dansiga:Lunis, da runa ir par zhurnaalu, kas netiek "tirgots", bet gan izplatiits sleegtajaa tiklaa - tb zhurnaals kaa taads nepelna - jamo sponsoree zinaamas jomas ;-)))
izklausaas peec Zirgu Pasta, bet varbuut, ka kljuudos
dansiga:lkz, nav gan zirgu pasts ;-)))) zirgu pastu jau var nopirkt ... a sho zhurnaalu nevar nopirkt ;-)
atliek tikai Pirelli kalendārs
Nē tādu ir pa pilnam , es tādus zinu vairākus desmitus. Savulaik kad taisījām grēdām dažādus materiālus visādām EU iestādēm mums biroja stūrī kravās visneiedomājamākie izdevumi krietnu žurnālu formātos tas viss tika spamveidā izsūtīts visādām šo "Klerkmidzeņu" struktūrām pasaulē tirāžās ar kādām LV senalprese nevar palepoties
Sapper:šodien apollo šitāda bilde bij publicēta. img.apollo.lv...
Es laikam palieku vecs, stulbs un moderno reportāžas māxlu nesaprotošs.....
Tu nezini kas ir LABS UN KRUTA! fotokvartals.lv... . REKU tvaiku mieza visi UK palīgskolu absolventi
Inscenētas fotogrāfijas,kurās portretētas ikdienišķas sadzīves ainas!Nu zvezģec absolūts.Es esmu tik neglābjami atpalicis ,ka par fočēšanu kaut amatiera līmenī jāaizmirst.Iesakiet citu nodarbi-brīvā laika man līdz hrenam.Bet darīt īsti nav ko.Cik tad var lasīt grāmatas par Staļinu,Hitleru un bītliem?
dansiga:viecha, nac pie manis par (nez kaa tas smalki saucaas) - tb maaju vakt un taisiit eest ;-))))
Ēst taisīt varu nu tā kā jau visu amatieriski,bet ciest var.Toties māju vākt absolūti neprotu.A smalki tas saucas privātais simtlatnieks.Atceries Tērnerei bija gabals-private dancer.
Tas jau Veco laiku , BET es iedomājos kāds reportiņš varētu but bijis vakar no šejienes www.spiegel.de... , jāparokās MOŽ kāds viģiks jau kautkur noklīdis
Tas jau Veco laiku , BET es iedomājos kāds reportiņš varētu but bijis vakar no šejienes www.spiegel.de... , jāparokās MOŽ kāds viģiks jau kautkur noklīdis
------------ smags un slidens amats... nesen vienu pieķēra lidinamies "meitās ar kara ļoteni", te atkal Guttenbergs nabags..
------------ smags un slidens amats... nesen vienu pieķēra lidinamies "meitās ar kara ļoteni", te atkal Guttenbergs nabags..
Nu jā , tik traki kā tos plintavniekus laikam nevienu tur nekrata , zem visiem parokās , katrs Prūsis grib drasēt armijas priekšā baltā zirga
Nu jā par cik mums te mīļie kolēģīši palaiduši grīstē Drebuli pie mazajiem dzeltenajiem , tad no viņiem reku ar tā neko saķibināts www.spiegel.de...