forum.gif
V
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / V
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.03.11 02:07
 citēt
Luni , cik Tev gadu ? Es no 1965.
Publicēts: 26.03.11 02:09
 citēt
ImkaSm:Luni , cik Tev gadu ? Es no 1965.

1968 2 janvāris:):)
Publicēts: 26.03.11 02:10
 citēt
ImkaSm:
NilsS:
piedāvājumu izlasīji ?
Izlasīji.
A atbildes nav.
PS kantori bildes netaisa, tās taisa izpildītāji, kuri, savukārt, saņem tik mazu % no piķa, ka viņiem mēdz nestāvēt uz māxlu.......

Es visu izlasīju un apskatījos Tavus reportus... divi man patika, viens pat sarežgīts-labs, viens garām ar to plato, bet vai Tu nebiji no Liepājas ? Tev tad specom braukt pa dārgu tā kā būtu...

atbilde iepriekšējā lapā
Publicēts: 26.03.11 02:11
 citēt
Tad padomā , ko Tu runā... :) cik Jūs Tur pelnījāt ??? Tā taču ir padomju ekonomiskās sistēmas graušana, tik pelnīja tikai Visockis līdz 80tajam... :D
Publicēts: 26.03.11 02:14
 citēt
Nils , sorry, bet kur ir tie pii Tavi darbi ... ? reāli neredzu ? uz PM vari ?
Publicēts: 26.03.11 02:16
 citēt
ImkaSm:Nils , sorry, bet kur ir tie pii Tavi darbi ... ? reāli neredzu ? uz PM vari ?

iedod to pm
Publicēts: 26.03.11 02:17
 citēt
imka7@inbox.lv
Publicēts: 26.03.11 02:20 labots
 citēt
ImkaSm:Tad padomā , ko Tu runā... :) cik Jūs Tur pelnījāt ??? Tā taču ir padomju ekonomiskās sistēmas graušana, tik pelnīja tikai Visockis līdz 80tajam... :D

Mums tas bija ļoti normāli. Man visu mūžu bijusi ļoti laba alga jo vienmēr esmu "Ražojis" nevis čakarējies :):) Oficiālai algais es nemaz pakaļ negāju:):) Mēs arī uz Krimu braucām "Viesizrādēs" bildēt tūristus un svaģbas :):) Vecīt zini cik maksāja NIKON FM-2 ko nopirku bildēt kāzas? 4000 Rubļu tā bija kamera ar kuru strādāju Ikdienā , vēlāk jau bija F4 kas maksāja ~9000Rubļu , reķini tās bija cipars par kādiem mēs viņas pirkām , vari parēķināt kādi mums bija apgrozījumi:):) Kā taga atceros kā man savulaik sanāca gandrīz lielākie sūdi padomju laikos VEF direktors Bražis izsauca uz paklāja ar tekstu "Izdariet kaut ko ar savu algu" , mēs divatā ar kolēģi 1988 gadā pa 3 dienām uztaisījām reklāmas prospektu olimpiskajām Bobsleja kamanām , sabliezām uz Kodak filmām pārrēķinājām materiālus un piestādījām ciparu ~15000Rubļu , mums arī reāli to samaksāja Rūpnīcas kasē mugureni ar naudu :):)
Publicēts: 26.03.11 02:30
 citēt
Nu tā lai citi saprot: 87 gadā, 6.žigulis lietots 6000rub, draugam, man pirmā tačka no Starta Rumbulā pa blatu valsts cena Iž-Kombi:6300rub, pēc trīs mēnešiem pārdevu pa 9000rub , vietā nopirku pirmo 8, laikam 1985 gada, utt
Kokteilis Paletē vai Mākslā 1,5-3rub :D

Tanī laikā alga mammai bija, ai nē pensija 120rub. .............
Publicēts: 26.03.11 02:46 labots
 citēt
ImkaSm: Tanī laikā alga mammai bija, ai nē pensija 120rub. .............

Tieši tā un man muterei kā lielai priekšniecei alga bija 280Rubļi. Jā un par cik es sītā strādaju tad klientu ar bija daudz. Man baigi paveicās mani pakalpojumie ievajadzējās vienam kantorim kurš nesaprotamu apsvērumu pēc meni vienkarši "Nesavāca" bet tā teikt noturēja "Audzinošas pārrunas" no kurām man mute valā palika , koroče vini man nesaprotamu a varbūt sutīgu iemeslu pēc "Iemācīja mani dzīvot" , motīvs bija pavisam vienkāršs šie man stingri piekodināja strādāt tikai vienam nesaglabāt nekādus darba materiālus un un izmantot tikai skaidru naudu un VISVAIRĀK uzmanīties no Kolēģiem un Radiem:):) NEVIENĀ no manām neskaitāmam darbavietām nebija ne jausmas ar ko es nodarbojos , to ka mēs ar manu "Tiešo konkurentu" gadiem šķilām kāzas Zagsā neviens 10 gadus nenojauta :):) Praktiski visus nopelnīto piķi mēs toreiz guldījām tehnikā un tehnoloģijās un tāpēc vienmēr bijām labākie un pieprasītākie:):) KODAK filmas un Tehniku vedām no Maskavas PAŠI jo nedrīsktēja izmantot nevienu PAZĪŅU tad uzinātu arī pārējie un tā mēs ņemāmies :):) Citi audzēja puķes , mēs milzīgos apjomos BILDĒJĀM komerciju VISUR , rūpnīcām kolhoziem militāristiem bandītiem , VISIEM :):) Vienmēr pēc vienas shēmas UZBILDĒ SAVĀC PIĶI ATDOD VISU un nekādu galu un par naudu momentā tiek pirkti jauni materiāli tehnika un tā vis laik :):) Paralēli tika muļkis laists "Darbos" , vienlaicīgi maksimāli esmu "Strādājis" liekas 7 darbavietās :):) 3 rūpnīcās 3 izdevniecībās un 1 avīzē:face-wink::face-grin: No tā visa arī zinu GALVENAIS ir maksimāli unificēt "Pasākumu" samazināt lieku darbību skaitu. Tāpēc JĀBILDĒ ir 1:1 studijas gaismās bez ēnām utt visas veinā exsī un blīvumā un krāsā un VISS NOTIEK uzbildē , automātā apstrādā ATDOD un aizmirst:):)
Publicēts: 26.03.11 02:57
 citēt
Es tiši par to arī teicu , kādu fufeli, nu tobiš toreiz , Jūs toreiz dzināt kaut vai Zagsā, ...ja tagad kāds no bloga to redzētu ... ar zemi nolīdzinātu ... :)
nu bijāt Jūs visi halturščiki , un najobš'\ciki... :D
Publicēts: 26.03.11 03:06 labots
 citēt
ImkaSm:Es tiši par to arī teicu , kādu fufeli, nu tobiš toreiz , Jūs toreiz dzināt kaut vai Zagsā, ...ja tagad kāds no bloga to redzētu ... ar zemi nolīdzinātu ... :)
nu bijāt Jūs visi halturščiki , un najobš'\ciki... :D

PROTAMS mums viss bija tik perfekti nostrādāts ka 4-5 kāzu ceremonijas pa dienu uzbildēt man nebija problēmu , maksimāli esmu 9 pārus dienā liekas uzbildējis:):):) Apsalūts rekords esmu 5 kāzas 3 dienās uzbildējis pilnās ceremonija Ļeņins Sigulda Jūrmala , Salaspils , 500 Rubļi! Kaut kāda nesekme kolēģiem gadījās un veseli 2 pēc kārtas atrubijās , man nācās glābt situāciju:):) Bet tajā laikā jau ceremonijas bija labi nostādītas varēja bildēt aizvērtām acīm :):)
Publicēts: 26.03.11 03:11 labots
 citēt
Man radās jautājums . Kur Jūs tolaik Maskavā vai kur citur varējāt CCCP nopirkt Nikonuaparātu vai Kodak filmas ? ja ne TACCā. Bet tur visa maskava rindā stāvēja....???
Publicēts: 26.03.11 03:20 labots
 citēt
ImkaSm:Man radās jautājums . Kur Jūs tolaik Maskavā vai kur citur varējāt CCCP nopirkt Nikonuaparātu vai Kodak filmas ? ja ne TACCā. Bet tur visa maskava rindā stāvēja....

Ko tu stāsti , pēc 80 gada Olimpiādes VISA spice blieza VIENĪGI ar "Japāņu tehniku" . Kodak / Agfa filmas iedomāties nevari veda no Sibīrijas un Tālajiem austrumiem ,Krimas , tur savāda kartā kur Nafta gāze iepirka arī Rietumu materiālus un tehnoloģijas:):) Latvijā jau kopš 1983-85 tas ir bezmaz Brežņeva laikiem iekš tāda kantora kā Progress un vēlāk Liesmā bija KODAK / AGFA / FUJI profesionāli labori tādi kā reti kur Ziemeļeiropā::) Kā dom KĀPĒC es tik veikli iešmaucu Izdevniecībā , vienkārši tur nopirka profesionālu Labori neatceros pa 1 miljonu USD tehniku un PROTAMS man uzreiz vajadzēja tur tik klāt un es TIKU klāt , tā vēlāk 11 gadus bija mana "Tehniskā tehnoloģiskā bāze" kādas nebija nevienam citam:):) Tur es apguvu Rietumu tehnoloģijas un kopš ~1989 gada biju PILNĪBĀ neatkarīgs ne no viena , nopirkām JOBO mazo apstrādes mašiniti , man čoms mājās visu darbināja kādus 4 gadus no vietas, vēlāk jau kad parādījās pirmie bilžu printeri tad Tie mums visu taisīja , viņi nezināja ka man jo visu ko es bildēju drukāt stiepa Čomi lai es nesveķītos kolēģiem no citām šancēm, tā mēs tur darbojāmies līdz kamēr es aiztinos pirmoreiz uz Vaciju :):) Bērnudārzus skolas nebildēju kopš 92-93 gada Kāzas kopš Digitālas eras sākuma , biju pieradis bildēt 1:1 bez "Drazu kaudzes" parasti 8-10 filmas , tad vienkārši nenormāli apnika un ja apnīk tas vairs nav jādara , pievērsos citam tikpat ienesīgam biznesam foto jomā , mans uzskats ja darbs nesagādā gandarījumu viņš nav jādara:):)
Publicēts: 26.03.11 03:25
 citēt
nu es jau neiešu ar Tevīm strīdēties...
bet cik atceros pat ltviešu Cīņa , nē Padumjā Jaunatne sev vienu aparātu nevarēja izsist caur CK ....

ar labu nakti... :D
Publicēts: 26.03.11 03:29 labots
 citēt
ImkaSm:nu es jau neiešu ar Tevīm strīdēties...
bet cik atceros pat ltviešu Cīņa , nē Padumjā Jaunatne sev vienu aparātu nevarēja izsist caur CK ....

ar labu nakti... :D

Vietējā Presse vecīt ir cita lieta , kaut gan Liepiņš savās avīzēs un, Kajons Eiduks Martinsosns žurnālos neatceros ka būtu ar kādu Krievu tehniku bildējuši jau 80 vidū. LETA tā kas taisija pamatā Propagandu vispār bildēja vieniem vienīgiem NIKON / HASSELBLAD , Komumisti propagandai valūtu nežēloja jau kopš 80 sākuma:face-wink::face-grin:
Publicēts: 26.03.11 04:38
 citēt
ImkaSm:Man radās jautājums . Kur Jūs tolaik Maskavā vai kur citur varējāt CCCP nopirkt Nikonuaparātu vai Kodak filmas ? ja ne TACCā. Bet tur visa maskava rindā stāvēja....???

Nebija tak problēmas, filmas es pirku "Berjozkā" kura pie unīša, par vneštorga čekiem, Canon T80 toreiz nopirku gan Tērbates ielas komisijas veikalā, toreiz Stučkas iela bija, bet nekodaudz nedabūju ar šamo pabildēt pēc pusgada armija paņēma.
Publicēts: 26.03.11 09:04
 citēt
Nu i piespamojuši pa nakti... Problēma ta biznesa. Ja klients vēlas, lai aku ar tējkarotām rok, kāpēc ne; vienkārši jāatrod gribētāji TO darīt par attiecīgu samaksu.:face-smile:
Business arī Āfrikā ira bizness, visiem, kas apriet grib, atgādinu, es neesmu fotogrāfs. Bet nevienu kurpi neuztaisījis savā mūžā, es tomēr spriežu par šamo kvalitāti, kautvai kā lietotājs..:face-smile:
jauku visiem sestodienu.:face-smile:
Publicēts: 26.03.11 14:11
 citēt
Elmarss:Ja klients vēlas, lai aku ar tējkarotām rok, kāpēc ne; vienkārši jāatrod gribētāji TO darīt par attiecīgu samaksu.:face-smile:

PRECĪZI , tāpēc saku ja kāds grib pačakarēties viņa darīšana , normāli un parasti dara pilnīgi savādāk:)
Publicēts: 26.03.11 14:27
 citēt
1980-tajos japāņu audio, foto tehniku, kam bija kanāli, veda no Vladivostokas .........:big_smile:
Publicēts: 26.03.11 14:47 labots
 citēt
negatIvs:1980-tajos japāņu audio, foto tehniku, kam bija kanāli, veda no Vladivostokas .........:big_smile:

Ne materiālu ne tehnikas nebija nekāda problēma MAKSĀ tikai :):) Problēma bija zināšanu un tehnoloģiju trūkums , un tās tad es pastiprināti apguvu no visām malām kur tiku klāt:):) Principā uzbūvējām trijatā pilnu tehnoloģisku ciklu Foto , Apstrāde , Noformēšana , realizācija. MĒS trijatā vai četratā bildējām , tālāk čoms Juris vēlāk Jānis visu apstrādāja un kopēja bildes. Kad apjomi jau bija pavisam grandiozi tad sākām daļu apjoma dot pārbaudītam kantorim Darzaugļu ielas pagrabā šie tussēja. Meitene grāmatsējēja no Universitātes un Paraug tipogrāfijām mums vāciņus taisīja , vēl skuķi no akadēmijas mums vinjetes zīmēja taisīja , VEF sietspiedē kur bija viena no manām daudzajām darbavietām vākus un bildes zeltā un sudraba drukāja , beigās viss tika krauts kādam Pierīgas kolhozam piederošā busiņā "Latvija" vests pie Klientiem , katram savs atbildīgs darbs , sistēma strādāja nevainojami :):) Nolecu kaut kur 92-93 vēlākais , jo Izdevniecībā baigi uzkāpa Darbu apjomi aizgāja Reklāmu pasūtījumi un nevarēja vairs apvienot un apnika arī , čomi vēl kādus pāris gadus turpināja:):) Kāzas vēl vismaz līdz 2000 sākumam pa bišķam bildēju , kamēr noriebās arī tās:) No visas kompānijas patreiz Latvijā pa brīžam uzturos tikai es viens , pārējie jau kopš 90 vidus ir Rietumos / Austrumos :face-wink::face-grin:
Publicēts: 27.03.11 12:07
 citēt
imgfoto:
miller31:offtopic: Kā ir 10x15 formātā? Cik tas ir pix? vai vnk saglabāt to malu attiecību?

es saprotu, ka kandidāts atrasts...:D

jā tikai žēl, ka nemaz nepieteicos
Publicēts: 27.03.11 13:04
 citēt
Ir sanaacis bildeet beernudaarza pasaakumus, ja godiigi, tad NEVIENS siikais nepieveersa ne mazaako uzmaniibu fotograafam :)
Publicēts: 27.03.11 14:06
 citēt
alchsh:Ir sanaacis bildeet beernudaarza pasaakumus, ja godiigi, tad NEVIENS siikais nepieveersa ne mazaako uzmaniibu fotograafam :)

Tā arī ir. Mazais Jānītis iemācās peršiņu, lai mammu iepriecinātu... Kad nu šamais sāk skaitīt, mamma kā bikses piečurājusi skraida ar kameru... KO bērnam darīt??? Loģiski, ietur pauzi, kamēr tā zoss nomierināsies.:face-grin:
Kas attiecas uz svešo onku, kurš pa stūriem slapstās, tad atrakcijas otrajā minūtē šamais paliek totāli neinteresants... Cik var vienu un to pašu vērort???:face-grin:
Publicēts: 27.03.11 14:25
 citēt
Elmarss:
alchsh:Ir sanaacis bildeet beernudaarza pasaakumus, ja godiigi, tad NEVIENS siikais nepieveersa ne mazaako uzmaniibu fotograafam :)

Tā arī ir. Mazais Jānītis iemācās peršiņu, lai mammu iepriecinātu... Kad nu šamais sāk skaitīt, mamma kā bikses piečurājusi skraida ar kameru... KO bērnam darīt??? Loģiski, ietur pauzi, kamēr tā zoss nomierināsies.:face-grin:
Kas attiecas uz svešo onku, kurš pa stūriem slapstās, tad atrakcijas otrajā minūtē šamais paliek totāli neinteresants... Cik var vienu un to pašu vērort???:face-grin:

Precīzi un reāli,lai tādas mammas bik pakaitinātu,varu atstāt savējo Wallimex,lai ķer ziepīšus. Tantukiem liels pārsteigums nafig balti kadri sanāk.
:face-devil-grin:
Publicēts: 27.03.11 22:24 labots
 citēt
Laacis teica... (chaka norisa, ptu... Lunja laikabiedrs) ka tā ir tukša plātīšanās.....

(par Luņa tekstiem...)
Publicēts: 28.03.11 00:38 labots
 citēt
Eliza_Lace:Laacis teica... (chaka norisa, ptu... Lunja laikabiedrs) ka tā ir tukša plātīšanās.....

(par Luņa tekstiem...)

Man vienmēr patikusi gudru cilvēku loģika , to labi saprotu , parasti viņi nav man konkurenti , mans drošākais bizness vienmēr bijis loģikas trūkumā un neparastos biznesa paņemienos :D :D
Publicēts: 28.03.11 11:36
 citēt
Nākas iesmīkņat par ntajām stundām šopā:) 10x15 es pasākumos drukāju pa taisno no fočuka, protams, vajag viekt priekšiestatījumus aparātiņam ņemot vērā printera īpatnības+nikon defalto ekspozīcijas mērīšanu bišķi padzīt uz augšu...bet nu tā... jpg+custum settings aparātā>pict bridge printeris> bilde 2 Ls/gab :)
Publicēts: 28.03.11 14:33 labots
 citēt
imgfoto:Nākas iesmīkņat par ntajām stundām šopā:) 10x15 es pasākumos drukāju pa taisno no fočuka, protams, vajag viekt priekšiestatījumus aparātiņam ņemot vērā printera īpatnības+nikon defalto ekspozīcijas mērīšanu bišķi padzīt uz augšu...bet nu tā... jpg+custum settings aparātā>pict bridge printeris> bilde 2 Ls/gab :)

Tieši tā , šādas ātras lietas bildē 1:1 , nekāds "J_bļa" šopā vienkārši neatmaksājās un nav bizness. Ja jādrukā uzreiz tad uzreiz ja vēlāk tad izlaiž cauri "Standarta komplektam" un viss. Jāiemācās bildēt tā lai nav vēlāk jāčakarējas:face-wink::face-grin: Bildes UZREIZ drukā tikai tā , rinda stājās:):)
Publicēts: 28.03.11 14:36
 citēt
imgfoto:Nākas iesmīkņat par ntajām stundām šopā:) 10x15 es pasākumos drukāju pa taisno no fočuka, protams, vajag viekt priekšiestatījumus aparātiņam ņemot vērā printera īpatnības+nikon defalto ekspozīcijas mērīšanu bišķi padzīt uz augšu...bet nu tā... jpg+custum settings aparātā>pict bridge printeris> bilde 2 Ls/gab :)

Nu redzi, es neesmu tāda līmeņa profesionāls un neprotui atdot klientam pusj;elu sūdainu materiālu, ar greizu baltā balansu un DD trūkumu, un bez tam kaut vai cik bildējot ir iekadrējams pareizi , tomēr uz moņa kādu kriksi reizem janogriež un japalabo taisnības līmenis.
Publicēts: 28.03.11 14:38 labots
 citēt
chukmasoff:Nu redzi, es neesmu tāda līmeņa profesionāls un neprotui atdot klientam pusj;elu sūdainu materiālu, ar greizu baltā balansu un DD trūkumu,

99% Klientu tas neinteresē , viņam vaig BILDI UZREIZ un strādā teicami:):) Ierauga , samaksā pēc 1min saņem bildi:face-wink::face-grin::face-grin: Man kolēģi pagājušā vasarā sasniedza rekordu 3 t Ls vienas dienas laikā , divus izlaidumus nobildēja vienā dienā un 2 printerus nokāva :face-wink::face-grin: Kā jau teicu AR BILDĒM nevienu nepārsteigsi un piķi nekādu dižo neiepelnīsi , lai NOPELNĪTU nepieciešams domāt bišķi savādāk kā citi un DARĪT , tas strādā joprojām , gan pirms 20 gadiem gan mūsdienās :):)
Publicēts: 28.03.11 14:45
 citēt
Lunis:
chukmasoff:Nu redzi, es neesmu tāda līmeņa profesionāls un neprotui atdot klientam pusj;elu sūdainu materiālu, ar greizu baltā balansu un DD trūkumu,

99% Klientu tas neinteresē , viņam vaig BILDI UZREIZ un strādā teicami:):) Ierauga , samaksā pēc 1min saņem bildi:face-wink::face-grin::face-grin:

Var būt, parasti pasākumus ja es bildēju ta atdodu aģentūrai materiālu, pēdējā laikā pats nebildēju, izņemot 1 septembri, jo tad parasti cilvēku trūkums, un pats ņemu no malas kādus 10 bildētājus, lai visus aģentūras pasūtijumus varetu sabildēt. A atdodu aģenturai pliku RAWu. a pasācienus kur tā uzreiz vajedzētu drukāt pat nezinu , nav tādi gadikušies, var būt aiz Rīgas robežām, bet te uz vietas , vispār neviens nav gadus 5 pasākumu bildēšanu pasūtijis. Jo katram ir savi bildētāji no savas aprites vairāk vai mazāk, un neviens pa reklāmas saitem fotogrāfu nemeklē, ja nav tikai kads forsmažors.
Publicēts: 28.03.11 14:50 labots
 citēt
chukmasoff:var būt aiz Rīgas robežām, bet te uz vietas , vispār neviens nav gadus 5 pasākumu bildēšanu pasūtijis.

Vecīt TIKAI aiz Rīgas robežām , Rīgā ne Padomju laikos ne taga nav ko darīt :):) 10 BILDĒTĀJUS atšuj pavisam vienkārši kā jau teicu BILDĒJAM tikai ar studijas blicēm no kurām VIENU vienmēr atstāj uz "Optiku" , nevienam apnicīgajam ziepistam un "Spogulistam" vienkārši nekas nesanāk , sākumā viņi maisās pa kājām BET velāk partrauc jo "Nekas nesanāk" jo vissi viņi ir nejēgas bildē "AUTO" un viss balts , a tev tas netraucē tev ar raidītāju laižas visas 2-3 blices un LAIMĪGS :):) PIRMKĀRT tas dod uzreiz ļoti kvalitatīvu izgaismotu attēlu kur vari variāet gan laikus gan F ciparus visu ko gribi , otrkārt apvāc visus ziepjutraukus , treškārt ļauj drukāt uzraiz ja ir tāda vajadzība:face-wink::face-grin:
Publicēts: 28.03.11 21:12
 citēt
Lunis:
chukmasoff:var būt aiz Rīgas robežām, bet te uz vietas , vispār neviens nav gadus 5 pasākumu bildēšanu pasūtijis.

Vecīt TIKAI aiz Rīgas robežām , Rīgā ne Padomju laikos ne taga nav ko darīt :):) 10 BILDĒTĀJUS atšuj pavisam vienkārši kā jau teicu BILDĒJAM tikai ar studijas blicēm no kurām VIENU vienmēr atstāj uz "Optiku" , nevienam apnicīgajam ziepistam un "Spogulistam" vienkārši nekas nesanāk , sākumā viņi maisās pa kājām BET velāk partrauc jo "Nekas nesanāk" jo vissi viņi ir nejēgas bildē "AUTO" un viss balts , a tev tas netraucē tev ar raidītāju laižas visas 2-3 blices un LAIMĪGS :):) PIRMKĀRT tas dod uzreiz ļoti kvalitatīvu izgaismotu attēlu kur vari variāet gan laikus gan F ciparus visu ko gribi , otrkārt apvāc visus ziepjutraukus , treškārt ļauj drukāt uzraiz ja ir tāda vajadzība:):)

Nu tas fakts ka ar studijniecem ir OK , parasti sava laikā baznīcā liku, un pāris reizes ir nācies brivdabas muzeja baznīcā bildēt kāzas un kristības , labi ka pirms tam biju tur bijis, tur bez studijas gaismām pilnīgā pakaļa.
Publicēts: 28.03.11 23:10
 citēt
pagājušvasar skatījo disku ar bildēm,ko bij uzražojis viens kāzu fotogrāfs ar D-3šo nikonu.Jā,telpās vēl neko,lielie ISO,bet visas atrakcijas brauciena laikā pakaļa,jo mazā blice neko nav spējusi līdzēt tās dienas ārkārtīgi spožajā saules gaismā,tā ka tās kāzas mierīgi varēja sabildēt ar ziepi sajūdzot kaut vai ar vienu studijas gaismu( domāts ziepis ar manuālajiem):face-grin:
Publicēts: 02.04.11 21:55
 citēt
es tikai par, ja var tad sīkāku info uz pm.
Publicēts: 03.04.11 01:08 labots
 citēt
Lunis:LETA tā kas taisija pamatā Propagandu vispār bildēja vieniem vienīgiem NIKON / HASSELBLAD , :face-wink::face-grin:

gadus precīzi neatminu, bet jā, LETĀ bija. Krūmiņam Jānim, kad vēl nebija īpašo lietu ministrs, bet 1-kārši dzērājs un LETA's fotogrāfs un nebija vēl Brīvvalsts prezidentu kopā ar citiem ļotenes pasažieriem dirst pasūtījis.:grimace:
vēl Kalnbērza kino - fotogrupā bija zolīda aparatūra - pats bildē un zina, ka ar krievu sūdu nevar jaudāt.
photo2.poga.lv...
ap to laiku, ja kantora grāmatvedība atļāva, varēja tehniku pirkt komīzijas veikalā - atlika tikai to sagādāt, ielikt komīzijā un uzlikt komīzijas veikalam zirdzenieku, lai nepārdod kam pagadās!:amazing:
bet ar Kalnbērzu, kad bildēju bija tādi joki - viņš man iesniedza propogandas materiālu par endoprotēzēm!:grimace:
ar tekstu, ka tas ne mājiens, ka man droši vien tādas problēmas, bet tipa, lai es zinātu, ar ko viņš nodarbojās.:face-grin:
to, es, saprotams, jau zināju.
Publicēts: 14.04.11 20:12
 citēt
Konkursā :face-grin: uzvarēja [url=www.eyezoom.lv]www.eyezoom.lv[/url] Laura Krampe !
Visiem paldies !:face-kiss:
Publicēts: 14.04.11 20:22 labots
 citēt
ImkaSm:Konkursā :face-grin: uzvarēja [url=www.eyezoom.lv]www.eyezoom.lv[/url] Laura Krampe !
Visiem paldies !:face-kiss:

Laura www.eyezoom.lv Laura Krampe ir forša , manā gaumē , krampīgs meitiets :face-wink:
Publicēts: 15.04.11 06:49
 citēt
haralds:
Lunis:LETA tā kas taisija pamatā Propagandu vispār bildēja vieniem vienīgiem NIKON / HASSELBLAD , :face-wink::face-grin:

gadus precīzi neatminu, bet jā, LETĀ bija. Krūmiņam Jānim, kad vēl nebija īpašo lietu ministrs, bet 1-kārši dzērājs un LETA's fotogrāfs un nebija vēl Brīvvalsts prezidentu kopā ar citiem ļotenes pasažieriem dirst pasūtījis.:grimace:
vēl Kalnbērza kino - fotogrupā bija zolīda aparatūra - pats bildē un zina, ka ar krievu sūdu nevar jaudāt.
photo2.poga.lv...
ap to laiku, ja kantora grāmatvedība atļāva, varēja tehniku pirkt komīzijas veikalā - atlika tikai to sagādāt, ielikt komīzijā un uzlikt komīzijas veikalam zirdzenieku, lai nepārdod kam pagadās!:amazing:
bet ar Kalnbērzu, kad bildēju bija tādi joki - viņš man iesniedza propogandas materiālu par endoprotēzēm!:grimace:
ar tekstu, ka tas ne mājiens, ka man droši vien tādas problēmas, bet tipa, lai es zinātu, ar ko viņš nodarbojās.:face-grin:
to, es, saprotams, jau zināju.

Atkal no jauna pārliecinos, cik tā mūsu zemīte maza! Patika koments par Kalnbērza k-gu. Bija tas gods vērot - kopš 88-tā (manējā Tr. institūtā ir neiroloģe). Sevišķi jau ninteresanti bija/ ir korporatīvie pasākumi. To vajag pašam redzēt, Kalnbērzu, ietērpušos Afgānas ģenerāļa formā. Atgriežoties no aktīvas ārsta prakses/ meistarklases stundām Afgānā, kaujas apstākļos, tuvu aktīvai kauju zonai operējot/ apmācot vietējos, viņu prezidents personīgi pasniedza, ar visu papīru. Afgānas armijas medic:face-smile:īnas ģenerālis. Visu cieņu!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas