Pēdējā laikā esmu ieinteresējusies par riņķveida zibspuldzēm... Varbūt kāds lieto un varētu pastāstīt kādos gadījumos noder, vai izmantojama tikai makro bildēšanai??
Pēc nosaukuma nav īsti saprotams ko vēlies "Riņķa lampu" ko te publika iecienījusi vai arī Macro bildēšanai domājās mazās zibspuldzes kuru darba attālums parasti nav lielāks par 10-15cm.
Aukšējā ir luminiscentā lampa , vidējā LED gaisma un apakšējās ir Canon riņķa zibspuldze darba attālums 10-15cm. VISĀM!
dacux:Pēdējā laikā esmu ieinteresējusies par riņķveida zibspuldzēm... Varbūt kāds lieto un varētu pastāstīt kādos gadījumos noder, vai izmantojama tikai makro bildēšanai??
paodomā pati, ko vēl var bildēt no 15cm attāluma.
piemēram, var pārfotografēt ārlietu ministrijas īpaši slepeno instrukciju kā valsts iestāžu tirliņiem jāuzvedas 16. martā.
Es šādu jau pirms kāda laika nopirku Jēbajā, īsi pamēģināju un konstatēju, ka pa savu naudu (ap 25 Ls) tīri lietojams nelielos attālumos. Lielākas pieredzes nav, jo slinkums...))
Ja nav ko mājās darīt tad var pats mēģināt uztaisīt priekš ārējā zibeņa. www.flickr.com... Pats arī drīzumā eksperimenta pēc domāju pamēģināt uztaisīt tādu brīnumu. Atceros, pirms kāda laikā kāda fotoblog lietotāja arī bija ielikusi, kā taisijusi savu DIY brīnumu. Nesen vēl mēģināju atcerēties kura tā bija un atrast tās bildes, bet nesanāca Varbūt šeit esošā tauta atcerās, kas to bija ievietojis un varētu padalīties ar informāciju
ir manīti tie O-flash (vai nu kā tur tās uzmavas vēl lamā) arī LV internetboodēs - lētākais bija kautkādi 24 mūsu rubļi - attiecīgi tad nav tik traki salīdzinot ar ēbreju, jo redz A.god., Ļ.cien. Friidis savējo tur pa 25 rubuļiem dabūjis!
ja pareizi atceros Ray Flash skaitaas labaaks (tapeec arii daargaaks) par to O-flash, jo nenoeed tik daudz gaismas. veel ir arii taads Orbis www.orbisflash.com... bet nu tas arii Ray Flash cenu liimenii.
Uris85:Ja nav ko mājās darīt tad var pats mēģināt uztaisīt priekš ārējā zibeņa. www.flickr.com... Pats arī drīzumā eksperimenta pēc domāju pamēģināt uztaisīt tādu brīnumu. Atceros, pirms kāda laikā kāda fotoblog lietotāja arī bija ielikusi, kā taisijusi savu DIY brīnumu. Nesen vēl mēģināju atcerēties kura tā bija un atrast tās bildes, bet nesanāca Varbūt šeit esošā tauta atcerās, kas to bija ievietojis un varētu padalīties ar informāciju
Uris85:Nav dārgi, bet brīžiem patīk paķimerēties un pašam kaut ko tādu uztaisīt. Tīri procesa pēc
+1 arii pats esmu taisiijis softboxu no kurpju kastes un tamliidziigus briinumus. un nav ne vainas. tikai biezhi vien cilveeki par to smiiknjaa.. bet manupraat galvenais ir rezultaats - vienalga, vai ar kartona kasti vai brendiigu boxu pa n-tajiem latiem