Man domāt 8.00 pie Spices Bowlinga būtu saprātīgākais laiks... ja nekas nemainīsies, tad braukšu "exkluzīvā" divvietīgā auto, viena vieta pagaidām vēl brīva... ir pieejams paliels bagāžas nodalījums.
Gabiz:Man domāt 8.00 pie Spices Bowlinga būtu saprātīgākais laiks... ja nekas nemainīsies, tad braukšu "exkluzīvā" divvietīgā auto, viena vieta pagaidām vēl brīva... ir pieejams paliels bagāžas nodalījums.
"...viena vieta pagaidām vēl brīva.." vēlams dāmu skaistā kleitā,lai pa ceļam ir ko bildēt
fotoreinis_lv:es panjemshu divas blices + softus + atstarotājus + statīvus
Forši!
Gabiz:Man domāt 8.00 pie Spices Bowlinga būtu saprātīgākais laiks... ja nekas nemainīsies, tad braukšu "exkluzīvā" divvietīgā auto, viena vieta pagaidām vēl brīva... ir pieejams paliels bagāžas nodalījums.
Jā, jau iepriekšējā lapā tika nolemts, ka
4.MAIJĀ PLKST.8:00 TIEKAMIES PIE SPICES BOULINGA CENTRA STĀVIETĀ!
chiekurs, īpašu prasību pret pasažieri nav, galvenais, lai nekrīt uz nerviem dolldia, mājiens tas nebija, bet ... Gabiz pamāj pretī dansiga, paldies bet par to "apsekošanu", Tev tik jāuzaicina ciemos un viss notiks.
fotoreinis_lv:es panjemshu divas blices + softus + atstarotājus + statīvus
Forši!
Jā, jau iepriekšējā lapā tika nolemts, ka
4.MAIJĀ PLKST.8:00 TIEKAMIES PIE SPICES BOULINGA CENTRA STĀVIETĀ!
andre:varettu piebiedroties, ja nebus nekas jaafochee
Piebiedrojies gan. Ja focet nevelies varesi atstarotajus turet Bet ja nopietni, tad es shados pasakumos, pat ja esmu izdomajis kaut ko bildet, sanak ka sanak Brauc, daudz nedoma!
Jā, vēl te pacēlās jautājums, vai šogad būs SL tradicionālā aukstā zupa otrajā dienā Domāju, ka visus gadus šī ir bijusi baigi labā štelle brokastīm Tik tad jānorunā ko kurš atved priekš tās
andre:varettu piebiedroties, ja nebus nekas jaafochee
Piebiedrojies gan. Ja focet nevelies varesi atstarotajus turet Bet ja nopietni, tad es shados pasakumos, pat ja esmu izdomajis kaut ko bildet, sanak ka sanak Brauc, daudz nedoma!
tieshi taa, tie kas nefochee ikdienaa uztveera to savadaak
paskaidroshu tiem kas nesaprata : ja konrkeetos datumus neaiznems klienti, tad buushu briivs un vareeshu atbraukt
Senders:
tieshi taa, tie kas nefochee ikdienaa uztveera to savadaak
paskaidroshu tiem kas nesaprata : ja konrkeetos datumus neaiznems klienti, tad buushu briivs un vareeshu atbraukt
Nu ja... zinot sevi es nodomāju tieši tā, kā uztvēru awkward
Par auksto zupu - kam kas ienāk prātā, paķerat kaut ko priekš tās. Vārītas olas, vārītus kartupeļus, svaigus gurķus, bietes burciņā, kādu redīsu, desu, dilli. Ja kaut kas paliks pāri vai būs lieks, tak varēs aizvest mājup vai sameistarot kaut kādus salātus.