forum.gif
PEĻĻUPIRTS 4.-5.jūnijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS 4.-5.jūnijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 23
  5. 24
  6. 25
  7. 26
  8. 27
  9. 28
  10. 29
  11. 30
  12. ...
  13. 34
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.05.11 12:34 labots
 citēt
Ekipāžas gaida 15 min
Jūs negribat šoferētāji ar tel numuriem apmainīties :) Būtu lietderīgi, ja nu kāds aizguļas :)
Publicēts: 30.05.11 12:34
 citēt
Ruuu:
pelle:rīdzinieki jau piecos ceļas un stumjas uz Spici lai sāktu braukt :amazing: Jūs negribat kādu stundu ilgāk pagulēt? :shame:

Nu tik agri gan jau ka nee... bet 7 gan pēdējais brīdis lecināties ārā no spilveniem...

Cit starpā, Sendra, cik ilgi tiek gaidītas ekipāžas? Min.15, pusstunda vai 8 ir starts ???

apm. 15 min.
Publicēts: 30.05.11 12:39
 citēt
pelle:Ekipāžas gaida 15 min, t.i. līdz pl.8.15 (P.S. Bet es to neizlēmu, es citēju Sendru :) )
Jūs negribat šoferētāji ar tel numuriem apmainīties :) Būtu lietderīgi, ja nu kāds aizguļas :)
Publicēts: 30.05.11 12:41
 citēt
Vajag kādam būt tur ātrāk, lai iebaro odus... Un tie citiem tik traki neklūp virsū :D
Publicēts: 30.05.11 13:23
 citēt
Bzh:Vajag kādam būt tur ātrāk, lai iebaro odus... Un tie citiem tik traki neklūp virsū :D

Vispār jā... odi... vajadzetu iepirkt vairumaa visadas odu indes...
Publicēts: 30.05.11 13:26
 citēt
centīšos atrast to odu pievilināšanas recepti un uztaisīt nedaudz, ar to varēs kādu aplaistīt un tad pārējiem būs miers :D :D :D
Publicēts: 30.05.11 13:46
 citēt
Oliss:centīšos atrast to odu pievilināšanas recepti un uztaisīt nedaudz, ar to varēs kādu aplaistīt un tad pārējiem būs miers :D :D :D

O! Zinu, ka ir taads kaut kads puushamais ko uzpuush kaut kur lai tie odi tur tusee, a kaads bija sajaucis, un sev uzpuutis... :haha::haha::haha:
Publicēts: 30.05.11 13:50 labots
 citēt
Sendra:
Luni, cik zinu, mums plāni ir tieši būt ap diviem. Ja ne, tad meklēju citu mašīnu un braucu ar citiem. Easy :)

Tad es Off , man plāns pa ceļam bildēt , galā būt vēlā pēcpusdienā vakarā. TAKA izskatu piedāvājumus pievienotis kādam kam tādi pasi plāni šai sakarā. Man točno plānos nav celties bezmaz tumsā lai pusdienlaikā aizvilktu 300km pirtī:):) Saprātīgi izbraukt 9-10 galā 17-18. Katrā ziņā plānoju labi paceļotu un finišā patusēt pie jūra , saulriets pie jūra man patīk labāk nekā caur Viesu nama logu kur mierīgi var tusēt vakarā naktī un otrā rītā :):)
Publicēts: 30.05.11 14:06 labots
 citēt
Ruuu:
Oliss:centīšos atrast to odu pievilināšanas recepti un uztaisīt nedaudz, ar to varēs kādu aplaistīt un tad pārējiem būs miers :D :D :D

O! Zinu, ka ir taads kaut kads puushamais ko uzpuush kaut kur lai tie odi tur tusee, a kaads bija sajaucis, un sev uzpuutis... :haha::haha::haha:

Tieši tā. Šo man stāstīja viens duriks makšķernieks. Esot nopirkuši nez kādu angļu pretodu baloniņu komplektā ar kaut kādu lupatiņu... vakarā pie ugunskura visi kārtīgi uzpūtuši sev virsū, lupatiņu izmetuši, sak, nafig mums tādu h..ņu... odi nāk kā traki... vēl kārtīgāk sapūš... nekā... esot dikti lamājušies... Tik pēc kāda laika kāds šiem esot iztulkojis iznstrukciju: izkariniet šo audumu netālu no apmešanās vietas un uz tās uzpūtiet šī aerosola saturu...
Publicēts: 30.05.11 14:10
 citēt
Lunis:
Sendra:
Luni, cik zinu, mums plāni ir tieši būt ap diviem. Ja ne, tad meklēju citu mašīnu un braucu ar citiem. Easy :)

Tad es Off , man plāns pa ceļam bildēt , galā būt vēlā pēcpusdienā vakarā. TAKA izskatu piedāvājumus pievienotis kādam kam tādi pasi plāni šai sakarā. Man točno plānos nav celties bezmaz tumsā lai pusdienlaikā aizvilktu 300km pirtī:):) Saprātīgi izbraukt 9-10 galā 17-18. Katrā ziņā plānoju labi paceļotu un finišā patusēt pie jūra , saulriets pie jūra man patīk labāk nekā caur Viesu nama logu kur mierīgi var tusēt vakarā naktī un otrā rītā :):)

Vot mūsu ekipāžai tāds plāns kā Lunim ;)
Publicēts: 30.05.11 14:28
 citēt
Eltons:
Ruuu:

Tieši tā. Šo man stāstīja viens duriks makšķernieks. Esot nopirkuši nez kādu angļu pretodu baloniņu komplektā ar kaut kādu lupatiņu... vakarā pie ugunskura visi kārtīgi uzpūtuši sev virsū, lupatiņu izmetuši, sak, nafig mums tādu h..ņu... odi nāk kā traki... vēl kārtīgāk sapūš... nekā... esot dikti lamājušies... Tik pēc kāda laika kāds šiem esot iztulkojis iznstrukciju: izkariniet šo audumu netālu no apmešanās vietas un uz tās uzpūtiet šī aerosola saturu...

haha! Joks labs!
Un cik tāda lupata maksā?
Publicēts: 30.05.11 15:09
 citēt
A kā vispār tas gala pasākums.... Piemēram, desu cepšana, ugunskurs tak kopējs? Vai arī katrs ņem līdz mangāli un iesmus? Pagaidām man skaidrs ir nākamās dienas zupas pasākums, bet kā izpaudīsies kulinārijas pasākumi 6dienā? :shame:
Publicēts: 30.05.11 15:11
 citēt
pelle:Jūs negribat šoferētāji ar tel numuriem apmainīties :) Būtu lietderīgi, ja nu kāds aizguļas :)

Ļoti laba doma - vispār visiem šoferīšiem būtu jāapmainās ar tel. ar Sendru - nu tiem, kas taisās uz kopistisku braukšanu.
Publicēts: 30.05.11 15:12
 citēt
Ruuu:A kā vispār tas gala pasākums.... Piemēram, desu cepšana, ugunskurs tak kopējs? Vai arī katrs ņem līdz mangāli un iesmus? Pagaidām man skaidrs ir nākamās dienas zupas pasākums, bet kā izpaudīsies kulinārijas pasākumi 6dienā? :shame:

oj blinnnn :) bija imho jau kaut kur sākumā sītas izrunāts.
Parasti ir kopgalds, uz kura visi ko saveduši met virsū.
Publicēts: 30.05.11 15:21 labots
 citēt
visu nafig samet ugunskuraa un iet guleet
Publicēts: 30.05.11 15:23
 citēt
Sendra:
Ruuu:A kā vispār tas gala pasākums.... Piemēram, desu cepšana, ugunskurs tak kopējs? Vai arī katrs ņem līdz mangāli un iesmus? Pagaidām man skaidrs ir nākamās dienas zupas pasākums, bet kā izpaudīsies kulinārijas pasākumi 6dienā? :shame:

oj blinnnn :) bija imho jau kaut kur sākumā sītas izrunāts.
Parasti ir kopgalds, uz kura visi ko saveduši met virsū.

Nu kopgalds, it kā ir skaidrs, vnk no citiem forumiem zinu, ka iepriekš apmēram vienojas, ko kurš ved, līdzīgi kā ar to zupu... Lai nesanak, ka visi saved sasliku, a neviens nepanem iesmus :haha:
Publicēts: 30.05.11 15:25
 citēt
Ruuu, tāpēc man bija ideja par tiem salātiem. Domāju, ka pie tā arī varam palikt. Netaisīt konkursu, bet vnk katrs atved kādus gardus paštaisītus salātus (vai taisa tur uz vietas). Jā, var paķert kādu desu, kādu gaļu -tās nekad nav par daudz. Paliks pāri -paķer uz mājām. Nu tā kaut kā :)
Publicēts: 30.05.11 15:25
 citēt
nu ja visi atvestu gaļu nebuutu tik traki, bet ja visi atved iesmus tad ir kaa ir
Publicēts: 30.05.11 15:30
 citēt
pelle jau kaut kur rakstīja, kas tur ir uz vietas un ko nevajag ņemt. Gaļu avr cept ne tikai uz iesmiem. Nebūs nekā, noraus zaru, uzdurs un ceps :P

Šos gadus šai sakarā baigo probl nav bijušas :) Tik tas, ka paliek pāri daudz gurķi un tomāti.. ;) bet nu ir iespēja izdalīt un laimīgi doties mājās :)
Publicēts: 30.05.11 15:31
 citēt
Sendra:pelle jau kaut kur rakstīja, kas tur ir uz vietas un ko nevajag ņemt. Gaļu avr cept ne tikai uz iesmiem. Nebūs nekā, noraus zaru, uzdurs un ceps :P

Šos gadus šai sakarā baigo probl nav bijušas :) Tik tas, ka paliek pāri daudz gurķi un tomāti.. ;) bet nu ir iespēja izdalīt un laimīgi doties mājās :)

beigaas var jau uztaisiit tomaatu kaujas :bad_smile:
Publicēts: 30.05.11 15:35
 citēt
hehe, visko var uztaisīt :)
Publicēts: 30.05.11 15:42
 citēt
fotoreinis_lv:nu ja visi atvestu gaļu nebuutu tik traki, bet ja visi atved iesmus tad ir kaa ir

Cepums no manis! :haha::haha::haha:
Publicēts: 30.05.11 15:48
 citēt
Ot, vajag sekot sarunām un ta viss būs skaidrs :P
Publicēts: 30.05.11 15:58
 citēt
Sendra:Ot, vajag sekot sarunām un ta viss būs skaidrs :P

Es te sāku pārlasīt spamu, un secināju, ka pusi jau vairs neatceros...
Publicēts: 30.05.11 16:03
 citēt
Ruuu:
Sendra:Ot, vajag sekot sarunām un ta viss būs skaidrs :P

Es te sāku pārlasīt spamu, un secināju, ka pusi jau vairs neatceros...
Tu vēl īstu spamu neesi lasījis, te vēl teksti pa tēmu ir! :bad_smile:
Publicēts: 30.05.11 16:06
 citēt
nē nu būtu dīvaini, ja te tiktu apspriesta politika vai motora uzbūve... :big_smile:
bet tāpat spams pietiekoši jautrs :face-grin:
Publicēts: 30.05.11 16:14
 citēt
Realitātē būs vēl jautrāk! :D
Publicēts: 30.05.11 16:37
 citēt
dolldia:Realitātē būs vēl jautrāk! :D

I neshaubos.... :haha:
Publicēts: 30.05.11 17:38
 citēt
fotoreinis_lv:nu ja visi atvestu gaļu nebuutu tik traki, bet ja visi atved iesmus tad ir kaa ir

tik traki nebūs jo tur uz salas dzīvojoties gaļa :D
Publicēts: 30.05.11 18:06
 citēt
Sendra:
Lutums:Manas domas par tikšanos pie Spices.. manas domas ir labas ;)
Tiekamies tur..

paņemsi desu? :what::big_smile:

OK, varu paņemt gan stikla desu - gan doktora ;)
Publicēts: 30.05.11 18:16
 citēt
Iesmi tur ir, ugunskurs ir un malka tam arī ir.

Ja gribēs ko cept grillā, grillogles gan pašiem jāsagādā.

Ja par tomātiem un gurķiem.. atceros kā, laikam pirmā, Peļļpirtī bija.. kad svētdienā visi aizbrauca un palika Rimi kaste pilna ar pārtiku .. tomātiem, gurķiem, sieriem, maizēm un arī kartupeļiem.. Lūņīšš teica sievai nu ņemam līdz, šī tielējās ka ni ni līdz izlases kārtībā piekrita pāris fruktus tomēr paņemt :big_smile:

Vispār pietiek par to pārtiku diskutēt, kā būs tā būs... piegriezies tos spama palagus lasīt.
Publicēts: 30.05.11 19:26
 citēt
Labi pietiek par pārtiku... :big_smile:
Vienkārši meitenes taisa visādus salātus un viss un kam nav slinkums paķer cepam desas :big_smile:
Publicēts: 30.05.11 20:00
 citēt
Jo tuvāk nāks pirts diena, jo vairāk jautājumu un spama būs... :face-grin:

Man, piemēram, nākamais jautājums - varbūt arī iepriekš kaut kur tas jau ir izrunāts, bet nu tagad atrast...
Respektīvi 8 tiekamies pie Spices - tālāk... ir kāds konkrēts maršruts, vai vnk braucam un pa ceļam apstājamies uz dullo, kad ienāk prātā? A ja neapstājamies - tad jau 10:00 būsim galā :what:
Publicēts: 30.05.11 20:03
 citēt
apstājamies jau pa ceļam kādam noteikti vajadzēs pačurāt :haha:
Publicēts: 30.05.11 20:11 labots
 citēt
Oliss:apstājamies jau pa ceļam kādam noteikti vajadzēs pačurāt :haha:

It sevišķi tiem, kas alu lietos... :face-grin:
Publicēts: 30.05.11 21:19
 citēt
jo mēs vairāk kopā brauksim jo grūtāk būs izlemt, ko apskatīt, jo kāds jau noteikti būs to redzējis.
Tā kā tiešām vai nu te uz vietas jau jānovinojās vai tad pie spices spriedelēs.
Publicēts: 30.05.11 22:50
 citēt
ja jau brauks kompānījā, tad līdz galapunktam....
Publicēts: 30.05.11 23:06 labots
 citēt
Ja kas, es nomainīju sev šoferīti un Ventkrastos varētu būt ja ne ap pl.12.00 tad mazliet pēc :big_smile:
Publicēts: 30.05.11 23:43 labots
 citēt
Ruuu, tiešām, negribas atkārtoties :)Paskaties paŗis lapas atpakaļ..
Īsumā - nekas konkrēts nav. Izrunās pie Spices. Kopumā, nav spiesta lieta - tie kas vēlas kaut kur apstāties, droši to dara. Nav tā, ka viens otru baigi vaktējam. Tāpat, pa lielam visi pa vienu ceļu brauksim -gan jau viens otru saķersim.

Kādam, kam galīgi nav ne jausmas kur un kā braukt, protams var no kādām mašīnām (kompānjām) sēsties dūšīgāk astē un būt visur ar viņiem.

Varu vien pačukstēt, ka mūsu mašīnas galvenajam fotogrāfam lieli plāni sadomāti. Par astēm čīkst, bet nedomāju, ka tas būs liels traucēklis :) Ja reiz kopā, tad kopā. Prom neviens netiks dzīts.
Publicēts: 31.05.11 09:55
 citēt
Sendra:... Īsumā - nekas konkrēts nav. Izrunās pie Spices...

To ari gribeju zinat, paldies.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 23
  5. 24
  6. 25
  7. 26
  8. 27
  9. 28