oum, nu traki te tagad sākas. Vienam to, otram šito. Ja visi saguldīsies pa citām mājām, kā tad mēs nomaksāsim pirts māju?
Ir tātad pirts māja ar guļvietām, un ir viena kempinga mājiņa ar 6šām guļvietām. Kā noprotu, Eltons ņem 6švietīgo. Elton, Tavi kompanjoni būs no Fotobloga? Kas tie būs?
Lūgums arī ne tikai mutiski rezervēt vietas, bet arī iemaksāt.
pelle, man tiklīdz ienāksies naudiņa, arī pārskaitīšu.
Sendra:oum, nu traki te tagad sākas. Vienam to, otram šito. Ja visi saguldīsies pa citām mājām, kā tad mēs nomaksāsim pirts māju?
Ir tātad pirts māja ar guļvietām, un ir viena kempinga mājiņa ar 6šām guļvietām. Kā noprotu, Eltons ņem 6švietīgo. Elton, Tavi kompanjoni būs no Fotobloga? Kas tie būs?
Lūgums arī ne tikai mutiski rezervēt vietas, bet arī iemaksāt.
pelle, man tiklīdz ienāksies naudiņa, arī pārskaitīšu.
Sandriņ, nesatraucies tik dikti! Samaksās kopgaldam cik vajadzēs, Eltons nekad nav na-haļāvu tusiņos piedalījies! Protams, no Fotobloga kompanjoni, viens- UldisS jau pieteicās un ja pat vairāk arī nebūs, vienalga tos 35 latus par mājiņu samaksāšu (pie kam runa ir par citu, ne to, kura jau ietverta tusiņa sākuma projektā). Kā jau teicu, ja visi "ja" izpildīsies. Nu tādi mēs ar Čukmassovu (bet tikai mēs divi, kas nekādi neietekmē pārējo kompāniju un nav pamats panikai "traki te tagad sākas") esam dīvaiņi ar prasībām pret komfortu, dzērieniem, meitenēm... piedod ja vari!
dolldia:chukmasoff, Tu esi izlutināts vai arī individuālists?
Vot grūti spriest , bet kazarmās un teltis esmu pavadijis pietiekami daudz laika, un tagad man gribas komfortu, un es ari ja braukšu ta ne jav viens...
Komforts būs. Kas atrodās pirtsmājā vai kempingos, var apskatīt iekopētājā Vetnaskrasti mājas lapā. Skaidrs, ka visiem prasās, gan rīta duša, gan silta seģene.
Kurš pirmais iemaksās, tas arī tiks pie siltas gultiņas. Jo vēlāk iemaksā, jo mazāka iespējamība pie tādas tikt. Tik jārēķinas -kad tauta nokļūst uz vietas, sākas gultas izķeršana, jo protams neviens nav atzīmējis uz gultām, te gulēs tas vai gulēs šitas.
Elton, skaidrīte ar Tevi. Jācer, ka tiksi un, ka kompāniju ar nolasīsi
Sendra, es ar tā aizdomājos.. kā nomaksāt pirtsmāju, ja tāda ieinteresētība norezervēties ārpus jau pasākumam norezervētām vietām un maksām.. bet nu.. cerams tik traki nebūs
pelle:Sendra, es ar tā aizdomājos.. kā nomaksāt pirtsmāju, ja tāda ieinteresētība norezervēties ārpus jau pasākumam norezervētām vietām un maksām.. bet nu.. cerams tik traki nebūs
Tad jāizdomā maksa arī tiem, kas tur negulēs, bet lietos gan pirti, gan zāli, kur mēs tusēsim. Kaut kā tā.
pelle:Sendra, es ar tā aizdomājos.. kā nomaksāt pirtsmāju, ja tāda ieinteresētība norezervēties ārpus jau pasākumam norezervētām vietām un maksām.. bet nu.. cerams tik traki nebūs
Tad jāizdomā maksa arī tiem, kas tur negulēs, bet lietos gan pirti, gan zāli, kur mēs tusēsim. Kaut kā tā.
Mani luudzu ar pierakstat, buutu jauki ja kads veeleetos manu sabiedriibu sava auto, bet ja nu nee tad braukshu vien pats un tad jau labraat panjemshu liidzbrauceejus ...
Zirgucs:Mani luudzu ar pierakstat, buutu jauki ja kads veeleetos manu sabiedriibu sava auto, bet ja nu nee tad braukshu vien pats un tad jau labraat panjemshu liidzbrauceejus ...
Laiks jau it kā gana, bet pa kluso pie Tevis vietu norezervēju
Labrīt! Ko gribēju piebilst - padomājiet par izklaidēm ko tur uz vietas varētu sameistarot. Kādu foto stāstu, vai kādas spēles, vai varbūt kādam ir kas rādāms un stāstāms (tad tik vajag projektoru). Nu, viskas, kas būtu interesants tautai.
Vēl, iespējams būs konkursiņš "gardākie salāti" Visi kas brauc, līdzi jāpaķer pašgatavotus viņuprāt gardākos salātus, kas dienas/vakara laikā tiks degustēti. Par ko būs lielākās uzslavas, tas tiks pie kādas balvas :P
Ja mūsu būs daudz, ir plānots ka pirtsaugšā uz pusotrievietīgām gultām katrā divus samitināt, savādāk vispār pasākums par attiecīgām maksām nemaz nesanāk.