Interesē kādus bilžu blogus , neskaitot fotoblog , Jūs apmeklējiet un kā Jūs tur esiet atrodami , kā piemēram , photodom , flickr , fotolia , fomo , fotosiena u.c P.s Veidoju šo ar tādu ievirzi , ka daudzi jaunie un ne tik jaunie lietotāji nezina labus bilžu blogus , un ne vienam ar nav jāzina visi , tāpēc nebūsim skopi un padalīsimies :P
versatile:foto ir novecojis, lai dzīvo video. xhamster.com - tiešām viens no labākajiem pēdējā laikā.
Kautkas nav nostrādājis, pēc šī ieteikuma manuprāt vajadzēju būt tā ka Janbo mēs šeit neredzam vairs nemaz vai arī nākamais jautājums ir kā notīrīt monitotu un klavieri no ...
versatile:foto ir novecojis, lai dzīvo video. xhamster.com - tiešām viens no labākajiem pēdējā laikā.
Kautkas nav nostrādājis, pēc šī ieteikuma manuprāt vajadzēju būt tā ka Janbo mēs šeit neredzam vairs nemaz vai arī nākamais jautājums ir kā notīrīt monitotu un klavieri no ...
pastāv iespēja, ka pasažieris jau ir visu kontentu 3x noskatījies un kļuvis atkal garlaicīgi.
kasparsf:
pastāv iespēja, ka pasažieris jau ir visu kontentu 3x noskatījies un kļuvis atkal garlaicīgi.
bļāāāāāā, ņirdzu līdz asarām, es uzbūru ainiņu kāds izskatās pasažieris kurš visu kontentu ir 3x noskatījies!
Nebiju to gluži tā domājis...Drīzāk - lai ko Tu darītu,lai ko teiktu,Tu vienmēr un līdz dzīves beigām (drošvien) pret kaut ko cietu atdursies.Kapēc teikt skaļi,ja to visi dzird? - Tā vietā klusi padomāt pie sevis ir daudz izdevīgāk.Es ne par topiku,bet gan vispārīgi.Esi jauns džeks,ar interesēm...Viegli internetā var atrast vajadzīgo informāciju (domājot:bilžu blogus),ir taču 21.gs.Es jau sapratu,ka Tu varbūt vēlies aicināt vai tikt uzaicināts no citiem kolēģīšiem,bet ko tas deva bez smiekliem sejā..?
Tā veien izskatās ka daudzi uz fotogrāfiju kā tādu skatās ļoti nopietni un pat reizēm ar pietāti, varu atklāt noslēpumu, tas vis r pupu mizas un ir tikai atšķirīgas kategorijas fotogrāfu, kuras ir aptuveni tādas: 1) fotogrāfs-kuram ir vis pofig, un bildē vai nu tā pat vien vai par samaxu,bet lielakoties fotoaparats stāv tam bezdarbībā, jo pāerāk neriedziļinoties foto problēmās. 2) fotogrāfs-hobijbildētājs, šamais jav foto uzskata par ko cēlu, un lielāko ties visu brīvo laiku pavada bildēdams. 3) fotogrāfs-kuram foto ir dzīves veids, un kurš bez bildēšanas nevar dzīvot ne dienu- tā jav ir diagnoze.
Nu tas ka ,man ir diagnoze es to neslēpju, bet tā ar fotografēšanu nav saistīta ta nu laikam esmu no pirmajiem, jo savam priekam praktiski nebildeju, un pat kamera nestav soma jo sava īpašumā nekad tādas nav bijis.
Indo:Nebiju to gluži tā domājis...Drīzāk - lai ko Tu darītu,lai ko teiktu,Tu vienmēr un līdz dzīves beigām (drošvien) pret kaut ko cietu atdursies.Kapēc teikt skaļi,ja to visi dzird? - Tā vietā klusi padomāt pie sevis ir daudz izdevīgāk.Es ne par topiku,bet gan vispārīgi.Esi jauns džeks,ar interesēm...Viegli internetā var atrast vajadzīgo informāciju (domājot:bilžu blogus),ir taču 21.gs.Es jau sapratu,ka Tu varbūt vēlies aicināt vai tikt uzaicināts no citiem kolēģīšiem,bet ko tas deva bez smiekliem sejā..?
Ne jau visi uzvedās kā mazi bērni , kas ne pa tēmu spēj kaut ko ieka*āt , lai tik paspīdētu (nu , ja dzīvē nav sanācis , tad vismaz cer ar savām asprātībām paspīdēt) Bet es jau tik priecājos , ka ir cilvēki , kas spēj uztvert nopietni diskusiju un atbildēt uz tai sekojošajiem jautājumiem , pēc tam jau privāti viss tiek sarunāts ar to cilvēku , mošk pat tiek sadzerts kāds aliņš , bet ar tiem "virtuālajiem mutu palaidējiem" , ar tiem tā brutālāk , bet , kad tā , tad jau varas iestādes iejauc
Nu Janbo,džekiņ,veltīgi sabakstīju pa taustiņiem...?
Dziļi sirsniņā Tu tāpat zināji,ka `ja kaut ko uzrakstīsi-izēdīs`.Apmēram tāda sajūta,ka Tu arī to gaidīji...Lai varētu kaut kā nosist laiku.Bet docentiem taču brīvlaiks,kapēc nebildē..?
Indo:Nu Janbo,džekiņ,veltīgi sabakstīju pa taustiņiem...?
Dziļi sirsniņā Tu tāpat zināji,ka `ja kaut ko uzrakstīsi-izēdīs`.Apmēram tāda sajūta,ka Tu arī to gaidīji...Lai varētu kaut kā nosist laiku.Bet docentiem taču brīvlaiks,kapēc nebildē..?
Man jau nav iebildumu , mošk sanāks kādu strelku sarunāt , vismaz jautrāk būs + vēl varbūt iespēja , ka kāds cilvēks kko gudru uzrakstīs , paralēli šiem prātvēderiem attiecība 1:5 , bet es jau neko...
Indo:Nu Janbo,džekiņ,veltīgi sabakstīju pa taustiņiem...?
Man jau nav iebildumu , mošk sanāks kādu strelku sarunāt , vismaz jautrāk būs + vēl varbūt iespēja , ka kāds cilvēks kko gudru uzrakstīs , paralēli šiem prātvēderiem attiecība 1:5 , bet es jau neko...