Bija šodien saruna traukos lv, ar it kā potenciālu klientu par bildēšanu, vis it kā ok, un tā tālāk. bet pēdējās frāzes bija lūgums atsūtīt savu bildi, pēc tam bija atbilde ka pie manis nebildēsies , jo es neesmu patīkama izskata. tā protams nav pirmā reize, bet dīvaini gan ka klienti skatās ari uz to kā izskatās fotogrāfs.
Protams, ja Tu aizsūtīji savējo (kādu iepriekšējo profīlu, cik atceros) scarface... tad ko brīnies? Man kādreiz bija ģīmja kombinācija ar galvaskausu... tikai žēl neiznāca tā īpaši klientus baidīt...
blaac:Klienti vai klientes (varbūt negrib fotografēt bērnus, bet grib bērnus no fotogrāfā)
Nee tur nav nekāda sakara ar individuālām sesijām, tas vispār pēdējais ar pasākumu bija saistīts, a citi tur visādu interjeru bildēšana un priekšmetu bildēšana, protams reizēm gan prīvātas sesijas atsaka, nu ja meituks ta vel saprotams ka cer uz sexu un atlaidēm bet džekiem, ja nu vien''igi zilie bet tādus es principiāli ari nebildēju.
Eltons:Protams, ja Tu aizsūtīji savējo (kādu iepriekšējo profīlu, cik atceros) scarface... tad ko brīnies? Man kādreiz bija ģīmja kombinācija ar galvaskausu... tikai žēl neiznāca tā īpaši klientus baidīt...
Eltons:Protams, ja Tu aizsūtīji savējo (kādu iepriekšējo profīlu, cik atceros) scarface... tad ko brīnies? Man kādreiz bija ģīmja kombinācija ar galvaskausu... tikai žēl neiznāca tā īpaši klientus baidīt...
Teorētiski kāpēc gan ne? Es maksāju un es pasūtu mūziku, ja gribu lai man krasavčiks bildē meklēju krasavčiku, kaut gan no klienta puses man būtu svarīgāks bilžu porfolio it sevišķi produktiem. Ja runa par bērnu bildēšanu un potenciālais fotogrāfs izskatās pēc tāda "melnā onkuļa" ar kuru visu laiku biedēju nepaklausīgus bērnus tad protams tad protams ka viņu neņemšu.
Tas izskats tak tagad visur svarīgs- lai cilvēkam būtu reprezent-ābele un komunik-ābele. Bieži vien var no izskata nedaudz nolasīt to, cik cilvēks kārtīgs un tā, bet pats bieži vien esmu manījis ne tik ļoti fotogrāfus, bet gan video operatorus, kuri izskatās vnk krimināli. Džinsu bikšu/jakas kostīms, taukainie mati un nevāji alkoholisks ģīmis. Negribu neko teikt par to čaļu profesionalitāti, jo bieži vien šie te frīki arī vislabāk uztaisa. Cita lieta, ka prasības pret kvalitāti mūsu sabiedrībai nav tik augstas, lai nevarētu paņemtu citu, ne tik kvalitatīvu, bet reprezentābelīgāku spečuku.
P.S. Varēji teikt, ka lai šie acis taisa ciet- šopā pēc tam kādas gribi iezīmēs.
RudeWolf:Tas izskats tak tagad visur svarīgs- lai cilvēkam būtu reprezent-ābele un komunik-ābele. Bieži vien var no izskata nedaudz nolasīt to, cik cilvēks kārtīgs un tā, bet pats bieži vien esmu manījis ne tik ļoti fotogrāfus, bet gan video operatorus, kuri izskatās vnk krimināli. Džinsu bikšu/jakas kostīms, taukainie mati un nevāji alkoholisks ģīmis. Negribu neko teikt par to čaļu profesionalitāti, jo bieži vien šie te frīki arī vislabāk uztaisa. Cita lieta, ka prasības pret kvalitāti mūsu sabiedrībai nav tik augstas, lai nevarētu paņemtu citu, ne tik kvalitatīvu, bet reprezentābelīgāku spečuku.
P.S. Varēji teikt, ka lai šie acis taisa ciet- šopā pēc tam kādas gribi iezīmēs.
a kas vainas džinsiem, es vispār komuflāžas bixēs, un ancukā parsbvarā bildēju, jo vai tad uzvalkā var pa zemi vartīties? kaut sen uzvalku vairs nenēšāju, jo tāda ari nav, ciest nevaru to dreskota padarīšanu. Nu taukani mati un alkohols tas nu par daudz protams, bet apģerbam un ģīmja izskatam manuprāt nav nozīmes, jo galvenais lai apģerbs ir tīrs un ērts darbam, vai tad celtnieks vai autoremontnieks uzvalkā savu darbu veic?
Ārējais izskats?Ja runa ir par dreskodu,tad jā.Tas ir jāievēro, zināmās vietās tu nevari rādīties netīrās džīnās utml.Bet te jau cik sapratu klientam nepatika Čukmasova feiss.Nu tas jau velk uz blondīnēm...ar krietnu iedomības un uzpūtības devu.A zin kā jāatbild?Tev pašai līkas kājas!Un man nemaz negribas ar tevi pārgulēt!
RudeWolf:Tas izskats tak tagad visur svarīgs- lai cilvēkam būtu reprezent-ābele un komunik-ābele. Bieži vien var no izskata nedaudz nolasīt to, cik cilvēks kārtīgs un tā, bet pats bieži vien esmu manījis ne tik ļoti fotogrāfus, bet gan video operatorus, kuri izskatās vnk krimināli. Džinsu bikšu/jakas kostīms, taukainie mati un nevāji alkoholisks ģīmis. Negribu neko teikt par to čaļu profesionalitāti, jo bieži vien šie te frīki arī vislabāk uztaisa. Cita lieta, ka prasības pret kvalitāti mūsu sabiedrībai nav tik augstas, lai nevarētu paņemtu citu, ne tik kvalitatīvu, bet reprezentābelīgāku spečuku.
a kas vainas džinsiem, es vispār komuflāžas bixēs, un ancukā parsbvarā bildēju, jo vai tad uzvalkā var pa zemi vartīties? kaut sen uzvalku vairs nenēšāju, jo tāda ari nav, ciest nevaru to dreskota padarīšanu. Nu taukani mati un alkohols tas nu par daudz protams, bet apģerbam un ģīmja izskatam manuprāt nav nozīmes, jo galvenais lai apģerbs ir tīrs un ērts darbam, vai tad celtnieks vai autoremontnieks uzvalkā savu darbu veic?
Tas viss atkarīgs no vietas. Ja studija, tad tā ir tava pils. Es par tiem čalīšiem runāju tādu iestādījumu kā Saeimas un MK sakarā. Par Pāži nemaz nerunājot.
chukmasoff:Bija šodien saruna traukos lv, ar it kā potenciālu klientu par bildēšanu, vis it kā ok, un tā tālāk. bet pēdējās frāzes bija lūgums atsūtīt savu bildi, pēc tam bija atbilde ka pie manis nebildēsies , jo es neesmu patīkama izskata. tā protams nav pirmā reize, bet dīvaini gan ka klienti skatās ari uz to kā izskatās fotogrāfs.
a citi armijnieki atšķiras - reiz Lielupes stacijā filmēju kā meitene kāpj vilcienā paralēli asistenti atkāvās no sirma militārista kas bļāva, ka mogļi bi po priļičņej otģetsa - 5cm pietrūka, lai šis statīvu izgrūstītu un būtu nākamais vilciens jāgaida
chukmasoff:Bija šodien saruna traukos lv, ar it kā potenciālu klientu par bildēšanu, vis it kā ok, un tā tālāk. bet pēdējās frāzes bija lūgums atsūtīt savu bildi, pēc tam bija atbilde ka pie manis nebildēsies , jo es neesmu patīkama izskata. tā protams nav pirmā reize, bet dīvaini gan ka klienti skatās ari uz to kā izskatās fotogrāfs.
a citi armijnieki atšķiras - reiz Lielupes stacijā filmēju kā meitene kāpj vilcienā paralēli asistenti atkāvās no sirma militārista kas bļāva, ka mogļi bi po priļičņej otģetsa - 5cm pietrūka, lai šis statīvu izgrūstītu un būtu nākamais vilciens jāgaida
Tas viss atkarīgs no vietas. Ja studija, tad tā ir tava pils. Es par tiem čalīšiem runāju tādu iestādījumu kā Saeimas un MK sakarā. Par Pāži nemaz nerunājot.
a kāda starpība vai MK vai Saema, vai ta šie ūķi ir pelnijuši dreskotu? Tur morālā netīrība ir šausmīgākā kā džā labā aizlaistas saimnievības cūku kūtī.
a kāda starpība vai MK vai Saema, vai ta šie ūķi ir pelnijuši dreskotu? Tur morālā netīrība ir šausmīgākā kā džā labā aizlaistas saimnievības cūku kūtī.
dolldia:dolldia tagad domā kā tas chukmasoff izskatās
Nu izskatos kā izskatos man pašam patīk kā izskatos
Esi pārliecināts, ka klients nebija kāds fake? Vai arī pieprasītā samaksa īstais motīvs atteikumam, bet ļoti cilvēks gribēja parādīt, ka viņš pārāks par Tevi.
Esi pārliecināts, ka klients nebija kāds fake? Vai arī pieprasītā samaksa īstais motīvs atteikumam, bet ļoti cilvēks gribēja parādīt, ka viņš pārāks par Tevi.
Pēc bildes labsirdīgs cilvēks.
dažiem maniakiem arī pēc sejas nepateiksi, ka tāds
chukmasoff:
Nu izskatos kā izskatos man pašam patīk kā izskatos
Pēc bildes labsirdīgs cilvēks.
Nu es šamo bildi nesūtiju, te man jautāja kā izskatos ta es ari parādiju vispār bilde sashopota
Nav ne Saeima ne valdība tīrāka vai netīrāka par daudzām citām vietām.Un tieši morāli.Varbūt varas ,ietekmes un naudas vairāk uz spēles tur arī ir...nepateikšu,bet tieši tikpat un vēl vairāk morāli netīra ir piemēram ...nē piemērus nesaukšu,lai te nesākas jezga.Es pats neesmu ne no saeimas,ne valdības,ne politikas un nekad tur neesmu bijis.Draugu man tur nav un ko aizstāvēt arī ne,bet tikai nestāstiet man cik mēs tīri un viņi cūkas.
Vispār katram pasākumam savs dresskods , diezgan nesakarīgi ja Fotogrāfs no tā izlec Savulaik plēsu 2-3-4 uzvalkus gadā jo tas man bija ikdienas "Darba apģērbs" arī joprojām man ir 2 koļegi kuriem ALGĀ ir sadaļa "Specapģērbs" kas nozīmē 500Eur piemaksa 2x gadā. Klients maksā un pasūta mūziku. Protams ka aprnājot bildēšanu parasti vienojās arī par "Dresskodu" tas gan parasti ir "Pasākumiem" taču gadās ka piemēram bildējot privātas sesijas viesnīcās nākas ierasties "Uzvalkā" ja dāma piemēram vieglprātīgi pasūtijusi jaunlāulāto numuru nevienojories ar adinistrāciju par "Foto sesiju" tad nu tēloju "Vedējtēvu / Līgavaini" Ta teikt PAR JŪSU NAUDU kaut rozā šortos man pret $$$$ nav aizspriedumu
Ja es kāzām fotogrāfu līgstu, tad atbilstoša paskata, klaunus meklēšu cirkā. Kas tur dīvains?? Apskatījis jebkuru no šajā topikā publicētajām bildēm, viennozīmīgi sūtītu "Māxlinieku" ļoti tālu... Par adekvātu samaksu, uz darbu pats eju arī uzvalkā, ko neciešu... Un ja prasības nav pieņemamas, atsaku. BUSINESS, ponimajēš. Un netaisu no procesa hoju. Jauku visiem vakaru, un superīgus klientus.
Elmarss:Ja es kāzām fotogrāfu līgstu, tad atbilstoša paskata, klaunus meklēšu cirkā. Kas tur dīvains?? Apskatījis jebkuru no šajā topikā publicētajām bildēm, viennozīmīgi sūtītu "Māxlinieku" ļoti tālu... Par adekvātu samaksu, uz darbu pats eju arī uzvalkā, ko neciešu... Un ja prasības nav pieņemamas, atsaku. BUSINESS, ponimajēš. Un netaisu no procesa hoju. Jauku visiem vakaru, un superīgus klientus.
Interesanti tikai kā klients no viena fotoattēla var izsecināt, ka fotogrāfs, piemēram, uz kāzu bildēšanu neieradīsies pieklājīgi apģērbies? Gaišreģi laikam
Tad jau tiešām reālāks šķiet variants no sērijas, ka piedāvāja diviem/vairākiem fotogrāfiem, izvēlējos lētāko un tad nu vnk vajadzēja atrast ieganstu, lai atšūtu dārgāko.
Elmarss:Ja es kāzām fotogrāfu līgstu, tad atbilstoša paskata, klaunus meklēšu cirkā. Kas tur dīvains?? Apskatījis jebkuru no šajā topikā publicētajām bildēm, viennozīmīgi sūtītu "Māxlinieku" ļoti tālu... Par adekvātu samaksu, uz darbu pats eju arī uzvalkā, ko neciešu... Un ja prasības nav pieņemamas, atsaku. BUSINESS, ponimajēš. Un netaisu no procesa hoju. Jauku visiem vakaru, un superīgus klientus.
Kas vainas tai pirmai bildei, un vai tad es tādā paskatā ietu uz pasākumu, kaut gan uzvalkā pa 100ls uz 3 stundu pasācienu ir biku ba krutu, kas pat nav kāzas, bet kauč kāds klases vakars cik sapratu tipa pēc 20 gadiem, kā saka двадцать лет спустя (20 gadus nolaižot).
Interesanti tikai kā klients no viena fotoattēla var izsecināt, ka fotogrāfs, piemēram, uz kāzu bildēšanu neieradīsies pieklājīgi apģērbies? Gaišreģi laikam
Tad jau tiešām reālāks šķiet variants no sērijas, ka piedāvāja diviem/vairākiem fotogrāfiem, izvēlējos lētāko un tad nu vnk vajadzēja atrast ieganstu, lai atšūtu dārgāko.
Cenu 100ls šams pats bija piedāvājies, un par cenu runa negāja vispar.
Kas vainas tai pirmai bildei, un vai tad es tādā paskatā ietu uz pasākumu, kaut gan uzvalkā pa 100ls uz 3 stundu pasācienu ir biku ba krutu, kas pat nav kāzas, bet kauč kāds klases vakars cik sapratu tipa pēc 20 gadiem, kā saka двадцать лет спустя (20 gadus nolaižot).
Tu pieņemtu darbā darbinieku, kas CV anekdotes sarakstījis??? Kas vēl nav saprotams? nepatika klientam feisss... Pat krogos feiskontrole esot... Cik var cepties. fotograferu savairojies, pats zini cik. Konkurence... UN klientiem nesaki, ka uzvalks pa 100Ls ir kruta, var apvainoties...
Tu pieņemtu darbā darbinieku, kas CV anekdotes sarakstījis??? Kas vēl nav saprotams? nepatika klientam feisss... Pat krogos feiskontrole esot... Cik var cepties. fotograferu savairojies, pats zini cik. Konkurence... UN klientiem nesaki, ka uzvalks pa 100Ls ir kruta, var apvainoties...
Ne jav uzvalks pa 100ls, bet pa 3 stundām darba 100ls, par uzvalku neteica bet pa tādu samaxu uzvalku vilkt būtu par krutu. Nu jā mani ari reizēm krogs feiskontrols nelaiž ir gadijies, esmu pat kasijies, teica ka izskatoties ne visai prognozējams, a es nedbiju dzēris. Bet esmu pamanijis, ka klienti skatās uz purnu, lai būtu daudz maz simpātisks laikam vis maz pēdājā laikā, un it īpāsi latviski runājošie, krievu klientiem pie kājas kā izskaties, galvenais lai bildes labas.
Es uz svinīgu pasākumu eju rūpīgi izpletētās biksēs un nopucētās kurpēs, uz Jaungada maskuballi vai sporta svētkiem - džinsās un krosenēs, bet nu mugurā man noteikti ir fotoveste, jo visstulbāk izskatīsies žaketes kabatās sabāzti objektīvi ar blici un sabērti akuļi, kad pie visa vēl ir balts krekls un šlipse priekšā.
Schneider:Es uz svinīgu pasākumu eju rūpīgi izpletētās biksēs un nopucētās kurpēs, uz Jaungada maskuballi vai sporta svētkiem - džinsās un krosenēs, bet nu mugurā man noteikti ir fotoveste, jo visstulbāk izskatīsies žaketes kabatās sabāzti objektīvi ar blici un sabērti akuļi, kad pie visa vēl ir balts krekls un šlipse priekšā.
Kas ir fotoveste? vispār cik ta var to aķu un objektīvu būt es ar vienu diviem stikliem parasti pasācienos iztieku un kaut kādu reportiera somiņu nelielu, kur vis iekšā, parasti ir zināms kas un kā būs bildējams it īpaši pasācienos, tur nekāda māksla nav taisāma, bet reportāžņiks kur svarīgi ir platais gals un vel drusku garais ap 100mm.