forum.gif
PEĻĻUPIRTS 4.-5.jūnijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS 4.-5.jūnijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 17
  5. 18
  6. 19
  7. 20
  8. 21
  9. 22
  10. 23
  11. 24
  12. ...
  13. 34
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.05.11 08:17 labots
 citēt
oj, pagājušo gadu tie danči bija super!!!

-
Kā citiem ar tikšanu uz Ventspili? Esat visu laicīgi saplānojuši?
Šoferīšiem ir kādas pārmaiņas?
Publicēts: 16.05.11 11:53
 citēt
Visi tādi ieklusuši....
Publicēts: 16.05.11 11:56
 citēt
Sendra:Kā citiem ar tikšanu uz Ventspili? Esat visu laicīgi saplānojuši?

jautājums ir tāds - vai ir jēga braukt caur Ventspili man no Liepājas? - vai pa tiešo uz pasākuma vietu? - un cikos vispār ir paredzēts vākties pasākuma vietā?
Publicēts: 16.05.11 13:03
 citēt
Traktorz:

jautājums ir tāds - vai ir jēga braukt caur Ventspili man no Liepājas? - vai pa tiešo uz pasākuma vietu? - un cikos vispār ir paredzēts vākties pasākuma vietā?

visprātīgāk ir braukt caur Rīgu, paņemt atlikušos braucējus un būt tur ap 8.00 no rīta un sagaidīt pārējos ar aliņu un pīrādziņiem :big_smile:
Publicēts: 16.05.11 14:49
 citēt
Traktorz:

pelle tuvākajā laikā izsūtīs visu info privāti ;)
Publicēts: 16.05.11 18:26
 citēt
Vispar nepiefikseju, ka pedeejaa laikaa kaads publiski teiktu, ka nevar tikt uz pirti... tie kas piedalas, skiet jau zin kam seedees astee, vai brauks pashi. Vienigais jautajums ar izbraukshanu no Rigas - tas taa kopistiski, vai katrs atseviski brauks?
Publicēts: 16.05.11 18:32
 citēt
Ruuu, citus gadus esmu mēģinājusi organizēt kopistisku izbraukšanu - atsaucība maza. Pag. gadu neviens pat neieradās ;) varu šogad atkal mēģināt, bet nu, tad jāvienojas visiem ar agru izbraukšanu, bet ne visi ir ar mieru izbraukt agri, agri.

Par to, vai nevar vai var tikt uz pirti, daudzi domā pēdējā mirklī.. ko gan es labāk neieteiktu :) Tāpēc, drošības pēc arī apvaicājos.
Publicēts: 16.05.11 18:48
 citēt
jāizbrauc ir 5:30 no rīta :big_smile:
Publicēts: 16.05.11 19:37
 citēt
Oliss:jāizbrauc ir 5:30 no rīta :big_smile:

tas ir tad, ja puse ceļa mašīna ir jāstumj :D
Publicēts: 16.05.11 19:56
 citēt
Bzh:
Oliss:jāizbrauc ir 5:30 no rīta :big_smile:

tas ir tad, ja puse ceļa mašīna ir jāstumj :D

Tas izbraukšanas laiks ir domāts priekš meitenēm, lai šīs laicīgi ierodās pirtelē un visu ēdamo sagatavo :grimace:
Publicēts: 16.05.11 22:18
 citēt
Oliss:Tas izbraukšanas laiks ir domāts priekš meitenēm, lai šīs laicīgi ierodās pirtelē un visu ēdamo sagatavo :grimace:

Oliss, nemaz neceri - bulciņas priekš Tevis tāpat necepsim :grimace: :face-grin:
Publicēts: 17.05.11 17:27
 citēt
Sendra:Ruuu, citus gadus esmu mēģinājusi organizēt kopistisku izbraukšanu - atsaucība maza. Pag. gadu neviens pat neieradās ;) varu šogad atkal mēģināt, bet nu, tad jāvienojas visiem ar agru izbraukšanu, bet ne visi ir ar mieru izbraukt agri, agri.

Par to, vai nevar vai var tikt uz pirti, daudzi domā pēdējā mirklī.. ko gan es labāk neieteiktu :) Tāpēc, drošības pēc arī apvaicājos.

Nu jaa, laikam jau nolasas visi pa barinjiem, un tad velk pa saviem saanceljiem... Nu varbut var ielikt laikus cikos jastartee un tad skatas, vai kaads piesakaas vai nee.
Publicēts: 17.05.11 19:57
 citēt
ideāli, 15min braucienā no mājām :face-kiss::face-grin:
Publicēts: 17.05.11 21:35
 citēt
pesix:ideāli, 15min braucienā no mājām :face-kiss::face-grin:

tad jau tu brauc ar autobusu :face-devil-grin:
Publicēts: 18.05.11 00:08
 citēt
Ruuu, mēģināts nav zaudēts, tā kā domājams, nāks tuvāks "izsludināšu" tikšanās vietu.
Līdz šim tā vienmēr bijusi pie Spices boulinga. Laiks orientējoši varētu būt plkst 7:00 vai 8:00 ;) Ko citi saka?
Publicēts: 18.05.11 01:07 labots
 citēt
[kļūda] :face-grin:
Publicēts: 18.05.11 09:41
 citēt
dolldia:[kļūda] :face-grin:

kas ir kļūda??? :amazing: tu :amazing:
Publicēts: 18.05.11 10:35
 citēt
Oliss:
dolldia:[kļūda] :face-grin:

kas ir kļūda??? :amazing: tu :amazing:

Gribēju kko prasīt, bet atbildi es zinu,..
Oliss neesi rupjš
Mēs visi zinām, ka esmu brīnums!!:money:
Publicēts: 18.05.11 10:49
 citēt
dolldia:
Oliss: kas ir kļūda??? :amazing: tu :amazing:

Gribēju kko prasīt, bet atbildi es zinu,..
Oliss neesi rupjš

Neredzējuši neko nevar zināt... par brīnumiem :D
Publicēts: 18.05.11 12:38
 citēt
dolldia:
Oliss:

Brīnums :haha: ūnikums :haha:
Publicēts: 18.05.11 13:09 labots
 citēt
Vēl viens rezumē par Peļļpirti... tiem kas interesējās par tām papildus maksas iespējām..

Laivas, paceļošanai pa Ventu un nokļūšanai uz salas, mums tomēr esot pieejamas bezmaksas :face-smile:

Zirgi.. atkarībā no tā cik un cik ilgi vēlas viņu klātbūtni .. tā ap 5Ls par zirgu uz aptuveni stundu.

Volejbola, basketbola bumbas it kā esot pieejamas, bet mēdzot noklīst, tā kā ja kāds atminas paķert līdzi kādu bumbu, varbūt noder :face-wink:

Malka tikšot iedota ugunskuram, ja mēs vēlamies. Pirtiņa būs iekurināta.

Varam cept desiņas uz grilla. Grilla ogles tad gan pašiem jāsagādā. Iesmi būs.

Mūzika.. pirtsmājas kamīnzālē būs pieejams kāds CD atskaņotājs.. tā kā ja ir vēlme pēc kā savai ausij tīkama, arī iespējams paņemt līdzi kādus diskus :) Es gan ceru ka arī Eltonam kas no chiloutiem paķersies līdzi :)

Un vēl ceru ka Reinis (tā kā Reiņi mums divi, tad es šoreiz par fotoreini:) ) kaut kā tomēr iespiedīs sev mašīnā balto ekrānu :)

Tā kā būsim diezgan liels bariņš šogad, būtu lietderīgi rēķināties ar kādu siltāku apģērbu kārtu, jo telpas mums mazas un tik pat cik pa iekšu, mums arī pa lauku sanāks delverēties :)

Ja vēl kādi jautājumi, vēlmes.. sakat, es mēģināšu noskaidrot, realizēt :)
Publicēts: 18.05.11 13:16 labots
 citēt
Eltons diemžēl nebūs :cry:

..un dansis nebūs, un Uldis nebūs, un Anita nebūs :cry:

Labi ka ir arī tādi kas būs ! :big_smile:
Publicēts: 19.05.11 11:45
 citēt
pelle:
Mūzika.. pirtsmājas kamīnzālē būs pieejams kāds CD atskaņotājs.. tā kā ja ir vēlme pēc kā savai ausij tīkama, arī iespējams paņemt līdzi kādus diskus :)

viss lapa muzik ir uz pates... njea cd

Publicēts: 19.05.11 12:00
 citēt
un susurs ir dīvainākais no spameriem :)
Publicēts: 19.05.11 12:16
 citēt
Pie tā, ka nebūs Eltons, Dansiga un Anita ir vainīgs UldisS :bad_egg: :grimace:
Cerams, neparaus līdzi vēl vienu personu no saraksta :beaten:
Publicēts: 19.05.11 12:16 labots
 citēt
Nu man galvenais lai ir 3 lietas Projektors , Ekrans un skaņa , parejais man nesatrauc:):) Sexretarit tu kompi savejo penemsi man negribas savejo lielo lidzi vilkt. Tad varam kaut vai visu nakti Filmas un bildes dot valja uz liela ekrana muzikas pavadijumaa:face-wink::face-grin:

Esiet bez bedu , ta vieta ir loti strategjiski izdeviga , domaju ka vinja buss tikai ka "Galvena gulesjana un Pirts vieta" tur pa netalu braucot ir dazjadi LOTI labi bildejams apakatami laiku kavejosji objekti:):)
Publicēts: 19.05.11 12:47
 citēt
ERA:Pie tā, ka nebūs Eltons, Dansiga un Anita ir vainīgs UldisS :bad_egg: :grimace:

ERA, par sevi nejūties droša?:P
un NAV UldisS vainīgais!!!!....kļūda izmeklēšanā:)))))
Publicēts: 19.05.11 12:48
 citēt
pelle:Eltons diemžēl nebūs :cry:

..un dansis nebūs, un Uldis nebūs, un Anita nebūs :cry:

Labi ka ir arī tādi kas būs ! :big_smile:

eh, tie pārējie nebūs jo eltons nebūs? :super_man:

ERA:Pie tā, ka nebūs Eltons, Dansiga un Anita ir vainīgs UldisS :bad_egg: :grimace:

kāpēc UldisS? Viņš bija šoferis? Var jau atrast citu šoferi! :bad_egg:
Publicēts: 19.05.11 12:49
 citēt
Prieks, ka ir iespēja ar zirgiem pajāt! Baigi gribu paprovēt! Un ar laivām, ka pa brīvu -SUPER! Braukšu ar kādu bāleliņu laivā bučoties :haha:
Publicēts: 19.05.11 12:50
 citēt
da nu miers....neba nu mēs tie lielākie tusētāji.......:)))
Publicēts: 19.05.11 12:54 labots
 citēt
Ko jus stressojat , brauc tie kam to gribas braukt un sanak atbraukt , sitas pasakums tiem kas ATBRAUC un tusē :):) Kadas tur taisnosjanas vai apvainosjanas , viss notiek pec ierasta scenarija , busim gala 25-30 feisi un buss ka vienmer labi :):) Taka bez krenkja , gultas tiem kas samaksā laikus viss parejais katra pasja zinja :) Es piemeram parasti lidz pedajam bridim nezinu vai tieku , bet soreiz tieku 100% :) No manis paris filmas , pareja laika pec apstakliem:)
Publicēts: 19.05.11 12:57 labots
 citēt
pelle:un susurs ir dīvainākais no spameriem :)

mac atbildejums zemak skat. pict.

Publicēts: 19.05.11 13:05
 citēt
Anita_:ERA, par sevi nejūties droša?:P
un NAV UldisS vainīgais!!!!....kļūda izmeklēšanā:)))))

Nē, šoreiz ne par sevi, laigan uz turieni arī gribētos... :) Zinu kādu citu, kas vēl štuko - braukt uz V-pili vai pievienoties jūsu kompānijai ;)

Iespējams, ir vēl kāds vainīgais, bet arī Uldis ir vainīgs - biju klāt, kad viņš ap 2iem naktī sakūdīja Dansigu piezvanīt Eltonam :bad_smile: :face-grin:
Publicēts: 19.05.11 13:09
 citēt
Luni, projektors, laptops buus, (ja vajag varu panjemt skaļruņus pie laptopa) ekraanu sapratu ka pie sevis.... uhh saliktaa veidaa 1.80m iespiediišu, nezinu vieniigi kaa pasažieriem buus...
Publicēts: 19.05.11 13:15
 citēt
ERA! nu gan iebrauci ar pirkstu acī... Un es dansigu uz kaut ko esot kūdījis??? Un vai vispār ap diviem naktī šamējo var sakūdīt????? :D
Publicēts: 19.05.11 13:38
 citēt
Tas ja mūsu bāleliņu garā :D :D civilizētā pasaulē ir tā ja reiz pateici jā, ka būsi tad tas ir dzelžaini......
Katrā ziņā neko labu par tādiem pateikt nevar.... gaisa grāpšļi :D
Publicēts: 20.05.11 13:22
 citēt
Oliss, a pats kāds? :D
Publicēts: 20.05.11 14:00
 citēt
Sendra:Oliss, a pats kāds? :D

Pats esu pareizais, es taču būšu :grimace:
Publicēts: 20.05.11 16:01
 citēt
Oliss, ahā! Tas labi :) sākumā gan lēkāji -būšu nebūšu.
Publicēts: 20.05.11 16:15
 citēt
Jautājums. Šis ir no tiem pasākumiem, kad sīkos labāk mājās atstāt, vai būs arī braucēji ar bērniem???
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 17
  5. 18
  6. 19
  7. 20
  8. 21
  9. 22
  10. 23