Sendra:Kā citiem ar tikšanu uz Ventspili? Esat visu laicīgi saplānojuši? Šoferīšiem ir kādas pārmaiņas?
jautājums ir tāds - vai ir jēga braukt caur Ventspili man no Liepājas? - vai pa tiešo uz pasākuma vietu? - un cikos vispār ir paredzēts vākties pasākuma vietā?
Sendra:Kā citiem ar tikšanu uz Ventspili? Esat visu laicīgi saplānojuši? Šoferīšiem ir kādas pārmaiņas?
jautājums ir tāds - vai ir jēga braukt caur Ventspili man no Liepājas? - vai pa tiešo uz pasākuma vietu? - un cikos vispār ir paredzēts vākties pasākuma vietā?
visprātīgāk ir braukt caur Rīgu, paņemt atlikušos braucējus un būt tur ap 8.00 no rīta un sagaidīt pārējos ar aliņu un pīrādziņiem
Vispar nepiefikseju, ka pedeejaa laikaa kaads publiski teiktu, ka nevar tikt uz pirti... tie kas piedalas, skiet jau zin kam seedees astee, vai brauks pashi. Vienigais jautajums ar izbraukshanu no Rigas - tas taa kopistiski, vai katrs atseviski brauks?
Ruuu, citus gadus esmu mēģinājusi organizēt kopistisku izbraukšanu - atsaucība maza. Pag. gadu neviens pat neieradās varu šogad atkal mēģināt, bet nu, tad jāvienojas visiem ar agru izbraukšanu, bet ne visi ir ar mieru izbraukt agri, agri.
Par to, vai nevar vai var tikt uz pirti, daudzi domā pēdējā mirklī.. ko gan es labāk neieteiktu Tāpēc, drošības pēc arī apvaicājos.
Sendra:Ruuu, citus gadus esmu mēģinājusi organizēt kopistisku izbraukšanu - atsaucība maza. Pag. gadu neviens pat neieradās varu šogad atkal mēģināt, bet nu, tad jāvienojas visiem ar agru izbraukšanu, bet ne visi ir ar mieru izbraukt agri, agri.
Par to, vai nevar vai var tikt uz pirti, daudzi domā pēdējā mirklī.. ko gan es labāk neieteiktu Tāpēc, drošības pēc arī apvaicājos.
Nu jaa, laikam jau nolasas visi pa barinjiem, un tad velk pa saviem saanceljiem... Nu varbut var ielikt laikus cikos jastartee un tad skatas, vai kaads piesakaas vai nee.
Ruuu, mēģināts nav zaudēts, tā kā domājams, nāks tuvāks "izsludināšu" tikšanās vietu. Līdz šim tā vienmēr bijusi pie Spices boulinga. Laiks orientējoši varētu būt plkst 7:00 vai 8:00 Ko citi saka?
Vēl viens rezumē par Peļļpirti... tiem kas interesējās par tām papildus maksas iespējām..
Laivas, paceļošanai pa Ventu un nokļūšanai uz salas, mums tomēr esot pieejamas bezmaksas
Zirgi.. atkarībā no tā cik un cik ilgi vēlas viņu klātbūtni .. tā ap 5Ls par zirgu uz aptuveni stundu.
Volejbola, basketbola bumbas it kā esot pieejamas, bet mēdzot noklīst, tā kā ja kāds atminas paķert līdzi kādu bumbu, varbūt noder
Malka tikšot iedota ugunskuram, ja mēs vēlamies. Pirtiņa būs iekurināta.
Varam cept desiņas uz grilla. Grilla ogles tad gan pašiem jāsagādā. Iesmi būs.
Mūzika.. pirtsmājas kamīnzālē būs pieejams kāds CD atskaņotājs.. tā kā ja ir vēlme pēc kā savai ausij tīkama, arī iespējams paņemt līdzi kādus diskus Es gan ceru ka arī Eltonam kas no chiloutiem paķersies līdzi
Un vēl ceru ka Reinis (tā kā Reiņi mums divi, tad es šoreiz par fotoreini ) kaut kā tomēr iespiedīs sev mašīnā balto ekrānu
Tā kā būsim diezgan liels bariņš šogad, būtu lietderīgi rēķināties ar kādu siltāku apģērbu kārtu, jo telpas mums mazas un tik pat cik pa iekšu, mums arī pa lauku sanāks delverēties
Ja vēl kādi jautājumi, vēlmes.. sakat, es mēģināšu noskaidrot, realizēt
pelle: Mūzika.. pirtsmājas kamīnzālē būs pieejams kāds CD atskaņotājs.. tā kā ja ir vēlme pēc kā savai ausij tīkama, arī iespējams paņemt līdzi kādus diskus
Nu man galvenais lai ir 3 lietas Projektors , Ekrans un skaņa , parejais man nesatrauc Sexretarit tu kompi savejo penemsi man negribas savejo lielo lidzi vilkt. Tad varam kaut vai visu nakti Filmas un bildes dot valja uz liela ekrana muzikas pavadijumaa
Esiet bez bedu , ta vieta ir loti strategjiski izdeviga , domaju ka vinja buss tikai ka "Galvena gulesjana un Pirts vieta" tur pa netalu braucot ir dazjadi LOTI labi bildejams apakatami laiku kavejosji objekti
Ko jus stressojat , brauc tie kam to gribas braukt un sanak atbraukt , sitas pasakums tiem kas ATBRAUC un tusē Kadas tur taisnosjanas vai apvainosjanas , viss notiek pec ierasta scenarija , busim gala 25-30 feisi un buss ka vienmer labi Taka bez krenkja , gultas tiem kas samaksā laikus viss parejais katra pasja zinja Es piemeram parasti lidz pedajam bridim nezinu vai tieku , bet soreiz tieku 100% No manis paris filmas , pareja laika pec apstakliem
Tas ja mūsu bāleliņu garā civilizētā pasaulē ir tā ja reiz pateici jā, ka būsi tad tas ir dzelžaini...... Katrā ziņā neko labu par tādiem pateikt nevar.... gaisa grāpšļi