Kā jau teicu, vieta pagaidām brīva, kas pieteiksies, to ierakstīšu blociņā.. Pastāv niecīga iespēja, ka tikšu pie sava volvīša, ja salabos, tad gan būs 4 vietas..
Par auksto zupu - kam kas ienāk prātā, paķerat kaut ko priekš tās. Vārītas olas, vārītus kartupeļus, svaigus gurķus, bietes burciņā, kādu redīsu, desu, dilli. Ja kaut kas paliks pāri vai būs lieks, tak varēs aizvest mājup vai sameistarot kaut kādus salātus.
Un visi paķers redīsus, bet neviens, ne bietes, ne gurķus...
Nu kaut vai paķers tikai dārzeņus -arī būs labi Paķers vēl kāds kefīru, paniņas -jau pavisam labi. Vēl kāds vārītus kartupelīšus un olas - wooow! protams, pašu galveno lietu - bietes burciņā (aukstā zupa "Vasara") kāda 4-6 burkas un tad varēs sajūsmā dancot
Domāju, lai citi nelauzītu galvu, es paķeršu tieši tās vārāmās lietas (olas&kartupeļus). Pārējie tad kaut ko no visa cita (gurķis, redīsis, zaļumi, desa, kefīri, paniņas).
Senders:
Piebiedrojies gan. Ja focet nevelies varesi atstarotajus turet Bet ja nopietni, tad es shados pasakumos, pat ja esmu izdomajis kaut ko bildet, sanak ka sanak Brauc, daudz nedoma!
tieshi taa, tie kas nefochee ikdienaa uztveera to savadaak
paskaidroshu tiem kas nesaprata : ja konrkeetos datumus neaiznems klienti, tad buushu briivs un vareeshu atbraukt
Shadow:da nee, man kursabiedrenei RBSa izlaidums, gribejas puki iedot un ta, bet tad jastarte vakarpusee, nu redzes, ja kas rezervejiet vietu klepi
Mēs 8:00 izbraucam no Spices boulinga stāvietas. Tur būs vairākas tukšas mašīnas - kādā vari iemesties Bet nu, tas, ja Tu gribēsi tik agri celties un velties.
fotoreini, pieļauju, iepriekšējos gadus to ir darījuši līdz mielēm Bet varbūt kāds pievienosies Varbūt paši V-pilnieki (fotoblogisti) gatavi uzņemt un izvadāt ekskursijā Ir mums te viens puišu bariņš
Ruuu: aaaa vispar vai tad mes braucam uz/caur V-pili??? Es sapratu, ka liikumojot caur skaistam vietam kas celaa gadas, braucam pa taisno uz pirti....
Caur Ventspili ir pa 33km tālāk nekā caur Kuldīgu , toties caur Ventspili taisns un labāks ceļš paši zinat pa Abavas ieleju ceļš ir kalni lejas līkumu līkumi un caur vairākām pilsētelēm, visai bedrains ar taga Var arī caur Ugāli / Pilteni tur 181km BET tur ir ~20km grunts Caur Kuldīgu ir 179km caur Ugāli 181 caur Ventspili 212 km tas viss rēķinot no Spices.