forum.gif
mainot fokusa punktus ar 7D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / mainot fokusa punktus ar 7D
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.03.11 21:29
 citēt
Nesen pārgāju no Nikon uz Canon 7D.
Foto ziņā gan vel nevaru teikt ka Canons man patīk labāk, bet nau ne vainas.

1 lieta ko priekš sevīm neesmu atradis ir saistīta ar AF point selection button.

Lai mainītu fokusa punktu ir jānospiež "AF point selection" poga. kad punkts izvēlēts nospiežu līdz pusei Shutter pogu un fokusa punkts tiek saglabāts "lock". Lai veilreiz izmainītu fokusa punktu ir atkal jāspiež šī "AF point selection" poga. Vai šo pogu nevar atslēgt vai arī sttingos uzlikt, lai fokuca punktu ne lock`o. katru reizi spiest "AF point selection" lai mainītu fokusa punkt nau baigais prieks, vispār tas ir briesmīgi. Vecajam nikonam D300 fokusa punktu izvēles joistiku un Shutter pogu spaidīju uz nebēdu bez nekādām starp pogām. Es ļoti ceru ka tā var arī canonam, taču līdz šim vel neesmu atradis kā to izdarīt, Manuālais ir pētīts - bez ta nevar.

Varbūt šeit kādam ir ieteikumi?
Publicēts: 29.03.11 21:40 labots
 citēt
Manuālis rūpīgāk jālasa. Zem Custom Functions: C.FnIV - Operation/Others
Custom Controls - uzej uz tā Joysticka un iestādi, ka vēlies ar to AF puktus iestādīt. Un būs kā vēlies ;)
Publicēts: 29.03.11 21:51
 citēt
jā laikam tā būs, pats nupat atsauci no 220 lapas 2trā ieraksta atradu, kura tālāk ved C.FnIV laikam tas būs pareizais.

Liels paldies CerambyX
Publicēts: 30.03.11 16:35 labots
 citēt
Pāriet no Nikon uz Canon ir tas pats, kas no divdesmitgadīgas sievas uz četrdesmitgadīgu :face-grin: Savulaik no filmnieku Nikoniem pārgāju uz digi Canoniem izmaksu dēļ, bet pēc tam vienalga pārgāju uz Nikon un nenožēloju ne mirkli. Ja bildē mākslu, tad Canonam nav ne vainas, bet ja svinīgos pasākumus, tad Nikons Canonam smagi ieliek.
Publicēts: 30.03.11 16:36
 citēt
nahuj tad pārgāji uz to canonu?
Publicēts: 30.03.11 16:36
 citēt
alvils:nahuj tad pārgāji uz to canonu?

+++++
Publicēts: 30.03.11 16:56
 citēt
RaitisSF:Pāriet no Nikon uz Canon ir tas pats, kas no divdesmitgadīgas sievas uz četrdesmitgadīgu :face-grin: Savulaik no filmnieku Nikoniem pārgāju uz digi Canoniem izmaksu dēļ, bet pēc tam vienalga pārgāju uz Nikon un nenožēloju ne mirkli. Ja bildē mākslu, tad Canonam nav ne vainas, bet ja svinīgos pasākumus, tad Nikons Canonam smagi ieliek.

Un tu domā,ka 20-gadīga špidrilka spēj aizstāt pieredzējušu sievieti?Kas zin ko čaļiem vajag un arī no dzīves ko vairāk saprot kā uz klubu aiziet.:face-grin:
Publicēts: 30.03.11 17:00
 citēt
Viecha - zhetons!! :face-devil-grin:
Publicēts: 30.03.11 17:33
 citēt
viecha:Un tu domā,ka 20-gadīga špidrilka spēj aizstāt pieredzējušu sievieti?Kas zin ko čaļiem vajag un arī no dzīves ko vairāk saprot kā uz klubu aiziet.:face-grin:

20-gadīgai vēl var ko iemācīt!:grimace:
Publicēts: 30.03.11 17:43
 citēt
haralds:
viecha:Un tu domā,ka 20-gadīga špidrilka spēj aizstāt pieredzējušu sievieti?Kas zin ko čaļiem vajag un arī no dzīves ko vairāk saprot kā uz klubu aiziet.:face-grin:

20-gadīgai vēl var ko iemācīt!:grimace:

Mūsdienās diezvai! :anger:
Publicēts: 30.03.11 17:49
 citēt
Indo:Mūsdienās diezvai! :anger:

varbūt Tev taisnība. bet visādi var būt. un lētāk jau paņemt sievu, kurai jau viss iemācīts!:amazing:
Publicēts: 30.03.11 18:10
 citēt
Nu lab,lab.Es jau tik pamuldējos,neņem nu tik nopietni!Visām viņām savi plusi un savi mīnusi.:face-grin:
Publicēts: 30.03.11 19:16
 citēt
viecha:Nu lab,lab.Es jau tik pamuldējos:face-grin:
Es jau a vairāk tā pamuldiņājos - saprotams, cenšos pa lietu, bet.:big_smile:
Publicēts: 30.03.11 19:30
 citēt
man ir viens pazinja, kursh noskatiija vienu 16gadiigu beibi un ciitiigi "audzinaaja".... liidz shii sasniedza pilngadiibu un tad appreceeja :-) gadu starpiiba shamajiem kaadi 30 gadi ;-)))
Publicēts: 30.03.11 19:39
 citēt
dansiga:man ir viens pazinja, kursh noskatiija vienu 16gadiigu beibi un ciitiigi "audzinaaja".... liidz shii sasniedza pilngadiibu un tad appreceeja :-) gadu starpiiba shamajiem kaadi 30 gadi ;-)))

sūds ko tur 2vos gados var no kulinārijas iemācīties - vecais muļķis :bad_smile:
Publicēts: 30.03.11 19:40
 citēt
maris, a cik gados tu vari "izaudzinaat"?;-)))
Publicēts: 30.03.11 20:24
 citēt
:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 30.03.11 21:03
 citēt
dansiga:man ir viens pazinja, kursh noskatiija vienu 16gadiigu beibi un ciitiigi "audzinaaja".... liidz shii sasniedza pilngadiibu un tad appreceeja :-) gadu starpiiba shamajiem kaadi 30 gadi ;-)))

Tas nebija Elviss Preslijs?Tas esot gaidījis līdz brūte sasniedz pilngadību.:face-grin:
Publicēts: 30.03.11 21:14
 citēt
viecha:

Tas nebija Elviss Preslijs?Tas esot gaidījis līdz brūte sasniedz pilngadību.:face-grin:

Dansiga jau nav Lunis, viņam vienīgajam Elvis Preslijs varētu būt bijis paziņa! :-)
Publicēts: 30.03.11 21:26
 citēt
viecha, vo vo - kasparsf pareizi runaa;-))))
Publicēts: 30.03.11 22:40
 citēt

Lasot tekstu, likās, ka beigās būs ".... liidz shii sasniedza pilngadiibu un tad šī appreceeja citu" :D
Publicēts: 31.03.11 09:23
 citēt
Uggga:

Lasot tekstu, likās, ka beigās būs ".... liidz shii sasniedza pilngadiibu un tad šī appreceeja citu" :D

tā tas ir parasti. bet dansigas paziņa jau ir tas īpašais gadījums, par ko vērts pastāstīt citiem. :)
Publicēts: 31.03.11 11:13
 citēt
viecha:Tas nebija Elviss Preslijs?Tas esot gaidījis līdz brūte sasniedz pilngadību.:face-grin:

Diezin vai Elviss, tas varētu būt Latvijas slavenākais Einārs, arī tak vidusskolnieci apprecēja.
Publicēts: 31.03.11 20:00
 citēt
Lai nebūtu lieka foruma tēma! :)

Vai kautkur plašajā internetā ir atrodama CANON EOS 7D Latviski instrukcija?
Publicēts: 31.03.11 20:06
 citēt
Publicēts: 31.03.11 20:09
 citēt
p.s. nav latviski ...... :cry:
Publicēts: 31.03.11 20:09 labots
 citēt
negatIvs:varbūt [url=http://www.next.lv

Tas]http://www.next.lv

Tas[/url] ir EOS Utility. ;)

Man vajadzīga instrukcijas rokasgrāmata LATVISKI! Stulbi, kad nenāk Lat valodā līdzi.
Publicēts: 31.03.11 20:20
 citēt
krieviski 100 punkti var nokačāt
Publicēts: 31.03.11 20:42
 citēt
Nu bet, kas tajā pamācībā tāds, ko nevar angliski saprast? Pie tam ņemot vērā, ka latviski tulkoti tremini 100% būs nesaprotamāki kā angļu valodā :D
Publicēts: 31.03.11 20:46
 citēt
CerambyX:Nu bet, kas tajā pamācībā tāds, ko nevar angliski saprast? Pie tam ņemot vērā, ka latviski tulkoti tremini 100% būs nesaprotamāki kā angļu valodā :D

Saprast jau itkā var, vnk gribas arī Lat ;) Šodien tika iegādāts tas aprāts, un salīdzinot ar 450d ir ko pastudēt :)
Publicēts: 31.03.11 20:55
 citēt
edphoto:
Saprast jau itkā var, vnk gribas arī Lat ;) Šodien tika iegādāts tas aprāts, un salīdzinot ar 450d ir ko pastudēt :)

Ņem vārdnīcu blakus un tulko - angļu valoda arī nākotnē noderēs ;)
Publicēts: 01.04.11 08:04
 citēt
Var jau googles tulkotājam uzprasīt, neko labāka latviskā versija nebūs.
Publicēts: 01.04.11 19:03
 citēt
Instrukcijas nav latviski, visa elektronika un datortehnika mums ir īslandiešu valodā.
Publicēts: 01.04.11 23:43
 citēt
Google no īslandiešu valodas arī tulko.
Publicēts: 02.04.11 09:03
 citēt
Uggga:Google no īslandiešu valodas arī tulko.

Kā tad.Vakar iztulkoju no latv uz engl."sūds pēdējais"esot "rubbish last"!:face-grin:
Publicēts: 02.04.11 09:20 labots
 citēt
No mūsējām tīmekļvietnēm, datnēm un saskarnēm tulko tikai Googles papuasu variants.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):