forum.gif
Continuous ink supply system
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Continuous ink supply system
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.03.11 20:24
 citēt
Iegādājos www.continuousbulkinksupplysystems.com....
Krāsas ir galīgi šķērsām ......... :amazing:
Kāds var padalīties pieredzē?
Publicēts: 14.03.11 20:29 labots
 citēt
Drukāju pāris gadus grabēdams 2 printerus nodēldēju VISS štokos. Jāpērk pie pārbaudītiem cilvēkiem kas tinšu profilus iedod līdz :) Bet nu jādrukā regulāri tas nav domāts "Stāvēšanai"
Publicēts: 14.03.11 20:41
 citēt
Pirms tam drukāju ar orģ. Epson kārtdridžiem, pēc tam ar Unity - viss bija kārtībā. Tagad uzstādīju krāsu sistēmu - viss galīgā p...... Tinte būtu brāķis?
Publicēts: 14.03.11 20:58
 citēt
Ir tā ka ir drukāts ar orgimalo un kreiso ko ņēmu pie pārbaudītiem tirgoņiem, varu pateikt vienu canonam orginālais atšķiras no lētā kreisā un pat ļoti atšķiras.
Publicēts: 14.03.11 21:03
 citēt
Arī darbā izmantojam šo pašu sistēmu, šim pašam printerim, ir tā, ka viss nāk zilāks ārā, nav jau līdz krāsu profili, bet vienkārši drukājot bildi jāpieliek dzeltenais klāt, neesmu meklējis risinājumu, jo bieži nenākas izmantot bilžu drukāšanai, bet jā, jādrukā regulāri, savādāk pēc laika galviņa sāk gluķot.
Publicēts: 14.03.11 21:51
 citēt
Man visas bildes ir lillā... :amazing:
Publicēts: 14.03.11 22:42 labots
 citēt
varu padalīties pieredzē. lētie varianti neies cauri. ja gribi ekonomēt saudzējot printeri ir jāpērk nevis no kaut kādiem, no kaut kurienes, bet ir jāpalasa ko internetā runā par visiem šitādiem un tādiem un citādiem. kad meklēju sev CISS nonācu tikai pie tādiem, kuriem pati sistēma maksā ne mazums un krāsas (salīdzinoši ar ebay lētā gala sūdiem) ir dārgākas, bet ar kvalitātes zīmi, kas arī manāms uz papīra rezultātā. nezinu kas Tev tas par suplajeru, bet jākalibrē profili katram papīram atsevišķi. no sākuma nokalibrē ekrānu, pec tam turpini ar manuālu krāsu kalibrēšanu uz konkrētā papīra (šaubos, ka pārdevēji piedāvās gatavus profilus ar kuriem nebūs problēmu). ja kādas krāsas par daudz sit ārā, tad jāvelk viņas nost pie printēšanas. kad būsi panācis savu, ja būsi, saglabā profilu. galvenais, lai nesit graudu ārā vai kaut kādas strīpas, tad būs jeB*%a nokalibrēt pašam tādus mīnusus. vēl arī tāds mazs āķis - galvenais, lai galvu nesajāj, ar tām krāsām un piedāvātājiem mēdz būt dažādi. vēl arī nāk par labu ņemt no piegādātājiem, kuriem ir nevis pārpirkta sistēma no kāda, bet kas paši savu uzcepuši ar savām krāsām un kas arī ražo paši savas krāsas + kuriem ir arī kāds telefonsuports (mēdz noderēt). savam printerim uzmaucu virsū no UK čaļiem - www.fotospeed.com... . no tiem arī pērku gan krāsas, gan papīru (kas ir teicamas kvalitātes). ja pats netiec galā, pamēģini sakontaktēties ar piegādātāju/ražotāju atbalsta grupu(ja tāda ir). :super_man:
Publicēts: 14.03.11 22:50
 citēt
Bija tak te pilsonis, kas ar to nodarbojās: www.fotoblog.lv...
Es jau nu pats uz savu roku neko nemēģinātu čakarēties (ja nebūtu izlasījis kādu monogrāfiju par tēmu), bet uzticētos cilvēkiem ar pieredzīti.
Publicēts: 14.03.11 22:53 labots
 citēt
pašam uz savu roku nebūt nav slikts variants, tikai nevajag tik ļoti pārcensties uz to visu ietaupīt līdzekļus, beigās var sanākt tā, ka printeris nopirkts veltīgi :big_smile:
Publicēts: 15.03.11 06:17
 citēt
Marix:Pirms tam drukāju ar orģ. Epson kārtdridžiem, pēc tam ar Unity - viss bija kārtībā. Tagad uzstādīju krāsu sistēmu - viss galīgā p...... Tinte būtu brāķis?

Acīmredzot, ka tā. Tā sistēma ir lai tinti līdz galvām nogādātu... Risinājums - iztīri sistēmu no tās zampas, uzpildi ar tinti, kaut to pašu UNITY un drukā laimīgs... Atslēgas vārds bij Iztīri, protams...:face-grin:
Publicēts: 15.03.11 10:03
 citēt
Publicēts: 15.03.11 10:18
 citēt
Vot šito es nesaprotu - nopirkt labu printeri sev savu fotogrāfiju drukāšanai un tad drukāt ar neoriģinālajām tintēm. Tā tak ir naudas izmešana vējā, jo ne tās tintes ir tik noturīgas, tad vēl visdrīzāk daudz lielākas metamerisma un citas problēmas ar krāsu kvalitāti un atbilstību, tad vēl velns viņ zin to tinšu sastāva atbilstību printera galvu kvalitatīvas darbības nodrošināšanai u.tml.
Ja jau sev pērk printeri, tad domājams, ka savu fotogrāfiju izdrukai lielā formātā un labākā kvalitātē kā fotolabi. Bet trešo ražotāju tintes galīgi neatbilst šai filozofijai. Ja jau pofig kāda kvalitāte bildei un cik ilgi tās krāsas tai bildē būs tādas kā izdrukas brīdī, tad nafig pašam pirkt printeri?!?! Tad jau lētāk ir fotolabā drukāt.
Neoriģinālās tintes var izmantot, kur tai krāsai nav tik būtiska nozīme - krāsaini rasējumi, kaut kādi prezentāciju materiāli, lētas reklāmlapiņas un bukleti u.tml., bet ne jau savām fotogrāfijām labā kvalitātē.
Publicēts: 15.03.11 11:31
 citēt
RobertsJ:Vot šito es nesaprotu - nopirkt labu printeri sev savu fotogrāfiju drukāšanai un tad drukāt ar neoriģinālajām tintēm. .

pamēģini, varbūt tad sapratīsi.
ar savu sistēmu, kad nokalibrēta, bildes drukāju daudz + pārsvarā bildes tiek freimotas un mestas izstādē.
piem: man jā printē foto klubam A3 formāta darbi. Fotoklubā ir ap 15 cilvēku, katram jāizprintē no 3-5 darbi (vidēji 4tri).
tātad 4 x 15 = 60 darbi in total. Viena darba cena = 8 eur. tātad 60 x 8 = 480 eur. printeris (R1900) no amazones nāk pa 400 eur, krāsu sistēma, ko iegādājos 300eur ar 60ml krāsām komplektā(ar 50 loksnēm papīra). + 250eur viens pilns sets pa 125ml no katras krāsas (+50eur par katrām 50 loksnēm papīra). tātad, ar pirmajiem 60ml es izprintēju 2vas izstādes (480+480 = ruflī 960eur), tātad sev esmu atmaksājis gan printeri, gan visus sistēmu izdevumus un tālāk man ir pilnīgi pajāt kas ar viņu notiek. turpinu printēt, kamēr šis dzīvo. nojājas galva? (kas man vēlaizvien pus gada laikā nav noticis) - nomaini printeri :) krāsas (pēc profilēšanas) nāk ārā tādas, kā vajag un ja kas nav kā vajag - tak tāpēc jau cilvēkam redze dota, izdrukā semplu un pieregulē krāsas uz aci, ja vajag un bliez pilnu izmēru. Printēju gan sev, gan citiem. ar visu sistēmas uzikšanu, esmu ietaupījis un samazinājis izmaksas apmēram uz 70%-80%.
Publicēts: 15.03.11 11:41
 citēt
RobertsJ:Vot šito es nesaprotu - nopirkt labu printeri sev savu fotogrāfiju drukāšanai un tad drukāt ar neoriģinālajām tintēm. Tā tak ir naudas izmešana vējā, jo ne tās tintes ir tik noturīgas, tad vēl visdrīzāk daudz lielākas metamerisma un citas problēmas ar krāsu kvalitāti un atbilstību, tad vēl velns viņ zin to tinšu sastāva atbilstību printera galvu kvalitatīvas darbības nodrošināšanai u.tml.
Ja jau sev pērk printeri, tad domājams, ka savu fotogrāfiju izdrukai lielā formātā un labākā kvalitātē kā fotolabi. Bet trešo ražotāju tintes galīgi neatbilst šai filozofijai. Ja jau pofig kāda kvalitāte bildei un cik ilgi tās krāsas tai bildē būs tādas kā izdrukas brīdī, tad nafig pašam pirkt printeri?!?! Tad jau lētāk ir fotolabā drukāt.
Neoriģinālās tintes var izmantot, kur tai krāsai nav tik būtiska nozīme - krāsaini rasējumi, kaut kādi prezentāciju materiāli, lētas reklāmlapiņas un bukleti u.tml., bet ne jau savām fotogrāfijām labā kvalitātē.

absolūti nepiekrītu! Uzliku es sev to sistēmu un drukā perfekti uz orģinālā Canon papīra, jā pērku lētos papīrus tad gan parādās nobīdes. Vispār neredzu jēgu pirkt tinti par 700 LVL litrā ja var nopirkt par 40 LVL! Pieļauju domu ka arī lētākam papīram var uztaisīt pareizu krāsu profilu un viss būs štokos, vienīgi man ar profilēšanu kkas nesanāca, gandrīz iznīcināju to profilējamo aparātu. Sistēma un tintes man ir no [url=www.drukaletak.lv]www.drukaletak.lv[/url]
Publicēts: 15.03.11 12:13 labots
 citēt
lkz Latvijā neviens pie Tevis nedrukātu, ja zinātu ka Tu par 8euro uz A3 izmēra ar kreisajām tintēm uz nezināmas izcelsmes papīra drukā... :D

Vispār Tevis minētais fotospeed varētu būt ok, pat photokinā šamiem stends bij...

Vienīgi ka nesanāk tā ka ar tām kreisajām krāsām bildētās bildes pieliktas pie sienas bez aizsargstikliem pēc kāda laika nesāk izbalēt...

P.S. Es laikam ierūsējis, un neticīgs, bet cik visādus ārzemju forumus neesmu lasījis, tomēr nopietni cilvēki vienmēr iesaka drukāt ar orģinālajām tintēm...

P.S.2. Filosofiski varētu likties kas gan tur specifisks tinte paliek tinte un papīrs paliek papīrs, bet ticiet man tā tas nav! Bet lai to visu izstāstītu gari jāraksta...

P.S.3 Būs jāpabāz alternatīvā tinte zem mikroskopa un jāsalīdzina ar orģinālo.... Kā arī intresē protams krāsas optiskais blīvums...
Publicēts: 15.03.11 12:22 labots
 citēt
da labi, Latvijaa arii citas cenas apdrukai :bad_smile:
..ja buutu man nopietns salons, tad varbuut arii nopietnaak pieietu tam visam
un nemociitos ar R1900, kuram origjinaalajiem tankiem ir visai smiekliigs tilpums.
bet visaadi citaadi, ja drukaat maajas apstaakljos, tad dziivot var. par kraasu
noturiibu un kvalitaati spriediishu peec gada vai diviem. :super_man:
bet pagaidaam izeju uz to, lai sisteema un printeris atmaksaatos un veel
ar uzviju vareetu iepirkt kraasas, papiirus, sev drukaat par 0 izmaksaam + kaut
kam cimam atlec :grimace:
(a starpcitu, fotospeed papiiri ir lieliskas kvalitaates)
Publicēts: 15.03.11 12:39 labots
 citēt
kasparsf:
absolūti nepiekrītu! Uzliku es sev to sistēmu un drukā perfekti uz orģinālā Canon papīra, jā pērku lētos papīrus tad gan parādās nobīdes. Vispār neredzu jēgu pirkt tinti par 700 LVL litrā ja var nopirkt par 40 LVL! Pieļauju domu ka arī lētākam papīram var uztaisīt pareizu krāsu profilu un viss būs štokos, vienīgi man ar profilēšanu kkas nesanāca, gandrīz iznīcināju to profilējamo aparātu. Sistēma un tintes man ir no [url=www.drukaletak.lv]www.drukaletak.lv[/url]

Un kā tā bilde pēc desmit gadiem izskatīsies ar neoriģinālajām tintēm. Melnvbaltais jau pēc gada vai trim būs lillā! :) Nav jau tikai nozīme tam, kā tā bilde izskatās izdrukas brīdī. Un kā jau Luxferre minēja - tintes blīvumam un citiem raksturlielumiem ar ir nozīme. Un neticu, ka neoriģinālajām tintēm krāsu telpa būs tikpat liela kā oriģinālajām.

Un reāli salīdzināt jau var tikai tad, ja noliek blakus divas fotogrāfijas izdrukātas ar dažādām tintēm.
Publicēts: 15.03.11 12:43
 citēt
lkz:da labi, Latvijaa arii citas cenas apdrukai :bad_smile:
un nemociitos ar R1900, kuram origjinaalajiem tankiem ir visai smiekliigs tilpums.

Latvijā vai ne Latvijā, bet ja es eju drukāt a4 un lielāku nevis uz fotolabu, bet kaut kur, kur drukā ar labiem tintes printeriem, tad no manas puses nosacījums viennozīmīgi ir tikai oriģinālās tintes. Savādāk tač labā var drukāt.
Publicēts: 15.03.11 12:59
 citēt
lkz:da labi, Latvijaa arii citas cenas apdrukai :bad_smile:

Kā jau minēju Fotospeed no alternatīvajiem varētu būt viens no labākajiem variantiem, bet LV škiet ka neviens šo produkciju nepiedāvā. Vienīgi nezinu kā tur tiem papīriem ar kvalitātes sertifikātiem utt... ?

Kas attiecas uz izmēriem tad jo mazāks printeris jo dārgāka tinte. Piemēram, Tavam Epson printerim tā tinte ir vismaz piecreiz dārgāka nekā Pro sērijai (kaut arī viena un tā pati tinte)... cenu politika... Tad salīdzinot lielos tilpumu Epson tinti un kādu no labākajām alternatīvajām, cenu atšķirība nesanāk vairs tik liela...
Publicēts: 15.03.11 13:29
 citēt
Luxferre:
Kas attiecas uz izmēriem tad jo mazāks printeris jo dārgāka tinte

Fakts. Epsons izlaida pagaajshaa gada beigaas/shii gada saakumaa jaunas seerijas - s22/SX125/SX420/BX305 un veel paaris. tanki naak ar T1285 seeriju, tanku ietilpiiba kraasaam 3.5ml un bk5.9ml a maitas maksaa tik pat cik ieprieksheejo gadu seerija T0715, bet kuriem kartridzi naak ar 5.5ml katra kraasa un 7.4 ml bk :bad_smile: day light robbery :money: speej tik maksaat :cry: (bet tie visi A4 izmeeraa)

RobertsJ:
Un kā tā bilde pēc desmit gadiem izskatīsies ar neoriģinālajām tintēm

to Tu arii uzzinaasi peec 10 gadiem arii no origjinaalajaam kraasaam (atkariibaa no taa kaadas kraasas tiek izmantotas)
daudzas no Epson tehnologjijaam nav pat piecu gadu vecas. lai gan epsons sola 125g, 135g un 145g kvalitaates noturiibu, arii normaali "kreisie" sola 75g, 85g un 95g noturiibu, taa, ka atliek izvilkt tik ilgi, lai finishaa redzeetu vai taa tas ir :bad_smile:
Publicēts: 15.03.11 13:43
 citēt
lkz:

to Tu arii uzzinaasi peec 10 gadiem arii no origjinaalajaam kraasaam (atkariibaa no taa kaadas kraasas tiek izmantotas)
daudzas no Epson tehnologjijaam nav pat piecu gadu vecas. lai gan epsons sola 125g, 135g un 145g kvalitaates noturiibu, arii normaali "kreisie" sola 75g, 85g un 95g noturiibu, taa, ka atliek izvilkt tik ilgi, lai finishaa redzeetu vai taa tas ir :bad_smile:

Šeit Tu maldies, jo orģinālās tintes tiek pārbaudītas uz konkrēta papīra apstarojot ar UV. Tā ka var imitēt konrētu mūžu...

Tā ka apskaties konkrēto papīru un tinti redzi kāds ir garantētais laiks!

Tāpēc arī daudzām galerijām un muzejiem ir konkrētas prasības uz papīru un izdruku...
Publicēts: 15.03.11 14:17
 citēt
Luxferre: jo orģinālās tintes tiek pārbaudītas uz konkrēta papīra apstarojot ar UV. Tā ka var imitēt konrētu mūžu...

nu no taa izriet tikai tas, ka katrs sevi cienosh NEorigjinaalis, kas veelaas izsist sevi konkreetajaa biznesa laucinjaa uz priekshu (taalaak par jebaja robezhaam) dara tieshi to pashu. No kaut kurienes tach vinjiem tie skaitlji rodaas (nerunaaju par leetuchiem, kam interesee sevi izpaardot tikai ebay raamjos, tiem skaitlji par tiem gadiem vareetu arii rasties no neizguleetaam naktiim :bad_smile: )
Publicēts: 15.03.11 14:51
 citēt
lkz:
Luxferre: jo orģinālās tintes tiek pārbaudītas uz konkrēta papīra apstarojot ar UV. Tā ka var imitēt konrētu mūžu...

nu no taa izriet tikai tas, ka katrs sevi cienosh NEorigjinaalis, kas veelaas izsist sevi konkreetajaa biznesa laucinjaa uz priekshu (taalaak par jebaja robezhaam) dara tieshi to pashu. No kaut kurienes tach vinjiem tie skaitlji rodaas (nerunaaju par leetuchiem, kam interesee sevi izpaardot tikai ebay raamjos, tiem skaitlji par tiem gadiem vareetu arii rasties no neizguleetaam naktiim :bad_smile: )

Oi nezinu kā tur tie neorģinālie dara, bet paša uzdotajiem skaitļiem jau grūti ticēt...

Piemēram šis www.wilhelm-research.com (itkā neatkarīgais kantoris) ir testējis lielo ražotāju (Epson, HP, Canon utt) un alternatīvo tinšu un papīru piegādātājus...
Publicēts: 15.03.11 15:08
 citēt
pasaki cik litrā maksā Tev tā fotospeed tinte?
Publicēts: 15.03.11 15:16 labots
 citēt
latvieshu naudinjaas sanaak 163LvL litrinjsh :money:

turpretii epsonis man iznaak 800LvL litrinjsh :cry:

ir starpiiba :super_man:
Publicēts: 15.03.11 15:20 labots
 citēt
lkz:latvieshu naudinjaas sanaak 163LvL litrinjsh :money:

Epson sanāk tādā pašā naudiņā... ;)

Nu lab kādi 10% vairāk...
Publicēts: 15.03.11 15:22
 citēt
ko nu ko nu? Cik viens epson maksaa pasaki man? nu peec taam pashaam Lv cenaam?
man sanaaks leetaakais, ko varu dabuut ir 12-13eur par vienu kartridzu - viens karts = 11.4ml
man nekaadies nesanaak taadas pashas naudas :amazing:
Publicēts: 15.03.11 15:24 labots
 citēt
salidzini LV leetaakais ko redzeeju ir 7.41 Latvijas naudinjas - pa manam ir 10 eur par 11.4ml
taatad 1L kraasas man izmaksaas - 877 eur

fotospeed par litrinju sanaak 230eur :super_man:
Publicēts: 15.03.11 15:27 labots
 citēt
lkz:ko nu ko nu? Cik viens epson maksaa pasaki man? nu peec taam pashaam Lv cenaam?
man sanaaks leetaakais, ko varu dabuut ir 12-13eur par vienu kartridzu - viens karts = 11.4ml
man nekaadies nesanaak taadas pashas naudas :amazing:

sorry Epson tinte maksā kaut kur 250Ls litrā
Publicēts: 15.03.11 15:42
 citēt
buushu pateiciigs, ja Tu man paraadiisi, kur varu iegaadaaties par taadu cenu UltraChrome Hi-Gloss® 2 pigment ink. kad mainiishu printeri, apsveershu iespeeju par taadu cenu tureeties pie origjinaalajiem shkjidrumiem. un tomeer, pagaidaam taa pat ir starpiiba (ja ir taada cena, par kuru Tu runaa) vai pirkt litraa pa 230eur kraasu vai pa 350eur. ja printerii ir 8 vai pat vairaak tanki. kaa jau teicu, ja buutu man salons - domaatu nopietni kur un kaa, bet par cik pashreizeejais piedaavaajums stipri apmierina + ekonomee, palieku pie sava, ka var drukaat ar NEorigjinaalajiem kaa smeereets :big_smile:
Publicēts: 15.03.11 15:44
 citēt
lkz:salidzini LV leetaakais ko redzeeju ir 7.41 Latvijas naudinjas - pa manam ir 10 eur par 11.4ml
taatad 1L kraasas man izmaksaas - 877 eur

fotospeed par litrinju sanaak 230eur :super_man:

Tev jau tā problēma ir citur - rakstīji, ka daudz jādrukā. Tad kādēļ ir jāpērk 1900. espons? Tad jau vajag kādi, kas sākas ar 3 vai 4, un lai var iebāzt 200ml kārtridžus.
Saprotu, ka tie printeri ir dārgāki, bet pusi cenas tiem sastāda tinte, un kārtridžu tinte turpmāk izmaksā kā Luxferre norādīja, un visticamāk, ka pie Tevis ne-latvijā vēl mazāk un ļoti tuvu tavas neoriģinālās tintes cenai. Pie tam - epsonam visi printeri, kuriem nosaukumā PRO (laikam, visi, kas sākas ar ciparu 3), ir izgājuši individuālo kvalitātes kontroli katrs apaerāts atsevišķi, ne tikain atseviški aparāti izlases kārtībā. 1900. epsons ir ja ir maz jādrukā, nevis biznesam.
Publicēts: 15.03.11 15:48
 citēt
lkz:buushu pateiciigs, ja Tu man paraadiisi, kur varu iegaadaaties par taadu cenu UltraChrome Hi-Gloss® 2 pigment ink. kad mainiishu printeri, apsveershu iespeeju par taadu cenu tureeties pie origjinaalajiem shkjidrumiem. un tomeer, pagaidaam taa pat ir starpiiba (ja ir taada cena, par kuru Tu runaa) vai pirkt litraa pa 230eur kraasu vai pa 350eur. ja printerii ir 8 vai pat vairaak tanki. kaa jau teicu, ja buutu man salons - domaatu nopietni kur un kaa, bet par cik pashreizeejais piedaavaajums stipri apmierina + ekonomee, palieku pie sava, ka var drukaat ar NEorigjinaalajiem kaa smeereets :big_smile:

piemēram var pirkt šitādus kārtridžus www.epson-store.de...
Publicēts: 15.03.11 15:59
 citēt
viss jau buutu labi, ja es izmantotu taadu printeri,
bet uz doto man vajadziigajam ir tikai shaadas iespeejas
www.epson-store.de...
to leeto variantu ar Tevis mineetajiem 250Ls litraa man pagaidaam nespiid :bad_smile:

liidz ar to leetaakaa cena, ko varu saziimeet litraa ir augstaak mineetaa ar origjinaalajiem.

RobertsJ: 1900. epsons ir ja ir maz jādrukā, nevis biznesam.

es arii rakstiiju, ka man nav salons. liidz ar to man nav attieciigi apmaksaatas reklaamas un klientuuras :grimace:
drukaaju maajas apstaakljos cilveekiem, kurus paziistu un pa reizeem, kurus nepaziistu,
bet veel ne taados kvantumos, lai buutu pieprasiijums un atmaksaatos pirkt PRO variantus.
man priekshroka ir kvalitaatei, bet ne par Epson cenaam attieciigajai mashiinai. :beaten:
Publicēts: 15.03.11 16:37
 citēt
lkz:viss jau buutu labi, ja es izmantotu taadu printeri,
bet uz doto man vajadziigajam ir tikai shaadas iespeejas
www.epson-store.de...
to leeto variantu ar Tevis mineetajiem 250Ls litraa man pagaidaam nespiid :bad_smile:

liidz ar to leetaakaa cena, ko varu saziimeet litraa ir augstaak mineetaa ar origjinaalajiem.

RobertsJ: 1900. epsons ir ja ir maz jādrukā, nevis biznesam.

es arii rakstiiju, ka man nav salons. liidz ar to man nav attieciigi apmaksaatas reklaamas un klientuuras :grimace:
drukaaju maajas apstaakljos cilveekiem, kurus paziistu un pa reizeem, kurus nepaziistu,
bet veel ne taados kvantumos, lai buutu pieprasiijums un atmaksaatos pirkt PRO variantus.
man priekshroka ir kvalitaatei, bet ne par Epson cenaam attieciigajai mashiinai. :beaten:

es biju domājis ka to tinti pildīt taj Tavā nepārtrauktajā sistēmā vai arī Tavos kārtridžos...
Publicēts: 15.03.11 19:12
 citēt
Printeris ir tikai un vienīgi priekš drukāšanas savām vajadzībām ne vis nopietnam darbam, pat ari profesionālais. Cik esmu drukājis bildes A3 formātā un speciāli salīdzinājis kas uz printera un kas uz gaismošanas agregāta drukātas, atšķirība ir milzīga, un ja pa nopietno ko jadrukā ta uz gaismošanas papīra un nekur citur, un sanāk ari lētāk.
Publicēts: 15.03.11 21:22
 citēt
chukmasoff:Printeris ir tikai un vienīgi priekš drukāšanas savām vajadzībām ne vis nopietnam darbam, pat ari profesionālais. Cik esmu drukājis bildes A3 formātā un speciāli salīdzinājis kas uz printera un kas uz gaismošanas agregāta drukātas, atšķirība ir milzīga, un ja pa nopietno ko jadrukā ta uz gaismošanas papīra un nekur citur, un sanāk ari lētāk.

Kārtējais demagogs... nemaz negribās diskutēt...
Publicēts: 20.03.11 19:35
 citēt
Luxferre:
chukmasoff:Printeris ir tikai un vienīgi priekš drukāšanas savām vajadzībām ne vis nopietnam darbam, pat ari profesionālais. Cik esmu drukājis bildes A3 formātā un speciāli salīdzinājis kas uz printera un kas uz gaismošanas agregāta drukātas, atšķirība ir milzīga, un ja pa nopietno ko jadrukā ta uz gaismošanas papīra un nekur citur, un sanāk ari lētāk.

Kārtējais demagogs... nemaz negribās diskutēt...

+1
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):