32
 citēt
Eltons:Oi, tiešām...
Vajadzēja vai nu man piezvanīt vai tieši vadītājai Ingai - 29478251 (gūglei pajautāt) pirms braukšanas.
Bet pagājušo sestdienu, kad es vienu mākslinieku kompāniju vedu izstādi atrādīt, arī bija ciet, piezvanījām un meitene no blakus mājas ātri vien atnāca un atslēdza.

Nu neko darīt... Nāksies vien priecāties par darbiem fotoblog lapās.
Jā, ja būtu zināts, ka kādam var zvanīt. Bet tos telefonus jau nezināju. Rīt tā izstāde vēl skaitas vai jau tiks vākta nost? Ja uznāk luste rīt vēlreiz mēģināt, tad saprotu, ka arī ir jāzvana?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas