forum.gif
PEĻĻUPIRTS 4.-5.jūnijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS 4.-5.jūnijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 22
  5. 23
  6. 24
  7. 25
  8. 26
  9. 27
  10. 28
  11. 29
  12. ...
  13. 34
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.05.11 23:34
 citēt
Ot piesējās :D Es tā aiz pieraduma saku, ka uz v-pili :) tas jāsaprot kā "uz viesu namu".
Publicēts: 27.05.11 23:39
 citēt
Lunis:
Kalnux:Kaut kur bija tiešas koordinātes kur tā pirtiņa ir.

Iedodiet, lai navigācijā var iestellēt :face-wink:
Starpcitu vēljoprojām ir pavisam tukša mašina no Liepājas gala!

N57 11.112 E21 39.842

maps.google.com...

Ruuu::amazing::amazing::amazing: aaaa vispar vai tad mes braucam uz/caur V-pili??? Es sapratu, ka liikumojot caur skaistam vietam kas celaa gadas, braucam pa taisno uz pirti....

Caur Ventspili ir pa 33km tālāk nekā caur Kuldīgu , toties caur Ventspili taisns un labāks ceļš paši zinat pa Abavas ieleju ceļš ir kalni lejas līkumu līkumi un caur vairākām pilsētelēm, visai bedrains ar taga :) Var arī caur Ugāli / Pilteni tur 181km BET tur ir ~20km grunts:) Caur Kuldīgu ir 179km caur Ugāli 181 caur Ventspili 212 km tas viss rēķinot no Spices.

Paldies par tik sīku izklāstu... Šitie aprēķini būs jāizdrukā, lai beigās vienotos kā braukt....
Publicēts: 28.05.11 00:01 labots
 citēt
Ruuu:Paldies par tik sīku izklāstu... Šitie aprēķini būs jāizdrukā, lai beigās vienotos kā braukt....

Nuuu optimāli ir TURP caur Kuldīgu līkumu līkumiem , bet atpakaļ kad "Gribas mājās" tad mauc caur Ventspili pa taisnu šoseju. Svēdienas pēcpusdien celš no Kuldīgas varētu būt ne no patīkamajiem kad visi tur gonko pa līkumiem , caur Ventspili tad sanāk VIEGLĀK un patīkamāk gan dēļ labāka taisnāka ceļa:)
Publicēts: 28.05.11 00:32
 citēt
Lunis:
Ruuu:Paldies par tik sīku izklāstu... Šitie aprēķini būs jāizdrukā, lai beigās vienotos kā braukt....

Nuuu optimāli ir TURP caur Kuldīgu līkumu līkumiem , bet atpakaļ kad "Gribas mājās" tad mauc caur Ventspili pa taisnu šoseju. Svēdienas pēcpusdien celš no Kuldīgas varētu būt ne no patīkamajiem kad visi tur gonko pa līkumiem caur Ventspili tad sanāk VIEGLĀK un patīkamāk gan dēļ labāka taisnāka ceļa:)

Kabile - Kuldīga vispār ir saldais ēdiens tiem, ka grants tīk labāk par asfaltu. :)
Publicēts: 28.05.11 06:17
 citēt
Oliss:kāpēc uz pirti jābrauc caur v-pili??? :amazing:

A kur ir teikt ka tā būtu jādara???
Publicēts: 28.05.11 08:32 labots
 citēt
pelle, nu, mani pārprata :) es ar v-pili biju domājusi viesu namu, bet cilvēki domāja, ka jāmauc uz v-pili :)

Kas mums tur ar to auksto zupu... Tātad:
Sendra - vārītus kartupeļus un olas;
Senders - 8-10 kefīrpakas
pelle- 10 gurķus; 2 10l spaiņus
Oliss - "Vasara" biešu burciņas, ~50 karotes

Vēl vajadzētu - vārīto desu (vai cīsiņus), zupas kausu, kādu redīsi, kādu dilli, paniņas.
Kurš uz ko piesakās?
Publicēts: 28.05.11 09:24
 citēt
Sendra:pelle, nu, mani pārprata :) es ar v-pili biju domājusi viesu namu, bet cilvēki domāja, ka jāmauc uz v-pili :)

pelle- 10 gurķus; 2 10l spaiņus
Oliss - zupas kausu, ~50 karotes

Vēl vajadzētu - vārīto desu (vai cīsiņus), bietes burciņā "Vasara", kādu redīsi, kādu dilli, paniņas.
Kurš uz ko piesakās?

A davai bez paninam! Nekad neesmu paninas nedz dzeris, nedz zupa lejis, bet auksta zupa ar nekad slikta nav sanakusi!
Publicēts: 28.05.11 10:07
 citēt
Senders, slikta nav, bet sanāk ne tik bieza un dod vēl citu garšas toni ;) Man atkal patīk :)
Publicēts: 28.05.11 11:04
 citēt
Senders - mēs tev neteiksim ka pieliksim paniņas klāt :bad_smile:
Sendra - man nav zupas kausa, karotes varu nopirkt, pa ceļam varam arī to "Vasaru" nopirkt, bet cik daudz??? :amazing:
Publicēts: 28.05.11 11:19 labots
 citēt
Oliss:Senders - mēs tev neteiksim ka pieliksim paniņas klāt :bad_smile:
Sendra - man nav zupas kausa, karotes varu nopirkt, pa ceļam varam arī to "Vasaru" nopirkt, bet cik daudz??? :amazing:

toč nav? Kā tad zupas ēd? :grimace: Nu labi, labi. Vismaz tad zupas karotītes + "Vasaras zupu" burciņā. Apmēram 4-6 burciņas (varbūt vēl kāds piesakās nopirkt). PALDIES :*
Publicēts: 28.05.11 11:20 labots
 citēt
Varbūt zupas kauss atradīsies tur uz vietas viesu namā...
Publicēts: 28.05.11 11:27
 citēt
Sendra:Senders, slikta nav, bet sanāk ne tik bieza un dod vēl citu garšas toni ;) Man atkal patīk :)

Būšot tak divi 10l spaiņi.
Lūk.. Vienā Sendersam būs aukstā zupa bez paniņām, otrā visiem pārējiem aukstā zupa ar paniņām.. :D
Publicēts: 28.05.11 11:28
 citēt
Bzh:
Sendra:Senders, slikta nav, bet sanāk ne tik bieza un dod vēl citu garšas toni ;) Man atkal patīk :)

Būšot tak divi 10l spaiņi.
Lūk.. Vienā Sendersam būs aukstā zupa bez paniņām, otrā visiem pārējiem aukstā zupa ar paniņām.. :D

Nea, jājauc pusi uz pusi, pēc idejas ;)
Publicēts: 28.05.11 11:35
 citēt
Nu nez. Bet nu ja priekšniecība saka, tad jau neko:)
Publicēts: 28.05.11 11:36
 citēt
Senders:Nu nez. Bet nu ja priekšniecība saka, tad jau neko:)

SL zupa, kā ne kā :P
Bet nu, tad jau skatīsies :) Obligāta lieta, protams, tā nav ;)
Publicēts: 28.05.11 14:44
 citēt
Sendra, zupas kausu paņemšu:face-wink:

Senders, tāpat kā Peļļpirts ir tradīcija, arī SL zupa ir tradīcija :face-smile: Tā kā būs vien tev jāpiekāpjas Sendras receptei :face-wink:
Publicēts: 28.05.11 14:46
 citēt
It kā ir tik daudz dalībnieku, bet tikai četri mēģina SL zupu sabīdīt. Pārējiem nevajag ? ?? :amazing:
Publicēts: 28.05.11 15:06
 citēt
Hmmm, izskatās ka mana neekonomiskā automašīna 4. jūnijā būs nepieejama- tādēļ būtu pateicīgs kādam kas pieteiktos un:
1) aizvestu līdz Spice boulingam uz 8:00 ( 04.06.2011.), (mītu pretī lielajai RIMI noliktavai Deglava ielas galā)
2) vizinātu mani līdz pašai "Peļļu pirtij"

Kā minimums no manas puses ir dalīšanās degvielas izmaksās.

P.S. Ideālā gadījumā ja var automobīlī smēķēt... nu un varbūt kādu alu iemalkot un "muzičku" paklausīt!
Publicēts: 28.05.11 15:16
 citēt
Jā, ja ir kāds, kas brauks no ziepniekkalna uz tiem 8:00 pie Spices, varētu mani paķert pie Vienības gatves Maximas :what::big_smile:
Publicēts: 28.05.11 15:23
 citēt

Paniņas laba lieta!
Varu paķert kādas, bet cik L vajag? 8? Un kadu redīsu ar pie reizes. :big_smile:
Publicēts: 28.05.11 15:47
 citēt
Ruuu:

Paniņas laba lieta!
Varu paķert kādas, bet cik L vajag? 8? Un kadu redīsu ar pie reizes. :big_smile:

Jā, ar 8 būs gana!
Liels paldies par atsaucību :)
------------------------

pelle- 10 gurķus; 2 10l spaiņus; zupas kausu
Ruuu - ~8pakas paniņas; redīsi

Vēl vajadzētu - vārīto desu (vai cīsiņus), kādu dilli,
Kurš uz ko piesakās?
Publicēts: 29.05.11 13:05
 citēt
Manas domas par tikšanos pie Spices.. manas domas ir labas ;)
Tiekamies tur..
Publicēts: 30.05.11 09:01
 citēt
Lutums:Manas domas par tikšanos pie Spices.. manas domas ir labas ;)
Tiekamies tur..

paņemsi desu? :what::big_smile:
Publicēts: 30.05.11 10:49
 citēt
Sendra:
Lutums:Manas domas par tikšanos pie Spices.. manas domas ir labas ;)
Tiekamies tur..

paņemsi desu? :what::big_smile:

kas tiek domāts ar vārīto desu?
Parastās Piena, doktordesas neder?

Un kāpēc jāņem paika zupai, ja var na-haļavu paēst :D (Tas par to ka, cik tur 6-8 cilvēki peisākās no ~50) :D

Ja man būs skaidrs par desu kādu gabalu jau varu paņemt ;)
Publicēts: 30.05.11 10:55
 citēt
Afs, nav īpaši svarīgi kādu. Der i piena, i parastās doktordesas.

Tiem, kas būs sarūpējuši visu aukstajai zupai, no manis saņems dāvaniņu.. :)
Publicēts: 30.05.11 11:01
 citēt
Sendra:Afs, nav īpaši svarīgi kādu. Der i piena, i parastās doktordesas.

Ne jau dāvaniņa stimulēs iegādāties produktu. Bet vienkārša cieņa pret pasākumu.
No manis tad Doktordesas gabals :)
Publicēts: 30.05.11 11:15 labots
 citēt
Es tik nesaprotu ko jūs tik agrā rītā darīsiet ne gaismas normālas VAIRS ne VĒL :) Nedomāju ka būtu prātīgi nonākt galā agrāk kā vēlā pēcpusdienā , katrā ziņā nav man tādu plānu pusdienlaikā būt jau galā cik zinu Pellei arī.
Publicēts: 30.05.11 11:26
 citēt
Sendra:

Kurš uz ko piesakās?

Paņemšu vistas cīsiņus :)
Cik daudz ņemt? Kādu 1kg vai 2kg?
Publicēts: 30.05.11 11:27
 citēt
Lunis:Es tik nesaprotu ko jūs tik agrā rītā darīsiet ne gaismas normālas VAIRS ne VĒL :) Nedomāju ka būtu prātīgi nonākt galā agrāk kā vēlā pēcpusdienā , katrā ziņā nav man tādu plānu pusdienlaikā būt jau galā cik zinu Pellei arī.

cik zinu tu pie mašīnas stūres nesēdēsi, līdz ar to kad tevi aizvedīs tad tu būsi :D
Publicēts: 30.05.11 11:28
 citēt
Afs - labāk ņem cūkgaļas desu nevis doktoru desu :D
Publicēts: 30.05.11 11:32
 citēt
Oliss:cik zinu tu pie mašīnas stūres nesēdēsi, līdz ar to kad tevi aizvedīs tad tu būsi :D

Oliss, Tu tak zini, kas notiek ar tiem, kuri pārāk daudz zin :grimace: :face-grin:
Publicēts: 30.05.11 11:34
 citēt
ERA:
Oliss:cik zinu tu pie mašīnas stūres nesēdēsi, līdz ar to kad tevi aizvedīs tad tu būsi :D

Oliss, Tu tak zini, kas notiek ar tiem, kuri pārāk daudz zin :grimace: :face-grin:

nekas nenotiek :grimace:
Publicēts: 30.05.11 11:40
 citēt
Oliss:Afs - labāk ņem cūkgaļas desu nevis doktoru desu :D

Neesmu dzirdējis par tādu desu - būs jaapskatās :D
Publicēts: 30.05.11 11:58
 citēt
izlasot pēdējās pāris lappas spama man tā arīdzan skaidrība neradās nekāda ... - uz cikiem tad ir jēga būt pasākuma vietā?
Publicēts: 30.05.11 12:11
 citēt
Es ceru ka uz pl.12.00 neviens neplāno tur vēl būt, jo mans pavedinātājs atteicās tik agri tur būt :shame:
Publicēts: 30.05.11 12:20 labots
 citēt
pelle:Es ceru ka uz pl.12.00 neviens neplāno tur vēl būt, jo mans pavedinātājs atteicās tik agri tur būt :shame:

A tad Tu pavedini viņu.... :face-grin:
Gan jau ka neviens tik agri nebuus. Tie kas no Riigas kolonnaa brauks, noteikti vel kaut kur maldiisies pa celjam ar fotoaparaatiem, a kas brauks pa taisno, gan jau ka 6dienas riitaa gribeesi izguleeties un ap 12 tik startees aaraa... :face-wink:
Publicēts: 30.05.11 12:27
 citēt
rīdzinieki jau piecos ceļas un stumjas uz Spici lai sāktu braukt :amazing: Jūs negribat kādu stundu ilgāk pagulēt? :shame:
Publicēts: 30.05.11 12:32
 citēt
pelle:rīdzinieki jau piecos ceļas un stumjas uz Spici lai sāktu braukt :amazing: Jūs negribat kādu stundu ilgāk pagulēt? :shame:

Nu tik agri gan jau ka nee... bet 7 gan pēdējais brīdis lecināties ārā no spilveniem...

Cit starpā, Sendra, cik ilgi tiek gaidītas ekipāžas? Min.15, pusstunda vai 8 ir starts ???
Publicēts: 30.05.11 12:32
 citēt
Ruuu:
pelle:Es ceru ka uz pl.12.00 neviens neplāno tur vēl būt, jo mans pavedinātājs atteicās tik agri tur būt :shame:

A tad Tu pavedini viņu.... :face-grin:
Gan jau ka neviens tik agri nebuus. Tie kas no Riigas kolonnaa brauks, noteikti vel kaut kur maldiisies pa celjam ar fotoaparaatiem, a kas brauks pa taisno, gan jau ka 6dienas riitaa gribeesi izguleeties un ap 12 tik startees aaraa... :face-wink:

viņš nav manā svara kategorijā :bad_egg:
Publicēts: 30.05.11 12:34
 citēt
Afs:
Sendra:Afs, nav īpaši svarīgi kādu. Der i piena, i parastās doktordesas.

Ne jau dāvaniņa stimulēs iegādāties produktu. Bet vienkārša cieņa pret pasākumu.
No manis tad Doktordesas gabals :)

Dāvaniņa arī par to cieņu, ne jau lai kādu stimulētu.
Man nav žēl pacienāt tautu nahaļavu...

Lunis:Es tik nesaprotu ko jūs tik agrā rītā darīsiet ne gaismas normālas VAIRS ne VĒL :) Nedomāju ka būtu prātīgi nonākt galā agrāk kā vēlā pēcpusdienā , katrā ziņā nav man tādu plānu pusdienlaikā būt jau galā cik zinu Pellei arī.

Luni, cik zinu, mums plāni ir tieši būt ap diviem. Ja ne, tad meklēju citu mašīnu un braucu ar citiem. Easy :)
ERA:
Sendra:

Kurš uz ko piesakās?

Paņemšu vistas cīsiņus :)
Cik daudz ņemt? Kādu 1kg vai 2kg?

ERA, kāds kīlo būs ok. Bet ja Afs ņem desu, tad tā baigi uz tiem cīsiem var neiespringt.
Var ka vienu luņķi paņem Tu, otru Afs.
Traktorz:izlasot pēdējās pāris lappas spama man tā arīdzan skaidrība neradās nekāda ... - uz cikiem tad ir jēga būt pasākuma vietā?

Ir takš rakstīts, sākot ar 12. Bet, ja reiz pelle tad vēl nebšu vietas, tad dažas stundas vēlāk (2vi, trīs, četri).
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 22
  5. 23
  6. 24
  7. 25
  8. 26
  9. 27
  10. 28