Sendra:Mjaa, sasēdīs visi pa kaktiem ar saviem bariem un varēs laimīgi ballēt...
Nu nav taču tā! Atrašanās zem viena jumta ar negarantē kopīgu ballēšanos, Ķīvītēs taču tāpat bija bariņi kas uz laiku nozuda kādā numuriņā nedarbos, bet pēc tam piebiedrojās pārējiem.
Ņemot vērā ka mēs te vairojamies diezgan lielos apjomos, lūgums tiem, kam ir iespēja paņemt līdzi kādus guļammaisus, jo gultu tiešām nav tik daudz cik daudz uz šo brīdi ir potenciālie dalībnieki. Katram varbūt nav īpašumā guļammaiss, bet kam ir varētu paņemt līdzi, lai nav tā ka beigu beigās kādam zaļā pļavā jāpaliek. Varbūt kāds arī savu auto par pieņemamu migu var iekārtot.
Es tik tā .. skaļi domāju.. cenšoties nekrist izmisumā.. kā man visus izmitināt ..
pelle:Ņemot vērā ka mēs te vairojamies diezgan lielos apjomos, lūgums tiem, kam ir iespēja paņemt līdzi kādus guļammaisus, jo gultu tiešām nav tik daudz cik daudz uz šo brīdi ir potenciālie dalībnieki. Katram varbūt nav īpašumā guļammaiss, bet kam ir varētu paņemt līdzi, lai nav tā ka beigu beigās kādam zaļā pļavā jāpaliek. Varbūt kāds arī savu auto par pieņemamu migu var iekārtot.
Es tik tā .. skaļi domāju.. cenšoties nekrist izmisumā.. kā man visus izmitināt ..
Cita starpā, ja braukšu ar savu mašīnu, droši vien tajā arī gulēšu. Bet ja sēdēšu kādam uz astes, tad droši ka būšu ar visu gulammaisu. Tā kā par 1 dalībnieku jau uztraukties mazāk.
alvils:hehe kāds te tiešām "jauniņais". neko no plenēriem vēl nesaprot...
Tā nu nav gan! Ir būts šitādos pasākumos gan pa fototeemu, gan arī galīgi ne ar foto, bet auto saistiitos. Tā kā norises ir diezgan skaidras. Bet kas nu kuram tuvāk