Sveiki! Ar kādu režīmu bildēt ārā cilvēkus? Ar auto sanāk pārāk tumši un bez zibspuldzes viss izplūst Man ir Nion D3000, tāpēc gribētu uzzināt, kurš būtu visieteicamākais režīms no visiem, lai pabildētu kādu cilvēku sniegā utt. Paldies !
Pārāk tumši sniegā noteikti ir tāpēc, ka baltais apmāna exponometriju. Pieļauju, ka varēs tikt cauri ar jebkuru režīmu, ja uzliek mērīšanu pēc punkta (spot) un punktu tur uz upura.
Ak skaistā jaunība!Kaut es tā varētu!Vienalga kādā režīmā,ja daudz sniega,tad atrodi ekspokorekciju un uzliec kādu +1 un vēl bišķiņ-nu tā uz provi.Un tici man,ka sportu var bildēt ļoti veiksmīgi arī,ja kamerai nav režīma"sports".
autor, griez to rimbuli pret zaļo ikoniņu i visam vajadzētu būt ok.. ja izplūst, tātad iespējams ārā ir pārāk tumšs un jāņem talkā ķieģelis uz kā kameru atstutēt bildēšanas laikā
Tas ir baigi slikti,kad iemācās bildēt ar to kas.Tikmēr tie,kuriem neiet bīda progresu.Prieš viņiem drīz būs bezgalīgais ISO un miljads pikseļu sešos slāņos
chukmasoff:
aaa nu man ari it kā nav par tumšu nekur
Tas ir baigi slikti,kad iemācās bildēt ar to kas.Tikmēr tie,kuriem neiet bīda progresu.Prieš viņiem drīz būs bezgalīgais ISO un miljads pikseļu sešos slāņos
Da pofig cik to pixeļu, es īpaši nemācos bildēt ar to kas ir, jo nu ir tehniskās robežas tomēr, a expermentēt par slinku esmu. Pagaidām no 3200-6400 ISO tīri ciešami , bet nu ari maz tās vajadzības pa tumsu ņemties.
chukmasoff:
aaa nu man ari it kā nav par tumšu nekur
Vaginālais piegaismotājs, ir gana veca fīča, vēl 90 gadu sākumā parādijās , protams tad nebija ar LED, bet lampiņa parasta, es tad izmantoju, jo biju jauns un nu vajadzēja saskatīt kas un kā, jo mācijos to šteli, lai labāk redz kur iespraust, a tagad kur ta nu kāds vaginālais prožektors, vis zināms i pa tumsu i aizsietām acīm, tā kā neizbrīna ka Tu iesaki šādu šteli