Lunis:Nu vispar es esmu planojis braukt caur Kuldigu , Ventspils man planos tikai Svedienas vakara
Hello!! Kādā svētdienas vakarā!!?? Tu man samij glavnij kam jābūt un ko gaidu .. un SESTDIEN!! nevis svētdien (nu svētdien arī, un pirmdien arī ) .. .. un jo laicīgāk jo labāk..
Murchiks:manas domas atkarīgas no šoferīša Lutuma domām - man personīgi nav problēmu piecelties arī 5cos no rīta, strelka pie spices boulinga - tradiciōnāli laba doma manuprāt normāli būtu izbraukt kaut kur uz 8ņiem no rīgas, lai var pa ceļam vēl šur tur piestāt un pabildēties
jā, 8:00 ir kā pēdējais laiks, jo, ja izbrauc vēlāk, tad ar "pieturvietām" ir kā ir, jo rīti tomēr tie feinākie + uz peļļpirti gribētos nokļūt pēc iespējas laicīgāk (galu beigās par to maksāts).
Arach:Nu es Rīgā iekšā braukt nebiju plānojis, man tā pat pa ceļam būs jāstājās daudz biežāk kā citiem, lai bildētos es braukšu individuāli.
chiekurs, debra - tā jau paredzēju, ka nebūsit, jo nebūs juulis.... Žēl!
pelle, pareizi, pareizi -sadod Lunim. Mēs te skaipojam un šis bija paredzējis viesu namā iebraukt tikai pašāvakarā Es knapi atrunāju, ka vēlākais divos pa dienu
--
JĀ, ir izlemts, ka visi tiekamies plskt 8:00 pie Spices Boulinga stāvietā!
Senders:
Visdrizak, ka es. Kad naks tuvak varam sarunat.
paskaties kalendārī :p
Pusotras nedelas laika var notikt tik daudz neiedomajamu lietu, tapec teiksu, ka vel ir ljoti daudz laika, lai nerunatu konkretas vietas un laikus. Bet nu tas laikam mans nikis...
Pusotras nedelas laika var notikt tik daudz neiedomajamu lietu, tapec teiksu, ka vel ir ljoti daudz laika, lai nerunatu konkretas vietas un laikus. Bet nu tas laikam mans nikis...
Elis_pelis:a kads nebrauc uz tikshanos pie spice uz plkst 8:00 no Siguldas, Juglas, Berģu šī gala puses?? :P
Es no Juglas izbraucu...
oo tas jau pavisam jauki .... no kura juglas gala es pati no Upesciema/Bergiem brauxu bet lidz juglai jau varetu tikt.. vieniigi ka tev ar vietam, jo spice es parsezos cita mashina
atkrīt vienmēr kāds un tomēr, salīdzinot ar citiem gadiem, šogad daudz pieteicās Šķiet, ka pirmo vai otro gadu bija ļoti daudz tautas sabraukuši. Forši bija.