forum.gif
Bilžu ierakstīšana diskā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Bilžu ierakstīšana diskā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.03.11 09:55
 citēt
Sveiki visiem. Man tāds jautājums ...., vai ir iespējams ierakstīt bildes diskā (CD, DVD), bloķējot kautkādā veidā viņa kopēšanu? Vienkāršāk izsakoties..., lai disku var tikai paskatīties, bet viņu nevar pārkopēt un nevar arī bildes izdrukāt?
Paldies
Publicēts: 23.03.11 10:18 labots
 citēt
Nevar, jo ja var paskatīties, tad Print screen vienmēr darbojas. :D
protams, ka kvalitāte vairs nebūs tā lai varētu izdrukāt, bet kā kopiju uz datora bildes gan varēs saglabāt.
Publicēts: 23.03.11 10:20
 citēt
pirmais, kas ienāk prātā, ir izveidot filmiņu un ierakstīt kā DVD. Bet printscreen paliek tā vai tā.
Publicēts: 23.03.11 10:24
 citēt
Visām bildēm ko raksti diskā ar sarkaniem burtiem pa diognāli uzraksti "kopija aizliegta" un neviens arī nekopēs :D
Publicēts: 23.03.11 10:24
 citēt
Kas ta tie par šedevriem tādi?:D saliec lielus kopiraitus un bilzu izmēri izveido lai būtu tikai kilobaitos un vis.
Publicēts: 23.03.11 10:54 labots
 citēt
melš, ka cloneCD protektētos diskus eleganti pārraksta ar visu protekciju!:grimace: карроче, против лома нет проёма!:amazing: pret Print Screen gan dažas progas aizsargātas.
Publicēts: 23.03.11 12:22
 citēt
haralds:против лома нет проёма
если нет другова лома
Publicēts: 23.03.11 12:25
 citēt
Webam pret printscreenu teorētiski var aizsargāties, bet nofotografēt monitoru tāpat varēs :D
Publicēts: 23.03.11 14:32
 citēt
Kā lai paēd, lai rīt negribētos ēst. Zaglis ir tas kas visu nozags, lai kā arī tu sargātu savus dārgumus.
Publicēts: 23.03.11 16:16
 citēt
Paldies par viedokļiem!
Bet nu ir nākamā vajadzība piezagusies........... Kā PDF failu lai dabū JPG vai TIF versijā kompī???
Publicēts: 23.03.11 16:36
 citēt
photoshopaa paarsauc
Publicēts: 23.03.11 16:39
 citēt
Tā ..... tātad man šis PDF fails jāatver fotošopā un tālāk??
Publicēts: 23.03.11 16:46
 citēt
un taalaak .... save as .. jpg vai tif
Publicēts: 23.03.11 16:49
 citēt
ok - paldies!
Publicēts: 23.03.11 17:39
 citēt
savus sargaa a no pdf grib kautko nofenderēt :D
Publicēts: 23.03.11 18:05
 citēt
ticigais:Kā PDF failu lai dabū JPG vai TIF versijā kompī???
ja daudz, uztaisi akciju un varēsi kasīt pakaļu un/vai trekterēt šnabi un pīpot, kamēr kompitōrs visu sadarīs!:grimace:
Publicēts: 24.03.11 09:04
 citēt
didams:savus sargaa a no pdf grib kautko nofenderēt :D

Vai Tu par saviem vārdiem arī atbildi, vai tikai muti dzesē???
Aizgāju uz vienu ļoti lielu firmu Rīgā kura veic lielformāta skanēšanas un kopēšanas darbus .......... . Šie pasaka, rasējums ir nekvalitatīvs, ka neko nevarot izdarīt, bilde esot galīgi blāva un neko nevarot redzēt....., varot tikai PDF formātā dabūt. Nezinu ....... man kautkā tīri labi iznāca no tā PDF pāriet gan uz JPG gan uz TIF!
Paldies Dansigai par padomu!!!!! :face-wink:
Publicēts: 24.03.11 10:13
 citēt
Aizgāju uz vienu ļoti lielu firmu Rīgā kura veic lielformāta skanēšanas un kopēšanas darbus .......... . Šie pasaka, rasējums ir nekvalitatīvs, ka neko nevarot izdarīt, bilde esot galīgi blāva un neko nevarot redzēt....., varot tikai PDF formātā dabūt. Nezinu ....... man kautkā tīri labi iznāca no tā PDF pāriet gan uz JPG gan uz TIF!

Tāds tādu atrod...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):