forum.gif
recover NEF
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / recover NEF
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.03.11 19:51
 citēt
visi softi veiksmiigi var recovereet peec izdzeeshanas/nozushanas JPGus, bet vai ir kaads labs softs kas var recovereet ariii NEF failus un vēl saglabāt diretoriju struktūru ???
Publicēts: 16.03.11 21:12
 citēt
www.digitalphotopicturerecovery.com...

šo esi mēģinājis ? ....
Publicēts: 16.03.11 21:41
 citēt
Vajag izvēlēties tādu, kurš strādā ar jebkuru failu tipu.

Ontrack EasyRecovery Professional
R-Studio
GetDataBack
u.c.
Publicēts: 16.03.11 23:41
 citēt
Vispār var pat no noformatēta diska izdabūt jeb kuru formātu ārā, bet ne jav ar tām progām, ir darīts nevienu vien reizi, bet kā to daru zināmu iemeslu dēl tomēr nestāstīšu, un ari gari būs stāstāms.
Publicēts: 17.03.11 08:41
 citēt
rekoveriem ir vienalga jpg, nef...
Publicēts: 17.03.11 10:38
 citēt
Gabiz:rekoveriem ir vienalga jpg, nef...

protams, ņemties ar formātiem ir tikpat muļķīgi kā jāutāt veikalā disku kurā var mūziku ierakstīt :big_smile:
tie ir tikai un vienīgi dati, tas arī viss.
Publicēts: 17.03.11 13:21
 citēt
un folderu struktuuru arī saglabā ?
Publicēts: 17.03.11 18:36
 citēt
folderu strukturu saglaba tikai tad , ja ir kompi misene iemests, ja dzēsts vai formatets kāda tur struktura, bet nafig to vajag? vai tad grūti failus pec tam saindexet?
Publicēts: 17.03.11 19:06
 citēt
andre:un folderu struktuuru arī saglabā ?

Ir protams programmas, kas to struktūru ar saglabā. Formatēts un dzēsts mūsdienās neatšķiras, jo visi formatē, pa fikso, t.i. dzēšot partišenteibļus ne datus.:face-smile: Ja pats neesi atjaunojis, parunā ar kādu datoriķi, neriskē. BET datoriķi, ne klaunu, kas "next" spaidot Windu prot uzinstalēt. Lai veicas.:face-smile:
Publicēts: 17.03.11 19:58
 citēt
Elmarss:

Ir protams programmas, kas to struktūru ar saglabā. Formatēts un dzēsts mūsdienās neatšķiras, jo visi formatē, pa fikso, t.i. dzēšot partišenteibļus ne datus.:face-smile: Ja pats neesi atjaunojis, parunā ar kādu datoriķi, neriskē. BET datoriķi, ne klaunu, kas "next" spaidot Windu prot uzinstalēt. Lai veicas.:face-smile:

Njaaa , laikam esmu klauns ar 20 gadu datoriķa stāžu, ka esmu palaidis garām to nouhau, ka formatēšana un dzēšana ir tas pats :D
Publicēts: 17.03.11 20:39
 citēt
chukmasoff:
Elmarss: Ir protams programmas, kas to struktūru ar saglabā. Formatēts un dzēsts mūsdienās neatšķiras, jo visi formatē, pa fikso, t.i. dzēšot partišenteibļus ne datus.:face-smile: Ja pats neesi atjaunojis, parunā ar kādu datoriķi, neriskē. BET datoriķi, ne klaunu, kas "next" spaidot Windu prot uzinstalēt. Lai veicas.:face-smile:

Njaaa , laikam esmu klauns ar 20 gadu datoriķa stāžu, ka esmu palaidis garām to nouhau, ka formatēšana un dzēšana ir tas pats :D

Žēl Tevi apbēdināt, bet abos gadījumos zūd datu atrašanās vietas norāde partīciju tabulā... Dati paliek neskarti. Ja pa virsu neko neraksta, no datu atjaunošanas viedokļa abi datu "iznīcināšanas" procesi ir līdzvērtīgi. Varētu atšķirties vien apjoms. Protams formatējot "iznīcina" visus datus..
www.techsupportforum.com...
Saprotu Tavas skumjas, bet datu loģiskā ieraksta princips pēdējās desmitgadēs nav sevišķas izmaiņas pārcietis... Piedod, ja vari, bet es ar ne vakar sāku datorus remontēt un pie vajadzības datus atjaunot. Lai visiem patīkams vakars.. ar vai bez viskija, pēc gaumes.:face-smile:
Publicēts: 17.03.11 21:16
 citēt

Manis uzskaitītās saglabās, ja vien tas būs iespējams. Viss atkarīgs no diska stāvokļa.
Publicēts: 17.03.11 22:47
 citēt
Elmarss:
chukmasoff:

Žēl Tevi apbēdināt, bet abos gadījumos zūd datu atrašanās vietas norāde partīciju tabulā... Dati paliek neskarti. Ja pa virsu neko neraksta, no datu atjaunošanas viedokļa abi datu "iznīcināšanas" procesi ir līdzvērtīgi. Varētu atšķirties vien apjoms. Protams formatējot "iznīcina" visus datus..
www.techsupportforum.com...
Saprotu Tavas skumjas, bet datu loģiskā ieraksta princips pēdējās desmitgadēs nav sevišķas izmaiņas pārcietis... Piedod, ja vari, bet es ar ne vakar sāku datorus remontēt un pie vajadzības datus atjaunot. Lai visiem patīkams vakars.. ar vai bez viskija, pēc gaumes.:face-smile:

Tur jav tā lieta ka nav tas pats, un atjaunošana ari nav tāda pati.
Publicēts: 18.03.11 09:19 labots
 citēt
Es te reiz kāda seminārā sēdēju , tur drošības speciālisti demonstrēja ka no JEBKURĀ veidā noformatēta diska var pilnībā atgūt līdz 80% visas informācijas un vēl ~10% bojātā veidā. Būtībā 90% infas iespējams atgūt. TAS nozīmē ka vienīgā drošā metode ir HDD fiziski iznīcināt sadauzot un samaļot gabalus kopā ar kādu līdzīgu materiāla struktūru , tad gan ar galiem :):) Caur ko Man birojā vēl pirms kāda laika stāvēja mašīnīte domāta CD/ DVD iznīcināšanai ar saldēšanas sildīšanas metodi , pāri palika plastmasas granulas. Ielika CD /DVD uz 1min izņema laukā un rokām sabirza kā bezē cepumss.
Publicēts: 18.03.11 09:38
 citēt
Lunis:Es te reiz kāda seminārā sēdēju , tur drošības speciālisti demonstrēja ka no JEBKURĀ veidā noformatēta diska var pilnībā atgūt līdz 80% visas informācijas un vēl ~10% bojātā veidā. Būtībā 90% infas iespējams atgūt. TAS nozīmē ka vienīgā drošā metode ir HDD fiziski iznīcināt sadauzot un samaļot gabalus kopā ar kādu līdzīgu materiāla struktūru , tad gan ar galiem :):) Caur ko Man birojā vēl pirms kāda laika stāvēja mašīnīte domāta CD/ DVD iznīcināšanai ar saldēšanas sildīšanas metodi , pāri palika plastmasas granulas. Ielika CD /DVD uz 1min izņema laukā un rokām sabirza kā bezē cepumss.

nedomāju ka tā, protams ja vienkārši izdzēsts vai formatēts tad jā, bet pēc low lewel format, vai vairākkārt pārrakstos visu disku (pilnu) ar info un dzēšot neko tur nevarēs atpakaļ dabūt..
Publicēts: 18.03.11 09:45
 citēt
martc:
Lunis:Es te reiz kāda seminārā sēdēju , tur drošības speciālisti demonstrēja ka no JEBKURĀ veidā noformatēta diska var pilnībā atgūt līdz 80% visas informācijas un vēl ~10% bojātā veidā. Būtībā 90% infas iespējams atgūt. TAS nozīmē ka vienīgā drošā metode ir HDD fiziski iznīcināt sadauzot un samaļot gabalus kopā ar kādu līdzīgu materiāla struktūru , tad gan ar galiem :):) Caur ko Man birojā vēl pirms kāda laika stāvēja mašīnīte domāta CD/ DVD iznīcināšanai ar saldēšanas sildīšanas metodi , pāri palika plastmasas granulas. Ielika CD /DVD uz 1min izņema laukā un rokām sabirza kā bezē cepumss.

nedomāju ka tā, protams ja vienkārši izdzēsts vai formatēts tad jā, bet pēc low lewel format, vai vairākkārt pārrakstos visu disku (pilnu) ar info un dzēšot neko tur nevarēs atpakaļ dabūt..

Kaut reizi to "low lewel" esi mēģinājis. Jau pāris gigabaitiem vajag bruņurupuča pacietību... Par datu atgūšanu.. Princips kā nodokļiem. Tos ar līdz pēdējam santīmam var iekasēt; tik tas pēdējais santīms maksās visu budžetu. :face-grin:
Publicēts: 18.03.11 10:27
 citēt
iet lēni bet ir darīts. nav jau jāsēž klāt uzliec un viss :amazing:
Publicēts: 18.03.11 11:13
 citēt
Get Data Back
Scavenger
Publicēts: 18.03.11 11:29
 citēt
"TAS nozīmē ka vienīgā drošā metode ir HDD fiziski iznīcināt sadauzot un samaļot gabalus kopā ar kādu līdzīgu materiāla struktūru , tad gan ar galiem"

Kaa atjaunot, nestaastiishi, bet droshai datu izdzeeshanai lietojam shred vai dd.
Publicēts: 18.03.11 11:33
 citēt
waldis:"... vienīgā drošā metode ir HDD fiziski iznīcināt sadauzot un samaļot gabalus ...

nav TIK traki.:amazing:
Publicēts: 18.03.11 11:35
 citēt
to jau Lunis apgalvoja, es tikai citeeju :)
Publicēts: 18.03.11 11:47
 citēt
gabalus vēlams apēst :)
Publicēts: 18.03.11 11:57
 citēt
Ja saarhivē un uzliek paroli ar vismaz 12 dažādiem simboliem, tai skaitā burti, cipari un simboli, tad datus nedabūs, kaut arī redzēs, ka ir saarhivēts fails un paroļu uzlaušanas programmas piedāvā ap 80 gadiem ko tādu uzlaust :D
Publicēts: 18.03.11 12:31
 citēt
Tas, ka ir sāpīgi, ja pazūd savi dati, tas ir skaidrs. Bet jautājums visiem datu iznīcinātājiem, 5x pārrakstītājiem un cieto disku presētājiem- kas tie jums ir tādi par datiem, kuri tik šausmīgi būtu jāslēpj- kodolraķešu palaišanas kodi? Man tas viss vairāk izklausas no tās sērijas, ka ja es pastāstu kā es 5x dzēšu savus failus, tad citi domās, ka man tiešām viss ir dikti svarīgi un pat slepeni :) Bet iznāk kā tajā vecajā aņukā par Nenotveramo Džo- viens kovbojs jautā otram: Kas tas tur lauka malā sēž zirgā? Nenotveramais Džo. A kāpēc nenotveramais? Ta tāpēc, ka viņš nafig nevienam nav vajadzīgs un neviens pat netaisās viņu notvert...
Publicēts: 18.03.11 12:48
 citēt
"Bet jautājums visiem datu iznīcinātājiem, 5x pārrakstītājiem un cieto disku presētājiem- kas tie jums ir tādi par datiem, kuri tik šausmīgi būtu jāslēpj- kodolraķešu palaišanas kodi? "

Karshu numuri, paroles, algu saraksti, privaataas bildes/video, ko nevajadzeetu darba datoraa glabaat... Nu kaut kaa taa
Kas var buut forshaaks, darbiniekam dabuunot veco priekshnieka datoru, kaa saakt atjaunot it kaa izdzeestos datus :).
Publicēts: 18.03.11 13:26
 citēt
UldisS:Nenotveramais Džo. A kāpēc nenotveramais? Ta tāpēc, ka viņš nafig nevienam nav vajadzīgs un neviens pat netaisās viņu notvert...
iebildumi kā filologam un kā loģistikas meistaram. pareizi būtu "nenotvertais" un arī nenotvertais ne obligāti ir nenotverams - varbūt nav uz professionāla notvērēja uzrāvies!:grimace:
Publicēts: 18.03.11 15:47
 citēt
harald loģika un loģistika šķiet nav sinonīmi vai es ko esmu palaidis šajā sakarā garām? :big_smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):