forum.gif
Fotokonkurss
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Fotokonkurss
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.03.11 09:07 labots
 citēt

Izsludinu fotokonkursu "PATRIOTISMA SKOLA"
Piedalās jebkuri darbi publicēti Fotobloga Galerijā vai Reportāžās(plakāts, reportāža, mākslas foto, grafika u.c.) ar darbu nosaukma sākuma logo "E.K.", kas nozīmēs "Eltona Konkurss".
Konkurss veltīts latviešu Leģionāru atceres dienai.
Darbu iesūtīšanas termiņš no 15.03. - 28.03.2011.g.
Galvenā balva: 500 Fl;
Otrā vieta: 250 Fl;
Trešā: 150 Fl.
Marta beigās konkursa noslēguma akcija.
Veiksmi!
Publicēts: 15.03.11 09:10
 citēt
Kur jāsūta darbi?
Publicēts: 15.03.11 09:13
 citēt
ekoists:Kur jāsūta darbi?

Jāpublicē Fotobloga fotogalerijā ar piebildi nosaukumā "EK" lai es varētu tos atšķirt.
Publicēts: 15.03.11 09:51
 citēt
ja es publicēšu ātomsēni tas būs patriotiski :amazing:
Publicēts: 15.03.11 09:58
 citēt
Pēc nolikuma tas neizklausās pēc fotokonkursa,vairāk pēc mākslas darbu konkursa.
Publicēts: 15.03.11 10:18
 citēt
Oliss:ja es publicēšu ātomsēni tas būs patriotiski :amazing:

Tiek pieņemtas jebkuras alegorijas un paralēles bet nenovirzoties no galvenās tēmas: Leģionāru atceres dienas.
Publicēts: 15.03.11 10:24
 citēt
ekoists:Pēc nolikuma tas neizklausās pēc fotokonkursa,vairāk pēc mākslas darbu konkursa.

Šoreiz netiek ierobežoti mākslinieciskie izpausmes veidi.
Galvenais ir izkristalizēt skaidri nolasāmu domu.
Publicēts: 15.03.11 11:12
 citēt
Eltons:Izsludinu fotokonkursu "PATRIOTISMA SKOLA"
Piedalās jebkuri darbi publicēti Fotobloga Galerijā vai Reportāžās(plakāts, reportāža, mākslas foto, grafika u.c.) ar darbu nosaukma sākuma logo "E.K.", kas nozīmēs "Eltona Konkurss".
Konkurss veltīts latviešu Leģionāru atceres dienai.
Darbu iesūtīšanas termiņš no 15.03. - 21.03.2011.g.
Galvenā balva: 500 Fl;
Otrā vieta: 250 Fl;
Trešā: 150 Fl.
Veiksmi!
www.fotoblog.lv...
(nemāku šeit pievienot bildi...)

Publicēts: 15.03.11 11:20
 citēt
p.s. uzspied < citēt >, tad redzēsi, kas jāraksta, lai bildi ievietotu. bildes adresi iekopē no rekvizītiem, tai jāsatur beigās jpg. .....
Publicēts: 15.03.11 11:33
 citēt
Domāju,ka jāraksta jauns nolikums.Es nevaru iesūtīt savu iedziedāto dziesmu,vēl punkts par to,ka publicētās bildes var piedalīties.Kā var piedalīties jau publicēta bilde?
Publicēts: 15.03.11 11:40
 citēt
ekoists:Domāju,ka jāraksta jauns nolikums.Es nevaru iesūtīt savu iedziedāto dziesmu,vēl punkts par to,ka publicētās bildes var piedalīties.Kā var piedalīties jau publicēta bilde?

Publicē no jauna ar attiecīgu nosaukumu konkursa norādītajā laika posmā.
Dziesmu kā papildus bōnusu pievieno linka veidā zem bildes.
Publicēts: 15.03.11 11:42
 citēt
negatIvs:p.s. uzspied < citēt >, tad redzēsi, kas jāraksta, lai bildi ievietotu. bildes adresi iekopē no rekvizītiem, tai jāsatur beigās jpg. .....

Paldies!
Publicēts: 15.03.11 11:48
 citēt
hmm būs jāpamēģina...:face-grin:
Publicēts: 15.03.11 12:12
 citēt
Rīt braukšu sabildēt.
Publicēts: 15.03.11 12:43
 citēt
Lieliska ideja un forša aktivitāte sanāk.Tas neko nenozīmē,ka man personīgi tā īsti nav tādu patriotisku bilžu padomā un vēl par leģionāriem.Varbūt atrodas,varbūt vēl uztaisu...a ja nē,tad skatīšos uz citiem.Pa pirmo!:face-glasses:
Publicēts: 15.03.11 12:46
 citēt
ekoists:Rīt braukšu sabildēt.

iesi uz Roxete koncertu :big_smile:
Publicēts: 15.03.11 13:03
 citēt
ekoists:Rīt braukšu sabildēt.

Super! Tev tas izdosies lieliski.
Diemžēl man pašam darba pienākumi liegs piedalīties (biju gan ieplānojis Lestenē būt).
Publicēts: 15.03.11 13:09
 citēt
Jābūt obligāti Latvijas (latviešu) patriotismam atspoguļotam? Ukraiņu patriotisms nederēs?
Publicēts: 15.03.11 13:16
 citēt
alvils:Jābūt obligāti Latvijas (latviešu) patriotismam atspoguļotam? Ukraiņu patriotisms nederēs?

Šoreiz nē!
Lai ukraiņu 14. ieroču SS grenadieru divīzijas Galīcija veterānus godā paši ukraiņi.
Mums jāatceras savi varoņi, kuri cīnījās pret boļševismu.
Publicēts: 15.03.11 13:20
 citēt
a kā ar tiem pašu varoņiem, kas cīnījās pret SSiešiem (nejaukt ar ss.lv)?
Publicēts: 15.03.11 13:25
 citēt
alvils:a kā ar tiem pašu varoņiem, kas cīnījās pret SSiešiem (nejaukt ar ss.lv)?

Pret SS? Protams. Bet pagrūti Tev būs materiālu atrast. Pat Kuriļieši, cik atceros, cīnījās pret vērmahtu, nevis hitlera elitāro apsardzi.
Publicēts: 15.03.11 13:27
 citēt
Kāpēc rakties tik dziļi vēsturē? Dažiem 2.pasaules karš pa lielam vēl nav beidzies... (paskaties uz sevi!)
Publicēts: 15.03.11 13:32
 citēt
p.s. žēl, ka Armands Grundmanis nav fotoblogā. Viņš varētu piedalīties ar šo te bildi...

droši vien uzvarētu. :)

cerams citiem konkursantiem tas rosinās fantāziju...
Publicēts: 15.03.11 13:52 labots
 citēt
alvils:Kāpēc rakties tik dziļi vēsturē? Dažiem 2.pasaules karš pa lielam vēl nav beidzies... (paskaties uz sevi!)

Karš ir beidzies, sekas ir palikušas un vēl ilgi liks sevi manīt. Šā kara sekas Latvijā ir simtiem tūkstošu izveidotu un ievestu cilvēku ar iedragātu tikumību, ar apklusinātu sirdsapziņu. Viņi kļuva par matrici, kas nodod savu dvēseles kroplību nākošajām paaudzēm. Šī duļķainā straume ir nonākusi arī līdz mums. Un tā lielā mērā nosaka sabiedrības zemo morāles līmeni ar visām no tā izrietošajām sekām mūsu valsts garīgajā un materiālajā dzīvē.

P.S. Paldies par iepostēto bildi, lieliki apstiprina manis rakstīto. Sorry, nekā personīga.
Publicēts: 15.03.11 13:57
 citēt
alvils:Kāpēc rakties tik dziļi vēsturē? Dažiem 2.pasaules karš pa lielam vēl nav beidzies... (paskaties uz sevi!)

Vēsturē dziļi rakties kāpēc?
Tāpēc, jaunais cilvēk, ka JA TU NEZINI UN NEATZĪSTI PAGĀTNI, TEV NAV NĀKOTNES!
WWII tiešām dažos reģionos nav beidzies: Latvijā, kā piemēram, vēl joprojām nav likvidētas okupācijas sekas; nabaga Japānai agresors joprojām neatdod nelikumīgi sagrābtās salas, utt.,utml.
Publicēts: 15.03.11 14:17 labots
 citēt
vēsture ir jāzin, pareizi jāinterpretē . II Pasaules karš ir atstājis pēdas, zināmu laika periodu, tā sekas izjutām pastiprināti, kā izturēties pret leģionāriem, 16.martu, tas katra paša ziņā. viennozīmīgi tas nav, jo ļoti daudz nianšu.

arī, nosacīti, sistēmas upuris ....... :anger:
Publicēts: 15.03.11 14:17
 citēt
Piespiedu brīvprātīgais leģionārs Staņislavs( bij.sievas vectēvs)ar mīnmetēju uzspēra gaisā piepiedu brīvprātīgo sarkanarmieti Jāzepu(mans vectēvs),bet turpmāko dienesta laiku regulāri iezieda sīkas brūces ar gundegu sulu,lai tiktu hospitālī. Kaimiņš Jānis unteroficiera činā nenoknieba nevienu,jo ņēmās ar pārtikas sadali un šnapsa degustēšanu,par ko pēc tam lēģerī pabija.
Kad es dienēju Latvijas armijā,rotas komandieris bija afgāņus no helīša cepinājis,bet rotas virsseržants pa Panamu un Irāku amīšu jūras kājniekos vazājies.
Tamdēļ ,lai ko nesajauktu,patriotisma vadīts varu uzpīpot Latvijas kaņepi.:face-kiss:
Publicēts: 15.03.11 14:22
 citēt
alvils:p.s. žēl, ka Armands Grundmanis nav fotoblogā. Viņš varētu piedalīties ar šo te bildi...

droši vien uzvarētu. :)

cerams citiem konkursantiem tas rosinās fantāziju...
Nejauc valsts vilnu ar savu vilnu.
Publicēts: 15.03.11 14:35
 citēt
"vēsture ir jāzin, pareizi jāinterpretē"

Vo vo, interpretatori, maķ vašu...
Viena lieta, ka vēstures pārrakstītāji tiešām zin vēsturi, viņiem ir pieejami arhīvi un visas iespējas dažus nevēlamos faktus noklusēt, bet citus izcelt, šādi darbojas kremļa veiklie interpretatori.
Cita lieta ir atklātie Latvijas ienaidnieki, šī šlaka vēsturi nezin un negrib zināt principā, tie maļ tik vecas propogandas dogmas un līdz histērijai tic paši šādiem izdomājumiem.
Ir arī trešā šķira, kas naivi tic un pakļaujas pirmajiem un otrajiem līdz secinājumam, kā Tu pats raksti "viennozīmīgi tas nav, jo ļoti daudz nianšu".
Publicēts: 15.03.11 14:53
 citēt
Tava ieņemtā poza, Elton, izslēdz jebkuras normāla dialoga/disputa iespējas ..... , un ne arī te forumā, tādas jārisina
Publicēts: 15.03.11 15:10 labots
 citēt
negatIvs:Tava ieņemtā poza, Elton, izslēdz jebkuras normāla dialoga/disputa iespējas ..... , un ne arī te forumā, tādas jārisina

Palasi vēlreiz topiku, un paskaties kurā brīdī atnāca viens "Kindzulis" ar pamācību kā nolikums jātaisa, un pēc brīža otrs, kas pamāca kuram kā jādomā par WWII sekām un kur jāskatās. Tad, kad kad pie apvāršņa parādās šadi tēli, diskusijas iespējas ir tuvu nullei.

Personīgi es saskatu tikai vienu konsekventu Eltona pozīciju Hēgeļa,Marksa,Ļeņina,Hitlera, Staļina dzemdinātā bastarda - dialektiskā materiālisma un slēgtas totalitāra tipa sabiedrības nosodījumu. Pilnībā pievienojos.

Ja kāds tur saredz extrēmisma vai nacionālā naida kurināšanu, lai paskatās spogulī.
Publicēts: 15.03.11 15:31
 citēt
Eltons:JA TU NEZINI UN NEATZĪSTI PAGĀTNI, TEV NAV NĀKOTNES!

man domāt, ka man nākotnes vairāk, nekā Tev... :bad_smile:

Sapper, Elton, da nacīši jūs esat nejau tāpēc, ka mīlat lēģionārus (ko arī es apšaubu), bet tāpēc, ka ienīstat krievus (kuri tieši tāpat kā jūs piedzimuši šajā valstī). Rusofobs nav sliktāks par antisemītu, manuprāt. viens pīpis.

Bet vai variet pateikt, jūs krutie latvieši, ar ko (kaut vienu bļa lietu nosauciet! objektīvu, tā, ka nav šaubu, ka jūs tiešām esat labāki) jūs esat labāki par jebkuru no šiem krieviem!
Publicēts: 15.03.11 15:38
 citēt
Šitā vāvuļošanā šajā tēmā arī ir saistīta ar FOTOKONKURSU????? :amazing:
un tiem kas vairāk vāvuļo būs ar kaut kādi bonusi :amazing:
Publicēts: 15.03.11 15:41 labots
 citēt
"tāpēc, ka ienīstat krievus"

No kurienes Tev šādas muļķības nāk prātā?!
Kaut gan nebrīnos... vēsturi Tu nezini un negribi zināt, terminoloģijas nozīmi neizproti... tāpēc jau tukšā vieta aizpildās ar visādiem izdomājumiem, ko pašam, kā Tu raksti "pareizi interpretēt"...
Publicēts: 15.03.11 15:43
 citēt
Oliss:Šitā vāvuļošanā šajā tēmā arī ir saistīta ar FOTOKONKURSU????? :amazing:
un tiem kas vairāk vāvuļo būs ar kaut kādi bonusi :amazing:

Cilvēki grib tikt ievēroti...
Varbūt strīdos arī dzimst māksla, kas zin...
Publicēts: 15.03.11 15:44
 citēt
Normāls dialogs ir kad okupantu nolaiž no kāta,viss pārējais ir vaukšķēšana.:grimace:
Publicēts: 15.03.11 15:47
 citēt
Eltons:vēsturi Tu nezini un negribi zināt, terminoloģijas nozīmi neizproti...

Paldies par vērtējumu, vēstures skolotāj Elton! Vai varu saņemt atpakaļ savu eksāmenu ar komentāriem pie kļūdainajām atbildēm? :bad_smile:
Publicēts: 15.03.11 16:12 labots
 citēt
alvils:
Eltons:vēsturi Tu nezini un negribi zināt, terminoloģijas nozīmi neizproti...

Paldies par vērtējumu, vēstures skolotāj Elton! Vai varu saņemt atpakaļ savu eksāmenu ar komentāriem pie kļūdainajām atbildēm? :bad_smile:

Vari:
1. "Ukraiņu patriotisms" - šis ironiskais vārdu salikums noteikti ir nācis no krievijas kremļa pakļautajiem mēdijiem, jo Ļvovas saziņas avotus, pieņemu, Tu nelasi, līdz ar to vienpusīgā ietekme ir saskatāma neabšaubīgi: nekāda Golodomra Ukrainā nav bijis, divīzija Galīcija tikai slepkavoja mierīgos iedzīvotājus... pareizi sapratu?
2. "cīnījās pret SSiešiem" - kur Latvijā bija SS vienības, pret ko cīnīties (jau kuriliešus agrāk minēju)? Šāds pretjautājums neviļus rodas. Šeit es saskatu terminoloģijas neizpratni vai apzinātu faktu sagrozīšanu;
3. "viennozīmīgi tas nav" - neviennozīmīgumu uzsver tikai latviešu Leģiona vēsturiskās nozīmes noliedzēji un kropļotāji. Nez kāpēc ASV kara akadēmijā 15. un 19 divīzijas tiek pieminētas kā izcils varonības piemērs cīnoties pret simtkārtīgu pārspēku un slava par to ka neviens civiliedzīvotājs nav iznīcināts no leģionāru puses, kā arī neviens šāviens nav raidīts Sabiedroto virzienā... bet ko kremļa propoganda kladzina šajā sakarībā? A?
4. par pārējām lietām jau esmu paspējis aizrādīt (apvainojumus "nacīši" u.c. pagaidām nekomentēju)
Publicēts: 15.03.11 16:30
 citēt
alvils:
Eltons:JA TU NEZINI UN NEATZĪSTI PAGĀTNI, TEV NAV NĀKOTNES!

man domāt, ka man nākotnes vairāk, nekā Tev... :bad_smile:

Sapper, Elton, da nacīši jūs esat nejau tāpēc, ka mīlat lēģionārus (ko arī es apšaubu), bet tāpēc, ka ienīstat krievus (kuri tieši tāpat kā jūs piedzimuši šajā valstī). Rusofobs nav sliktāks par antisemītu, manuprāt. viens pīpis.

Bet vai variet pateikt, jūs krutie latvieši, ar ko (kaut vienu bļa lietu nosauciet! objektīvu, tā, ka nav šaubu, ka jūs tiešām esat labāki) jūs esat labāki par jebkuru no šiem krieviem!
Eltons:
alvils:

Vari:
1. "Ukraiņu patriotisms" - šis ironiskais vārdu salikums noteikti ir nācis no krievijas kremļa pakļautajiem mēdijiem, jo Ļvovas saziņas avotus, pieņemu, Tu nelasi, līdz ar to vienpusīgā ietekme ir saskatāma neabšaubīgi: nekāda Golodomra Ukrainā nav bijis, divīzija Galīcija tikai slepkavoja mierīgos iedzīvotājus... pareizi sapratu?
2. "cīnījās pret SSiešiem" - kur Latvijā bija SS vienības, pret ko cīnīties (jau kuriliešus agrāk minēju)? Šāds pretjautājums neviļus rodas. Šeit es saskatu terminoloģijas neizpratni vai apzinātu faktu sagrozīšanu;
3. "viennozīmīgi tas nav" - neviennozīmīgumu uzsver tikai latviešu Leģiona vēsturiskās nozīmes noliedzēji un kropļotāji. Nez kāpēc ASV kara akadēmijā 15. un 19 divīzijas tiek pieminētas kā izcils varonības piemērs cīnoties pret simtkārtīgu pārspēku un slava par to ke neviens civiliedzīvotājs nav iznīcināts no leģionāru puses, kā arī neviens šāviens nav raidīts Sabiedroto virzienā... bet ko kremļa propoganda kladzina šajā sakarībā? A?
4. par pārējām lietām jau esmu paspējis aizrādīt (apvainojumus "nacīši" u.c. pagaidām nekomentēju)

Elton, nav vērts dzesēt muti ar argumentiem, šim cilvēkam nav svarīga izziņa, bet ir stipri izteikta vēlme padirsties. Viņam Patiesības ministrija atbilstoši laikam un situācijai jau ir saražojusi attiecīgo informāciju par vēsturi un morāles vērtībām, no kurām galvenās ir nemainīgas:

"Karš ir miers"
"Brīvība ir verdzība"
"Nezināšna ir spēks"

Laipni lūdzam nineteen eighty-four pasaulē. ;)
Publicēts: 15.03.11 16:43
 citēt
Šitā iecere ar diezgan provokatīvo nosaukumu "Patriotisma skola" ir galīgi garām. Tādus var rīkot skolās, jaunākajās klasēs, (vecākajās tas arī neies cauri, tanī vecumā jau sāk analizēt un domāt pats). Vispār, ieraugot šito, atcerējos savus oktobrēna laikus, tad ticēju visam, ko man skolotāji borēja galvā. 1991. ticēju, ka nu beidzot sāksies patiesi jauna dzīve, aktīvi piedalījos visā, kas tolaik notika. Nu un kur mēs esam nonākuši 20 gados? Eiropas pakaļā! Puse latviešu aizbraukuši. Ko nepanāca okupanti 50 gados, to izdarīja "patrioti" daudz īsākā laikā. Patriotisms ir miris, un reanimēt to būs vai cik grūti!
Lai jau katrs svin, ko grib, bet aģitācija noderēs pirms nākamajām vēlēšanām (ja vispār kāds vel uz tām aizies).
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):