buipis:Nu bet protams, ka tās bildes nekas nav salīdzinot ar tavām, kuras ir uzņemtas ar tavu krutu fotokameru un kruto objektīvu par ntajiem $, nevis ar manu lēto ziepjutrauku.
Ne jau aparāts " Taisa " labas fotogrāfijas, bet gan tavas acis un pŗāts, un sirds, un da vienalga, vai tev mobīlais, vai ziepjutrauks.....
buipis:Nu bet protams, ka tās bildes nekas nav salīdzinot ar tavām, kuras ir uzņemtas ar tavu krutu fotokameru un kruto objektīvu par ntajiem $, nevis ar manu lēto ziepjutrauku.
Ne jau aparāts " Taisa " labas fotogrāfijas, bet gan tavas acis un pŗāts, un sirds, un da vienalga, vai tev mobīlais, vai ziepjutrauks.....
chukmasoff:
Paklausijos ko šams dzied, es par to naudu nemaxātu....Tas tak nv klausāms, un vēl jp bvairāk bildējams.
Nevella. Bildēs jau šķībi čerkstošo balsi nedzird... A plātās šams tīri neko... Taka bildēt pat var. Bet man humoristi dalās trīs grupās... pirmie, kas koncertā liek smieties pat ja vakar sievasmātes bēres svinētas; otrie, kuru "jokiem" bez aizkadru smieklu ierakstu atskaņošanas raudāt gribas, kā tās sievasmātes bērēs (es domāju, ka tie aizkadra smiekli pirmo koncertā ierakstīti pārkāpjot autortiesības); un visbeidzot trešie, kā fredis, tobiš "māxlinieki".
Nu pankūka, pat te jau Delfu komentāri lien iekšā. Runājat tak par foto. Ja Fredis un viņa balss riebj, eju uz Botičelli koncertu - tur balss labi nostādīta. Katrs pats var izlemt uz ko iet Peace Bet runājiet takš par tēmu.