forum.gif
PEĻĻUPIRTS 4.-5.jūnijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS 4.-5.jūnijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 18
  5. 19
  6. 20
  7. 21
  8. 22
  9. 23
  10. 24
  11. 25
  12. ...
  13. 34
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.05.11 16:31
 citēt
Sapper:Jautājums. Šis ir no tiem pasākumiem, kad sīkos labāk mājās atstāt, vai būs arī braucēji ar bērniem???

Būs gan bērni, gan tie kas bērna prātā.....:bad_smile:
Publicēts: 20.05.11 16:39 labots
 citēt
fotoreinis_lv:Luni, projektors, laptops buus, (ja vajag varu panjemt skaļruņus pie laptopa) ekraanu sapratu ka pie sevis.... uhh saliktaa veidaa 1.80m iespiediišu, nezinu vieniigi kaa pasažieriem buus...

Ahaa tad forsji , es vienkarsji bez asistenta un masjinas busju baigais slinkums liekus 3kg visu dienu staipit lidzi ar meitenem:) Panemsju cieto ar filmam bildem un tad man atkrit taipisjanas un iespejamas problemas ar Kompja / Projektora sajugsjanu:) :) Ja skanju gan dereja ja var iemest masjina kompim , filmas bez skanjas skatities diez kas nav :):) Kautgan Araki tur tapat subtitri un Paparaci tapat aiga dinamika :):)
Publicēts: 20.05.11 16:47 labots
 citēt
Sapper:Jautājums. Šis ir no tiem pasākumiem, kad sīkos labāk mājās atstāt, vai būs arī braucēji ar bērniem???

Man šķiet ka labāk mājās atstāt.. Viņiem vienkārši būtu garlaicīgi.. un pašam tad vien sanāk vākšana, ne atpūta... Bet iespējams protams katram darīt kā vēlas :) .. mazie netiek diskriminēti :)

Vienīgais kurš iespējams būs ar mazām pelītēm ir Agris :) .. bet tas līdz vakaram, sapratu ka nokšņot tur ar bērniem viņš negrasās.
Publicēts: 20.05.11 21:21
 citēt
Vispār, ja braukšu, (pie noscījuma, ja nebūs jāstrādā) tad visdrīzāk viens pats. Manējā kaut ko sāka stāstīt par diskomfortu tik lielā un pilnīgi svešā kompānijā. (nevaru saprast, vai sadomājusies, ka fotoblogeri dzer zīdaiņu asinis, vai arī grib no manis atpūsties. :D) Tā kā pilnīgi ispējams, ka man "Renātes" salonā būs 7 brīvas sēdvietas. :) un vēl liela rūme bagāžai. Pie vajadzības ir iespējams paņemt līdzi šo to no AV lietām. Galīgo atbildi došu nākamās nedēļas beigās.
Publicēts: 22.05.11 12:48
 citēt
Cik saprotu, būs viss kas.. Tikai diemžēl es gan tomēr nebūšu.... :( ;) Bet gan jau jums jautri taapat buus... :)
Publicēts: 23.05.11 07:55
 citēt
Atvainojos ja uz kāda vēstulēm neatbildu, dumais fotoblogs regulāri mani met ārā pirms paspēju vēstules nosūtīt.
Publicēts: 23.05.11 08:19
 citēt
viendienīši arī var ierasties??Ir iepēja uz setdienu ierasties.Ja būtu kāds,kas no Rīgas arī var uz vienu dienu,tad varētu aizbraukt ietusēt.Transports ir.
Publicēts: 23.05.11 10:06
 citēt
Jolan:viendienīši arī var ierasties??Ir iepēja uz setdienu ierasties.Ja būtu kāds,kas no Rīgas arī var uz vienu dienu,tad varētu aizbraukt ietusēt.Transports ir.

kāpēc ne.
Publicēts: 23.05.11 21:31
 citēt
...būtu forši,ja no Rīgas būtu vēl kādi viendienīši braucēji.
Publicēts: 23.05.11 21:55
 citēt
Jolan:...būtu forši,ja no Rīgas būtu vēl kādi viendienīši braucēji.

te visi būs viendienīši :bad_smile: vienu sestdienu un vienu svētdienu........līdz jāņiem neviens nepaliks :bad_smile:
Publicēts: 24.05.11 08:51 labots
 citēt
es 95% ka būšu ar bērniem, bet viņi jau pieraduši pie fotogrāfu publikas ;) un jā, vakarā došos atpakaļ uz Saldu ;)

pelle:

Man šķiet ka labāk mājās atstāt.. Viņiem vienkārši būtu garlaicīgi.. un pašam tad vien sanāk vākšana, ne atpūta... Bet iespējams protams katram darīt kā vēlas :) .. mazie netiek diskriminēti :)

Vienīgais kurš iespējams būs ar mazām pelītēm ir Agris :) .. bet tas līdz vakaram, sapratu ka nokšņot tur ar bērniem viņš negrasās.
Publicēts: 24.05.11 21:54
 citēt
Diez Lunis ar savu "haremu" nems mani lidz sava pirms tusina brauciena? Ja brauksu tad ar savu auto un varam sadalit "smagumu", lai vieglak ripo.
Publicēts: 24.05.11 23:53
 citēt
Luni, ko saki - ņemam? :D
Publicēts: 25.05.11 08:04
 citēt
pelle:

fotoreinis_lv no Rīgas, brīvas vietas 2
Oliss no Rīgas, brīvas vietas 2
Zirgucs no Rīgas, brīvas vietas ...,
Traktorz no Liepājas, brīvas vietas ...,
metrapole no Rīgas, brīvas vietas 1
Ruuu no Rīgas, brīvas vietas 2

parack dauc izveļš, aro bracit. neprauxu. nepaic izvelites.
Publicēts: 25.05.11 08:56
 citēt
Nu tā, vakarnakt izštukoju, ka tomēr šogad arī mēģināšu sarīkot kopistisko satikšanos un izbraukšanu no Spices Bowlniga centra stāvietas. Mums tik jāvienojas par laiku. Tie kas ir gatavi kopīgi doties uz V-pili (kolonā), ir gatavi tikties stāvietā plkst.:
1. 6:00
2. 7:00
3. 8:00

?
Publicēts: 25.05.11 09:28
 citēt
Sendra:Nu tā, vakarnakt izštukoju, ka tomēr šogad arī mēģināšu sarīkot kopistisko satikšanos un izbraukšanu no Spices Bowlniga centra stāvietas. Mums tik jāvienojas par laiku. Tie kas ir gatavi kopīgi doties uz V-pili (kolonā), ir gatavi tikties stāvietā plkst.:

?

es par 8:00 man diezgan nereali tikt tur plkst 6:00 :)
Publicēts: 25.05.11 09:29
 citēt
Tā kā mums ir interese kaut ko redzēt pa ceļam, tad ir 4 iespējamie bruakšnas varianti, bet visi pa taisno uz pirtiņu, jo ceļā paies laiks :)
google map karte ->ej.uz... iespējamie varianti droši vien ir vairāk.

Es esmu par to, lai kaut ko pa ceļam ar apskatītu ne tikai brauktu uz V-pili viens aiz otra. :)
Publicēts: 25.05.11 09:30
 citēt
Elis_pelis:
Sendra:Nu tā, vakarnakt izštukoju, ka tomēr šogad arī mēģināšu sarīkot kopistisko satikšanos un izbraukšanu no Spices Bowlniga centra stāvietas. Mums tik jāvienojas par laiku. Tie kas ir gatavi kopīgi doties uz V-pili (kolonā), ir gatavi tikties stāvietā plkst.:

?

es par 8:00 man diezgan nereali tikt tur plkst 6:00 :)

ja nu vieniigi kads braux no Bergu, Siguldas vai Juglas puses nu katra ziņā no šī gala jo pati atrodos Upesciemā
Publicēts: 25.05.11 09:30
 citēt
Plkst. 7 vai plkst. 8 varētu :) 6os gan labāk ne :)
Publicēts: 25.05.11 09:32
 citēt
susurs:parack dauc izveļš, aro bracit. neprauxu. nepaic izvelites.

Ak, Tu, nabadziņš :grimace:
Publicēts: 25.05.11 09:44
 citēt
Afs:Tā kā mums ir interese kaut ko redzēt pa ceļam, tad ir 4 iespējamie bruakšnas varianti, bet visi pa taisno uz pirtiņu, jo ceļā paies laiks :)

Es esmu par to, lai kaut ko pa ceļam ar apskatītu ne tikai brauktu uz V-pili viens aiz otra. :)

parasti ir, tās saucamās, "pieturvietas" kur visi izlecam, pabildējamies, pastaigājam, un kad gatavi -braucam tālāk :) Tas nav tā, ka iekāpjam un tik braucam.
Tāpēc tiek arī piedāvāts tik agri, lai atliktu laiks pa ceļam visko padarīt.
Publicēts: 25.05.11 09:45
 citēt
Senders:Diez Lunis ar savu "haremu" nems mani lidz sava pirms tusina brauciena? Ja brauksu tad ar savu auto un varam sadalit "smagumu", lai vieglak ripo.

Lunis ar savu "haremu" shitas labs :D haha
Publicēts: 25.05.11 09:47
 citēt
Pelle, tu pamanīji manu ziņu, ka es nebraucu uz pirti???? Plīz, izņem mani no saraksta!
Publicēts: 25.05.11 09:52
 citēt
meitenām ir jāizbrauc ātrāk, lai var paspēt saklāt galdus uz pārējo ierašanās laiku ;)

Riebiga:Pelle, tu pamanīji manu ziņu, ka es nebraucu uz pirti???? Plīz, izņem mani no saraksta!

vēlams ieraksti viņu melnajā sarakstā kā atkritēju un nīkuli :D
Publicēts: 25.05.11 09:57
 citēt

vēlams ieraksti viņu melnajā sarakstā kā atkritēju un nīkuli :D

Tu domā es tik ātri par tevi pārvērstos?? Njefiga... :P
Publicēts: 25.05.11 10:21
 citēt
ņeko nevaru pateikt par braukšanu, jo 4.jūnijā no rīta vēl darbi darāmi, bet līdz vakaram tur kaut kā aizkļūšu
Publicēts: 25.05.11 10:23
 citēt
Gribēju vēl piebilst, ka protams šīs satikšanās nav obligāts pasākums. Ja kādam jau ieplānots kur braukt, kā brauks, ko darīs -viss ok. Bet varbūt kādam nav nekas ieplānots, gribas kompāniju un tādu fotobloga komandas garu, tad šī ir iespēja, ka to visu realizēt :) Kopā vienmēr jautrāk :)
Publicēts: 25.05.11 11:00
 citēt
manas domas atkarīgas no šoferīša Lutuma domām - man personīgi nav problēmu piecelties arī 5cos no rīta, strelka pie spices boulinga - tradiciōnāli laba doma ;)
manuprāt normāli būtu izbraukt kaut kur uz 8ņiem no rīgas, lai var pa ceļam vēl šur tur piestāt un pabildēties :)
Publicēts: 25.05.11 11:03
 citēt
Nu es Rīgā iekšā braukt nebiju plānojis, man tā pat pa ceļam būs jāstājās daudz biežāk kā citiem, lai bildētos :) es braukšu individuāli.
Publicēts: 25.05.11 11:05
 citēt
Arach:man tā pat pa ceļam būs jāstājās daudz biežāk kā citiem.

aliņč dal savu vai ari tef medikāla probļema, ka nesaturācija? :amazing:
Publicēts: 25.05.11 11:10
 citēt
Es ar par 8:00
par 7:00 nesolu :face-grin:
par pārējo skapī parunāsim :face-grin:
Publicēts: 25.05.11 11:11
 citēt
Murchiks:manas domas atkarīgas no šoferīša Lutuma domām - man personīgi nav problēmu piecelties arī 5cos no rīta, strelka pie spices boulinga - tradiciōnāli laba doma ;)
manuprāt normāli būtu izbraukt kaut kur uz 8ņiem no rīgas, lai var pa ceļam vēl šur tur piestāt un pabildēties :)

jā, 8:00 ir kā pēdējais laiks, jo, ja izbrauc vēlāk, tad ar "pieturvietām" ir kā ir, jo rīti tomēr tie feinākie + uz peļļpirti gribētos nokļūt pēc iespējas laicīgāk (galu beigās par to maksāts).

Arach:Nu es Rīgā iekšā braukt nebiju plānojis, man tā pat pa ceļam būs jāstājās daudz biežāk kā citiem, lai bildētos :) es braukšu individuāli.

No kurienes Tu brauc?
Publicēts: 25.05.11 11:46
 citēt
Afs:Tā kā mums ir interese kaut ko redzēt pa ceļam, tad ir 4 iespējamie bruakšnas varianti, bet visi pa taisno uz pirtiņu, jo ceļā paies laiks :)

Tieši tā, tie kas nebrauc uz V-pili bet "pa taisno" uz pirtiņu pa noteikto maršrutu un izvēlētajiem apskates objektiem + to ko ieraugam pa ceļam, mierīgi varam sarunāt laikus un braukt vairākas ekipāžas kopā - kopā jautrāk :face-glasses:
Publicēts: 25.05.11 11:50 labots
 citēt
Nu tā, laikam jādara vienkāršāk!

Tiem, kas gatavi braukt čupā, pa ceļam uz V-pili piestāt pabildēt, padzert&paēst, tad tiekamies 4.jūnija RĪTĀ plkst 8:00 pie SPICEs Boulinga STĀVIETĀ! Gaidam apm. 15 minūtes. Uz vietas tad varam izrunāt maršrutus!

Obligāti nav nekas. Ja kādam negribas vai netiek -var braukt kad grib. Jakāds izdomā pa ceļam nogriezt kaut kur citur - arī nav problēmu :) Neesam jau bērni un pie aukliņas nevienam nav jābūt :)
Publicēts: 25.05.11 12:43
 citēt
es ar balsoju par 8.00
Kopaa braukshana un bildeeshanaas vienmeer bijusi feinaa.
Publicēts: 25.05.11 13:35
 citēt
Lunis kluse :) partizans.
Kadu laiku tauta lems tada ari varu.
Publicēts: 25.05.11 13:40
 citēt
Aloha! Es nebūšu, svītrojiet laukā :shame:
Publicēts: 25.05.11 13:40
 citēt
Nu vispar es esmu planojis braukt caur Kuldigu , Ventspils man planos tikai Svedienas vakara
Publicēts: 25.05.11 14:01
 citēt
Nuuuu.... Plāni mainījušies. Es nebūšu.... Gan jau citu reizi :)
Publicēts: 25.05.11 14:25
 citēt
Es balsoju par 6.00 :big_smile:

Skatos te ir vesals bars bailīgu meiteņu :D kuras baidās braukt uz pirti :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 18
  5. 19
  6. 20