dansiga:Eltosn, tev ir veel daudz laika TAm sagatavoties ;-)))
Man bija ideja vienreiz uz tusiņu piemesties kādam pasažieros līdz ar to nekādas gaismas/skaņas neņemt līdzi. Tādā gadījumā scēnas ar iekaustīšanas sižetu būs jāimprovizē ar uz vietas pieejamām gaismām. Vairāk darba pie apstrādes, bet pie veiksmīgiem kadriem varēs arī pacensties. Bet ainiņas jau savās fantāzijās esmu uzbūris...
Eltons:ainiņas jau savās fantāzijās esmu uzbūris...
es arī bet man ir aizdomas, ka visas pasākuma dalībnieces vienviet un vienlaikus izģērbt neizdosies... paliks vien pasākums tikai ideju līmenī...
Nepadodies! Izstrādā perfektu bildes scenāriju un tās prezentāciju labā līmenī lai pašas izģērbtos. Man vienkāršāk: pliks Oliss ar aso suņu ķēdi ap kaklu sēž pīrādziņos, akcents uz daudz cietušām ģenetālijām, kuras vairs nevar no pīrādziņiem atšķirt... fonā Dansiga bargās kundzes tērpā raustot Olisu aiz ķēdes un ar kārtējam sitienam paceltu mīklas rulli... kaut kā tā.
ļoti iespējams, ka sestdien uz vairākām stundām varētu pievienoties (kamēr sīkie neplīsīs nost) ... dalībnieku saraksts ir tik iepriecinošs un daudzveidīgs, ka nevaru izdomāt argumentus, lai nebrauktu savu dalību (un skaitu no Saldus) tuvāko nedēļu laikā precizēšu
agriss:ļoti iespējams, ka sestdien uz vairākām stundām varētu pievienoties (kamēr sīkie neplīsīs nost) ... dalībnieku saraksts ir tik iepriecinošs un daudzveidīgs, ka nevaru izdomāt argumentus, lai nebrauktu savu dalību (un skaitu no Saldus) tuvāko nedēļu laikā precizēšu
Būtu prieks tevi arī dzīvē sastapt
Ja izdotos iedraudzēties ar mazajiem, es varētu viņas paganīt, kamēr noplīst
Ja gadījumā mans +1 netiks, ir arī kāds kam būtu iespēja mani no Ventspils līdz Ventkrastiem un no Ventkrastiem līdz Ventspilij pavedināt? .. Savādāk es nemaz uz Peļļpirti netikšu vēl..
ja kas .. dansiga uz jautājumzīmes atgriezās sarakstā
.. un vēl.. Ņemot vērā ka tagad samaksājušie pie 30 un vēl 10 no nemaksājušiem ir tādi stabilie braucēji, domājams tā ļoti iespējams ka būsim ap 40 Īsti vēl nezinu.. krist panikā vai priecāties.. nevaru izlemt. Kāds te teica būsim ap 15-20 neesot ko stresot, nu tā... Luni!!!? vārds tev!
pelle:ja kas .. dansiga uz jautājumzīmes atgriezās sarakstā
.. un vēl.. Ņemot vērā ka tagad samaksājušie pie 30 un vēl 10 no nemaksājušiem ir tādi stabilie braucēji, domājams tā ļoti iespējams ka būsim ap 40 Īsti vēl nezinu.. krist panikā vai priecāties.. nevaru izlemt. Kāds te teica būsim ap 15-20 neesot ko stresot, nu tā... Luni!!!? vārds tev!
Labi labi mana mīļā jauķa sexretārīt nu būs tev liela piekrišana šogad Nekas galvenais 2 lietas , Projektors un skaņa ar pārējo tiksim galā ka tik laiks labs Kad tu esi atstāta kautkur auxstumā visi tevi mīl par tevi rūpājās taka SMAIDI un baudi
ekoist, tavs dāvinājums jau arī tiek izmantots izdevumu segšanai par telpām, bet man vispirms svarīgi lai dalībnieki satilptu gultās, par sevi domāju pēc tam Ja paliek kādas gultas pāri brīvas, tad protams es kur ievāktos, bet uz paredzamo cilvēku skaitu brīvām gultām nevajadzētu būt