Cik saprotu, gultvietas vēl ir. Ja kāds no saraksta grib siltā midziņā, tad jāpasteidz iemaksāt arī teltiniešiem + tiem, kas gulēs citās mājelēs, būtu labi iemaksāt, lai peļļuks ir drošs, ka spēs visu apmaksāt
Ne vins DARBIGS un bizness ka zinams ir sveta lieta kuras prieksja izklaides PIEKAPJAS. Vismaz man ta ir vienmer tapec nesmu ticis pedaja bridi uz ne vienu vien labu tai skaita Bloga pasakumu Ir gadijies nakti pec biznesa braukt uz Bloga pasakumu noslegumu un jauko sexretariti pavadit un pasjam uz auto pasjam iet atpakal "Stradat" japrot sadalit prioritates mazaa Sjita nav pedeja reize ,gan cita reizes chukmasoff tikss
Ne vins DARBIGS un bizness ka zinams ir sveta lieta kuras prieksja izklaides PIEKAPJAS. Vismaz man ta ir vienmer tapec nesmu ticis pedaja bridi uz ne vienu vien labu tai skaita Bloga pasakumu Ir gadijies nakti pec biznesa braukt uz Bloga pasakumu noslegumu un jauko sexretariti pavadit un pasjam uz auto pasjam iet atpakal "Stradat" japrot sadalit prioritates mazaa Sjita nav pedeja reize ,gan cita reizes chukmasoff tikss
Nevis PIEKAPJAS, bet ATKAPJAS
Es tā laikam nebiju ko pavadīji, jo neko tādu neatceros
jūnijs it kā tālu, bet piesakos... teltsvietas jau laikam nelimitētas, tad, ja citas guļvietas nebūs, tad piesakos teltij... telts lielums jau nelimitēts
Ot nevaru taga izdomāt , mož man ar ņemt telti un guļammaisu , Varbūr tikai guļammaisu Es pēc laika apstākļiem un burzmas , vieta man gultā BET ja būs ar karstu vai kā lūkošu varbūt teltī
Lunis:Ot nevaru taga izdomāt , mož man ar ņemt telti un guļammaisu , Varbūr tikai guļammaisu Es pēc laika apstākļiem un burzmas , vieta man gultā BET ja būs ar karstu vai kā lūkošu varbūt teltī
Ņem telti, gadījumā ja man nebūs +1, lai man ir kur palikt
Lunis:Ot nevaru taga izdomāt , mož man ar ņemt telti un guļammaisu , Varbūr tikai guļammaisu Es pēc laika apstākļiem un burzmas , vieta man gultā BET ja būs ar karstu vai kā lūkošu varbūt teltī
Ņem telti, gadījumā ja man nebūs +1, lai man ir kur palikt
Labi labi paņemšu , varēsi pretendēt uz atsevišķu matracīti kā parasti