forum.gif
Vai kāds veic EF-500 DG SUPER EO-ETTL II firmware update?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Vai kāds veic EF-500 DG SUPER EO-ETTL II firmware update?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.03.11 16:53 labots
 citēt
Atklājās ka 60D nestrādā ar Sigmas zipeni (350D strādāja, ka prieks). Palasot internetā atklājās, ka nestrādā ETTL II. Sigma piedāvā bezmaksas firmware uzlabošanu, bet nu protams zipene jāsūta viņiem.
Nez vai ir kāds kantoris LV, kas šo firmware update arī spēj veikt? Ja cena atsver sūtīšanas izmaksas, tad kāpēc gan nedot darbu vietējiem :face-wink:
Publicēts: 08.03.11 17:45
 citēt
piezvani tiem pie kā pirki un pieprasi savas klienta tiesības. Tiem kas pārdeva ir jāzina kas ir autorizētais dīleris, vai pašiem jāsūta tam dīlerim un tad jāatdod klientam, pie nosacījuma, ja SIGMA to veic bezmaksas.
Publicēts: 09.03.11 11:27
 citēt
Blēžu kantoris!!! :anger:
Metziem visas updates paņemamas no viņu lapas un savu 58 jau esmu aizdeitojis līdz V4.0 bez jepkādām maksām.
Publicēts: 09.03.11 13:38
 citēt
Schneider:Blēžu kantoris!!! :anger:
Metziem visas updates paņemamas no viņu lapas un savu 58 jau esmu aizdeitojis līdz V4.0 bez jepkādām maksām.

A Metz (un lsiksm tiksi 58.) nav vienīgā zipene, ko pats var apdeitot, jo tai ir usb caurums. pārējām tak nekas tamlīdzīgs nav. Nu bet tā laikam nebrendoto zibspuldžu problēma ar tiem apdeitiem...
Publicēts: 09.03.11 13:41
 citēt
Latvijā oficiālais dīleris ir elkors:
Latvia Elkor Trade P.O.Box 33,LV-1010,Riga Latvia Tel:371-9490204 Fax:371-9270718
www.sigma-photo.co.jp...
Publicēts: 09.03.11 18:59
 citēt
Apdeitojami ir visi jaunie Metzi - 44, 48 un 50.
Publicēts: 11.03.11 09:23
 citēt
Man ir tāda pat problēma.
Zvanīju uz Elkor servisu (pareizais tel. 67070520). Meitene teica, ka Sigmas uz vietas neremontē, bet pārsūta uz Zviedriju. Pārsūtīšanas cena Ls 35.-, par pārējiem izdevumiem viņa nezināja.
Varbūt kāds zin kādu kantori Rīgā, kur var veikt softa nomaiņu.
Publicēts: 11.03.11 15:58
 citēt
Vecaiss:Man ir tāda pat problēma.
Zvanīju uz Elkor servisu (pareizais tel. 67070520). Meitene teica, ka Sigmas uz vietas neremontē, bet pārsūta uz Zviedriju. Pārsūtīšanas cena Ls 35.-, par pārējiem izdevumiem viņa nezināja.
Varbūt kāds zin kādu kantori Rīgā, kur var veikt softa nomaiņu.

Briāna ielas spečuks izteicās, ka LV nebūs laikam tāda varēšana nevienam. Lai skatoties Vācijas virzienā, tur ir serviss tur visu varot.
Bet man vēl oficiāli Sigma nav atbildējusi uz epastu, tāpēc nezinu ko vēl darīt. Patreiz neredzu jēgu Elkoram maksāt 35Ls par pasta pakalpojumiem.
Publicēts: 11.03.11 20:00
 citēt
Atradu Vācijas Sigmas kontaktus.

www.sigma-foto.de...

GOOGLES tulkojums.

Paziņojums patērētājiem, kas izmanto Sigma EO-ETTL II zibspuldzes no EOS 50D!

SIGMA Zibspuldzes EF-530 DG SUPER EO-ETTL II, EF-530 DG ST EO-ETTLII, EM-140 DG EO-ETTLII, EF-500 DG SUPER EO-ETTLII un EF-500 DG ST EO-ETTLII nedarbojas pareizi saistībā ar Canon EOS 50D D-SLR kameru. Lai nodrošinātu pilnīgu atbilstību, mēs piedāvājam mūsu klientiem atjaunināšanas pakalpojumu, kas tiek aprēķināts ārpus garantijas periodā, € 23,80 (ieskaitot kuģošanu un nodokļa).

Lūdzu, ņemiet vērā, ka tas tikai, lai izmantotu šo ierīču ir Canon EOS 50D D-SLR kamera atjaunināšana ir vajadzīga.

Atjauninājums novērš šādas problēmas
1. Automātiskās tālummaiņas funkcija nedarbojas pareizi
2. Ekspozīcijas kontrole nedarbojas pareizi.
Publicēts: 12.03.11 10:32
 citēt
Tajā vācu Sigmā iet runa tikai par D50 un nevis no. Raksti viņiem vēstulīti. Ja nu akurāti vajag vāciski - zvani man (29487113) - mēģināšu palīdzēt
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):