Lunis:Par ko es vienmer frinos tas ir par vajam fantazijas spejam , tak aizej jebkura viesnica ar attiecigiem numuriem un pasuti numuru. Klients lai maksa.
Lunis:Par ko es vienmer frinos tas ir par vajam fantazijas spejam , tak aizej jebkura viesnica ar attiecigiem numuriem un pasuti numuru. Klients lai maksa.
gan jau ka tas būs par dārgu
Var pie reizes arī no$(*%, lai nauda neiet zudumā...
klozetodam jāpaceļ brille un virsmai pāri ļoti uzmanīgi un gludi jāpārvelk pārtikas plēve. Brille un vāks jānolaiž atpkaļ, jāuzmanās, lai plēves malas nerēgojas.
Sapper:klozetodam jāpaceļ brille un virsmai pāri ļoti uzmanīgi un gludi jāpārvelk pārtikas plēve. Brille un vāks jānolaiž atpkaļ, jāuzmanās, lai plēves malas nerēgojas.
ar šito Tu uzlidoji pa 200 vietām augstāk manā vērtību topā
Zrikso:Jā, liekas ka visi esat bijuši pionieru nometnēs. Tikai tad nebija Fairy, bija jāiztiek ar karbīdu un zobu pastu...
bērnībā vēl bija šīferis, ko mest ugunskurā un jēlgumija saukta par ļipučku dažādām vajadzībām, ak jā, , trokšņa granātas aizstāja svina mīnijs tautā saukts par "suriku".
Sapper:klozetodam jāpaceļ brille un virsmai pāri ļoti uzmanīgi un gludi jāpārvelk pārtikas plēve. Brille un vāks jānolaiž atpkaļ, jāuzmanās, lai plēves malas nerēgojas.
sņimaju šļapu
labi ka priekshnieciba biroja nav smejos kaa kutinaats
chukmasoff:Bildē uz pelēka fona studijā , griez ara un liec kādu gribi buduāri, cik tad tur tā darba.
Kā pierunāt meiteni, lai uzvestos studijā , kā lepnā viesnīcas izstabā.
Da pofig, vai šķūn;i vai studijā vai viesnicā. Man vienu laiku bija paviljons kā šķūnis , visādu krāmu un antikvāra pilns nu mantojums no šādām tādām radošām psrs laiku darbībām, biju sataisijis vienkarši vairogus ar greznām tapetēm , saliek sienas no vairogiem , samontē istabu kādu dzels gultu uzmet kādu škuru virsu, tad modeli konlkreti janoliek pie vietas kaut tā ir kliente vai'algots skuķis, ka poradom komandeju es, un vis , un zini ne kādas problēmas ar visām jušanām vai nejušanām, tā pat tas ir vienkarši tejātris. Protams ja bleķo lielo naudu un pati izīrē vonungu, tad bildēju ari prezidentnumura. Mazāk ar visām izjūtām un sajūtām bet vairāk par tehnisko risinājumu un rezultātu jadomā, un ja fotogrāfs māk atrast kontaktu ar modeli ta pofig kur bildēt vai šķūnī vai uz dargiem pēļiem rezultāts būs labs.
sņimaju šļapu
Tikai neaizmirsti pēc šā projekta realizācijas atrakstīties, vēlams ar bildēm.
blaac:ā pierunāt meiteni, lai uzvestos studijā , kā lepnā viesnīcas izstabā.
Kā vienmēr - ar naudu
Viens bagāts onka, ne ta Bafets vai Vārtu Vilis, reiz skaidroja – nav problēmu nopirkt visdārgāko suni, bet par visu viņa naudu nevarot piedabūt šo luncināt asti.