forum.gif
IELŪGUMS!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / IELŪGUMS!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.04.11 22:21
 citēt
Eltons:
H_Zemitis:Elton, prieks par Tevi! Tik, cik esi ieguldījis darba Tu... rezultātam jābūt!

Paldies par uzticību!
Bet šad tad secinu, ka darbs tiek nelietderīgi ieguldīts meklējumos... piem. sestdien nosēdēju praktiski visu dienu pie vienas bildes un nesanāk kā gribētos rezultāts...

Neteiktu, gan, ka tas laiks, kas ieguldīts meklējumos ir nelietderīgi izmantots. Tu pats nemaz nenojaut, kurā brīdī šo "tukšo" sestdienu Tu jau izmanto. :face-wink:
Publicēts: 09.04.11 22:53
 citēt
Ruuu:
Eltons:Oi, tiešām...
Vajadzēja vai nu man piezvanīt vai tieši vadītājai Ingai - 29478251 (gūglei pajautāt) pirms braukšanas.
Bet pagājušo sestdienu, kad es vienu mākslinieku kompāniju vedu izstādi atrādīt, arī bija ciet, piezvanījām un meitene no blakus mājas ātri vien atnāca un atslēdza.

Nu neko darīt... Nāksies vien priecāties par darbiem fotoblog lapās.
Jā, ja būtu zināts, ka kādam var zvanīt. Bet tos telefonus jau nezināju. Rīt tā izstāde vēl skaitas vai jau tiks vākta nost? Ja uznāk luste rīt vēlreiz mēģināt, tad saprotu, ka arī ir jāzvana?

Fotoblogā gan neesmu tās izstādes bildes licis, varbūt vēlāk kādu.
Rīt, cik saprotu, vēl karāsies bildes, pirmdien ņemšot nost, bet visdrošāk tomēŗ ir vadītājai piezvanīt, šķiet, līdz trijiem svētdienās vaļā.
Publicēts: 11.04.11 09:16
 citēt
pēc tam izstādīsi arī Rīgā, lai visi var apskatīt?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas