Pie shis pashas temas - ir vel kads, kuru nenormali kaitina tas, ka Rigas lidosta peec droshibas parbaudes nav neviens stuuris, kur var pabarot savu veziti? Shi iemesla deelj man biezhi vien naakas skriet uz lidmashinu, jo censhos peec iespejas ilgak neiet uz droshibas parbaudem
Nikomaris:To full_clip, zini, tad labāk, ka nevar vispār, nekā Taškentā, ka nav ko elpot, viss piepīpēts. Es kā pīpētājs saku.
Es nezinu kaa ir Tashkentaa, bet, piemeram, Billundaa ir tadas kaa buudinjas ar vienu valjeju sienu un augshaa ir nosucejs. iekshaa ir divi baara kreesli un galdinsh. Apkart tiesham nekas nesmird, un gan pipeteji, gan nepipetaji ir laimigi
Es labāk paciešu to laiciņu.Gabals jau nenokritīs.Reiz Helsinku lidostā iekūlos speciālā pīpēšanas telpā(tagad jau droši vien likvidēta).Sūdīgi palika tur uzturoties.Ar visu ventilāciju un filtrēšanu.Cilvēki kaut kā nervozi ieskrien,straujā tempā iesūc un skriešus ārā...nafig vajag.Esmu smags pīpētājs,bet ne jau tur tas kaifs-iesūkt sevī indi pēc iespējas ātrāk.Ka nav,ta nav.Tas pats pabos...nu kas par prieku ir iet uz ielas un sūkt tur ļuļķi?Process pašos pamatos tiek sabojāts.Tipa minētā gumijas sieviete.Man tādas nevajag.
full_clip:Pie shis pashas temas - ir vel kads, kuru nenormali kaitina tas, ka Rigas lidosta peec droshibas parbaudes nav neviens stuuris, kur var pabarot savu veziti? Shi iemesla deelj man biezhi vien naakas skriet uz lidmashinu, jo censhos peec iespejas ilgak neiet uz droshibas parbaudem
haaaaa!!!!!! nesen ar vienu chali peec lidojuma no kopenhaagenas uz dienvidaafriku sanaaca tranziits hiitrovaa. karoch 4 stundas laiks ko tirinaaties pa lidostu. pam pa ram, laizjam no viena terminaala uz otru, tur jau stunda pagaajusi. taalaak visi tie tunelji un paargaajieni arii kaadu stundu aizneema, vienaa briidii cela priekshaa paraadaas uzraksts ka taalaak ar saviem dzeerieniem iet nedriikst, tur divi puikas pie galda seezj un visiem paarprasa vai chista viss shkjidrums nodots. karoch skatos shiem uz galda dazjaada imeera uudenji, sulas uc. gan iesaaktas, gan neiesaaktas un visam bonusaa triis 0.33 moldaavu alus pudeles, protams divreiz nav jaasaka, prasu vai shitas nevar pagarshot, shie saka, protams njemiet. taa kaaa paaris stundas gaidiishanas rezjiima izdomaajaam ka jaametaas turpat uz griidas un jaarauj valjaa. hehe. saciits dariits. alinsh nekaads dizjais nebija, taads pilzennieks un bonusaa arii deriiguma terminsh beidzaas naakoshaa dienaa bet bij ok. nez vai vinsh jau gadiem tur staaveeja vai arii moldaaviem tik iiss terminsh, lai vai kaaa stundu tur noseedeejaam. protams, aakjis luupaa un nejeegaa gribas piipeet. vazaajamies vazaajamies prasam vienam otram, arii aarpusterminaalja netiek, taa vareetu arii visas droshiibas shtelees laikaa neizdariit. labs i, mekleejam kaadu klusaaku tualeti, hujaks, tur protams milziiga izmeera uzliimes ar aizliegumiem uc. suudiem, arii duumu detektori un taa, beigaas pashaa pashaa stuuriitii atradaam kaut kaadas kuutspuses durvis aarpus kameru redzesloka un fiksi fiksi novilkaam vienu uz diviem. duumus gan puutaam caur durvju shkjirbu, nu tipa, lai uzreiz taa signalizaacija nesaak gaudot
Elektroniskajā cīgā tiek iztvaicēts propilēnglikola, nikotīna un aromatizētāju maisījums. Ir arī šķidrumi, kuros kā bāze ir nevis propilēnglikols, bet glicerīns, dažiem cilvēkiem pret PG ir alerģija. Gluži par parastiem tvaikiem to visu pasākumu arī nevar saukt