forum.gif
nu blin...mmmm..jautaajums fotograafiemm..
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / nu blin...mmmm..jautaajums fotograafiemm..
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.03.07 23:44
 citēt
a mani bračka nobildēja :D
Publicēts: 01.04.07 00:25
 citēt
es necieshu bildeeties.
maan vieta = otrpus objektiivam.
tapec ari tada bilde - tadu mani redz cilveki.
Publicēts: 01.04.07 00:26
 citēt
Mani neviens nemāk nofotogrāfēt - ja nofotogrāfē, tad nepatīk (blogs vainīgs - mainījusies bilžu vērtību skala) :D
Pats sevi arī ne :lol:
Publicēts: 01.04.07 00:28
 citēt
man patik bildes manas taadas kuru uznjemshanu neesmu pats piefikseejis! :) tadas mana vertee ir visaugstakaas... ir dabigi, emocijas un tapec pasham patiik taadas pozeetaas sux! :D
Publicēts: 01.04.07 00:28
 citēt
Mani neviens nemāk nofotogrāfēt - ja nofotogrāfē, tad nepatīk (blogs vainīgs - mainījusies bilžu vērtību skala) :D
Pats sevi arī ne :lol:

Vo vo, tas arī reāli besī. ES gribu tā kā ES gribu, a neviens nesaprot kā es gribu :D
Publicēts: 01.04.07 00:38
 citēt
par fotograafeeshanas iemuuzhinaashanu negaaja runa tas ir ok..bet pret spogili sorry - sucks

jaa jaa, ir kuča tādu tipiņu... savā ziņā slinks zīmulis :)
Publicēts: 01.04.07 00:40
 citēt
nu a ko dariit, kad ir 1 fotoaparaats paarskataamaa attalumaa? un kad vajag jaunu smuku bildi?
es bildeju sevi pats, vienjmer.
no stativa, ar taimeri, dubuiltajaam, triskarshajaam ekspoziicijaam fai fotoaparaatu izstieptaa rokaa.
jiemeslu kape avataraa bilde ar aparaatu jau paskaidroju. jaa, bildets spuglii. nu io chto?
Publicēts: 01.04.07 00:45
 citēt
kaapeec daudziem bildes avatars vai profila bilde ir - kur tu pats sevi fochee spogulii un veel krutaak ja uzliec 2 kg zibeni virsuu??? un nesakat ka nav norm bildes - aizej pie drauga uz studiju un buus. vnk dirsiigs gariigais jau otro dienu un shiis bildes kur pac sevi spogulja bildee liekas vnk Fuck - how dumb can you get. tjip pieraada tavu fotograafa izdomu un iespeejas ka pat nevari izdomaat kaa lai pats sevi nofochee bez otra cilveeka. CILEEKI MOSTAMIES - LAI DZIIOT!

gan jau pienaaks laiks kad saprtiisi, ka tava pashreizeejaa bilde arii ir pieskaitama pie spogula variantiem... taa ir attiistiiba. viens ir izdariijis soli uz preikshu un gaida to no visiem...
Publicēts: 07.04.07 03:38
 citēt
brieza kungs paslaik atrodas hi-end fotiografa attistiibas stadijaa laikam tad.
un shadow?pakarsim uzreiz?
piem mani taa tava "netiras" mutes bilde vienmeer ir kratiijusi ara.
whata fak? ieej deviantarta un paskaties ka tadas bildes taisa.es protams saprotu ka esi fotografs pakapi augstaks,bet...bus vien janorij tas kamols,un jasamierinas.
nevajag sieties klaat citu bildeem.
un laistiities apkart ar omas borshchu ari nevajag.
Publicēts: 07.04.07 22:34
 citēt
nu, padomaju, parbildeju ne-spogulii sevi.
tagad sanak - nakamaa stadija vai? :p
Publicēts: 07.04.07 22:38
 citēt

tagad,parcik tava fotoloto uztvere ir pakapi augstaak,vari saakt di*sinat tos kas ir pakapi zemak=D
droshi=) Tu esi izpildiijis "talantiigaa fotosaprata" normu.

es gan kaa fotograafs esmu veel zemaa liiimenii,labi ka draugs izliidzeeja un nobildeeja mani.
Publicēts: 07.04.07 22:43
 citēt

tagad,parcik tava fotoloto uztvere ir pakapi augstaak,vari saakt di*sinat tos kas ir pakapi zemak=D
droshi=) Tu esi izpildiijis "talantiigaa fotosaprata" normu.

es gan kaa fotograafs esmu veel zemaa liiimenii,labi ka draugs izliidzeeja un nobildeeja mani.

Kruta! vajadzetu sertifikatu izdrukat, butu vel labak! nakamo bildi taisitu ar visu sertifikatu pie sienas, wiiiiiii!!!!11

marazms. kaa gribu, ta bildejos.
Publicēts: 08.04.07 00:51
 citēt
omg, man arī ir pāris bildes spogulī - jāiet griezzzzt venazzzz :twisted:
Publicēts: 08.04.07 02:08
 citēt
forshi tur pelkjes viduu... iestigt :D
Publicēts: 08.04.07 02:42
 citēt
taa peljkje varen liela! Bet ko tik blogeru deelj neizdariisi!

pievienojos! :lol:
Publicēts: 08.04.07 21:38
 citēt
brieza kungs paslaik atrodas hi-end fotiografa attistiibas stadijaa laikam tad.
un shadow?pakarsim uzreiz?
piem mani taa tava "netiras" mutes bilde vienmeer ir kratiijusi ara.
whata fak? ieej deviantarta un paskaties ka tadas bildes taisa.es protams saprotu ka esi fotografs pakapi augstaks,bet...bus vien janorij tas kamols,un jasamierinas.
nevajag sieties klaat citu bildeem.
un laistiities apkart ar omas borshchu ari nevajag.

+piebiedrojos.
Publicēts: 22.02.10 19:14
 citēt
Kultūrieraksts!

Bet jautājums vietā - kas nobildēja Spalvas kungu?
Publicēts: 22.02.10 19:29
 citēt
a es pats smuks un sevi bildeju un citim ļaujos :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):