forum.gif
Fotogrāfa izskats
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotogrāfa izskats
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.03.11 20:48 labots
 citēt
Tā, kurai daudz kabatu un kabatiņu. Aķu viens komplekts (2 gb) noteikti ir, objektīvs uz kameras 16-50, kabatā, pēc apstākļiem, 70-200 vai 28-105, arī blice kabatā. Apbalvošanas ceremonijas laikā es ar somu uz skatuves nerēgojos, bet, ja nu kas, pie tās arī skriet pāri visai skatuvei un kāpt lejā zālē man it kā nav pieņemts. Parasti iztieku bez blices, skatuves sofītu gaismā, bet gadās, ka darbība iziet pie pašas malas, kur tie neķer, tad nu jāsprauž virsū blici, nekur neliksies. Objektīvus vajag, pilsētas svētkos estrādē apbalvošana iet nepārtraukti, vieta ierobežota, jāredz sejas, bet jāizvairās no rietošās saules tieši objektīvā, apbalvoto rinda aug, es tieku vai nu spiests klāt vai projām, fokusu vajag no 16 līdz kādiem 80 mm.
Par to visu parasti zināms, es jau arī gadiem bildēju savā miestā, bet pagājušā gadā uz KN skatuves velnczinkādēļ sadomāja balvot pilnīgi otrā pusē nekā citos gados, tieši zem sarkanā prožektora. Nu visādi knifiņi uzpeld darbības laikā, neskries pāri visai skatuvei vai estrādei pie savām mantām pēc kādiem liberiņiem.
Bet domei vajag bildes, neies tak taisnoties, ka japīzeri brāķa tehniku taisa vai kādas sūdīgas baterijas nosprāga, man uz atbildīgu notikumu līdzi vienmēr ir 2 pilni komplekti - 2 rumpji, 2 pamatzūmi un 2 blices mugursomā.
Publicēts: 21.03.11 20:53
 citēt
chukmasoff:Kas ir fotoveste?
tā pati, kura makšķerniekiem makšķernieku veste, medniekiem mednieku veste un teroristiem teroristu veste!:grimace:
Publicēts: 21.03.11 20:57
 citēt
Nujā, šahīdu jostai bišķi līdzīga ir! Un vēl bija zināma vēl viena specovka - kaut kāds bruņinieku sievu uzticības apģērba gabals no bleķa...
Publicēts: 21.03.11 20:58
 citēt
haralds:
chukmasoff:Kas ir fotoveste?
tā pati, kura makšķerniekiem makšķernieku veste, medniekiem mednieku veste un teroristiem teroristu veste!:grimace:

AA broņžilets, tads man ir

Publicēts: 21.03.11 21:29 labots
 citēt
Tev nav īsti pareizs broņežiļets, riktīgie ir šitie: en.wikipedia.org... un pat tādi:

Publicēts: 21.03.11 21:48
 citēt

šitais labais :D ne vagināli ne anāli, atliek tikai minets :D
Publicēts: 21.03.11 21:57
 citēt
chukmasoff:[...atliek tikai minets :D

A ja viņa jau no dabas ir šitāda?

Publicēts: 21.03.11 22:23 labots
 citēt
chukmasoff:
Eltons:Protams, ja Tu aizsūtīji savējo (kādu iepriekšējo profīlu, cik atceros) scarface... tad ko brīnies?
Man kādreiz bija ģīmja kombinācija ar galvaskausu... tikai žēl neiznāca tā īpaši klientus baidīt...

Nu ne tak, ir man ari kāda parasta ikdienas bilde :D

ne jau to Kadaffi bildi tak sūtiji. :)
Publicēts: 21.03.11 22:46
 citēt
Sapper:
chukmasoff:
Nu ne tak, ir man ari kāda parasta ikdienas bilde :D

ne jau to Kadaffi bildi tak sūtiji. :)

Protams ka ne to, bet to otru kas te posta
Publicēts: 21.03.11 23:01
 citēt
Brrrr.... neko nasapratu... otrā jau ir Kadafi, on že Sadams, on že Šamils.. A pie pirmās Tu rakstīji, ka to nesūtiji..... Neko vairs nesaprotu....
Publicēts: 21.03.11 23:02
 citēt
Músu senchi jau sen nonáca pie atzinjas-neskati víru no cepures. Es tik no savas pieredzes varu piebilst- ar savu árieni visvairák nodarbináti tie,kam galvá tukshums. Pietiek tik tádam muti atvért vai mégjinát rakstít,lai kljútu skaidrs,ar ko daríshana.
Te ar tádu daudz.
Publicēts: 21.03.11 23:28
 citēt
Sapper:Brrrr.... neko nasapratu... otrā jau ir Kadafi, on že Sadams, on že Šamils.. A pie pirmās Tu rakstīji, ka to nesūtiji..... Neko vairs nesaprotu....

pirmo tak saku ka sūtiju, var but ka ne tak uzraxtiju vienkarši.
Publicēts: 21.03.11 23:38
 citēt
Mne kazetsa,chto kak ni kruti,a sejchas vremja nu,mozno tak nazvatj ili net,Vizualizacii.....
vstrechajut po odjozke,po vneshnemu vidu,maneram,i t.d.
kogo bi ja ni fotkala,menja s samogo nachala klijenti ocenivajut vnutri sebja,v glazah chutj li ne ocenki meljkajut...chto nravitsa,a chto-net...
pili kofe so znakomim,on toze fotograf,tak on mne mozgi promival: Ti-fotograf,Ti Dolzna otlichno vigljadetj,vsjo po stilju,i t.d.chestno govorja,ja ustala ot etogo razgovora..ochenj...
da,nado boleje-meneje sootvetstvovatj na meroprijatijah,na sesijah kakomu-to dress-kodu,no jesli eto-pogonja za toljko vneshnim,to sebja prosto terjajesh i ugozdajesh ljudjam..
i samaja udobnaja i podhodjqshaja odezdq dlja menja-vsjo chornoje...
boleje-meneje stiljno,no chornoje..
mozet,konservatorov po zizni i po odezde ja ne osobo ustroju,potomu chto ja ne konserva..no ostaljnih..vrode ustraivaju...:grimace:
Publicēts: 21.03.11 23:55 labots
 citēt
vintovka:Mne kazetsa,

www.andrej-koch.de...
Publicēts: 21.03.11 23:57
 citēt
Lunis:

http://www.andrej-koch.de/index.php?lang=ru

namjok ponjat....
Publicēts: 21.03.11 23:59
 citēt
Lunis:

ar to tak ilgi baxtītries
Publicēts: 22.03.11 00:19
 citēt
chukmasoff: ar to tak ilgi baxtītries

Baigi ātri iet , man ātrāk nekā ar klaviatūru meklēt nesakarīgi izvietotos burtus:)
Publicēts: 22.03.11 00:21 labots
 citēt
chukmasoff:
haralds:ā pati, kura makšķerniekiem makšķernieku veste, medniekiem mednieku veste un teroristiem teroristu veste!:grimace:

AA broņžilets, tads man ir

Tā takšu saucamā Kirase , parodijās kaut kur ~1943-1944 gadu triecienvienībām. Bet nu cik zinu neko daudz viņu neizmantoja jo aizsargāja tikai no MP vai PPŠ a uz to brīdi jau vairums blieza ar Mauser karabīnēm vai Stg un tas ņema cauri šito abās pusēs neaizķerdamies.
Publicēts: 22.03.11 00:31
 citēt
ja tā pa nopietno ta lielāka daļa mūsdienu broņiku pret vintarezu ari ne visai pasargā. broniks kā kaska nav dom„ats tiešam tēmejumam no nopietna stobra, bet vairak no visadiem rikošetiem, nu no drobovika, bet vintene iet cauri kā smērets.
Publicēts: 22.03.11 09:09
 citēt
Vienmēr esmu bijis pārsteigts, kā cilvēks, kam ģīmis, kā lopam var uzmeistarot skaistas lietas.
Publicēts: 22.03.11 09:13
 citēt
blaac:Vienmēr esmu bijis pārsteigts, kā cilvēks, kam ģīmis, kā lopam var uzmeistarot skaistas lietas.

Es ari katru rītu kad skatos spogulī par to brīnos :D
Publicēts: 22.03.11 09:44
 citēt
blaac:Vienmēr esmu bijis pārsteigts, kā cilvēks, kam ģīmis, kā lopam var uzmeistarot skaistas lietas.

Es pirmo reiz par to iedomaajos ,kad pa TV ieraudziiju A.L.Webber.Dikti jau nu atgaadinaaja vienu alkashu no kaiminmaajas :)
Publicēts: 22.03.11 12:29
 citēt
f-foto:"reizēm gan prīvātas sesijas atsaka, nu ja meituks ta vel saprotams ka cer uz sexu un atlaidēm"

Visādos sīkos veidos tu izrādi savu attieksmi pret sievieti, bet pēc tam vēl brīnies. :D

Kādu attiexmi, ko es te tādu pateicu? Ir dzirdēts daudz par sexu pirms vai pēc sesijas un kā tik no modeļu puses ir uzmākšanās :D
Publicēts: 22.03.11 12:58
 citēt
Lunis:

Ta jau labāk www.translit.ru un kontrol c kontrol v
Publicēts: 22.03.11 13:03
 citēt

es toties jau sen nebrinos par to kaa skaisti cilveki biezhi nespej uzmeistarot neko...
Publicēts: 22.03.11 15:41
 citēt
versatile:

es toties jau sen nebrinos par to kaa skaisti cilveki biezhi nespej uzmeistarot neko...
Jā, piekrītu, forma ar saturu neiet kopā:face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas