Ruuu: aaaa vispar vai tad mes braucam uz/caur V-pili??? Es sapratu, ka liikumojot caur skaistam vietam kas celaa gadas, braucam pa taisno uz pirti....
Caur Ventspili ir pa 33km tālāk nekā caur Kuldīgu , toties caur Ventspili taisns un labāks ceļš paši zinat pa Abavas ieleju ceļš ir kalni lejas līkumu līkumi un caur vairākām pilsētelēm, visai bedrains ar taga Var arī caur Ugāli / Pilteni tur 181km BET tur ir ~20km grunts Caur Kuldīgu ir 179km caur Ugāli 181 caur Ventspili 212 km tas viss rēķinot no Spices.
Paldies par tik sīku izklāstu... Šitie aprēķini būs jāizdrukā, lai beigās vienotos kā braukt....
Ruuu:Paldies par tik sīku izklāstu... Šitie aprēķini būs jāizdrukā, lai beigās vienotos kā braukt....
Nuuu optimāli ir TURP caur Kuldīgu līkumu līkumiem , bet atpakaļ kad "Gribas mājās" tad mauc caur Ventspili pa taisnu šoseju. Svēdienas pēcpusdien celš no Kuldīgas varētu būt ne no patīkamajiem kad visi tur gonko pa līkumiem , caur Ventspili tad sanāk VIEGLĀK un patīkamāk gan dēļ labāka taisnāka ceļa
Ruuu:Paldies par tik sīku izklāstu... Šitie aprēķini būs jāizdrukā, lai beigās vienotos kā braukt....
Nuuu optimāli ir TURP caur Kuldīgu līkumu līkumiem , bet atpakaļ kad "Gribas mājās" tad mauc caur Ventspili pa taisnu šoseju. Svēdienas pēcpusdien celš no Kuldīgas varētu būt ne no patīkamajiem kad visi tur gonko pa līkumiem caur Ventspili tad sanāk VIEGLĀK un patīkamāk gan dēļ labāka taisnāka ceļa
Kabile - Kuldīga vispār ir saldais ēdiens tiem, ka grants tīk labāk par asfaltu.
Sendra:pelle, nu, mani pārprata es ar v-pili biju domājusi viesu namu, bet cilvēki domāja, ka jāmauc uz v-pili
Kas mums tur ar to auksto zupu... Tātad: Sendra - vārītus kartupeļus un olas; Senders - 8-10 kefīrpakas pelle- 10 gurķus; 2 10l spaiņus Oliss - zupas kausu, ~50 karotes
Vēl vajadzētu - vārīto desu (vai cīsiņus), bietes burciņā "Vasara", kādu redīsi, kādu dilli, paniņas. Kurš uz ko piesakās?
A davai bez paninam! Nekad neesmu paninas nedz dzeris, nedz zupa lejis, bet auksta zupa ar nekad slikta nav sanakusi!
Senders - mēs tev neteiksim ka pieliksim paniņas klāt Sendra - man nav zupas kausa, karotes varu nopirkt, pa ceļam varam arī to "Vasaru" nopirkt, bet cik daudz???
Oliss:Senders - mēs tev neteiksim ka pieliksim paniņas klāt Sendra - man nav zupas kausa, karotes varu nopirkt, pa ceļam varam arī to "Vasaru" nopirkt, bet cik daudz???
toč nav? Kā tad zupas ēd? Nu labi, labi. Vismaz tad zupas karotītes + "Vasaras zupu" burciņā. Apmēram 4-6 burciņas (varbūt vēl kāds piesakās nopirkt). PALDIES :*
Hmmm, izskatās ka mana neekonomiskā automašīna 4. jūnijā būs nepieejama- tādēļ būtu pateicīgs kādam kas pieteiktos un: 1) aizvestu līdz Spice boulingam uz 8:00 ( 04.06.2011.), (mītu pretī lielajai RIMI noliktavai Deglava ielas galā) 2) vizinātu mani līdz pašai "Peļļu pirtij"
Kā minimums no manas puses ir dalīšanās degvielas izmaksās.
P.S. Ideālā gadījumā ja var automobīlī smēķēt... nu un varbūt kādu alu iemalkot un "muzičku" paklausīt!
Es tik nesaprotu ko jūs tik agrā rītā darīsiet ne gaismas normālas VAIRS ne VĒL Nedomāju ka būtu prātīgi nonākt galā agrāk kā vēlā pēcpusdienā , katrā ziņā nav man tādu plānu pusdienlaikā būt jau galā cik zinu Pellei arī.
Lunis:Es tik nesaprotu ko jūs tik agrā rītā darīsiet ne gaismas normālas VAIRS ne VĒL Nedomāju ka būtu prātīgi nonākt galā agrāk kā vēlā pēcpusdienā , katrā ziņā nav man tādu plānu pusdienlaikā būt jau galā cik zinu Pellei arī.
cik zinu tu pie mašīnas stūres nesēdēsi, līdz ar to kad tevi aizvedīs tad tu būsi
pelle:Es ceru ka uz pl.12.00 neviens neplāno tur vēl būt, jo mans pavedinātājs atteicās tik agri tur būt
A tad Tu pavedini viņu.... Gan jau ka neviens tik agri nebuus. Tie kas no Riigas kolonnaa brauks, noteikti vel kaut kur maldiisies pa celjam ar fotoaparaatiem, a kas brauks pa taisno, gan jau ka 6dienas riitaa gribeesi izguleeties un ap 12 tik startees aaraa...
pelle:Es ceru ka uz pl.12.00 neviens neplāno tur vēl būt, jo mans pavedinātājs atteicās tik agri tur būt
A tad Tu pavedini viņu.... Gan jau ka neviens tik agri nebuus. Tie kas no Riigas kolonnaa brauks, noteikti vel kaut kur maldiisies pa celjam ar fotoaparaatiem, a kas brauks pa taisno, gan jau ka 6dienas riitaa gribeesi izguleeties un ap 12 tik startees aaraa...
Sendra:Afs, nav īpaši svarīgi kādu. Der i piena, i parastās doktordesas.
Tiem, kas būs sarūpējuši visu aukstajai zupai, no manis saņems dāvaniņu..
Ne jau dāvaniņa stimulēs iegādāties produktu. Bet vienkārša cieņa pret pasākumu. No manis tad Doktordesas gabals
Dāvaniņa arī par to cieņu, ne jau lai kādu stimulētu. Man nav žēl pacienāt tautu nahaļavu...
Lunis:Es tik nesaprotu ko jūs tik agrā rītā darīsiet ne gaismas normālas VAIRS ne VĒL Nedomāju ka būtu prātīgi nonākt galā agrāk kā vēlā pēcpusdienā , katrā ziņā nav man tādu plānu pusdienlaikā būt jau galā cik zinu Pellei arī.
Luni, cik zinu, mums plāni ir tieši būt ap diviem. Ja ne, tad meklēju citu mašīnu un braucu ar citiem. Easy
ERA:
Sendra: Kas mums tur ar to auksto zupu... Tātad: Sendra - vārītus kartupeļus un olas; Senders - 8-10 kefīrpakas pelle- 10 gurķus; 2 10l spaiņus; zupas kausu Oliss - "Vasara" biešu burciņas, ~50 karotes Ruuu - ~8pakas paniņas; redīsi
Vēl vajadzētu - vārīto desu (vai cīsiņus), kādu dilli, Kurš uz ko piesakās?
Paņemšu vistas cīsiņus Cik daudz ņemt? Kādu 1kg vai 2kg?
ERA, kāds kīlo būs ok. Bet ja Afs ņem desu, tad tā baigi uz tiem cīsiem var neiespringt. Var ka vienu luņķi paņem Tu, otru Afs.
Traktorz:izlasot pēdējās pāris lappas spama man tā arīdzan skaidrība neradās nekāda ... - uz cikiem tad ir jēga būt pasākuma vietā?
Ir takš rakstīts, sākot ar 12. Bet, ja reiz pelle tad vēl nebšu vietas, tad dažas stundas vēlāk (2vi, trīs, četri).