forum.gif
Vajadzīgs fotogrāfs uz pasakumu! 26.03.11
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Vajadzīgs fotogrāfs uz pasakumu! 26.03.11
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.03.11 23:02
 citēt
Labdien!

Šo sestdien 26.03.116 19-00 pilsētas centrā notiks spēle. Nepieciešams kāds kas fotogrāfēs. Telpa būs plaša un ar zemiem griestiem. Es jums varu iedod tehniku (D90 18-105mm, 50mm, un SB-28 fully manual).

Pasākums ir bezmaksas, tadejadi mēs Jums varesim iedot kādu tēju :face-grin:

Lūdzam zvanīt vai rakstīt deviņi 26 deviņi 5 deviņi 5 22

Un ja vēlēsieties varēsiet arī uzspēlēt kopā ar mums.
Publicēts: 24.03.11 23:22
 citēt
Nu un ka pasāciens bezmaxas, tad ari no sava loka kads fans sabildētu, a par tēju , nu tas ir smieklīgi.
Publicēts: 25.03.11 02:48
 citēt
chukmasoff:Nu un ka pasāciens bezmaxas, tad ari no sava loka kads fans sabildētu, a par tēju , nu tas ir smieklīgi.

tak nikonu ar objektīvu un blici došot
:exciting:
Publicēts: 25.03.11 06:21
 citēt
Kuras pilsētas centrā? ;)
Publicēts: 25.03.11 09:42 labots
 citēt
Olega:mēs Jums varesim iedot kādu tēju :face-grin:

ja Earl Gray un super - truper un kādus pār-100 gramus, iet tā lieta!:face-grin:
P.S. oi, sorry, ne tik viegli būtu paspēt.:grimace:
Publicēts: 25.03.11 09:46 labots
 citēt
ak34:Kuras pilsētas centrā? ;)

Nav vienalga GALVENAIS ka ir darbs , var pastrādāt :D :D Man kādreiz bij superīgs biznesa partneris kuram bija teorēija "Darbs tā ir laime , valstī liels bezdarbs cilvēkiem jāpriecājas ka mēs viņiem dodam darbu , kāda tu vēl samaksa" :):)
Publicēts: 25.03.11 09:54
 citēt
kaadu izbriina..? un ticiet, man bus kaads, kas pieteiksies...un apr teeju sabildees...
Publicēts: 25.03.11 10:10
 citēt
Rolands66:
chukmasoff:Nu un ka pasāciens bezmaxas, tad ari no sava loka kads fans sabildētu, a par tēju , nu tas ir smieklīgi.

tak nikonu ar objektīvu un blici došot
:exciting:

Es ar Nikonu nemāku bildēt :(
Publicēts: 25.03.11 10:11
 citēt
sundew:kaadu izbriina..? un ticiet, man bus kaads, kas pieteiksies...un apr teeju sabildees...

Protams ka būs un ne viens vien :D Ja vēl Nikonu varēs aptaustīt un tēju dabūs tas tak krīzes laikos ir baigais stimuls :D
Publicēts: 25.03.11 10:16 labots
 citēt
A speele kaada? Kurš trāpis fotogrāfam ar aizpērnā gada kāpostgalvu?
Varbūt reģionālais strejpķīza čempionāts?
Publicēts: 25.03.11 12:13
 citēt
Lieta ir tāda, ka ir vajadzīgs cilvēks, kurš grib praktizēties, nevis nopelnīt, citem vārdiem sakot, mums vajadzīgs amatieris.
Publicēts: 25.03.11 12:18
 citēt
Olega:Lieta ir tāda, ka ir vajadzīgs cilvēks, kurš grib praktizēties, nevis nopelnīt, citem vārdiem sakot, mums vajadzīgs amatieris.

te visi ir amatieri ar lielām ambīcijām :haha: iedomājās sevi kā foto gurū :haha:
Publicēts: 25.03.11 12:18
 citēt
tach pasvied kaadu siikaaku info, lai cilveeki vismaz saprot uz ko iet. "speele" neko neizsaka. kaadam patiik basketbolu bildeet, kaadam dambreti. :beaten:
Publicēts: 25.03.11 12:46
 citēt
Ja litrobols, es ar varētu, kamēr acu gaišuma pietiek.:face-grin:
Publicēts: 25.03.11 18:31
 citēt
Grr - tiešām drusku tracina šitie piedāvātāji, kas nejēdz līdz galam visu informāciju uzrakstīt - ir tomēr svarīgi, kurā pilsētā tas notiek, jo varbūt kāds no Liepājas būtu gatavs to darīt, bet uz D-pili tak nebrauks pa brīvu kko uzfočēt :bad_smile:
Publicēts: 25.03.11 21:15 labots
 citēt
Ja cilvēkam būtu vēlme viņš pats uzzvanītu. Pasakums notiks Rīgas centrā.

Spēles noteikumi - ru.wikipedia.org...)
Publicēts: 25.03.11 21:33
 citēt
Ehh... a es cerēju, ka basketbolu varēs uzspēlēt :face-crying:
Publicēts: 25.03.11 21:49
 citēt
ko ta tur fotografēt. kā pie kompjiem sēž:D sportisti ibio, trulums, kaut kādas vecas trulas spēles dzenat.
Publicēts: 25.03.11 22:02
 citēt
chukmasoff:ko ta tur fotografēt. kā pie kompjiem sēž:D sportisti ibio, trulums, kaut kādas vecas trulas spēles dzenat.

Kādi kompji? "Parlaments pret mafiju" neatceries?
Publicēts: 25.03.11 22:08
 citēt
Sapper:
chukmasoff:ko ta tur fotografēt. kā pie kompjiem sēž:D sportisti ibio, trulums, kaut kādas vecas trulas spēles dzenat.

Ta jav labak KNAB pret mafiju :D
Publicēts: 25.03.11 23:11
 citēt
chukmasoff:
Sapper:

Ta jav labak KNAB pret mafiju :D

Tieši tā - KNAB pret Parlamentu.
Publicēts: 26.03.11 00:51
 citēt
Hmm.. varētu jau sabildēt,bet tad lūdzu no VISIEM spēles dalībniekiem un klātesošajiem parakstītas modeļu relīzes,tad jau izdomāšu kā uzvārīties uz tām bildēm :) ,pasākuma rīkotājiem protams disks ar bildēm pilnīgi par brīvu :).Nav nemaz slikts variants,kā fotogrāfam tikt pie seju kolekcijas ar kurām pēc tam var darīt pilnīgi visu kas ienāk prātā :)
Publicēts: 26.03.11 01:01
 citēt
60uz5komats6:Hmm.. varētu jau sabildēt,bet tad lūdzu no VISIEM spēles dalībniekiem un klātesošajiem parakstītas modeļu relīzes,tad jau izdomāšu kā uzvārīties uz tām bildēm :) ,pasākuma rīkotājiem protams disks ar bildēm pilnīgi par brīvu :).Nav nemaz slikts variants,kā fotogrāfam tikt pie seju kolekcijas ar kurām pēc tam var darīt pilnīgi visu kas ienāk prātā :)

labs piegājiens.
patrenēšanās, tā sakot :face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):