forum.gif
Ir 5 brīvas vietas braucienam uz Horvātiju 21.03.-02.04.!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Ir 5 brīvas vietas braucienam uz Horvātiju 21.03.-02.04.!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.03.11 10:10
 citēt
Brauciena mērķis: velo aktivitātes (taču laipni aicināti arī vienkārši atpūtnieki – katrs varēs brīvi izmantot šīs 2 nedēļas pēc saviem ieskatiem).

Paliksim viesu namā www.adria24.com... pilsētā Rabac, 400 m no Adrijas jūras krasta. Plānotā kompānija: 18 cilvēku.

Brauciens ar busu turp un atpakaļ + nakšņošana Polijā + dzīvošana viesu namā Horvātijā = Ls 240 Naudiņu iespējams maksāt arī PĒC brauciena!

Izbraukšana no Rīgas pirmdien, 21. martā 4:00 no Strēlnieku laukuma.

Sīkāka info pie foršā organizatora Daiņa > info@livelo-team.lv

P.S. Braucu arī es :face-grin:
Publicēts: 16.03.11 10:13
 citēt
nedaudz par vēlu izlasu šo info...
Publicēts: 16.03.11 10:28
 citēt
Esmu šajā pilsētā bijis, tur ir iespēja nopirkt ekskursiju uz Venēciju un arī netālu ir smuka vecpilsēta.
Vieta ir kalnaina, ar velo būs grūti:face-smile:
Publicēts: 16.03.11 10:29
 citēt
Nebūtu tik daudz darbu noteikti brauktu līdz. Jau kādu nedēļu katru dienu nominu 10-15km atkal tīri praktiskām vajadzībām. Tiko 5km nominos.
Publicēts: 16.03.11 10:31
 citēt
edvins-l: Vieta ir kalnaina, ar velo būs grūti:face-smile:

Ar vello kalnos nav grūti ja nemin uz laiku , mēdz būt tikai nepareizais pārnesums.
Publicēts: 16.03.11 11:25
 citēt
Lunis:
edvins-l: Vieta ir kalnaina, ar velo būs grūti:face-smile:

Ar vello kalnos nav grūti ja nemin uz laiku , mēdz būt tikai nepareizais pārnesums.
un nepareizais slīpums +-
Publicēts: 16.03.11 11:28
 citēt
Tur jau vispirms disku bremzes jāuzliek ričukam, jānopakojas pa riktīgo ar ķiveri un aizsargiem un tikai tad var pa kalniem braukt ar velo. Kgan cilvēki dažādi, es neņemtos bez disku bremzēm braukt :face-grin:
Publicēts: 16.03.11 11:32
 citēt
edvins-l:Esmu šajā pilsētā bijis, tur ir iespēja nopirkt ekskursiju uz Venēciju un arī netālu ir smuka vecpilsēta.
Vieta ir kalnaina, ar velo būs grūti:face-smile:

pa liidzenumu bruakt nav interesanti.... :)

kalnos interesanti, ja nav skrienamais meerkjis.
Man jau dikti shis patiik, bet nekaadi nevareeshu.
Publicēts: 16.03.11 13:22
 citēt
Horvātija feini nenožēlosiet
Publicēts: 16.03.11 13:39 labots
 citēt
chiekurs:Tur jau vispirms disku bremzes jāuzliek ričukam, jānopakojas pa riktīgo ar ķiveri un aizsargiem un tikai tad var pa kalniem braukt ar velo. Kgan cilvēki dažādi, es neņemtos bez disku bremzēm braukt :face-grin:

Kalnos gan labāk ne Disku bet trumuļu bremzes , disku lietū slīda ne sliktāk ka parastie žoklīši un spiežot niknāt lido pār stūri , ātrumi ar vēlams lai pārslēdzis rumbā tad braucot pret kalnu nav problēmu slogāties turpu šurpu :):) Katrā ziņa Švicē tiem kas ikdienā braukā pa kalnainām vietām iecienītākie ir kalnu riteņi ar trumuļu bremzēm kam ūdens smiltis netraucē uz abiem riteņiem un ātrumi slēdzas pakaļējā riteņa rumbā:):) Jau pāris nedēļas braukāju pa mežiem ar vienu līdzīgu tik bez rumbas , nav nevienas žokļu bremzēm raksturīgo problēmu ar dubļiem sniegu utt piekam komplektā ar 7cm platu ielas un sliku riepu pa kusušu mežā ceļu sniegu dublīem iet kā pa asfaltu:):)
Publicēts: 16.03.11 13:44
 citēt
Mani dikti kaitina tie atrumi rumba - dzivojot Danija un minoties katru dienu 15-20km pa kalniem un lejaam, neviens richuks ar aatrumiem rumbaa man nav izturejis vairaak kaa 4 meneshus. Sakumaa viss forshi, bet peec tam saakas krakshkji un aatrumi leekaa kaa negudri :face-sad:
Publicēts: 16.03.11 13:48
 citēt
chiekurs:Tur jau vispirms disku bremzes jāuzliek ričukam, jānopakojas pa riktīgo ar ķiveri un aizsargiem un tikai tad var pa kalniem braukt ar velo. Kgan cilvēki dažādi, es neņemtos bez disku bremzēm braukt :face-grin:

tormoza pridumaļi trusi!
Publicēts: 16.03.11 13:50
 citēt
full_clip:Mani dikti kaitina tie atrumi rumba - dzivojot Danija un minoties katru dienu 15-20km pa kalniem un lejaam, neviens richuks ar aatrumiem rumbaa man nav izturejis vairaak kaa 4 meneshus. Sakumaa viss forshi, bet peec tam saakas krakshkji un aatrumi leekaa kaa negudri :face-sad:

Nevaig jau braukāt ar ķinīzeru štruntiem , vaig pirkt normālus ražotājus:) Paskaties ar ko brauc vietējie , vai nu pilnīgs mēsls bez ātrumiem vai verķis pa 2000 Eur :):)
Publicēts: 16.03.11 13:50
 citēt
Lunis:

Kalnos gan labāk ne Disku bet trumuļu bremzes , disku lietū slīda ne sliktāk ka parastie žoklīši un spiežot niknāt lido pār stūri , ātrumi ar vēlams lai pārslēdzis rumbā tad braucot pret kalnu nav problēmu slogāties turpu šurpu :):) Katrā ziņa Švicē tiem kas ikdienā braukā pa kalnainām vietām iecienītākie ir kalnu riteņi ar trumuļu bremzēm kam ūdens smiltis netraucē uz abiem riteņiem un ātrumi slēdzas pakaļējā riteņa rumbā:):) Jau pāris nedēļas braukāju pa mežiem ar vienu līdzīgu tik bez rumbas , nav nevienas žokļu bremzēm raksturīgo problēmu ar dubļiem sniegu utt piekam komplektā ar 7cm platu ielas un sliku riepu pa kusušu mežā ceļu sniegu dublīem iet kā pa asfaltu:):)

gribētu es tevi redzēt pēc 15km pamežu šajā laikā! :-) :face-kiss:
Publicēts: 16.03.11 13:59
 citēt
kasparsf: tormoza pridumaļi trusi!

Tas uz mašinām attiecās , divritenim bremzes vienos 50% gadījumu izmanto lai kustētos uz priekšu un turētu līdzsvaru :):)
Publicēts: 16.03.11 14:02 labots
 citēt
kasparsf: gribētu es tevi redzēt pēc 15km pamežu šajā laikā! :-) :face-kiss:

Vakar bija 14km , biju uz Panku ezeru aizminis , tulītās mīšu uz Tomes tautas namu mož atpakaļ izmetīšu līkumu caur Zivju audzētavu ne pa šoseju tad manīs. Aizvakar bija bišķi sūdīgāk bija +8 grādi nu taaa taa baigā putra bet Vakar bija -3 patreiz ira -1 taka nebūs tik traki. Galvenais kas šitam ritenim man patīk platie lielie dubļenieki platās riepas un trumuļu bremzes , dubļi ūdens pat uz biksēm nešļaksta brauc kaut caur 10cm ūdeni , dubļi nesprūst bremžu žokļos , koroče esmu starā. Atšķirībā no vecā nopērtā kas bij domāts vairāk asfaltam uz lieliem gabaliem jauno komplektēju citai vajadzībai , lēnai braukšanai pa mežu un mīkstu grunti, IET burvīgi :):) A jā kad bija tie 8 grādi braucu no Ķentes kalna gar Vitauta "Andreja ielu" nu tur gan bija drausmas grima iekšā 15cm putrā , kā šie tur vispār ātrā tiek pakusis ledus + dubļi :):)
Publicēts: 16.03.11 14:44
 citēt
Lunis:
kasparsf: tormoza pridumaļi trusi!

Tas uz mašinām attiecās , divritenim bremzes vienos 50% gadījumu izmanto lai kustētos uz priekšu un turētu līdzsvaru :):)

Visa mana bērnība pagāja uz velosipēda bezemzēm un nekādu problēmu nebija ar kustēšanos uz priekšu un līdzsvara noturēšanu, uz līdzsvaru bremzes neaatiecas bet alko gan, pagājušo vasaru vienā tādā nakts velo-alko izbraucienā elkoni saluzu un pats smieklīgākais ka bija par katru cenu pālī jābrauc pokeris spēlēt, a es ta pokeri nemaz nemāku spēlēt!!! :-)
Publicēts: 16.03.11 14:46
 citēt

..totaali tuksha ljurinaashana..:face-grin::face-devil-grin::face-grin:
Publicēts: 16.03.11 14:59 labots
 citēt
blackness:

..totaali tuksha ljurinaashana..:face-grin::face-devil-grin::face-grin:

protams, tev jau labāk zināms kā pa kalniem jābraukā ar ričuku.
Publicēts: 16.03.11 15:17
 citēt
Bet diskusija ne īsti par to, ko te beigās ļurinat :face-grin:
Publicēts: 16.03.11 17:26
 citēt
Lunis:
full_clip:Mani dikti kaitina tie atrumi rumba - dzivojot Danija un minoties katru dienu 15-20km pa kalniem un lejaam, neviens richuks ar aatrumiem rumbaa man nav izturejis vairaak kaa 4 meneshus. Sakumaa viss forshi, bet peec tam saakas krakshkji un aatrumi leekaa kaa negudri :face-sad:

Nevaig jau braukāt ar ķinīzeru štruntiem , vaig pirkt normālus ražotājus:) Paskaties ar ko brauc vietējie , vai nu pilnīgs mēsls bez ātrumiem vai verķis pa 2000 Eur :):)

Danija nav Niderlande - te visi brauc ar videjas klases richukiem 500 Ls robezhas, protams, ir ari krutaki, bet tadi ir tiesham maz. Un ari es nebraucu ar kjinas mesliem, bet tie atrumi rumbas plist te visiem.
Publicēts: 16.03.11 17:40 labots
 citēt
full_clip:Danija nav Niderlande - te visi brauc ar videjas klases richukiem 500 Ls robezhas, protams, ir ari krutaki, bet tadi ir tiesham maz. Un ari es nebraucu ar kjinas mesliem, bet tie atrumi rumbas plist te visiem.

Normāls EU ražots felleris ar tādu rumbu maksā sākot no ~1300Eur , par mazaku cenu neko EU uzražot nevar. Plika rumba ~600-700 Eur. Lētākā braucamā 8 ātrumu Shimano rumba ko esmu redzējis maksāja ~420Eur bet nu tā nekas exskluzīvs:):)
Publicēts: 16.03.11 17:43 labots
 citēt
kasparsf:pagājušo vasaru vienā tādā nakts velo-alko izbraucienā elkoni saluzu un pats smieklīgākais ka bija par katru cenu pālī jābrauc pokeris spēlēt, a es ta pokeri nemaz nemāku spēlēt!!! :-)

Sjo pasakumu es atminos :face-wink::face-grin:
Publicēts: 16.03.11 17:48
 citēt
Lunis:
full_clip:Danija nav Niderlande - te visi brauc ar videjas klases richukiem 500 Ls robezhas, protams, ir ari krutaki, bet tadi ir tiesham maz. Un ari es nebraucu ar kjinas mesliem, bet tie atrumi rumbas plist te visiem.

Normāls EU ražots felleris ar tādu rumbu maksā sākot no ~1300Eur , par mazaku cenu neko EU uzražot nevar. Plika rumba ~600-700 Eur.

Nu nevajag te pīpot muļķības - tos riteņus ar tādām rumbām var veikalā dabūt sākot ar 200 Ls (riteņi ražoti Dānijā un ir augstas kvalitātes). Lai gan te ar naudu reti kuram ir problēmas, bet dāņi netērā lielu naudu riteņiem.
Publicēts: 16.03.11 17:52 labots
 citēt
full_clip:

Nu nevajag te pīpot muļķības - tos riteņus ar tādām rumbām var veikalā dabūt sākot ar 200 Ls (riteņi ražoti Dānijā un ir augstas kvalitātes). Lai gan te ar naudu reti kuram ir problēmas, bet dāņi netērā lielu naudu riteņiem.

TĀDUS ko Dānijā var dabūt pa 200Ls iekš Latvijas var dabūt ~60-70Ls nevienam nesaku ĶINIEŠU caur un caur , tik skrūvēti kopā "Dānijā" labākā gadijumā:):) Šadi mehānismi ķinā ražoti ir apsalūti štrunti , tikai dārgais gals tad gan strādā gana perfekti:) Piekam domāju ka pa 200Ls Dānijā ir 3 ātrumu versijas:):)
Publicēts: 16.03.11 22:42
 citēt
Pat klajā laukā joprojām tāda sērsna ka nekrīt cauri 100kg vecis ar felleri!
Publicēts: 16.03.11 22:44
 citēt
baah. ar busiņu uz horvātiju? tas taču ir TĀDS gabals. pēc pēdējā brauciena uz slovākiju nosolījos sev ka nekad vairs ar nekādiem busiem caur poliju turp-atpakaļ nebraukšu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):