Sveiki visiem. Man tāds jautājums ...., vai ir iespējams ierakstīt bildes diskā (CD, DVD), bloķējot kautkādā veidā viņa kopēšanu? Vienkāršāk izsakoties..., lai disku var tikai paskatīties, bet viņu nevar pārkopēt un nevar arī bildes izdrukāt? Paldies
Nevar, jo ja var paskatīties, tad Print screen vienmēr darbojas. protams, ka kvalitāte vairs nebūs tā lai varētu izdrukāt, bet kā kopiju uz datora bildes gan varēs saglabāt.
melš, ka cloneCD protektētos diskus eleganti pārraksta ar visu protekciju!карроче, против лома нет проёма! pret Print Screen gan dažas progas aizsargātas.
didams:savus sargaa a no pdf grib kautko nofenderēt
Vai Tu par saviem vārdiem arī atbildi, vai tikai muti dzesē??? Aizgāju uz vienu ļoti lielu firmu Rīgā kura veic lielformāta skanēšanas un kopēšanas darbus .......... . Šie pasaka, rasējums ir nekvalitatīvs, ka neko nevarot izdarīt, bilde esot galīgi blāva un neko nevarot redzēt....., varot tikai PDF formātā dabūt. Nezinu ....... man kautkā tīri labi iznāca no tā PDF pāriet gan uz JPG gan uz TIF! Paldies Dansigai par padomu!!!!!
Aizgāju uz vienu ļoti lielu firmu Rīgā kura veic lielformāta skanēšanas un kopēšanas darbus .......... . Šie pasaka, rasējums ir nekvalitatīvs, ka neko nevarot izdarīt, bilde esot galīgi blāva un neko nevarot redzēt....., varot tikai PDF formātā dabūt. Nezinu ....... man kautkā tīri labi iznāca no tā PDF pāriet gan uz JPG gan uz TIF!