forum.gif
fotogrāfija žurnālistikā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / fotogrāfija žurnālistikā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.03.11 18:22
 citēt
Sapper:šodien apollo šitāda bilde bij publicēta.
img.apollo.lv...

Es laikam palieku vecs, stulbs un moderno reportāžas māxlu nesaprotošs.....

Tu nezini kas ir LABS UN KRUTA! fotokvartals.lv... . REKU tvaiku mieza visi UK palīgskolu absolventi:):)
Publicēts: 11.03.11 18:27
 citēt
dansiga:Lunis, da runa ir par zhurnaalu, kas netiek "tirgots", bet gan izplatiits sleegtajaa tiklaa - tb zhurnaals kaa taads nepelna - jamo sponsoree zinaamas jomas ;-)))

izklausaas peec Zirgu Pasta, bet varbuut, ka kljuudos :bad_smile:
Publicēts: 11.03.11 18:32
 citēt
Lunis, bet redaktore man ir baigi labaa un ieklausaas arii manaa viedoklii ;-)))) Laikam iznjeemums ...
Publicēts: 11.03.11 18:32
 citēt
lkz, nav gan zirgu pasts ;-)))) zirgu pastu jau var nopirkt ... a sho zhurnaalu nevar nopirkt ;-)
Publicēts: 11.03.11 18:52
 citēt
dansiga:lkz, nav gan zirgu pasts ;-)))) zirgu pastu jau var nopirkt ... a sho zhurnaalu nevar nopirkt ;-)

atliek tikai Pirelli kalendārs :D
Publicēts: 11.03.11 18:56
 citēt
Sapper, tas tak ZHURNAALS nevis kalnedaars;-pppp un glamuurs man netiik ;-ppp
Publicēts: 11.03.11 18:59
 citēt
Sapper:
dansiga:lkz, nav gan zirgu pasts ;-)))) zirgu pastu jau var nopirkt ... a sho zhurnaalu nevar nopirkt ;-)

atliek tikai Pirelli kalendārs :D

Nē tādu ir pa pilnam , es tādus zinu vairākus desmitus. Savulaik kad taisījām grēdām dažādus materiālus visādām EU iestādēm mums biroja stūrī kravās visneiedomājamākie izdevumi krietnu žurnālu formātos tas viss tika spamveidā izsūtīts visādām šo "Klerkmidzeņu" struktūrām pasaulē tirāžās ar kādām LV senalprese nevar palepoties:):)
Publicēts: 11.03.11 19:00
 citēt
Lunis, shis zhurnaals tiek piegaadaas tikai vienas konkreetas sferas speciaalistiem ;-ppp;-))))
Publicēts: 11.03.11 19:07 labots
 citēt
Zirgu pastu nu jau daži mēneši kā vairs neizdod...

P.S. Zirgu pastā pamatā bija divu :super_man: autoru bildes, pa retam citu knipsētāju darbi, vēl retāk Jūsu padevīgā kalpa foto un adi..
Publicēts: 11.03.11 19:35
 citēt
Gabiz, un nedudz arii maneejie ;-)
Publicēts: 11.03.11 20:03 labots
 citēt
talavietis:varbūt ne viss, gluži par tēmu`, bet veco laiku reportiņš ir

http://www.ziemellatvija.lv/news/media.html?xml_id=20187&m_type=photos

atgādināji, ka reiz pirms gadiem 3jiem bildēju redakciju.
Apskatījos tikai tagad.

www.ziemellatvija.lv...
www.ziemellatvija.lv...
Publicēts: 11.03.11 20:38
 citēt
Lunis:
Sapper:šodien apollo šitāda bilde bij publicēta.
img.apollo.lv...

Es laikam palieku vecs, stulbs un moderno reportāžas māxlu nesaprotošs.....

Tu nezini kas ir LABS UN KRUTA! fotokvartals.lv... . REKU tvaiku mieza visi UK palīgskolu absolventi:):)
Inscenētas fotogrāfijas,kurās portretētas ikdienišķas sadzīves ainas!Nu zvezģec absolūts.Es esmu tik neglābjami atpalicis ,ka par fočēšanu kaut amatiera līmenī jāaizmirst.Iesakiet citu nodarbi-brīvā laika man līdz hrenam.:face-crying:Bet darīt īsti nav ko.Cik tad var lasīt grāmatas par Staļinu,Hitleru un bītliem?
Publicēts: 11.03.11 20:47
 citēt
viecha, nac pie manis par (nez kaa tas smalki saucaas) - tb maaju vakt un taisiit eest ;-))))
Publicēts: 11.03.11 20:53
 citēt
dansiga:viecha, nac pie manis par (nez kaa tas smalki saucaas) - tb maaju vakt un taisiit eest ;-))))
Ēst taisīt varu nu tā kā jau visu amatieriski,bet ciest var.Toties māju vākt absolūti neprotu.A smalki tas saucas privātais simtlatnieks.Atceries Tērnerei bija gabals-private dancer.:face-grin:
Publicēts: 11.03.11 21:03
 citēt
viecha, tad tuman atsaki, ja?;-((((
Publicēts: 11.03.11 21:08 labots
 citēt
A es diplomāts.Par cenu laužos.:face-wink:
Publicēts: 11.03.11 21:42
 citēt

Tas jau Veco laiku , BET es iedomājos kāds reportiņš varētu but bijis vakar no šejienes www.spiegel.de... , jāparokās MOŽ kāds viģiks jau kautkur noklīdis:D :D
Publicēts: 11.03.11 21:46
 citēt
Lunis:

Tas jau Veco laiku , BET es iedomājos kāds reportiņš varētu but bijis vakar no šejienes www.spiegel.de... , jāparokās MOŽ kāds viģiks jau kautkur noklīdis:D :D

------------
smags un slidens amats... nesen vienu pieķēra lidinamies "meitās ar kara ļoteni", te atkal Guttenbergs nabags.. :D
Publicēts: 11.03.11 21:49 labots
 citēt
talavietis:
Lunis:

------------
smags un slidens amats... nesen vienu pieķēra lidinamies "meitās ar kara ļoteni", te atkal Guttenbergs nabags.. :D

Nu jā , tik traki kā tos plintavniekus laikam nevienu tur nekrata , zem visiem parokās , katrs Prūsis grib drasēt armijas priekšā baltā zirga:):)

Nu jā par cik mums te mīļie kolēģīši palaiduši grīstē Drebuli pie mazajiem dzeltenajiem , tad no viņiem reku ar tā neko saķibināts www.spiegel.de...
Publicēts: 11.03.11 21:50
 citēt
viecha, nu ta mekle citur ... a es ... a ES .... aizeju iedzert viinu, kad man piedaavaajumu noraida ..... ar kadu atvertaaku personu ;-pppp
Publicēts: 11.03.11 22:06
 citēt
dansiga:viecha, nu ta mekle citur ... a es ... a ES .... aizeju iedzert viinu, kad man piedaavaajumu noraida ..... ar kadu atvertaaku personu ;-pppp
Oi,bļin kā sanāca....:face-crying:nu varbūt par deviņdesmit pieci,ko?Bet bez istabu slaucīšanas.:face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):