forum.gif
PEĻĻUPIRTS 4.-5.jūnijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS 4.-5.jūnijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 34
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 02.04.11 14:18 labots
 citēt
Ir tradīcijas kuras nemainās. Jau ceturto gadu tiekamies Peļļpirtī.
Pasākuma dažādošanai, šogad izpaliek ikgadējā Ventspils ielu deldēšana, kaut gan iespējama tiem, kas to vēlas, pārējiem plānots uzreiz doties uz apmešanās galapunktu Ventkrastos. Nakšņošana kempinga vietas „Ventkrasti”pirtsmājā un kempinga mājiņā, kur arī visas citas aktivitātes – pirtī iešana, bildēšana, volejbols, basketbols, desiņu cepšana, par atsevišķu samaksu pieejama arī laivu noma, izjādes ar Latvijā mazpazīstamiem zirgiem Frīziešiem, t..i, izklaides pēc katra paša vēlmēm un iespējām. Iznomājot laivu iespēja nokļūt uz lielāko salu Ventas upē, kur mīt aitas un kazas.
Gultasvietas – pieejamas 7 pusotrvietīgas gultasvietas pirtsmājas otrā stāvā (kur, ja nav lielas prasības pēc komforta, gultās iespējams pārnakšņot līdz 14 cilvēkiem), kā arī iespēja pāris cilvēkiem ņemot līdzi guļammaisus nakšņot tur pat līdzās uz grīdas. Rezervēta arī viena sešvietīga kempinga mājiņa. Pieejamas teltsvietas līdzās pirtsmājai.
Ventkarstu vizuālākam priekšstatam un konkrētākas atrašanās vietas izpētei viss info šeit viss.lv/?p=151042&ps=2
Ja kādam kādas konkrētākas vai ne tik konkrētas ieceres par to ko mēs varētu pasākumā realizēt, lūgtum izteikties un skatīsim cik daudz no tā spējam realizēt.
Publicēts: 02.04.11 14:19 labots
 citēt
Dalībnieku saraksts
1. uljens (Samaksāts par gultasvietu)
2. ERA (Samaksātsa par gultasvietu)
3. metrapole (Samaksāts par gultasvietu)
4. Murchiks (Samaksāts par gultasvietu)
6. Afs (Samaksāts par gultasvietu)
7. Traktorz (dēļ traumām piešķiram vienu gultu bez blakusgulētāja) (Samaksāts par gultasvietu)
8. Sendra (Samaksāts par gultasvietu)
9. Lunis (Samaksāts par gultasvietu)
10. Oliss (Samaksāts par teltsvietu)
11.-12. ekoists + 1persona (Samaksāts, nakšņo vienā gultā kopā ar +1personu)
13. Bzh (Samaksāts par gultasvietu)
14. fotoreinis_lv + projektors (Samaksāts par gultasvietu)
15.-16. La4i + 1persona (Samaksāts, nakšņo teltī)
17. pelle (Samaksāts par gultasvietu)
18. Gabiz (Samaksāts par gultasvietu)
19. edphoto (Samaksāts par gultasvietu)
20. Dambis (Samaksāts par gultasvietu)
21. NevarTeikt (Samaksāts)
22. pesix (Samaksāts)
23. matrixlv (Samaksāts)
24. dolldia (nakšņo teltī) (Samaksāts)
25. Ruuu (Samaksāts)
26. x5x (Samaksāts)
27. Lutums (Samaksāts)
28. agriss + mazas foršas pelītes (Samaksāts)
29. Inga no Saldus fotokluba (Samaksāts)
30. musix (Samaksāts)
31.-32. Ludmila-Ratikova + 1persona (Samaksāts)
33.-36. māsas Plūmītes (Samaksāts)
37. Haiduks (Samaksāts)
38. stings (Samaksāts)
39. Senders (būs!)
40. Mollija (būs!)
41. Elis_pelis (būs!)
42. alvils (būs!)
43.-44. Sapper, GunitaB, + maza forša pelīte (būs!)
45. Shadow (grib, bet nevar atrast vēlo transportu!)
46. jurisb
47. GuntisR
48. OskarZ
49. Zirgucs
50. girtsheinsbergs
51. Kalnux
52. andre
53. Krampe

Transporta saraksts
1. šoferētājs fotoreinis_lv no Rīgas, brīvas vietas 2, līdzbraucēji alvils, Afs, ...
2. šoferētājs Oliss no Rīgas, brīvas vietas 2, līdzbraucēji Bzh, ...
3. šoferētājs Zirgucs no Rīgas, brīvas vietas ... , līdzbraucēji ...
4. šoferētājs Traktorz Liepāja-Ventspils-Ventkrasti, brīvas vietas 1, līdzbraucēji edphoto, pelle, ...
5. šoferētājs metrapole no Rīgas, brīvas vietas 1, līdzbraucēji Sendra, ERA, Elis_pelis, Lunis, dolldia, ...
6. šoferētājs NevarTeikt no Ventspils, brīvas vietas 1, līdzbraucēji pesix, matrixlv
7. šoferētājs (TIKAI NO RĪGAS UZ VENTSPILI BEZ ATPAKAĻVEŠANAS!) Ruuu no Rīgas, brīvas vietas 2, līdzbraucēji x5x, ...
8. šoferētājs Lutums no Rīgas, brīvas vietas nav, līdzbraucēji Murchiks, uljens, Dambis
9. šoferētājs Gabiz no Rīgas, brīvas vietas nav, līdzbraucēji Mollija
10. šoferētājs Sapper no Rīgas, brīvas vietas 6, līdzbraucēji GunitaB, mazā pelīte, ...

Kopābraucēju kompaška no Rīgas tiekas 4.JŪNIJĀ PLKST.8:00 PIE SPICES BOULINGA CENTRA STĀVVIETĀ!
Publicēts: 02.04.11 14:33 labots
 citēt
LABOTS!
Es + projektors, laptops un cita tehnika + auto no Rīgas
Publicēts: 02.04.11 14:47
 citēt
O, forši, es jau esmu sarakstā ;)
Publicēts: 02.04.11 14:54 labots
 citēt
Jā NESAJAUCIET tie ir tie Ventaskrasti kas PIE VENDZAVAS reku šite maps.google.com... !! Nevis tie Ventaskrasti kas pie Kuldīgas kur pirms gadiem 5 bija Kuldīgas ERfoto lielais plenērs! Tie ka brauc no Liepājas var braukt pa Liepājas--Ventspils šoseju aiz Sarnates griezties uz Zirām pāri Užavas polderiem vaur Zirām izbrauksiet uz Kuldīgas šoseju tai pāri arī būs "Ventaskrasti "
Publicēts: 02.04.11 15:47 labots
 citēt
Super!

Padod tālāk, ja liekas, ka ir kāds no fotoblogiešiem, kas te ielūr reti, bet uzskati, ka uz šo pasākumu viņam jābūt!
Publicēts: 02.04.11 20:29
 citēt
Pieskaitiet arī mani - pagāšgad tiešām nožēloju, ka netiku... ;)
Publicēts: 02.04.11 20:48
 citēt
Riebiga:Pieskaitiet arī mani - pagāšgad tiešām nožēloju, ka netiku... ;)

vai tad tevi drīkst pieskaitīt :amazing: :face-grin:
Publicēts: 02.04.11 20:50
 citēt
Oliss:
Riebiga:Pieskaitiet arī mani - pagāšgad tiešām nožēloju, ka netiku... ;)

vai tad tevi drīkst pieskaitīt :amazing: :face-grin:

Bet protams - mani tikai nedrīkst saskaitīt! ;)))
Publicēts: 02.04.11 21:09
 citēt
Riebiga:
Oliss: :amazing: :face-grin:

Bet protams - mani tikai nedrīkst saskaitīt! ;)))

Tevi nepieskaitija :grimace:
Publicēts: 02.04.11 21:13
 citēt
es arī vēlos braukt :)
pagājš gad pat iemaksāju naudiņu, bet netiku pēdējā brīdī :(
Publicēts: 02.04.11 23:21
 citēt
Interesanti. :face-smile:
Publicēts: 03.04.11 01:10 labots
 citēt
:face-grin::amazing::grimace:
Publicēts: 03.04.11 14:20
 citēt
Ventaskrasti ir ideāli!
Bet kāpēc tikai mazā pirtsmājiņa rezervēta un tikai viena kempinga mājiņa???
Publicēts: 03.04.11 17:14
 citēt
Eltons:Ventaskrasti ir ideāli!

Elton, ja gribam viesu māju ar visām banketa zālēm, tad pasākuma dalības maksa no katra būtu 3x lielāka, tad nebūtu arī vajadzīgais dalībnieku skaits un nebūtu vispār iespējas pasākumu saorganizēt.
Pašlaik rezervēta pirtsmāja un viena kempinga māja ņemot vērā iepriekšējo gadu aptuveno dalībnieku skaitu, bet kā jau minēju - ja kāds vēlas atsevišķus apartamentus, tad kempinga mājiņas tur ir vairākas un ir iespēja norezervēt arī tās.
Publicēts: 03.04.11 17:17
 citēt
Šodien braucu garām Ventkrastiem, šosejas malā Ventkrastu zīme ir, domājams atrast varēsim :face-smile:
Publicēts: 03.04.11 17:27
 citēt
Telpa būs pašā laikā , būsim maksimāli ~20-25 cilvēki taka vieta būs atliku likām , pasākums nav domāts lielam baram bet gan kā parasti tiem kas vēlās patusēt Kurzemē pie Ventas .
Publicēts: 03.04.11 17:49
 citēt

Elton, ja Tev jautājumi par to, kur visi gulēs - izlasi vēlreiz pirmo pelles postu. ;)
Publicēts: 03.04.11 18:28
 citēt
Sendra:

Elton, ja Tev jautājumi par to, kur visi gulēs - izlasi vēlreiz pirmo pelles postu. ;)

Ja jūs arī mani ņemtu savā kompānijā, labprāt rezervētu sev 6.mājiņu...
Publicēts: 03.04.11 21:46
 citēt
Elton, vienam visu mājiņu, vai lasīsi sev kompāniju, vai sešvietīgajā rezervē sev gultas vietu?
Publicēts: 03.04.11 21:56
 citēt
Sendra:Elton, vienam visu mājiņu, vai lasīsi sev kompāniju, vai sešvietīgajā rezervē sev gultas vietu?

Vēl neesmu izlēmis, tā man tāda ideja-fix iešāvās prātā, tāpēc arī teicu "ja".
Par kompāniju biju domājis.
Publicēts: 03.04.11 22:00
 citēt
pieraksti mani lūdzu,ja kādam pietrūks nauda guļvietai,nosponsorēšu naktsmājas.Eltona konkursā taču uzvarēju.
Publicēts: 03.04.11 22:26
 citēt
Amm ir noteikts laiks, kad sevi jāpiesaka?
Publicēts: 03.04.11 22:46 labots
 citēt
dolldia:Amm ir noteikts laiks, kad sevi jāpiesaka?

Īstenībā nav , tik tiem kas laikus samaksā tiek guļvietas mājā , tas tā no pieredzes ar iepriekšējām reizēm kad arī šo pasākumu rīkoja mana jaukā sexretārīte:face-grin::face-wink:
Publicēts: 03.04.11 22:55 labots
 citēt
Tas mani nebiedē :D galvenais, ka eleganta kompānija!
Publicēts: 03.04.11 23:11
 citēt
A atsevišķi nummuri ar divguļamu gultu, un vannu, nu sliktākā gadijumā dušu ir pieejami? ;)
Publicēts: 03.04.11 23:16
 citēt
chukmasoff:A atsevišķi nummuri ar divguļamu gultu, un vannu, nu sliktākā gadijumā dušu ir pieejami? ;)
Paņem no mājām slapju dvieli maisā, pietiksies... ;)
Publicēts: 03.04.11 23:17
 citēt
UldisS:
chukmasoff:A atsevišķi nummuri ar divguļamu gultu, un vannu, nu sliktākā gadijumā dušu ir pieejami? ;)
Paņem no mājām slapju dvieli maisā, pietiksies... ;)

da liecies mierā, es gribu komfortu, extreem un kazarmas dzīves manā mūžā ir gona.
Publicēts: 04.04.11 09:47
 citēt
ekoists:pieraksti mani lūdzu,ja kādam pietrūks nauda guļvietai,nosponsorēšu naktsmājas.Eltona konkursā taču uzvarēju.

Nosponsorēsi man nakstmājas ja nu gadījumā mana plusvienapersona netiek? :face-smile: .. savādāk ar mani ir švaki.. :shame: ... bet ja kas, diedelēšu gar visām mašīnām pēc naktsmājām ..:bad_smile:
Publicēts: 04.04.11 09:53
 citēt

Nezinu vai tieši divguļamu gultu, bet divvietīgi numuriņi ir pieejami, cik saprotu arī duša tajos ir. Maksas gan tad jāskata atsevišķi no manis minētajām un pašam ar divguļamās gultas kompanjonu jāsedz kempinga namiņa izdevumi. Ja tu droši zini ka esi braucējs noskaidrošu par namiņā pieejamām ekstrām, cenu un norezervēšu tev to namiņu :)
Publicēts: 04.04.11 09:58
 citēt
"14. Eltons (nakšņo rezervētajā 6vietīgā kempinga mājiņā)"

Laikam jau pats nesaprotami izteicos... mani liec uz jautājuma zīmes vēl un, ja jums nekas nebūs pret manu kompāniju, tad es neatkarīgi īrēšu vēl vienu mājiņu (Nr.6. kā piem.) bez jau pieminētās un komplektēšu apakšīrniekus. Ja izpildīsies visi "ja"...
Publicēts: 04.04.11 10:04
 citēt
Eltons:"14. Eltons (nakšņo rezervētajā 6vietīgā kempinga mājiņā)"

Laikam jau pats nesaprotami izteicos... mani liec uz jautājuma zīmes vēl un, ja jums nekas nebūs pret manu kompāniju, tad es neatkarīgi īrēšu vēl vienu mājiņu (Nr.6. kā piem.) bez jau pieminētās un komplektēšu apakšīrniekus. Ja izpildīsies visi "ja"...

Tur visi šobrīd uz jautājuma zīmēm, īstie ir tie kas samaksā :)
Publicēts: 04.04.11 10:09
 citēt
Mazliet palaboju dalības maksas info, lai ir skaidrs par tiem, kas grib atsevišķi rezervēt kempinga mājiņas :)
Publicēts: 04.04.11 10:11 labots
 citēt
pelle:
ekoists:pieraksti mani lūdzu,ja kādam pietrūks nauda guļvietai,nosponsorēšu naktsmājas.Eltona konkursā taču uzvarēju.

Nosponsorēsi man nakstmājas ja nu gadījumā mana plusvienapersona netiek? :face-smile: .. savādāk ar mani ir švaki.. :shame: ... bet ja kas, diedelēšu gar visām mašīnām pēc naktsmājām ..:bad_smile:

Gan jau tiks , esi bez bēdu:face-wink:
Publicēts: 04.04.11 10:24
 citēt
lūgums pierakstīt mani bet pagaidām uz jautājuma zīmes. - vēl vienk neesmu 100% pārliecināts ka būšu tanīs datumos brīvs.
P.S. man kā traumētam pusinvalīdam lūgums puslīdz normālu gultasvietu arīdzan ...
Publicēts: 04.04.11 10:31 labots
 citēt
Traktorz:
P.S. man kā traumētam pusinvalīdam lūgums puslīdz normālu gultasvietu arīdzan ...

Ko tās "Ļaunās maitas" tev sadarija ?:D
Publicēts: 04.04.11 10:37
 citēt
Lunis:

pats sev sadarīju :) - pirms pāris gadiem ar dēli (skeitborda slaloma dēli :) ) braucu pa vasaras biatlona trasi Priekuļos un neveiksmīgi gāzos braucot lejā no tā stāvā kalna - rezultātā abām kājām man ir beigtas krusteniskās saites - pastaigāt tagat es varu puslīdz normāli bet ...
Publicēts: 04.04.11 11:22 labots
 citēt
Traktorz:
Lunis:

pats sev sadarīju :) - pirms pāris gadiem ar dēli (skeitborda slaloma dēli :) ) braucu pa vasaras biatlona trasi Priekuļos un neveiksmīgi gāzos braucot lejā no tā stāvā kalna - rezultātā abām kājām man ir beigtas krusteniskās saites - pastaigāt tagat es varu puslīdz normāli bet ...

Oiii blaaa , KOĻEĢIS :( Mja zināma izklaide no sportiskās jaunības "Mantota" tiesa ne tik smagā formā bet ahili palāpīti un saites vienai kājai ar Brrrr. Nekas patusēsim bez lēkāšanas , tapēc braukāju ar riteni nevis vazājos kājām :)
Publicēts: 04.04.11 11:32
 citēt
pelle:

Nezinu vai tieši divguļamu gultu, bet divvietīgi numuriņi ir pieejami, cik saprotu arī duša tajos ir. Maksas gan tad jāskata atsevišķi no manis minētajām un pašam ar divguļamās gultas kompanjonu jāsedz kempinga namiņa izdevumi. Ja tu droši zini ka esi braucējs noskaidrošu par namiņā pieejamām ekstrām, cenu un norezervēšu tev to namiņu :)

Vēl pagaidām nezinu vai būšu braucējs, vienkarši interesējos, es saprotu ka tas ir atsevižķa samaxa, tas vis ok. Vēl parāk tālu tas vis lai konkreti zinātu vai būšu tikai.
Publicēts: 04.04.11 12:29
 citēt
chukmasoff:Vēl pagaidām nezinu vai būšu braucējs, vienkarši interesējos, es saprotu ka tas ir atsevižķa samaxa, tas vis ok. Vēl parāk tālu tas vis lai konkreti zinātu vai būšu tikai.

Uz turieni parasti neviens caur Ventspili nebrauc , brauc vai nu caur Kuldīgu vai Ugāle , Piltene , Zlēkas , Ēdole , Alsunga , Jūrkalne vietas kur daudz ko redzēt bildēt darīt , tas sanāk pa vidu starp Ventspili un Kuldīgu tāds mazāk redzēts bet interesants Reģions:)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...