Vest jau var jebko,tik atpakaļ arī būs jāved droši vien. Doma vairāk par visādiem fotoniekiem,trigeriši,filtriņi,statīviņi,objektīviņi....Varbūt kaut ko iemainīt,kaut ko pārdot,ko nopirkt.Lai nav katreiz jauns topiks jātaisa-pārdodu par 2ls.
bet nav obligāti. tas, ja kādai nav, kur pieslieties un grib braukt (attiecīgi arī mesties par bezīnu) garāku ceļu, nekā vnk taisni uz Ventspili, jo mums ir plāns pa ceļam normāli plenērēt.
metropole, tātad, ja mēs uz doto momentu esam - es, Era, elis_pelis, Lunis, dolldia, Lāsma(?), Tu - mums vēl tliek vietas, vai viss, genoht? Es vnk joprojām neesmu sapratusi, kāds Tev tas autobuss tur ir Ikarus vai kā
metropole, tātad, ja mēs uz doto momentu esam - es, Era, elis_pelis, Lunis, dolldia, Lāsma(?), Tu - mums vēl tliek vietas, vai viss, genoht? Es vnk joprojām neesmu sapratusi, kāds Tev tas autobuss tur ir Ikarus vai kā ha,ha Ikarus,nemāku vadīt Ikarusu..............precizēju bez manis ir 6 vietas,tātad,ja esi visus pieminējusi,tad enough(genocht Man liekas, Lunis tai dienā būs laimīgākais vīrietc ever Tik daudz dažādu sievišķu.
alvils:kas tur par laimi 3 stundas kratīties vāģī pārbāztā ar bābām?
Kurā Bābas ? Es tik zaķīšus kaķīšus un pelītes pamanīju , kādas 3h , domāju ka kā paagrāk rītā startēsim tā galā būsim pret vakaru , savas 10h ceļam domāju paies kamēr visur iztusēsimies izložņāsim izvārtīssimiem un izlēkāsimies Maršruts jau sastādīts tāds nestaidzīgs pa labiem ceļiem ar daudz skatāmām un tusējamām vietām Citus kompānijā neaicinu, traucētājus mums nevaig