Neesmu ne vienu dzirdējis, jo visu nevar zināt un dzirdēt zinu ka šams ir neslikts aktieris bet ka mūziķis gan nezināju, bet ari nevaru zināt jo klaviermūziku neklausos.
Vispār aktieris bija Nikolass. Džonam ir afigenijs skaņdarbs, kas saucas " 4"33' " sameklē yūtubā, nenožēlosi!!!
Nikolas būrī vai Džons būrī, kakaja razniva. Da lai iet čūkstā, tas kaut kads sūds tak es ari tā protu spēlēt»...
chukmasoff: Da lai iet čūkstā, tas kaut kads sūds tak es ari tā protu spēlēt»...
Es pareiz sapratu - tas ko Tu māki ir sūds defaultā???
Kā Tu pats domā, kas pēc 100 gadiem būs mūzikas enciklopēdijās atrodams, Keidžs vai Tavu linku varoņi?
Man pofig kas būs pēc 100 gadiem, manis nebūs un man tas po barabanu. a tādus "šedevrus" kā Keidžam nafig nevienam nevajag, un parasti par tādiem jūsmo cilvēki kuri grib parādīt ka viņiem ir īpaši izsmalcināta gaume, bet vispār nav nekādas saprašanas neparko.
Man pofig kas būs pēc 100 gadiem, manis nebūs un man tas po barabanu.
vīrusa filozofija...
Jabauda dzīve tagad , a kas būs pēc tam , da nekas nebūs, tapec jataisa ir tas ko var pārdot, man neinteresē, tas, ka kad es nolikšu karoti, tad manus darbus kāds pārdos pa lielu naudu, visādiem Mikelanželiem un Davinči ir pie kājas tas ka viņu darbi tagad miljonus maxā, bet viņiem tāpat nekas netiek no tā jo viņu vairs nav...