es gan ņēmu Nikon'a gadījumu un izeju no aprēķina, ka 2,6 ≈ 2 vairumā gadījumu, kuros uz acumēru. divus gadus 1. videnē ar matenes un fizikas novirzi nomācījos un 3 gadus augstajā skolā - faktoriālus, determinantus, varbūtību teorijas, dirsferenciāl' un ∫-ālrēķinus un tagad Tu gribi, lai es vecs, slims cilvēks, mācos rēķināt?
shauttra:a kā ar DOF uz kropa? Nav gadījumā tā ka ir lielāks nekā uz FF?
chukmasoff:Nee, crop faktors nezoome tas tikai tāds zoom efekts un vis, bet pa īstam zoom nav.
Ko vecais,kāds drinks iedeva pa galvu,vai?He,he,visi esam grēcīgi!Vot jūs te drātējaties ar visādiem koeficientiem un leņķiem,bet es kā īstens ļeņinietis-vienreiz izlasīju,kas ir 50 mm un punkts.Tie arī ir 50 mm kaut vai Āfrikā.Bet par citiem kadra izmēriem kā 24reiz 36 neko dzirdējis pat neesmu.Angliski tas saucas hardliner!Mani vedīs uz nošaušanu,bet es vienalga bļaušu-28,50 un 135!
chukmasoff:Nee, crop faktors nezoome tas tikai tāds zoom efekts un vis, bet pa īstam zoom nav.
Ko vecais,kāds drinks iedeva pa galvu,vai?He,he,visi esam grēcīgi!Vot jūs te drātējaties ar visādiem koeficientiem un leņķiem,bet es kā īstens ļeņinietis-vienreiz izlasīju,kas ir 50 mm un punkts.Tie arī ir 50 mm kaut vai Āfrikā.Bet par citiem kadra izmēriem kā 24reiz 36 neko dzirdējis pat neesmu.Angliski tas saucas hardliner!Mani vedīs uz nošaušanu,bet es vienalga bļaušu-28,50 un 135!
Neziniša jautajums visziņiem. Viens bija rakstijis kadreiz foruma, ka objektivs 17-40mm L esot vuvets priekš Canon 1D Mark I kuram krops esot 1,3. Ja es ieskruveju šamo stiklu Canon 350D kuram krops ir 1.6 , vai tada gadijuma nesamak ka man pie aprekiniem jaizmanto koeficients 1,3 ( 1.6 - 1,3 paliek 1,3 nu kautka tā ?
killer13:Neziniša jautajums visziņiem. Viens bija rakstijis kadreiz foruma, ka objektivs 17-40mm L esot vuvets priekš Canon 1D Mark I kuram krops esot 1,3. Ja es ieskruveju šamo stiklu Canon 350D kuram krops ir 1.6 , vai tada gadijuma nesamak ka man pie aprekiniem jaizmanto koeficients 1,3 ( 1.6 - 1,3 paliek 1,3 nu kautka tā ?
nujā. tā varētu būt. bet tad dofs vinjam uz tā 1.6 cropa arī būs tāds pats kā uz 1.3 jau jau tādam viņš ir taisīts?