Eu nu nepārforsējiet ar to paiku , ņemiet tik tik cik pats spējīgs apēst , es piēmēram ēdu ļoti maz dzeru ar maz BET STIPRUS dzērienus , nu negribās ka dažus citus gadus otrā dienā mest laukā kastēm neaiztiktas pārtika Nomāju ka pēdējā vieta kur varēs ko NORMĀLI iepirkt būs Ventspils vai Kuldīgs LIELVEIKALI tapēc rēķinieties līdzu ka PARTIKA visu dienu būs karstās mašinās , tāpēc neņemiet neko kas ATRI bojājās.
cik es no visa šitā palaga sapratu, ka meitenes taisa visādus salātus un piedalās konkursā par labākiem salātiem un mēs tos salātus garšojam no pasludinām uzvarētāju
Kopgaldam - katrs paņem ko grib. Bija prms tam runāts par salātiem.. tipa, katrs uztaisa kaut kādus savus firmenijos salātus (vai jau mājās vai uz vietas). Tad, protams, kāda desa, gaļa. Derēs VISKAS kas Tavuprāt būs vajadzīgs.
Sendra:Kopgaldam - katrs paņem ko grib. Bija prms tam runāts par salātiem.. tipa, katrs uztaisa kaut kādus savus firmenijos salātus (vai jau mājās vai uz vietas). Tad, protams, kāda desa, gaļa. Derēs VISKAS kas Tavuprāt būs vajadzīgs.
un šo tagad liec, pēc katriem 10 ierakstiem, lai vienmēr 'svaigi' var izlasīt, kas kuram līdzi jāņem!
Sendra:Kopgaldam - katrs paņem ko grib. Bija prms tam runāts par salātiem.. tipa, katrs uztaisa kaut kādus savus firmenijos salātus (vai jau mājās vai uz vietas). Tad, protams, kāda desa, gaļa. Derēs VISKAS kas Tavuprāt būs vajadzīgs.
un šo tagad liec, pēc katriem 10 ierakstiem, lai vienmēr 'svaigi' var izlasīt, kas kuram līdzi jāņem!
Ir tā, ka mani ir piešņācis viens potenciālais šoferītis - ir atbrīvojusies vieta iekš mana auto. Var pieteikties uz brīvo piekto vietu, priekšroka tam, kas gatavs būs šoferēt no Ventspils uz Rīgu.
Tātad tie, kas negrib un netiekas 8:00 pie Spices, tiem piedāvāju nākamo laiku 11:00! 15 min pīpējam, kādu gaidām un laižam pa iepriekš noteikto maršrutu - ej.uz... Pirtī plānots ierasties 17:00-19:00
Nebraucam uz V-pili, braucam uz pirti pa ceļam stājamies bildējamies, pīpējam, pi-pii, un bla bla
Tātad tie, kas negrib un netiekas 8:00 pie Spices, tiem piedāvāju nākamo laiku 11:00! 15 min pīpējam, kādu gaidām un laižam pa iepriekš noteikto maršrutu - ej.uz... Pirtī plānots ierasties 17:00-19:00
Nebraucam uz V-pili, braucam uz pirti pa ceļam stājamies bildējamies, pīpējam, pi-pii, un bla bla