Ir tradīcijas kuras nemainās. Jau ceturto gadu tiekamies Peļļpirtī. Pasākuma dažādošanai, šogad izpaliek ikgadējā Ventspils ielu deldēšana, kaut gan iespējama tiem, kas to vēlas, pārējiem plānots uzreiz doties uz apmešanās galapunktu Ventkrastos. Nakšņošana kempinga vietas „Ventkrasti”pirtsmājā un kempinga mājiņā, kur arī visas citas aktivitātes – pirtī iešana, bildēšana, volejbols, basketbols, desiņu cepšana, par atsevišķu samaksu pieejama arī laivu noma, izjādes ar Latvijā mazpazīstamiem zirgiem Frīziešiem, t..i, izklaides pēc katra paša vēlmēm un iespējām. Iznomājot laivu iespēja nokļūt uz lielāko salu Ventas upē, kur mīt aitas un kazas. Gultasvietas – pieejamas 7 pusotrvietīgas gultasvietas pirtsmājas otrā stāvā (kur, ja nav lielas prasības pēc komforta, gultās iespējams pārnakšņot līdz 14 cilvēkiem), kā arī iespēja pāris cilvēkiem ņemot līdzi guļammaisus nakšņot tur pat līdzās uz grīdas. Rezervēta arī viena sešvietīga kempinga mājiņa. Pieejamas teltsvietas līdzās pirtsmājai. Ventkarstu vizuālākam priekšstatam un konkrētākas atrašanās vietas izpētei viss info šeit viss.lv/?p=151042&ps=2 Ja kādam kādas konkrētākas vai ne tik konkrētas ieceres par to ko mēs varētu pasākumā realizēt, lūgtum izteikties un skatīsim cik daudz no tā spējam realizēt.
Jā NESAJAUCIET tie ir tie Ventaskrasti kas PIE VENDZAVAS reku šite maps.google.com... !! Nevis tie Ventaskrasti kas pie Kuldīgas kur pirms gadiem 5 bija Kuldīgas ERfoto lielais plenērs! Tie ka brauc no Liepājas var braukt pa Liepājas--Ventspils šoseju aiz Sarnates griezties uz Zirām pāri Užavas polderiem vaur Zirām izbrauksiet uz Kuldīgas šoseju tai pāri arī būs "Ventaskrasti "
Eltons:Ventaskrasti ir ideāli! Bet kāpēc tikai mazā pirtsmājiņa rezervēta un tikai viena kempinga mājiņa???
Elton, ja gribam viesu māju ar visām banketa zālēm, tad pasākuma dalības maksa no katra būtu 3x lielāka, tad nebūtu arī vajadzīgais dalībnieku skaits un nebūtu vispār iespējas pasākumu saorganizēt. Pašlaik rezervēta pirtsmāja un viena kempinga māja ņemot vērā iepriekšējo gadu aptuveno dalībnieku skaitu, bet kā jau minēju - ja kāds vēlas atsevišķus apartamentus, tad kempinga mājiņas tur ir vairākas un ir iespēja norezervēt arī tās.
Telpa būs pašā laikā , būsim maksimāli ~20-25 cilvēki taka vieta būs atliku likām , pasākums nav domāts lielam baram bet gan kā parasti tiem kas vēlās patusēt Kurzemē pie Ventas .
dolldia:Amm ir noteikts laiks, kad sevi jāpiesaka?
Īstenībā nav , tik tiem kas laikus samaksā tiek guļvietas mājā , tas tā no pieredzes ar iepriekšējām reizēm kad arī šo pasākumu rīkoja mana jaukā sexretārīte
ekoists:pieraksti mani lūdzu,ja kādam pietrūks nauda guļvietai,nosponsorēšu naktsmājas.Eltona konkursā taču uzvarēju.
Nosponsorēsi man nakstmājas ja nu gadījumā mana plusvienapersona netiek? .. savādāk ar mani ir švaki.. ... bet ja kas, diedelēšu gar visām mašīnām pēc naktsmājām ..
chukmasoff:A atsevišķi nummuri ar divguļamu gultu, un vannu, nu sliktākā gadijumā dušu ir pieejami?
Nezinu vai tieši divguļamu gultu, bet divvietīgi numuriņi ir pieejami, cik saprotu arī duša tajos ir. Maksas gan tad jāskata atsevišķi no manis minētajām un pašam ar divguļamās gultas kompanjonu jāsedz kempinga namiņa izdevumi. Ja tu droši zini ka esi braucējs noskaidrošu par namiņā pieejamām ekstrām, cenu un norezervēšu tev to namiņu
Laikam jau pats nesaprotami izteicos... mani liec uz jautājuma zīmes vēl un, ja jums nekas nebūs pret manu kompāniju, tad es neatkarīgi īrēšu vēl vienu mājiņu (Nr.6. kā piem.) bez jau pieminētās un komplektēšu apakšīrniekus. Ja izpildīsies visi "ja"...
Laikam jau pats nesaprotami izteicos... mani liec uz jautājuma zīmes vēl un, ja jums nekas nebūs pret manu kompāniju, tad es neatkarīgi īrēšu vēl vienu mājiņu (Nr.6. kā piem.) bez jau pieminētās un komplektēšu apakšīrniekus. Ja izpildīsies visi "ja"...
Tur visi šobrīd uz jautājuma zīmēm, īstie ir tie kas samaksā
ekoists:pieraksti mani lūdzu,ja kādam pietrūks nauda guļvietai,nosponsorēšu naktsmājas.Eltona konkursā taču uzvarēju.
Nosponsorēsi man nakstmājas ja nu gadījumā mana plusvienapersona netiek? .. savādāk ar mani ir švaki.. ... bet ja kas, diedelēšu gar visām mašīnām pēc naktsmājām ..
lūgums pierakstīt mani bet pagaidām uz jautājuma zīmes. - vēl vienk neesmu 100% pārliecināts ka būšu tanīs datumos brīvs. P.S. man kā traumētam pusinvalīdam lūgums puslīdz normālu gultasvietu arīdzan ...
pats sev sadarīju - pirms pāris gadiem ar dēli (skeitborda slaloma dēli ) braucu pa vasaras biatlona trasi Priekuļos un neveiksmīgi gāzos braucot lejā no tā stāvā kalna - rezultātā abām kājām man ir beigtas krusteniskās saites - pastaigāt tagat es varu puslīdz normāli bet ...
pats sev sadarīju - pirms pāris gadiem ar dēli (skeitborda slaloma dēli ) braucu pa vasaras biatlona trasi Priekuļos un neveiksmīgi gāzos braucot lejā no tā stāvā kalna - rezultātā abām kājām man ir beigtas krusteniskās saites - pastaigāt tagat es varu puslīdz normāli bet ...
Oiii blaaa , KOĻEĢIS Mja zināma izklaide no sportiskās jaunības "Mantota" tiesa ne tik smagā formā bet ahili palāpīti un saites vienai kājai ar Brrrr. Nekas patusēsim bez lēkāšanas , tapēc braukāju ar riteni nevis vazājos kājām
chukmasoff:A atsevišķi nummuri ar divguļamu gultu, un vannu, nu sliktākā gadijumā dušu ir pieejami?
Nezinu vai tieši divguļamu gultu, bet divvietīgi numuriņi ir pieejami, cik saprotu arī duša tajos ir. Maksas gan tad jāskata atsevišķi no manis minētajām un pašam ar divguļamās gultas kompanjonu jāsedz kempinga namiņa izdevumi. Ja tu droši zini ka esi braucējs noskaidrošu par namiņā pieejamām ekstrām, cenu un norezervēšu tev to namiņu
Vēl pagaidām nezinu vai būšu braucējs, vienkarši interesējos, es saprotu ka tas ir atsevižķa samaxa, tas vis ok. Vēl parāk tālu tas vis lai konkreti zinātu vai būšu tikai.
chukmasoff:Vēl pagaidām nezinu vai būšu braucējs, vienkarši interesējos, es saprotu ka tas ir atsevižķa samaxa, tas vis ok. Vēl parāk tālu tas vis lai konkreti zinātu vai būšu tikai.
Uz turieni parasti neviens caur Ventspili nebrauc , brauc vai nu caur Kuldīgu vai Ugāle , Piltene , Zlēkas , Ēdole , Alsunga , Jūrkalne vietas kur daudz ko redzēt bildēt darīt , tas sanāk pa vidu starp Ventspili un Kuldīgu tāds mazāk redzēts bet interesants Reģions