forum.gif
Novērtējiet manas fotogrāfijas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Novērtējiet manas fotogrāfijas
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.03.11 00:24
 citēt
Pirmo reizi fotografēju koncertu un no gala rezultāta atlasīju labākās. Ko domājat?

www.ventasbalss.lv...
Publicēts: 20.03.11 00:26
 citēt
ieliec no tā visa bara 10-15 labākās un tad tev tās novērtēs...
Publicēts: 20.03.11 00:27
 citēt
censonis.
Publicēts: 20.03.11 00:29
 citēt
Oliss:ieliec no tā visa bara 10-15 labākās un tad tev tās novērtēs...
Man visas vienādas liekas.
Publicēts: 20.03.11 00:29
 citēt
Ar mobilo bildēts?
Publicēts: 20.03.11 00:30
 citēt
buipis:

nu tad liec 15 gab uz dullo, nu piemēram pēc šaha zirdziņa gājiena izvēlētas :D
Publicēts: 20.03.11 00:38 labots
 citēt
Oliss:
buipis:an visas vienādas liekas.

nu tad liec 15 gab uz dullo, nu piemēram pēc šaha zirdziņa gājiena izvēlētas :D
Rekur būs 15 bildes, kuras uz dullo paņēmu: www.failiem.lv... (bildes ir samazinātas no 5MB lieliem klučiem uz 70kb maziem klučiem, tāpēc kvalitātei nepiesienies).

chukmasoff:Ar mobilo bildēts?
Protams ka nē. Ar kuru mobilo vispār tumsā kaut ko sakarīku var nofotografēt?
Publicēts: 20.03.11 00:40
 citēt
liec šeit pie reportāžas un tad sagaidīsi atsauksmes....
Publicēts: 20.03.11 00:45
 citēt
www.fotoblog.lv...

Tagad ir labi, un beidzot varēšu dabūt atsauksmes? :)
Publicēts: 20.03.11 00:47
 citēt
Oliss:liec šeit pie reportāžas un tad sagaidīsi atsauksmes....

Labāk neliec neko, bet apciemo kādus fotokursus, jeb literatūru palasi, kā un ar ko končus bildēt. P.S. visas bildes smags "fuflo", bet paraksts gan IR.:face-wink:
Publicēts: 20.03.11 00:49 labots
 citēt
Nu bet protams, ka tās bildes nekas nav salīdzinot ar tavām, kuras ir uzņemtas ar tavu krutu fotokameru un kruto objektīvu par ntajiem $, nevis ar manu lēto ziepjutrauku.
Publicēts: 20.03.11 01:16
 citēt
Kādas 3-4 pat tīri skatāmas , tik šķilts nejēgā daudz un garlaicīgi.
Publicēts: 20.03.11 01:16
 citēt
buipis:

tas nozīmē to, ka vēl nēsi gatavs fotogāfēt tā, lai būtu ko vērts publicēt
Publicēts: 20.03.11 01:20
 citēt
Fredis??? Tfū, tas tik tādas vien bildes pelnījis, tā ka viss ir štokos!
Publicēts: 20.03.11 01:45
 citēt
buipis:
Oliss: nu tad liec 15 gab uz dullo, nu piemēram pēc šaha zirdziņa gājiena izvēlētas :D
Rekur būs 15 bildes, kuras uz dullo paņēmu: www.failiem.lv... (bildes ir samazinātas no 5MB lieliem klučiem uz 70kb maziem klučiem, tāpēc kvalitātei nepiesienies).

chukmasoff:Ar mobilo bildēts?
Protams ka nē. Ar kuru mobilo vispār tumsā kaut ko sakarīku var nofotografēt?

Es tikai ar mobilo bildēju gan tumsā gan gaismā un ir ok!!! :D
Publicēts: 20.03.11 02:53
 citēt
Nēnu tomēr, var redzēt, ka tomēr tas troksnītis jau viņam matricai ir traks. Neko nepadarīs!
Bet kā jau teici, "man visas vienādas".. Nu man arī!
6. vispār ir traģēdija.
Publicēts: 20.03.11 08:51
 citēt
betas-apsargs:Nēnu tomēr, var redzēt, ka tomēr tas troksnītis jau viņam matricai ir traks. Neko nepadarīs!
6. vispār ir traģēdija.

Tak Fredis manuprāt ir traģēdija, tad bilde šim atbilstoša. Bet iet uz koncertu, maksāt naudu, un fotografējot neredzēt koncertu... Nu nez. Tā Freda bildes takš saceptas bezjēgā daudz, un ar tehniku, kas desmitiem reižu dārgāka/labāka pr Tavu fudžiku.:face-grin:
Publicēts: 20.03.11 09:00
 citēt
suudigi sabildets
Publicēts: 20.03.11 10:03
 citēt
rkraw:suudigi sabildets

Nedabiski maigi izsakies. :face-grin:
Publicēts: 20.03.11 10:34
 citēt
Elmarss:
betas-apsargs:Nēnu tomēr, var redzēt, ka tomēr tas troksnītis jau viņam matricai ir traks. Neko nepadarīs!
6. vispār ir traģēdija.

Tak Fredis manuprāt ir traģēdija, tad bilde šim atbilstoša. Bet iet uz koncertu, maksāt naudu, un fotografējot neredzēt koncertu... Nu nez. Tā Freda bildes takš saceptas bezjēgā daudz, un ar tehniku, kas desmitiem reižu dārgāka/labāka pr Tavu fudžiku.:face-grin:

Paklausijos ko šams dzied, es par to naudu nemaxātu....Tas tak nv klausāms, un vēl jp bvairāk bildējams.
Publicēts: 20.03.11 11:15
 citēt
chukmasoff:
Elmarss: Tak Fredis manuprāt ir traģēdija, tad bilde šim atbilstoša. Bet iet uz koncertu, maksāt naudu, un fotografējot neredzēt koncertu... Nu nez. Tā Freda bildes takš saceptas bezjēgā daudz, un ar tehniku, kas desmitiem reižu dārgāka/labāka pr Tavu fudžiku.:face-grin:

Paklausijos ko šams dzied, es par to naudu nemaxātu....Tas tak nv klausāms, un vēl jp bvairāk bildējams.

Nevella. Bildēs jau šķībi čerkstošo balsi nedzird... A plātās šams tīri neko...:face-grin: Taka bildēt pat var.:face-smile:
Bet man humoristi dalās trīs grupās... pirmie, kas koncertā liek smieties pat ja vakar sievasmātes bēres svinētas; otrie, kuru "jokiem" bez aizkadru smieklu ierakstu atskaņošanas raudāt gribas, kā tās sievasmātes bērēs (es domāju, ka tie aizkadra smiekli pirmo koncertā ierakstīti pārkāpjot autortiesības); un visbeidzot trešie, kā fredis, tobiš "māxlinieki".:face-smile:
Publicēts: 20.03.11 11:25
 citēt
buipis:Pirmo reizi fotografēju koncertu un no gala rezultāta atlasīju labākās. Ko domājat?

piedod, viena no sliktākajām reportāžām ko es esmu redzējis. veltīgi zemē nosviests mans laiks, kas tika veltīts lai apskatītu fotografomāna darbus.
Publicēts: 20.03.11 12:05
 citēt
Elmarss: Bildēs jau šķībi čerkstošo balsi nedzird...

Tur ne tikai balss, ja paklausās vārdus, liekas, ka viņš tos sarakstījis 3.klasē, mēģinājis iesmērēt skolas sienasavīzei, tur ir pasūtījuši tālāk, bet tagad tos murgus "ka tik atskaņas" liek par dziesmu vārdiem.
Publicēts: 20.03.11 12:15
 citēt
Schneider:
Elmarss: Bildēs jau šķībi čerkstošo balsi nedzird...

Tur ne tikai balss, ja paklausās vārdus, liekas, ka viņš tos sarakstījis 3.klasē, mēģinājis iesmērēt skolas sienasavīzei, tur ir pasūtījuši tālāk, bet tagad tos murgus "ka tik atskaņas" liek par dziesmu vārdiem.

Bet ko darīt, ja cilvēks tik agri sasniedza garīgo spēju virsotni???:face-grin:
Publicēts: 20.03.11 12:37
 citēt
Fotoaparāts ir www.fujifilm.com..., ja nu kādu interesē.
Publicēts: 20.03.11 13:00 labots
 citēt
buipis:Fotoaparāts ir www.fujifilm.com..., ja nu kādu interesē.

Reportāžā, jo sevišķi sliktas gaismas apstākļos, tehnikai ir ļoti svarīga nozīme. Ja nav atbilstošas tehnikas, nav jēgas bildēt un arī rādīt (jo sevišķi tādu "retumu", kā Fredis).:face-wink:
Tāpat, kā autosportā, nav jēgas startēt sacensībās blakām sagatavotiem Subaru & Co ar parastu "ģimenes Pasātu"- neveiksmei nolemts pasākums... :face-sad:
Publicēts: 20.03.11 13:41
 citēt

fotoaparāts nevienu neinteresē. interesē rezultāts, kas pašlaik arī tiek apspriests
Publicēts: 20.03.11 13:44
 citēt
lkz:

fotoaparāts nevienu neinteresē. interesē rezultāts, kas pašlaik arī tiek apspriests

-------------
vajag pirkt aparātu ar reportāžas režīmu. Ir taču kameras ar nakts režīmu, sporta režīmu un pat makro.
Publicēts: 20.03.11 13:45
 citēt
talavietis:
lkz:

-------------
vajag pirkt aparātu ar reportāžas režīmu. Ir taču kameras ar nakts režīmu, sporta režīmu un pat makro.

man lūdzu vienu ar kailfoto režīmu (par cik to vēl neesmu mēģinājis) un par šedevra pogu esmu gatavs piemaksāt atsevišķi
Publicēts: 20.03.11 13:54
 citēt
lkz:
talavietis:
-------------

man lūdzu vienu ar kailfoto režīmu (par cik to vēl neesmu mēģinājis) un par šedevra pogu esmu gatavs piemaksāt atsevišķi

---------
šķas japāņi nodzēsīs reaktoru un atsūtīs vēl siltu ar visiem režīmiem, i nakts kailumu varēs bildēt kā dienā, i pats spīdēsi :D
Publicēts: 20.03.11 13:55 labots
 citēt
:haha::haha:

a Fredi ar varēs bildēt ar tādu?
Publicēts: 20.03.11 14:05
 citēt
lkz::haha::haha:

a Fredi ar varēs bildēt ar tādu?

-----------
droši, tik jāuzmanās, ja dzeltenais uzvalks un dzeltenās kurpes, lai nepārgaismojas.
Publicēts: 20.03.11 14:19 labots
 citēt
,
Publicēts: 20.03.11 14:19
 citēt
Laumonis:
Friidis:
Reportāžā, jo sevišķi sliktas gaismas apstākļos, tehnikai ir ļoti svarīga nozīme. Ja nav atbilstošas tehnikas, nav jēgas bildēt un arī rādīt (jo sevišķi tādu "retumu", kā Fredis).:face-wink:
Tāpat, kā autosportā, nav jēgas startēt sacensībās blakām sagatavotiem Subaru & Co ar parastu "ģimenes Pasātu"- neveiksmei nolemts pasākums... :face-sad:

Par autosportu gan Tev, Onkul, nepiekritīšu. Tas Subaru var izstāties, nobeigties daudzu iemeslu dēļ. Tas tā, bet sportā ir adrenalīns piedalīšanās pēc kaut vai ja Tu esi labāks braucējs par citu tādu pašu čaiņiku, jo tie kam nespīd 1. trijnieks skatās uz sev līdzīgiem. Bet šajā gadījumā (par bildēm) zēns vairāk pacenties parakstus salikt nekā pievērsis uzmanību galarezultātam. + ieliekot šeit forumā tādu tēmu, grib atzinību, it ka traukiem. elvē par maz bļaujošu līdzjitēju. :big_smile:
Publicēts: 20.03.11 16:52
 citēt
Tev nav tuvumā kāds fotogrāfs vai klubs,kur cilvēki pulcējas saistībā ar foto?Vells,jocīgi.Tagad tādas iespējas un ne jau tikai internetā vien salīdzināt,lasīt,skatīties un lēnām mācīties,ja jau interesē.Mēs ar Frīdi jaunībā zinājām vienu Buņimoviča Prakstisko Fotogrāfiju.Tagad taču no visām pusēm gāžas virsū,nespēj sašķirot kas der un kas ne.Anonīmā interneta vide,tev jauniņajam,var izrādīties arī par skarbu.Sevišķi ja esi tāds jūtīgāks.Bet visumā arī tā var.Nāc barā,liec bildes,spriežam un skatāmies.Un galvenais neapbižoties uz asākiem izteicieniem.Un necerēt uz ātriem un viegliem panākumiem.
Publicēts: 21.03.11 13:26 labots
 citēt
bildes nepatika. Tehniski sliktas, neinteresantas, nesaprotami kadrējumi, drausmīgi daudz.
Pacietības pietika kādām 6
Publicēts: 21.03.11 13:37
 citēt
Es tik zinu, ka 23. bilde ir vnk krimināla :D
Nu nebija tās labākās...var labāk.
Publicēts: 21.03.11 14:00
 citēt
Bet toties fotografēts ar Fuji:face-crying:
Publicēts: 21.03.11 15:44
 citēt
dolldia:Es tik zinu, ka 23. bilde ir vnk krimināla :D

23. veel eedama