forum.gif
Yongnuo remonts
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Yongnuo remonts
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.03.11 10:45
 citēt
Vai kādam ir bijusi darīšana ar zibspuldzes YN460 remontu? Uzlāde notiek, bet gaismu esmu izdabūjis tikai divas reizes. Vienvārdsakot impulsa nav. Vai kāds ir devis remontēt, kur un pa kādām naudām? Un, vai vispār ir vērts čakarēties.
Publicēts: 31.03.11 10:56
 citēt
šitās ir vienreizējas lietošanas.
Publicēts: 31.03.11 10:58
 citēt
cik esmu palasījies tad lielākoties pirmais ko iesaka attaisīt, pārlodēt savienojumus un pāris elementus nomainīt, jo izpildijuma kvalitāte esot zem katras kritikas.. pats neesmu tādu redzējis un pat rokās turējis, ir gadijumi ka nopērk 2gb un abas pēc pāris zibšņiem nobeidzas reizē..
Publicēts: 31.03.11 11:04
 citēt
Gan jau var sūtīt ķīnas tautai atpakaļ un prasīt, lai maina :)
Publicēts: 31.03.11 11:05 labots
 citēt
Mnajeejai bija tieshi taa pati probleema. Staaveeja kaa rezerves zibenis un izbliezu kaadas 100x mosh un tad kaadu gadu staaveeja neaiztikta, tad panjeemu lai bildeetu, bet pljurkt ... laadee, bet liidz galam neuzlaadee un izsleedzas. Izdabuut impulsu var tik tad ja max jaudu saspiezh briidii kad laadeejas, bet uzlaade notiek neormaali leeni, karoch nelietojama.

Ja pie vainas tik lodeejumi, tad saveejo atdodu kaadam par 7 ls. Ja ir ir veeleeshanaas pakjimereeties, buus ok zibenis par 10 ls ;) kad shanceeja, tad nebija nekaada vaina,IR gan loti slikti sinhronizeejaas un kad bija pilniigaa darba kaartiibaa, uzlaade notika par kaadiem 50% leenaak nekaa Canona 430 EX
Publicēts: 31.03.11 11:16
 citēt
Bet tirgus būdiņā pirktiem Sunny, Panasonix un Futachi rādiķiem arī kāds meklē remonta vietas?..
Publicēts: 31.03.11 11:39
 citēt
YN 560 noleca no bāra krēsla un sabeidzās, viss tipa funkcionē un iekš verga pozicijas zibsnī uz nebēdu. Problēma ir ar manuālo iestatījumu, nezibsnī ne sitams ar ne , ne uz fočuka uzlikta ne ar trigeriem. Karstā pēda no ārpuses neskarta...
Kam nest skatīt? Gadījums steidzams zināmā mērā 2nedēļu laikā jābūt toč gatavam.
Publicēts: 31.03.11 13:15
 citēt
manuprāt vienīgās zāles pret šīm kaitēm ir metz 36,savam yanghuņ arī nācās pirmajā nedēļā pāris detaļas izsviest,bet nekad nevar paredzēt,strādās vai nē,nafig tādu krāmu.
Publicēts: 31.03.11 13:22
 citēt
Rolands66:manuprāt vienīgās zāles pret šīm kaitēm ir metz 36,savam yanghuņ arī nācās pirmajā nedēļā pāris detaļas izsviest,bet nekad nevar paredzēt,strādās vai nē,nafig tādu krāmu.

Mani viss apmierināja līdz brīdim kā viens pietesies mērkaķis nometa uz zemes :)
Publicēts: 31.03.11 14:30
 citēt
man tā 460 out of box nestrādāja, dusmīgs ātri lauzu viņu vaļā, un palaimējās, ka vajadzēja tikai pielodēt vienu vadu klāt. ir kādas divas reizes kritusi, bet bez problēmām. tā nu man viņa jau gadu, vairāk, ir lietošanā kā trigerējamā zipene.
sava veida laimes spēle. bet ja viss kā nākas, tad super manta. nav jāuztraucas, ka kāds aizspārdīs prom, uzkritīs virsū, vai pati no vēja aizpūtīsies prom :grimace:
Publicēts: 31.03.11 15:05
 citēt
Nu re, nekādu remontu pat nevajadzēs, tikko pielodēju vienu kontaktiņu kas bija atlecis vaļā pēc kritiena. ĪZĪ ŠMĪZĪ:super_man:
Publicēts: 31.03.11 15:47
 citēt
Tas liecina tikai par ražotāja attieksmi pret ražošanas procesu un arī visu pārējo kontaktu pielodējuma kvalitāti :grimace: ...
Publicēts: 31.03.11 16:12
 citēt
Jā bet 3x lētāk par ekvivalentu Nikon/Kakon :):grimace:
Publicēts: 31.03.11 16:15 labots
 citēt
alchsh:Mnajeejai bija tieshi taa pati probleema. Staaveeja kaa rezerves zibenis un izbliezu kaadas 100x mosh un tad kaadu gadu staaveeja neaiztikta, tad panjeemu lai bildeetu, bet pljurkt ... laadee, bet liidz galam neuzlaadee un izsleedzas. Izdabuut impulsu var tik tad ja max jaudu saspiezh briidii kad laadeejas, bet uzlaade notiek neormaali leeni, karoch nelietojama.

Ja pie vainas tik lodeejumi, tad saveejo atdodu kaadam par 7 ls. Ja ir ir veeleeshanaas pakjimereeties, buus ok zibenis par 10 ls ;) kad shanceeja, tad nebija nekaada vaina,IR gan loti slikti sinhronizeejaas un kad bija pilniigaa darba kaartiibaa, uzlaade notika par kaadiem 50% leenaak nekaa Canona 430 EX

es labpraat savaktu kadu beigtu zipeni par simbolisku samaksu kas deretu manam 1000d. patik labot visadas ar elektroniku saistitas lietas
Publicēts: 31.03.11 16:15 labots
 citēt
tūliņ PHOTTIX`am būs zibeņi ārā ,tiem jābūt labākiem par YN.

www.lightingrumours.com...

salīdzinājums:

www.lightingrumours.com...
Publicēts: 31.03.11 16:26 labots
 citēt
BriedisK:Jā bet 3x lētāk par ekvivalentu Nikon/Kakon :):grimace:

Bet, kad nosprāks kādas atbildīgas bildēšanas laikā, sanāks 30x dārgāk.:face-smile::grimace:
Un vēl - Sunpix SP46, tikpat kā Panasonix, гы-гы-гы...
Publicēts: 31.03.11 17:19
 citēt
man ir 2 gab yn-560, gada laikaa praktiski nekaadas probleemas, paveicies?
vispaar, ja gadus 4us atpakalj buutu zinaajis, ka zibeni var izmantot arii savaadaak nekaa tikai uz kameras, tad nebuutu pircis orgjinaalos 360os
Publicēts: 02.04.11 14:57
 citēt
Tām 460 nobirst tranzistors, kuru dabūt ir neispējami, neesmu vēl atradis... Bet ja kāds dabūtu ta mspecifikāciju, kas arī neiespējami, varētu aizstāt ar kādu citu. Tā lūk...
Publicēts: 02.04.11 16:06
 citēt
Kādu brīdi atpakaļ neviens īsti nesūdzējas par YN pat daži apgalvoja ka esot labāks par Nikon, nu redz laiks visu rāda man gan vēl nava nobirusi yn460 II taču paziņas kas lieto ir jau nomainījuši, problēmas esot tieši ar lampu.
Viela pārdomām ko labāk iegādāties...:face-smile:
Publicēts: 02.04.11 16:19
 citēt
Ja ņem vērā cenu, tad nav jau problēmu nomainīt pret jaunu. Kā papildus blices funkcijai viens no piemērotākajiem variantiem. Ja netīšām kādā pasākumā kāds nogāž statīvu ar visu blici, tad sirdsāpe būs daudz mazāka, nekā, ja statīva galā atrastos SB-600.
Publicēts: 02.04.11 16:37
 citēt
Nu es par savu sb600 esmu labās domās i kritusi i jūrā peldējusies, protams izvēle ir katra paša ziņā.
Publicēts: 02.04.11 16:49
 citēt
BriedisK:Jā bet 3x lētāk par ekvivalentu Nikon/Kakon :):grimace:

paskaties vārdnīcā ko nozīmē vārds "ekvivalents" :bad_smile:
Publicēts: 02.04.11 16:54
 citēt
egfoto:Nu es par savu sb600 esmu labās domās i kritusi i jūrā peldējusies, protams izvēle ir katra paša ziņā.

Tev tak ir sadistiskas tieksmes !!!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):