Sveiki ! Vai kādam būtu piredze ar Nikon remontu (elektroniska vaina) Igaunijā, Lietuvā vai Zviedrijā (ja jā - kādas adreses, telefoni, e-pasti utml.) Latvijā biju A.Barbisa ielā 12. - diemžēl nekā. Elkor uzticību neiedvesa.
Sk. Nikon mājas lapā - ir adrese Stokholmā. Par elkoru piekrītu - man ir slikta pieredze , lai gan it kā skaitās nikon pārstāvji. Pats esmu izmantojis Stokholmas servisu - veiksmīgi !!!
A nav kaada tante vai onka, kas tiek gala ar Nikoniem?
Man ari vajadzetu kaadu zinoshu cilveku, lai uzmet aci manam Nikonam (garantija jau ir beigusies), jo ir diezgan mistiska problema - displeja rada error un bildet ari nebildee (peec googles sniegtas informacijas, shis error liecina par sledzha beigam), bet, spiezhot pogu, spogulis leekaa kaa vajag tikai it kaa nedaudz iekjeras uz katru aptuveno 10. kadru, un pats stulbakais ir tas, ka noskrejiens ir tikai 10k. Kad pedejo reizi fotografeju, tad viss bija perfekti. Ieliku kameru skapii un pec 1,5 menesha njemu aaraa un chikss... Neesmu ne reizi metis zemee, slicinajis vai zhnjaudzis, tieshi tapec ari tik abidna, ka aparats shaadus pigorus taisa.
Manam nikonam tāda pati ķibele gadījusies (shutter release error), lai gan dīkā nestāvēja... Un tāpēc jau laikam tagad slēdža mehānisms nočakarējies. Ar remontu pirmo reizi man ķēpa, tagad domāju- vai nest uz elkor, jo ir cerība vismaz, ka normāli sataisīs (ja jau nikon centrs); vai arī kāds pašmāju meistars varētu ar šo tikt galā... Gribētos, lai ir kārtīgi sataisīts, vai arī pietiekami sataisīts, bet nenoplēš par to deviņas ādas! Katrā ziņā, lai nav tā, ka sataisa tā, ka turas uz dieva vārda, un par to vēl paņem neadekvātu maksu.
Kā Jūs, ar savu pieredzi, rīkotos, ja Jums būtu šāda situācija?
Satyanafreya:Manam nikonam tāda pati ķibele gadījusies (shutter release error), lai gan dīkā nestāvēja... Un tāpēc jau laikam tagad slēdža mehānisms nočakarējies. Ar remontu pirmo reizi man ķēpa, tagad domāju- vai nest uz elkor, jo ir cerība vismaz, ka normāli sataisīs (ja jau nikon centrs); vai arī kāds pašmāju meistars varētu ar šo tikt galā... Gribētos, lai ir kārtīgi sataisīts, vai arī pietiekami sataisīts, bet nenoplēš par to deviņas ādas! Katrā ziņā, lai nav tā, ka sataisa tā, ka turas uz dieva vārda, un par to vēl paņem neadekvātu maksu.
Kā Jūs, ar savu pieredzi, rīkotos, ja Jums būtu šāda situācija?
Droši nes uz Elkoru (patiesībā tas servisa kantoris ir aiz Elkora) Viņi sūta uz to pašu Stkhlm, tikai pacietību un laiku vajag.
tas onka Ilgvars joprojaam ir turpat, bet izradaas ar Nikoniem ir taa, ka - skatoties, kas par probleemu - ja jaamaina kaadas detaljas, tad iespeejams, ka vinjsh nenjemaas labot. Vakar vinjam aizstiepu zemee nosmestu Nikon objektiivu. Vinjsh vismaz pateica, kas par vainu un ko mekleet.. ja sadabuushu - nesiishu vinjam obejktiivu un rezerves detalju, lai sastelle kopaa
dansiga:tas onka Ilgvars joprojaam ir turpat, bet izradaas ar Nikoniem ir taa, ka - skatoties, kas par probleemu - ja jaamaina kaadas detaljas, tad iespeejams, ka vinjsh nenjemaas labot. Vakar vinjam aizstiepu zemee nosmestu Nikon objektiivu. Vinjsh vismaz pateica, kas par vainu un ko mekleet.. ja sadabuushu - nesiishu vinjam obejktiivu un rezerves detalju, lai sastelle kopaa
iedod lūdzu šā tel.Nr????.... man čoms te grib palabot vienu Soņiku un Tamronu ar...sarunās, aiznesīs paradit!
Paldies par info! Varētu tā būt, ka tur būs detaļas jāmaina,- plastmasas zobratiņi laikam padiluši, ka nemitīgi ieķeras... Nesīšu uz elkoru, cerams, ka tad jau varēšu sniegt pozitīvas atsauksmes!