forum.gif
Vai ir jeega no Leica M6 ja notiek taa..?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Vai ir jeega no Leica M6 ja notiek taa..?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.03.11 14:38
 citēt
Publicēts: 11.03.11 14:49
 citēt
Gadās! :D
Publicēts: 11.03.11 14:51
 citēt
ar tālmēriem jau regulāri bildē šitā :) skatumeklētājs jau atsevišķi - caur objektīvu nekas nerādās :)
Publicēts: 11.03.11 14:52
 citēt
A redzējāt uz otras foto siksnas uzrakstu "Es esmu alnis, vienkārši alnis" :D
Publicēts: 11.03.11 15:21
 citēt
shito reaali vareeja likt zem humora. Vai jaunu topiku taisiiji, lai vareetu spamot par gudriniekiem :)
Publicēts: 11.03.11 15:22
 citēt
aaa, nu re... viss noiek.
Publicēts: 11.03.11 15:28
 citēt
Protams,ka ir jēga!Leicai takš pavisam cits zīmējums kā Nikonam .Plastiskāks un labi redzams pie palielinājuma uz divi metri pa garo malu!:face-grin:Vai tik nav inscenējums?Lai hohma būtu.Viņš vismaz divas reizes paskatījās uz objektīvu-fragmas uzstādījumu,jeb metrus skatījās.Kā ta nu tā vāciņu nepamanīja?A vels viņu zina-tas jau večiem automātā iegājies.:face-glasses:
Publicēts: 11.03.11 15:40
 citēt
A mosh chalim pinhole Leica korpusaa :face-glasses:
Publicēts: 11.03.11 15:53
 citēt
:exciting:Mans leica, kā gribu tā bildēju:face-grin:
Publicēts: 11.03.11 16:34
 citēt
Tam visam ir viens nosaukums, amīši:face-grin:
Publicēts: 11.03.11 17:36
 citēt
Nikonists ................................. :bad_smile:
Publicēts: 11.03.11 17:38
 citēt
negatIvs:Nikonists ................................. :bad_smile:

:haha::haha::haha:
Publicēts: 11.03.11 17:41
 citēt
veljas mashiinaa nedriikst likt dziivus kakjus mazgaat ;-pppp
Publicēts: 11.03.11 17:44
 citēt
lkz:Vai ir jeega?
Ir!!! Jo baltais rullē!!!
Publicēts: 11.03.11 20:30
 citēt
Ja neprofesionālis ņem divas kameras uz pasākumu, tad tā jau ir diagnoze.

P.S. Nafig vispār vāciņu vajadzēja likt virsū? UV un miers.
Publicēts: 11.03.11 20:45
 citēt
RudeWolf:Ja neprofesionālis ņem divas kameras uz pasākumu, tad tā jau ir diagnoze.

Nesaki vis.Ja man būtu trīs dažādas sistēmas,stieptu līdz visas trīs.Tie uzraksti uz siksnām ir kruti!:face-grin:A par UV..tas taču lieks stikls,kas bojā ekselentās optikas performanci,bet par vāciņu neesmu lasījis,ka samazina attēla kvalitāti.
Publicēts: 11.03.11 23:17
 citēt
viecha:
RudeWolf:Ja neprofesionālis ņem divas kameras uz pasākumu, tad tā jau ir diagnoze.

Nesaki vis.Ja man būtu trīs dažādas sistēmas,stieptu līdz visas trīs.Tie uzraksti uz siksnām ir kruti!:face-grin:A par UV..tas taču lieks stikls,kas bojā ekselentās optikas performanci,bet par vāciņu neesmu lasījis,ka samazina attēla kvalitāti.

Vāciņš pārs stopus noēd... moš viņš to kā ND filtru izmanto gaišajas stiklam?!
Publicēts: 12.03.11 01:32 labots
 citēt
dansiga:veljas mashiinaa nedriikst likt dziivus kakjus mazgaat ;-pppp

galvenais ja ir sanācis, kā Dansiga brīdināja, tad noteikti nedrīkst viņus mikrenē žāvēt :)
p.s. aizmirsu piebilst, ka tas ir teksts no manas mikrenes instrukcijas: Not dried your cat MICROWAVES
Diez ko kāds amītis ir mēģinājis ar savu kaķi izdarīt? :face-grin: (nožēlojami)
Publicēts: 12.03.11 10:17
 citēt
Uris85:...p.s. aizmirsu piebilst, ka tas ir teksts no manas mikrenes instrukcijas: Not dried your cat MICROWAVES
Diez ko kāds amītis ir mēģinājis ar savu kaķi izdarīt? :face-grin: (nožēlojami)
tas ir vecs stāsts, kad kāda kundze (tā šķiet) iesūdzēja mikroviļņu krāsns ražotājus tiesā par to, ka nebrīdināja, ka tajās nevar žāvēt kaķus! Un šo tiesu vinnēja! viņai izmaksāja diezgan brangu kompensāciju! un šīs tiesas prāvas rezultāts ir Tavs minētais teksts turpmāk instrukcijās! :bad_smile:
Publicēts: 12.03.11 11:49
 citēt
Varbūt, ka tas bija IR filtrs un čalis visu laiku pārbaudīja fokusu pēc IR atzīmes? Jo cilvēkam ar šādu kameru blendi pēc klikšķiem jau no galvas vajadzētu zināt.
Publicēts: 12.03.11 13:00
 citēt
RudeWolf:Jo cilvēkam ar šādu kameru blendi pēc klikšķiem jau no galvas vajadzētu zināt.

nespried viiru peec fotoaparaata :bad_smile:
Publicēts: 12.03.11 13:14
 citēt
Man šķiet,ka turpinājumā viņš to vāciņu tomēr noņem,tikai tas ir nošķērēts.Mērīšana tomēr ir caur objektīvu,šis pagriež slēdža ātrumu kloķi,pablenž skatumeklētājā un atkal ar baigo neizpratni skatās uz slēdzi un diafragmu.Asumu jau var iestādīt ar vāciņu,bet eksponometrs ta rāda melnu nakti,gan jau iedzimtā amerikāņu atjautība un smekalka liks to vāciņu noņemt :)
Publicēts: 12.03.11 13:46
 citēt
60uz5komats6:Man šķiet,ka turpinājumā viņš to vāciņu tomēr noņem,...

nu kaut kad jau tam cilveekam pielec, ka vaacinjsh jaanonjem. shaubos, ka shamais Leicu aizstiepa uz garantijas remontu :big_smile:
Publicēts: 14.03.11 13:31
 citēt
negatIvs:Nikonists ................................. :bad_smile:
nu, drīz jau ar Nikon'istiem būs tāpat ka sen sen ar Minoltistiem - minoltistu maz, viņi jātaupa! © Mārcis Bendiks
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):