forum.gif
Fototehnikas veikals
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fototehnikas veikals
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.03.11 21:50
 citēt
Sveiki.
Vai jūs varat man ieteikt kādu fototehnikas veikalu Rīgā, ja tāds ir, kur ir plašs fotoaparātu klāsts.
Es plānoju iegādāties jaunu kameru, doma tā kā Canon EOS 1000D.
Publicēts: 16.03.11 21:51
 citēt
kam tev plashais klaasts, ja jau zini ko pirkt?
prasibam atbilst ELKOR.
Publicēts: 16.03.11 21:54
 citēt
naurisvss:Sveiki.
Vai jūs varat man ieteikt kādu fototehnikas veikalu Rīgā, ja tāds ir, kur ir plašs fotoaparātu klāsts.
Es plānoju iegādāties jaunu kameru, doma tā kā Canon EOS 1000D.

ņem 1100D
Publicēts: 16.03.11 21:56
 citēt
par elkor plazas "izstāžu centru" plašāks sortiments nez vai kur būs LV. Kas tur iepērkas, nezinu, jo viss 20-50% dārgāks kā citur LV, nerunājot par eiropu, bet lai tēlotu ieinteresētu pircēju un paspēlētos ar tehniku veikalam nav ne vainas. ;)
Publicēts: 16.03.11 22:04
 citēt
Un tur uz vietas būs tāds modelis?
Cik internetā paskatījos nebija. Neesmu no Rīgas, un bieži tur neiegriežos, tā kā nemāku spriest.
Publicēts: 16.03.11 22:10
 citēt
Apskatoties manu blogu:
naurisvss.wordpress.com
...priekš manis būs piemērots šis modelis?
Nopērkot labāku fotoaparātu, pavērsies arī plašākas iespējas, tā kā varētu mēģināt arī sportu pafotogrāfēt, ar ekspozīciju paspēlēties, un tā lai ir labs fokuss. Lai iekadrē galveno tēlu un fons ir neskaidrs.
Publicēts: 16.03.11 22:15
 citēt
obozhe....
Publicēts: 16.03.11 22:17
 citēt
?
Publicēts: 16.03.11 22:21
 citēt
naurisvss:?

"Mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties!"

Tā runāja viens kādreiz dikti slavens cilvis...:)
Publicēts: 16.03.11 22:25
 citēt
Friidis:
naurisvss:?

"Mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties!"

Tā runāja viens kādreiz dikti slavens cilvis...:)

Nekas Saldus fotoklubs palīdzēs , foreljanka savējos strautā neatstās:):)
Publicēts: 16.03.11 22:29
 citēt
Nu labi. Skatīšos, kas tajā Ekor atrodas :)
Publicēts: 16.03.11 22:43
 citēt
Kādas četras dienas iepriekš biju Elkorā. Nu teicami sačakarēta izstāžu zāle! Viss ir uzstiepts otrā stāvā un tik nesaprotami sabāzsts stūrī ka rieb:anger:
Publicēts: 16.03.11 22:53
 citēt
naurisvss:Apskatoties manu blogu:
naurisvss.wordpress.com
Nopērkot labāku fotoaparātu, pavērsies arī plašākas iespējas, tā kā varētu mēģināt arī sportu pafotogrāfēt, ar ekspozīciju paspēlēties, un tā lai ir labs fokuss. Lai iekadrē galveno tēlu un fons ir neskaidrs.

..sen tik krut' nebij redzeets....:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin: :face-crying:
Publicēts: 17.03.11 00:17
 citēt
naurisvss.wordpress.com

Labprāt nopirktu to dzelteno filtru kas bildē ''old school''. Vajag kolekcijai.
Publicēts: 17.03.11 02:10
 citēt
naurisvss.wordpress.com

NOrmāli MPS , nav ne vainas man patīk!!! Dragāt tikai tālāk!!!
Publicēts: 17.03.11 03:05
 citēt
pēc visa izskatās,ka drīz forumos jautās,kādu objektīvu pirkt Leikai S2.
Publicēts: 17.03.11 11:07
 citēt
naurisvss.wordpress.com

Plašākas ekspozīcijas iespējas, neskaidrāks fons - tad jau noteikti jāskatās uz pilnas matricas (full frame) fotoaparātiem.

Bet pirms iegādājies jebkādu tehniku, ļoti iesaku iziet kādus pamatkursus par foto, tur arī pasniedzējs pastāstīs atšķirības starp tehnikas fīčām.

Ar ekspozīciju var spēlēties jebkurā aparātā, kuram ir manuālais režīms.

Fokuss neiekadrē galveno un neatstāj fonu neskaidru - to dara fotogrāfs, uzstādot konkrētus parametrus objektīvam. Fokusa labums/sliktums izpaužas spējā vājā apgaismojumā fokusēties, fokusēties uz viendabīgām virsmām un to, cik ātri notiek fokusēšanās. Labākajiem fotoaparātiem vēl intelektuālais fokuss, kurš spēj pa visu kadru pats sekot līdzi objektam, kurš jātur fokusā.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):