forum.gif
Ļoti gaismjūtīgs objektīvs.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Ļoti gaismjūtīgs objektīvs.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.04.11 00:04
 citēt
www.fotoblog.lv...
re kur 1,4 uz 24mm.
Publicēts: 01.04.11 00:09
 citēt
ekoists:
Eliza_Lace:ja par tēmu, tad foto.inbox.lv... visas uznjemtas ar F liidz 2, turklaat apzinaati.

par pēdējo gribējās nobalsot.
nodoshu autoram :D
Publicēts: 01.04.11 02:00
 citēt
Eliza_Lace:
ekoists: par pēdējo gribējās nobalsot.
nodoshu autoram :D

ja par tēmu, tad grēks būtu Heliosam neizmantot F zem 2 ........... , bet par autoru runājot, gan jau viņš aiz profilbildes maskējās ......[ pieņēmums ] ........... :bad_smile:
Publicēts: 01.04.11 03:16
 citēt
ELiiza, 10, 15, 16ta bilde arii!?!??!?!?!!?n e t i c u !!!!!
Publicēts: 01.04.11 08:53
 citēt
dansiga:ELiiza, 10, 15, 16ta bilde arii!?!??!?!?!!?n e t i c u !!!!!

Nu jau! 10. un 16. simt punkt ir!
Publicēts: 01.04.11 14:25
 citēt
betas-apsargs:
dansiga:ELiiza, 10, 15, 16ta bilde arii!?!??!?!?!!?n e t i c u !!!!!

Nu jau! 10. un 16. simt punkt ir!
Silvijai vienmēr viedoklis :D
Publicēts: 01.04.11 14:46
 citēt
Schneider:A labuma no tiem visiem 0,65 vai 0,1. Kā autopasaulē no Trust SSC. Uztaisīts tika, visi pieņēma zināšanai, bet praktiskais pielietojums...:face-sad:

Piemērs no dzīves. Maestro Kubriks filmā "Barry Lyndon" (imho labākā kostīmfilma pasaulē) daudz izmantoja kosmosam taisītu 0.7 Zeissu. Tā iemesla dēļ, lai varētu telpā filmēt reālā to laiku apgaismojomā - sveču gaismā. Rezultāts ir lielisks. Bilde kā no vecmeistaru gleznām.
Publicēts: 01.04.11 14:50
 citēt
www.youtube.com...

pievienoju bildi ieprīekšrakstītajam. Ja kāds gadījumā neieredz Hendeli, var 47 sekundes tīt uz priekšu. :)
Publicēts: 01.04.11 19:01
 citēt
Sapper:Piemērs no dzīves.

Nu ko lai saka, plašs pielietojums...:face-grin:
Bet ikdienā fotogrāfijā?
Publicēts: 01.04.11 20:43 labots
 citēt
Schneider:

Bet ikdienā fotogrāfijā?

Domā NASA Zeissam tādus stiklus pasūtina, lai tikai pazīmētos??? IMHO viņi arī tos lieto ikdienā. :) Fetels tak arī F1 bolīdu ikdienā darbam lieto. Kaut kā neesmu vēl redzējis dzīvē nevienu ieviestu tehnoloģiju, kurai nebūtu adekvāts pielietojums. Atšķirība tik tāda - kas vienam ir sapnis vai lieka greznība, otram rutīna.
Publicēts: 01.04.11 21:31
 citēt
Sapper:
Schneider: Nu ko lai saka, plašs pielietojums...:face-grin:
Bet ikdienā fotogrāfijā?

Domā NASA Zeissam tādus stiklus pasūtina, lai tikai pazīmētos??? IMHO viņi arī tos lieto ikdienā. :) Fetels tak arī F1 bolīdu ikdienā darbam lieto. Kaut kā neesmu vēl redzējis dzīvē nevienu ieviestu tehnoloģiju, kurai nebūtu adekvāts pielietojums. Atšķirība tik tāda - kas vienam ir sapnis vai lieka greznība, otram rutīna.

Tas Kubrika f/0.7 oriģināli jau arī bija NASA pasūtījums. Lai varētu ēnā foķēt viskautko.
Publicēts: 01.04.11 21:40
 citēt
RudeWolf:
Sapper:

Tas Kubrika f/0.7 oriģināli jau arī bija NASA pasūtījums. Lai varētu ēnā foķēt viskautko.

Nevajag jaukt dieva dāvanu ar olu kulteni, tas ir kīno ar foto, k;ino uzņemšanai ir pavisam cits asums ne kā foto uzņemšanai.
Publicēts: 01.04.11 21:44
 citēt
Schneider:

Bet ikdienā fotogrāfijā?

Ikdienā nekad nelietoju Pentax 645 D,nav man viņa,sasodīts :cry:
Publicēts: 01.04.11 22:01 labots
 citēt
chukmasoff:
RudeWolf:

Nevajag jaukt dieva dāvanu ar olu kulteni, tas ir kīno ar foto, k;ino uzņemšanai ir pavisam cits asums ne kā foto uzņemšanai.

Nu tad arī nejauc!!!! Es ne brīdi neesmu apgalvojis,, ka f07 ir panaceja fotogrāfijā. Sākotnēji uz precīzu Schneider jautājumu sniedzu precīzu atbildi. Tālāk sākās retorika.

P.S. Un vispār - Kubriks filmēja ar Nasa fočika stiklu un nevis otrādi. :P
Publicēts: 01.04.11 22:03 labots
 citēt
Bāc! Nikons arī uztaisījis, tak ārkārt dārgs, maita!:big_smile:
Publicēts: 01.04.11 22:07
 citēt
Bet ja bez pārspīlējumiem, nosaucot vienu pašu lietotāju, kuru zina visa pasaule? Cik veikalos ir nopērkams 0,65 un cik paziņām tāds ir?
Kubriks un Fretels nav ikdienas lietošana, labi, neprecīzi noformulēju, domāts bija plašs pielietojums.
Par Pentaxu 645D, nu ko lai dara, es nelietoju visu, kam man pietrūkst naudas, bet tas nenozīmē, ka 70-200/2,8 IS pieskaitu 0,65 vai F-1 ekskluzīvam.
Publicēts: 01.04.11 22:11
 citēt
Kubriks muļķis - īsts lietotājs mauc a zibeni neatrautu no kameras

ĀMEN!
Publicēts: 01.04.11 22:19
 citēt
nu bet tas tak nav širpotrebs, pats saproti, nav šā stikla pienākums būt katra lamera fotosomā. Toties ir daži maksātspējīgi advancēti jūzeri, kas bez tāda nevar iztiekt, ar to arī pietiek.... Tu tādu jokainu diskusiju uzsāki - ja mainstrīmam nevaiga, tad nafig vispār vaiga... :P
Publicēts: 01.04.11 22:32
 citēt
a ja relatīvais asuma dziļums jāsamazina, tad zaftīgāk ir laukumu ne F palielināt :big_smile:
Publicēts: 01.04.11 22:34 labots
 citēt
Schneider:Bet ja bez pārspīlējumiem, nosaucot vienu pašu lietotāju, kuru zina visa pasaule? Cik veikalos ir nopērkams 0,65 un cik paziņām tāds ir?
Kubriks un Fretels nav ikdienas lietošana, labi, neprecīzi noformulēju, domāts bija plašs pielietojums.
Par Pentaxu 645D, nu ko lai dara, es nelietoju visu, kam man pietrūkst naudas, bet tas nenozīmē, ka 70-200/2,8 IS pieskaitu 0,65 vai F-1 ekskluzīvam.

nu es laikam duriks, ir sanācis it bieži lietot 1.2 1.4 utaml fragmas, vispār lielais vairums bilžu man ir ar F skaitli līdz 2.5, ja neskaita desas, ainavas utaml
Publicēts: 02.04.11 03:20
 citēt
ekoists:
Eliza_Lace:ja par tēmu, tad foto.inbox.lv... visas uznjemtas ar F liidz 2, turklaat apzinaati.

par pēdējo gribējās nobalsot.

A ko ne par to kur Ilgonis guļ ?:) Labi labi bebjportreji:):)
Publicēts: 02.04.11 03:26
 citēt
Reku www.youtube.com... skatījos uzjautrinājos , stīvās lelles brīžam safilmētas ar kādu baigi vinjetējošu stiklu ar mazu f: jo pat ausis šmigā runājot , skatīties jocīgi toties kāda MĀKSLA :):)
Publicēts: 02.04.11 09:25
 citēt
NilsS:nu es laikam duriks,..

Nu nezinu, tev jau pašam labāk redzams, bet ja neatšķir veikalā nopērkamu stiklu no tā, par kuru raksta enciklopēdijās un ciparus 1,2 no 0,65...
Publicēts: 02.04.11 09:26
 citēt
Lunis:
ekoists: par pēdējo gribējās nobalsot.

A ko ne par to kur Ilgonis guļ ?:) Labi labi bebjportreji:):)
a kas ir Ilgonis?
Publicēts: 02.04.11 09:27
 citēt
aaa... pieleca :D
Publicēts: 02.04.11 12:04
 citēt
Lunis:Reku www.youtube.com... skatījos uzjautrinājos , stīvās lelles brīžam safilmētas ar kādu baigi vinjetējošu stiklu ar mazu f: jo pat ausis šmigā runājot , skatīties jocīgi toties kāda MĀKSLA :):)

Kur Tu šitādas perversības atrodi????
Publicēts: 03.04.11 19:36
 citēt
Schneider:
NilsS:nu es laikam duriks,..

Nu nezinu, tev jau pašam labāk redzams, bet ja neatšķir veikalā nopērkamu stiklu no tā, par kuru raksta enciklopēdijās un ciparus 1,2 no 0,65...

tev gan nav redzams, izlasi topika autora jautājumu iesākumā
Publicēts: 03.04.11 20:35
 citēt
No tā jautājuma jau sen ir aiziets uz to, cik ierasta lieta ir NASA objektīvi un braukšana uz veikalu ar F-1.
Publicēts: 04.04.11 02:39
 citēt
he, iespamoshu es ar - meetaajas man te viens P0-109-1a 5cm f/1.2 stiklinjsh/taa dalja :) no kaut kaadas kinokameras, cik saprotu.
tiek izmantots kaa lupa...

ka saprotu, pastav teoretiska iespeja tikt vel pie tadiem... ir kadam pieredze?
Publicēts: 04.04.11 08:06
 citēt

Patiešām labas !
Publicēts: 04.04.11 11:31
 citēt
ImkaSm:

Patiešām labas !

:D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas