forum.gif
Laika plānošana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Laika plānošana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.03.11 23:34
 citēt
Pēdējā laikā pamaniju ka nepietiek laika visam kas ir jaizdara.
knapi tieku galā ar tekošajiem darbiem, it kā to nav pārāk daudz, bet laika neatliek pašreklāmas veidošanai. esmu ievērojis ka lielākā daļa klienturas fotogrāfiem nāk no socialajiem resursiem, protams līdz ar to piereģistrējos visos iespējamajos , bet sapratu ka no tā labuma maz, tur ir ari jasēž ja ne visu laiku ta vis maz daudz laika tur japavada, un ari jaraxta kas pašam, kaut no tā kas tur jaraxta un jaievieto ne visai ko daudz saprotu, un tas patērē milzum daudz laika. Līdz ar to interesē kā citi bildētāji visu uzspēj?
Publicēts: 21.03.11 23:43
 citēt
calis.lv arī piereģistrējies? :face-grin:
Publicēts: 21.03.11 23:50
 citēt
Oliss:calis.lv arī piereģistrējies? :face-grin:

Kas tas tāds?
Publicēts: 21.03.11 23:54
 citēt
chukmasoff:
Oliss:calis.lv arī piereģistrējies? :face-grin:

Kas tas tāds?

nu re pašā galvenajā saitā neesi :D
p.s. ieej un apskaties
Publicēts: 21.03.11 23:55
 citēt
Oliss:
chukmasoff:
Kas tas tāds?

nu re pašā galvenajā saitā neesi :D
p.s. ieej un apskaties

Jav biju, tur visādām draktīgām topošam mātītēm un esošām mātītēm, nee tur nav ko darīt.
Publicēts: 22.03.11 00:07
 citēt
nu tad taisi reklāmas kampaņu, aplīmē stabus Rīgā utt.
Publicēts: 22.03.11 00:18
 citēt
Oliss:nu tad taisi reklāmas kampaņu, aplīmē stabus Rīgā utt.

Da liecies tak miera, es tak draktīgas tantes nebildēju nafig man tas saits.
Runa ir par to kā var usspēt visur iekomentēt un atrasties tas ir visādos resursos, es piemeram neuzspēju.
Publicēts: 22.03.11 10:00
 citēt
Tas normāli,visu paspēt nevar.:grimace:
Publicēts: 22.03.11 11:07
 citēt
Nu man jau liekas,ka vienā tikai fotoblogā tu esi baigi daudz un bieži.Nē nu tas jau tikai labi,bet cik laika pavadi pie datora?Ja vēl arī pa citiem saitiem tirinies,tad vobšče...:face-grin:
Publicēts: 22.03.11 11:07
 citēt
Ir tādas lietiņas kā dtweet.lv un apps.facebook.com/twitter/ Ar šiem tu panāksi, ka viss ko tu ieraksti twitterī parādās arī facebook un draudzīgo portāla runā sadaļās. Gan jau ir vēl appi, kas ļauj tavu twitter kontu sinhronizēt ar citām lapām.
Publicēts: 22.03.11 12:23
 citēt
viecha:Nu man jau liekas,ka vienā tikai fotoblogā tu esi baigi daudz un bieži.Nē nu tas jau tikai labi,bet cik laika pavadi pie datora?Ja vēl arī pa citiem saitiem tirinies,tad vobšče...:face-grin:

Fotoblogs ir atverts kad pie kompja esmu, vispār pie kompja pavadu ap 10 stundām dienā, bet ne jav pa saitiem, man ar darbu diezgan daudz ko bez neta darīt, jo praktiski katras bildes apstrāde aizņem no 30 minūtēm lidz vairākām stundām. Tur tā lieta, soceālajos saitos iebāžu degunu tikai lai paskatītos vai bnav kāds ko uzraxtijis, dienas beigās.
Publicēts: 22.03.11 12:24
 citēt
Uris85:Ir tādas lietiņas kā dtweet.lv un apps.facebook.com/twitter/ Ar šiem tu panāksi, ka viss ko tu ieraksti twitterī parādās arī facebook un draudzīgo portāla runā sadaļās. Gan jau ir vēl appi, kas ļauj tavu twitter kontu sinhronizēt ar citām lapām.

Ja es ko sajēgtu no tā visa būtu labi, un tur jav ari jaizdomā ko raxtīt.
Publicēts: 22.03.11 12:31
 citēt
Nu ja domāšana nesanāk, tad jau laikam jāalgo kāds kas rakstīs tavā vietā ;)
Publicēts: 22.03.11 12:34
 citēt
Uris85:Nu ja domāšana nesanāk, tad jau laikam jāalgo kāds kas rakstīs tavā vietā ;)

Es par to jav kādu laiku domāju
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):